Část 34 - Návštěva

1.2K 72 0
                                    


Dojedli jsme a převlíkli se. Já se převlíkla do jeanů a trika, Joe zase do tepláků a trika. Katty jsem pomohla vybrat tílko a jeany. Jak jsme se převlíkly, tak jsem udělala nějaký občerstvení, což bylo s mou navigační schopností, kde co je, dost těžký.

Vše jsem připravila na stůl ke gauči před velkou televizí hned vedle kuchyně. I když se to nezdá, s ranní hygienou nám to akorát vyšlo na tu dvanáctou. 

"Crrrrrr!" někdo zazvonil na barák a já jsem běžela otevřít. "Kate!" objala mě Nora. "Ahoj." usmála jsem se. "Kate, sice jsi ho už viděla, ale tohle je Sam, můj přítel." uchechtla se Nora. "Rád tě poznávám." potřásli jsme si spolu s rukou.

"Máte to tu strašně hezký." obdivovala Nora byt a vyzula si se Samem boty. "Kdo to je?" vykoukla mi za nohama Katty. "Katty, tohle jsou moji kamarádi, Sam a Nora, neboj se jich." pohladila jsem ji po hlavě.

"Tohle je Joeova sestra Katty." představovala jsem je, ale Katty se pořád schovávala za mnou.. To je divný, když jsem přišla, hned si se mnou sama povídala. "Zdravím." přišel je konečně Joe pozdravit. "Ahoj Joe, tohle je Sam, ale vy se asi znáte, že?" "Uhm, trochu." uchechtl se Joe. "Rád tě zase vidím." zasmál se Sam.

"Tak pojďte dál." pobídla jsem je do obýváku, kde už bylo občerstvení. "Wow." obdivovala to Nora. Posadily jsme se na gauč a o všemožným si povídali, přičemž mi celou dobu seděla Katty na klíně a nechtěla se odtamtud ani pohnout.. Snědli jsme všechno občerstvení a viděli několik filmů.

"Příští týden je vlastně ten kulturní festival, že?" připomněla jsem to. "Já na to úplně zapomněla." vyjekla Nora. "Děláme to s páry, že?" "Uhm." přikývla jsem. Další hodinu jsme si povídali a potom se rozloučili. 

"Bylo to zábava." usmála jsem se. "Uhm, to bylo." uchechtl se Joe. "Kate?" přišel ke mě Joe. "Ano?" otočila jsem se na něj a on mi dal nečekaně pusu na tvář.

Tak jsem zpátky a přináším vám další díl a dokonce včas! :D Zatím Bye, Bye

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tak jsem zpátky a přináším vám další díl a dokonce včas! :D Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantKde žijí příběhy. Začni objevovat