Část 2 - Nora

2.1K 110 14
                                    


Ok, na co jsem přišla? Jmenuje se Joe. Je mu nejspíše 18, protože je ve třeťáku. Nedávno sem přestoupil, takže tipuji, že se stěhoval. Je strašně hezký..... "Kate! Nechceš na karaoke dneska večer? Máme seznamovku." objala mě zezadu moje nejlepší kamarádka Nora. 

"Já zrovna nehledám kluka." šmikla jsem rameny. "Neboj, jenom si spolu popovídáme, budeme tam jenom my dvě a další dva kluci, bude to zábava." uchechtla se. "Noro... No tak dobře." nakonec jsem se přesvědčila. Opravdu teď nikoho nehledám. Mým cílem je zjistit, proč se o mě Joe nezajímá. Ne nic jako, že bych ho měla ráda!

"Tak jdeme?" přišla za mnou po škole Nora. Šli jsme se převlíknout do nějaký jeanů a do tílek. Bylo docela teplo a na karaoke bude dobře. "Ahoj, tak jsme tady." zamávala Nora na nějaký dva vysoký kluky, který určitě na střední nejspíše nechodili. 

"Wow, jsi krásná." řekli oba, když viděli mě. "Já vím, stačí mi zrcadlo, aby mi to řeklo samo." odsekla jsem. "Kate, nech toho!" flákla mě po hlavě Nora s taškou. "Nemusela jsi mě přece mlátit." Zabručela jsem a třela si hlavu.

"Tak jdeme?" zase se změnila na usmívající se holku, která nic neřeší. Opravdu.. Někdy ji za to i obdivuji, jak rychle se umí změnit z monstra na usmívající 17i letou holku, která nic neřeší.. "Tak, co rádi děláte?" Začali rozhovor, poté, co jsme přišli na karaoke. "No, já ráda zpívám a tancuji, taky jsem velmi dobrá ve škole." řekla natěšeně Nora. 

"A ty?" zaměřili se oba na mě. "No, mě to je docela jedno, není nic, do bych dělala ráda." "A máš něco, co nemáš ráda?" zeptal se mě jeden. "Vtíravý kluky." odsekla jsem a oni se provinile koukli. "Kate." otočila se na mě s krvavým pohledem Nora. "Promiň." omluvila jsem se. Je někdy dost děsivá...

Další kapitola, kde se seznámíte s Kate nejlepší kamarádkou, tak si ji užijte :3 Zatím Bye, Bye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Další kapitola, kde se seznámíte s Kate nejlepší kamarádkou, tak si ji užijte :3 Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantWhere stories live. Discover now