Část 9 - Návštěva

1.5K 97 4
                                    


  "Proč chcete, abych jela taky?" "Protože chceme, aby ses s nima poznala. Až budeš dědit náš majetek, bude dobré, jestli budeš mít známý." "Aha." povzdychla jsem si. Takže to je zase jenom kvůli tomu, že zdědím majetek.. Jako bych čekala něco jiného...

"Jsme tady." zastavil táta s autem před hezkým domem, ale ne tak luxusním, jako má Joe. "Vystoupili jsme a mířili ke vchodu, kde nám otevřela jedna postarší paní. "Zdravím." usmála se a pozvala nás dovnitř. "Jej, vy máte tak krásnou dceru." podivila se ta paní. "Děkuju." usmála jsem se.

"Jaká byla cesta?" zeptala se ta paní a sedli jsme si všichni ke stolu. "Uhm, byla dobrá." přikývla moje mamka a začali si tam o všemožných blbovinách povídat. "Kde je váš syn?" vložil se do toho otec.

"Je nahoře, měl by za chvilku přijít, připravuje se." usmála se ta paní a ze schodů kráčel ten druhý kluk, kterýho Joe zmlátil na karaoke. "Ty jsi!" vyděšeně zacouval. "Co tu děláš?!" vyjekl na mě. "To bych se měla ptát já!" oplatila jsem mu to.

"Jej, vy se znáte?" zasmál se táta. "Dá se to tak říct." povzdychla jsem si. Achjo, to je až moc blbá náhoda tohle.. "Tím lépe, Kevine, tohle je Kate, Kate, toto je můj syn Kevin." pousmála se. "Jaký pohledný muž." stoupla si máma a s Kevinem si podala ruku. Strašně pohledný, když mě chtěl hned po půl hodině sbalit..

"Na vaší dceru nemá." zasmála se ta paní a na to i všichni ostatní. Museli jsem tam strávit dvě hodiny. Celou dobu jsme seděli u toho debilního stolu a rodiče si kecali o práci atd. prostě to byla nuda. Příště bych nejradši zůstala doma..

"Tak snad zase někdy přijedete." rozloučili jsme se před dveřmi. "Určitě!" zamávala moje mamka a nastoupili jsme si do auta. Opravdu nevím, proč jsem si musela vzít tenhle blbej outfit, ještě, když nesnáším sukně.

 Opravdu nevím, proč jsem si musela vzít tenhle blbej outfit, ještě, když nesnáším sukně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Další díl včas :3 Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantWhere stories live. Discover now