Část 25 - Venku

1.3K 89 7
                                    

"Super! Tak po škole?" skočila mi kolem ramen Nora. "Ano." přikývla jsem. Zbytek dne za mnou už Joe ale nepřišel. Že by nemohl? "Tak jdeme?" chytila mě za zápěstí Nora před školou. "Ano, už jdu." šla jsem za ní.

Nejdříve jsem šli ke mě a potom k ní, abychom se měli, jak převlíknout. Ale skončili jsme u Nory více času. "Kate, vůbec nevím, co na sebe!!" vztekala se Nora. "Vem si normální oblečení.." "Ale já nejsem tak hezká, aby mi vše šlo, jako ty." otočila se na mě.

"To není pravda, jestli je tu někdo, kdo dokáže soupeřit se mnou o kráse, jsi to ty." poplácala jsem ji po hlavě. "Vážně?" nadějně se na mě podívala. "Vážně. A teď se převleč." "A co si mám vzít?" zeptala se mě zase. "Máš ráda sukně, ne? Tak si vezmi sukni a tílko." "Ale to by vypadalo, jako bych neměla kluka, ale já mám." "Noro, neboj se, nemyslím si, že si to o tobě někdo bude myslet." uchechtla jsem se.

"Ale já nevím." pořád přemýšlela. "Tak co jeany, triko a mikinu?" unavovalo mě to už. "Ale-" "Žádný ale! Jsem tu už hodinu a ty si celou dobu rozhoduješ, co si na sebe vzít! Vezmi si ty jeany a nějaký triko! naštvala jsem se. "Hodinu tu teda nejsme." trucovala.  "Padej se převlíknout!" nakonec jsem jí teda k tomu přinutila, ale trvalo to docela dost dlouho..

"Tak, kolik máme času?" zeptala se mě usměvavá. "Dvě hodiny." koukla jsem se na své hodinky. "Tak málo?" zarazila se. "Dost dlouho jsme byli u tebe, tak se nediv." povzdechla jsem si. "Tak se už nezlob." naštvala se Nora. "Nezlobím." odsekla jsem ji.

"Vezmu tě na nějakou zmrzlinu, tak pojď." uchechtla se a mě zazářily oči. "Fakt?" začaly se mi sbíhat sliny. "Ano, ano, jsi jak malé dítě." zasmála se Nora.

Tenhle obrázek je tak cute!! :3 Jsme uprostřed knížky a zatím nebyly moc velké ohlasy, proto se vás chci ještě jednou zeptat, stojíte o tu soutěž, ve které mi bude moct vítěz poslat námět na mou další knížku, kterou napíšu? Nechci zase dělat něco,...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tenhle obrázek je tak cute!! :3 Jsme uprostřed knížky a zatím nebyly moc velké ohlasy, proto se vás chci ještě jednou zeptat, stojíte o tu soutěž, ve které mi bude moct vítěz poslat námět na mou další knížku, kterou napíšu? Nechci zase dělat něco, o co není zájem :) Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantWhere stories live. Discover now