Část 16 - Dolézání

1.3K 91 7
                                    


"Ahoj kočko, jsi tu sama?" přisedli si ke mě dva další kluci, kteří taky nevypadli na studenty ze střední. "Ne, nejsem, prosím vás, abyste odešli." schovala jsem si svůj mobil zpátky do kabelky. "Ale no tak, nebuď tak chladná." uchechtli se.

"To vy jste vlezlý." odsekla jsem a jejich úsměv se ztratil. "Jsi opravdu strašně krásná, ty nejsi tamní, že ne?" "Ne." naštvaně jsem odpověděla. "A nechtěla bys s námi někam zajít? Holky odtuď nejsou vůbec hezký." stěžovali si. "To je mi tak "strašně" líto." ironicky jsem se málem zasmála.

"Tak co, půjdeš?" "Samozřejmě, že ne." zasmála jsem se. "Proč?" vyjekli po mně. "Nebudu s vámi ztrácet čas." vyplázla jsem na ně jazyk.

"Hej, nebuď na nás tak protivní, nebo-" "Nebo, co?" vytáhl je za kapuci zezadu Joe. "Tak ty máš přítele? Mohla jsi nám o říct dříve.." zaskočily se a odešli. P-přítele řekli. Myslí si, že jsem pár? Vypadáme tak? Joeovi to nevadilo, podle toho, jak zareagoval. 

"Ty jsi opravdu přitahovaná všemi kluky." napil se coly Joe. "Promiň." cítila jsem se provinile. Dneska jsem šli spolu ven a akorát za mnou zase dolézají kluci. "Nevadí mi to, dokud jsem tady, ale, kdybych tu nebyl, jak by jsi se zachovala?" koukl se mi do očí. -nevadí mi to, dokud jsem tady- tahle věta mě donutila se zčervenat.

"N-nevím. Normálně chodím s Norou, která vždy něco vymyslí. Nechodím moc ven sama, právě kvůli tomuhle.." přivřela jsem sama nad sebou oči. Mám vlastně strašně omezený prostor, kam jít, co? "Můžu s tebou chodit, kam chceš. Nevadí mi to. Bude to pro tebe bezpečnější." řekl mi, a než jsem se stačila vzpamatovat, co mi vlastně řekl, přinesli nám jídlo.

"Celý den jsi se mnou, bála jsem se, že tě bude otravovat to, že za mnou ostatní kluci dolézají, ale ty je lehce odeženeš. Moc si dnešní den užívám, děkuju." usmála jsem se na něj.

Tak po dlouhé době zase včas :3 Zatím Bye, Bye

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tak po dlouhé době zase včas :3 Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantKde žijí příběhy. Začni objevovat