Část 50 - Dvojitý rande

1.3K 71 40
                                    


"No, kdy teď ten Joe přišel, můžeme konečně uspořádat to dvojitý rande?" zasmála se Nora opodál. "Až si vybalím, budeme moct, jen si to domluv se Samem. "Hlavně nesmíme zapomenout Katty ve školce." povzdechla jsem si. 

"Tak si napíšeme." rozloučili jsme se s Norou a s Joem šli domů. "Jak jsi si to užil?" zeptala jsem se ho. "Nudný." odpověděl mi. "Celý výlet mě spíše otravovali holky, než jsem si užíval." "Aha." naštvaně jsem se koukla jinam. "Neboj, nepodvedl bych tě." uchechtl se. Přišli jsme domů a Joe si vybalil věci.

Zabrněl mi mobil, kde mi Nora psala, že se ve čtyři sejdeme u kavárny. Jako vždycky. Čas vyšel akorát na to, aby si Joe vybalil najedl se a mohli jsem jít. "Ahoj!!" mávala mi z dálky Nora u kavárny. "Ahoj!" zamávala jsem ji nazpátek.

"Kam chcete jít?" zeptala jsem se Nory. "Chtěla bych na karaoke!" vyjekla. "Taky jsem nad tím přemýšlela." zasmála jsem se. "Tohle mám pocit, že zase dopadne špatně." obával se Sam. "Jsem dva." povzdychl si Joe. Šli jsme na stejný místo, kde se Nora potkala se Samem a já jsem se více seznámila s Joem.

Přišli jsem do místnosti, kde jsme si opět objednali alkohol. "Noro, myslím, že my bychom pít neměli." upozorňovala jsem Noru. "Jenom trošičku!" nalila mi do skleničky. "Dobře, ale jenom trochu." dala jsem do sebe jednu skleničku. Druhou skleničku. Desátou skleničku. "Tohle se mi nelíbí." povzdechl si Sam.

Obě jsme se s Norou opili a zpívali bůh ví co. 

"Myslím, že je na čase jít domů, holky." vstal Joe. "Ještě chvilku!" objala jsem ho kolem krku. "Smrdí s tebe alkohol." vzal mě do náruče. "Jsem jako princezna!" vykřikla jsem. "Na karaoke už  nikdy, NIKDY! Nepůjdeme!" poučoval mě Joe.

"Taky si myslím." vzal Sam na záda Noru. "Jako v ten den, co?" zasmál se Joe. "Taky jsem si na to vzpomněl." uchechtl se Sam. "Tak zatím." rozloučili se a každý odešel jinou cestou. "Achjo." hodil mě Joe na postel a přikryl peřinou."To bude Katty koukat." poškrábal se na hlavě. 

Achjo, zase mě ráno bude bolet hlava... A to vstávám do školy... Už nikdy nenechám Noru určovat místo, kam půjdeme..

 Už nikdy nenechám Noru určovat místo, kam půjdeme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jmenuju se Kate. Na střední jsem přestoupila teprve před půl rokem, ale i tak jsem se stala tzv. královnou naší školy a všichni kluci mi klečeli u nohou. Ale jeden se o mě nezajímal. Přezdívají ho králem a zrovna on mi změnil celý můj život...

Já vím, strašně se omlouvám, nestíhala jsem to :/ Hlavně nezapomeňte na zítřejší poslední část knížky, kde tam k tomu řeknu něco já a budou tam i soutěžní otázky a pravidla, tak zítra :3 Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantWhere stories live. Discover now