Část 7 - Telefonát

1.5K 106 2
                                    


Vzala jsem si svou kabelku a vyšla z toho pokoje. "Krásná..." zazářily oči malé holčičce přede mnou. "Ahoj, co tu děláš?" poklekla jsem si s úsměvem k ní. "Ty jsi přítelkyně mého brášky?" naklonila hlavu. 

"Ne, nejsem." pohladila jsem ji po hlavě. "A proč jsi u něj spala v posteli?" tázavě se mě zeptala To bych taky ráda věděla! "Víš, hodně se toho stalo." Vlstně ani nevím, co se přesně stalo. "Nasnídáš se s námi?" usmála se.

"Už musím domů." "Cože?" slzy měla na krajíčku. "Ahhh, dobře, nasnídám se s tebou." povzdechla jsem si a vzala ji do náruče. "Jsi opravdu hezká, hezčí holku jsem neviděla." objala mě. "To mi lichotí." zasmála jsem se.

"Docela spolu vycházíte." přišel chodbou Joe. "Ty sklapni." moje tvář se změnila v naštvanou. "Tak jdeme snídat." opět se změnila na usměvavou. "Kdepak máte kuchyň?" zeptala jsem se jí. "Od tebe nalevo, na konci doprava." řekl za ní Joe. "Tebe jsem se neptala!" naštvaně jsem po něm vystartovala.

"Ty nemáš ráda brášku?" opět měla slzy na krajíčku ta holčička. "Ne, tak to není." šla jsem do kuchyně a posadila jsem jí na židli. "Jak se vlastně jmenuješ?" zeptala jsem se jí. "Katty." zamumlala. "To máme podobný jména, já jsem Kate." uchechtla jsem se a udělala jsem toasty.

"A mě jsi neudělala." "Udělej si sám." odsekla jsem Joeovi a zakousla se do toastu. "Pořád jsi naštvaná?" povzdychl si Joe. "Pořád!!! Stalo se to před deseti minutama!" vyjekla jsem na něj. "Crrrrrrrr" začal mi v kabelce zvonit mobil.

Koukla jsem se na mobil, kde byla napsaná Máma. Kruci, já ji nenapsala, neví, že jsem tady.. "Ano?" zvedla jsem mobil a moje ruce se začali třást. "Kate!! Kde kur*a seš! Dneska jsme měli naplánovanou tu návštěvu ke známým a ty pořád nikde! Kde jsi byla přes noc!" začala na mě křičet, že se vsadím, že to slyšel i Joe.

 "Kate!! Kde kur*a seš! Dneska jsme měli naplánovanou tu návštěvu ke známým a ty pořád nikde! Kde jsi byla přes noc!" začala na mě křičet, že se vsadím, že to slyšel i Joe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Užijte si další díl :3 Zatím Bye, Bye


Kráska a IgnorantWhere stories live. Discover now