Část 13 - Přesvědčení

1.5K 96 7
                                    


Ráno jsme se sešli před mým domem a vyšli do školy. "Jak jsi se vyspala?" zeptala se mě Nora. "Docela dobře." zívla jsem si. "Nevypadáš tak." zasmála se. "Myslíš?" uchechtla jsem se a najednou narazila do něčeho velkého. Mám pocit, že už se něco podobného stalo.

"Promiň." podal mi ruku Joe a já se jí chytila. "Jdete do školy?" zeptal se nás. "Uhm." přikývla jsem celá červená. "Můžu se přidat?" zeptal se. "No...." "Jasně!" vložila se do toho Nora. "Děkuju." řekl Joe a šel vedle mě.

On jde vedle mě... Moje srdce asi vybuchne!! "No, ty bydlíš blízko?" zeptala se Nora Joea. "Jo, bydlím asi pět minut odtuď." přikývl. "Tak co chodit spolu každý den?" usmála se Nora. "Cože?!" zčervenala jsem. 

"Jestli vám to nebude vadit." řekl Joe. "Vůbec! Že Kate?" zeptala se mě Nora. "Ne, nebude." zakroutila jsem hlavou. "Zase jsi tak červená, není ti zima?" zeptal se mě. "Ne!" vyjekla jsem po něm, až se zastavil.

"Promiň, špatně jsem jsem se vyspala." zamrkala jsem. "V pohodě, každý má svý dny." Nemůžu uvěřit, že by mě měl rád. Každý kluk se v mé blízkosti na všechno ptá a naslouchá každá moje slovo, snaží se se mnou povídat a zajímá se o mě. Tohle Joe nedělá.

"Tak jsem tady." přišli jsem do školy. "Ah, to je Král a Královna!! Že by šli spolu do školy? Kdyby se dali dohromady, byl by to nekrásnější pár na škole!" šuškali si všichni kolem nás. "Tak zatím." rozloučili jsme se a Joe a od nás odpojil.

"Noro, myslím, že se o mě moc nezajímá..." "Děláš si srandu?! Viděla jsi ho při cestě? Celou dobu se na tebe díval a schválně šel u silnice! Neboj se, budete spolu." objala mě kolem ramen a usmála se. "Děkuju, že mě podporuješ." uchechtla jsem se. "Jasně, že jo! Jsi moje kamarádka, ne?" 

Jak já miluju vztah mezi těma dvěma :* Zatím Bye, Bye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jak já miluju vztah mezi těma dvěma :* Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantWhere stories live. Discover now