Úvod

3K 135 20
                                    

Jmenuju se Kate. Je mi 17 let, chodím na střední školu. Jsem tam teprve rok, jsem druhačka, ale i tak mi všichni kluci padají k nohám a holky mě obdivují. Někdy mě přezdívají i královnou školy, docela mi to vyhovuje, komu taky ne, že? I když je to všechno podle vzhledu.

Je vtipný, jak se někteří kluci umí zachovat, jenom kvůli hezké holce....

Mám dlouhý blond vlasy a modrý oči. Podle vzhledu můžete usoudit, že asi nejsem Češka. Můj táta je Američan. Ale to, že jsem blondýna, ještě neznačí, že jsem blbá. Jsem nejlepší z mé třídy, procházím s nejlepším hodnocením.

Ah, já vám vlastně řekla, že mi všichni kluci padají k nohám, že? Ale, jeden ne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ah, já vám vlastně řekla, že mi všichni kluci padají k nohám, že? Ale, jeden ne.. Jmenuje se Joe, je to třeťák a stal se dost populární v krátkém čase. Dokonce ho přezdívají mým králem. Ale... Proč se o mě ksakru nezajímá??! Je to snad bůh, nebo co?! 

A to je docela hezký....

Tak tady je ta vaše strašně očekávaná knížka, kterou jste si ode mě žádali :3 (Konečně po čtyřech dnech, že? :D) Taky chci říct, že na tuto knížku mě inspiroval námět od LadyAnabell86, který se mi strašně zalíbil, snad se ti bude líbit, jak jsem t...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tak tady je ta vaše strašně očekávaná knížka, kterou jste si ode mě žádali :3 (Konečně po čtyřech dnech, že? :D) Taky chci říct, že na tuto knížku mě inspiroval námět od LadyAnabell86, který se mi strašně zalíbil, snad se ti bude líbit, jak jsem to zpracovala :D  Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantOn viuen les histories. Descobreix ara