Část 17 - Polibek

1.5K 98 9
                                    


"Jsi roztomilá." vyhrkl ze sebe Joe, hned, jak jsem se usmála. "Co?" zaskočilo mě to. "Ne, promiň." dal si ruku před pusu a já si jsem jistá, že jsem zčervenala jako rajče. "N-nevadí mi to." Je to divný. Tohle slovo jsem slyšela už od desítky kluků. Ale pouze od něj mi to přišlo jako, že to myslí vážně.

"Jdeme jíst?" vzal příbor a já se k němu přidala. Musím říct, že jsem si dost pochutnala. Na to, že čínu moc často nejím, asi začnu. Vyndávala jsem si peněženku v úmysle zaplatit, ale Joe mě zastavil a zaplatil to sám. 

"To jsi nemusel." vyšli jsme z té restaurace. "Kluk vždy platí jídlo holce, je to jako tradice." uchechtl se. Ah, jeho úsměv ve mě vždy vyvolá klid a pokoj. "Tak, kam chceš teď?" zeptal se mě. "Ty chceš ještě někam?" zaskočilo mě to.

"Nechceš?" "No, tak určitě mě nenecháš mě platit samotnou a zaplatíš mi to, a to nechci." koukla jsem jinam. "Mě to nevadí, peněz mám až, až." šmikl rameny. "Tak se budeme procházet." usmál se a já na to konto přikývla.

Šli jsme směrem do parku poblíž rybníka. "Jak dlouho už tu bydlíš?" začal konverzaci. "Teď už to bude skoro rok. Nedávno jsme se sem přestěhovali a nastoupil jsem tu hned do druhého ročníku. Ze začátku se mi zdálo, jako bych strašně vyčnívala. Ale potom jsem si už na to čumění na mě zvykla a stalo se to normálkou." uchechtla jsem se. "Ty jsi přišel teprve nedávno, ne?" zeptala jsem se jeho.

"Uhm, jsem tu teprve čtyři měsíce." "Aha." zvědavě jsem poslouchala každý slovo a detail, co řekl. Jsem ním až moc zaujatá, se mi zdá. "To už je sedm hodin? Doprovodím tě domů." koukl se na hodinky a já zčervenala. "Okey." přikývla jsem a vydali se ke mě domů.

Cestou jsem si o všemožným povídali a poté přišli k mému domu. "Tak já už musím." zastavila jsem se. "Dobře, uvidíme se zítra." "Jo." otočila jsem se směrem ke dveřím. "Ah, Joe?" zastavila jsem se chvilku po tom. "Dnešek jsem si hodně užila, snad to někdy zopakujeme." usmála jsem se.

"Heh, a to jsem se tak snažil, abych se udržel." uchechtl se a...a......P-políbil mě!!

A už to začínááá :333 Zatím Bye, Bye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A už to začínááá :333 Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantWhere stories live. Discover now