Část 14 - Domluva

1.5K 92 5
                                    

Zazvonila na přestávku a Nora si sedla na mou lavici. "Tak, jdeme za ním?" uchechtla se. "Za kým?" zeptala jsem se. "Za Joem. vzala mě za rameno a táhla k budově třeťáků. "Hele, to je Královna, Co tu dělá?" opět si kolem mě všichni šuškali.

"Počkat, proč za nim jdeme?" "Jen tak." "Jen tak? A co řekneme, jestli ho uvidíme?" "Zeptáme se, jestli nechce s námi ven, že bych vzala s sebou Sama." mrkla na mě Nora. "Počkat, na to nejsem připravená!" "Ale... To zvládneš." zasmála se.

"Promiňte, je tu Joe?" zaklepala na dveře třídy Nora. Obdivuji to, že necítí žádnou trapnost. "Copak?" vyšel ze třídy. "Hej Královna se baví s Králem! To snad ne! Že by spolu chodili!?? To by bylo super, strašně se k sobě hodí!!" Tyhle slova mi od ostatních moc nedodávají...

"Nechceš jít dneska s námi ven? Vezmu svého přítele, ale nechceme jít sami, tak jsme pozvali Kate, ale myslím, že by se ve třech blbě povídalo, tak jsem chtěla sudý počet, tak nechtěl bys jít?" ona se opravdu zeptala, jestli nechce ven?!!? 

"Jestli půjde Kate, tak půjdu klidně taky." odpověděla "Cože?" vyhrkla jsem ze sebe. "Super! Tak ve tři u kavárny." mrkla na Joea Nora a obě jsme odešli. Když půjdu já, tak on taky? Co měla znamenat ta věta?...

"Vidíš? Já říkala, že se mu líbíš." usmála se na mě Nora. "Děkuju." přikývla  jsem zčervenalá. "Nemáš za co, jsem tvá kamarádka." poplácala mě po rameni. "Uhm, jsi." přikývla jsem. "Crrrr."  "Hmm, už zase zvoní.. Tak si pojďme sednout na místa." šli jsme do naší třídy.

Den uběhl sakra pomalu, a než proběhlo všech těch pět hodin ve škole, tak jsem si připadala, jako by uběhl jedno století.. "Tak ve tři u kavárny." rozloučili jsem se s Norou a Joem. Přišla jsem domů a hledala vhodný oblečení, i když mi to trvalo tak hodinu, tak si myslím, že jsem ho našla.

Prohlížela jsem se ze všech stran v zrcadle. Snad se Joeovi bude líbit.

 Snad se Joeovi bude líbit

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Už zase pondělí... Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantWhere stories live. Discover now