Část 12 - Kamarádky

1.5K 88 5
                                    


Noru jsem brala vždy jako mou oporu. Vždycky mi stála po boku a dělala vše se mnou. Ve škole jsem jí brala za kamarádku jako jedinou. Neptala se mě na kluky a nevyužívala mě jenom proto, aby byla populární. Občas jsme si vyšli ven a zabavili se. Ale nikdy jsem nevěděla, že chtěla být jako já. 

Potom, co poznala toho Sama se opravdu změnila. Možná nebyl tak zlý nápad jít na to karaoke.. "Jsem ráda, že to tak cítíš. Nevěděla jsem, že jsi se někdy tak cítila." řekla jsem jí a ona se pořád usmívala. Vlastně se usmívá pořád..

"No, tak jsem se dostali ke mě, i když jsme se sešli kvůli tobě." zasmála se Nora a já s ní. "Asi tak, ale myslím si, že Joe se o mě nijak zvlášť nezajímá.." prokulila jsem očima ven z okna, kde začínalo pršet. 

"Neboj, jsem si jistá, že tě má rád." "Proč myslíš?" koukla jsem se jí do očí. "Celý karaoke... Koukal jenom na tebe..." "Cože?" nadchla jsem se. Opravdu se na mě celou dobu koukal? Vůbec jsem si toho nevšimla...

"Vsadím se, že do měsíce jste spolu." "Myslíš?" napila jsem se capuccina celá červená. "Uhm." přikývla. "Jak myslíš." dopila jsem capuccino a nechala číšníka, aby ho odnesl. "Taky tě tak bolela ráno hlava?" zeptala jsem se Nory. "Strašně! Sam mi na to dal prášek, ale i tak to pořád cítím, neměli bychom příště tak moc pít." zasmála se a já se zasmála s ní.

"Půjdeme do školy zítra zase spolu?" zeptala jsem se. "Uhm." přikývla Nora. "Tak v půl osmý před mým domem?" "Ok." souhlasila Nora. "Co vlastně dělá ten tvůj Sam za práci?" "Nemá práci, studuje na vysoký škole! Je fakt chytrý, řekl, že kdybych měla problémy, tak má za ním přijít." arogantně se vytahovala Nora.

Obě jsme se poté sbalili a rozloučili se. Asi po dvou hodinách. Nora je mou dobrou kamarádkou, a vždy byla. Jsem ráda, že ji mám....

Já vím, docela pozdě, ale byla jsem venku :/ Zatím Bye, Bye

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Já vím, docela pozdě, ale byla jsem venku :/ Zatím Bye, Bye

Kráska a IgnorantΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα