Changes ➳h.s

נכתב על ידי Selinarat

102K 6.4K 4K

''Şimdi ne yapacaksın Harry?'' Bakışlarımı hastanenin beyaz mermerlerinden kaldırıp, benimkilerden farksız a... עוד

∞ Changes
∞ 1
∞ 2
∞ 3
∞ 4
∞ 5
∞ 6
Playlists ∞
∞ 7
∞ 8
∞ 9
∞ 10
∞ 11
∞ 12
∞ 13
∞ 14
∞ 15
∞ 16
∞ 17
∞ 18
∞ 19
∞ 20
∞ 21
∞ 22
∞ 23
∞ 24
∞ 25
∞ 26
∞ 27
∞ 28
∞ 29
∞ 30
∞ 31
∞ 32
Trailer ∞
∞ 33
Fazlasıyla önemli duyuru ∞
∞ 34
∞ 35
∞ 37
Önemli∞
Önemli Duyuru

∞ 36

893 63 55
נכתב על ידי Selinarat

İthaf listesi;

SweetHarryture

TheWaywardSister

Eleanor_E

ipek_187

( Uzun yorumlardan ya da güzel yorumlardan seçerek oluşturuyorum. Yorum yaparak, adınızı yazdırabilirsiniz. )




Bölüm şarkısı: Charlotte Cardin-Les échardes


Not: Harry'nin çektiği resim medyada bulunmaktadır.



**

Geçmiş



Elimde bulunan su bardağını güzel karım Sydney'e uzattığımda içten gülümsemesi ile elimden bardağı almıştı. Uzanmış olduğu yerden hafif bir şekilde doğrulup teşekkürünü sunmuştu en tatlı şekilde. Güzel karım Sydney, artık beş aylık hamileydi.

Kârnı belirginleşmiş ve daha fazla da belirginleşecekti. Orada ikimize ait bir can vardı. İkimizden bir sevgi oluşmuştu. Tanrı'ya bu mükemmel hediyeler için minnettarlığımı nasıl belli edeceğimi düşünmeden edemiyordum.

Benim minik kızım, üç ay sonra kollarımızda uykusuna devam edecekti. Üç ay sonra bizim sevgimizi daha fazla hissedecekti. Ben, ben her şeye hazırdım. Kızım ve karım için iyi bir gelecek, aile oluşturmak için çoktan hazırdım. Ben kalbime ve hayatıma  iki mükemmel kadını sığdırmaktan gurur duyuyordum.

Kendimi karşı kanepeye bıraktığımda kollarımı, ensemin altında birleştirip televizyona bakan karımı izlemeye başladım. Hamilelik Sydney'e farklı bir güzellik getirmişti. Uzun ve ince parmaklarını karnına koymuş televizyonda oynayan Powerpuff Girls'ü mutlulukla izliyordu. Yıllar ne kadar geçerse geçsin; Sydney, her zaman içindeki çocuğu dışarı çıkarmayı severdi. O doğaldı, o içtendi. O nahif ve alçakgönüllü idi.

"Yüzümde bir şey mi var H?" gülümseyerek sorduğunda Sydney, düşüncelerimden silkinip ayağı kalktım. "Bu ânı ölümsüzleştirmek istiyorum sevgilim." dedim ve polaroid kameramı şöminenin üstünde ki mermer zeminden aldım. "Bunların hepsini kızımız için saklayacağız değil mi Harry?" diyerekten ayağa kalkmaya başlayan Sydney'i durdurdum. "Tabii ki Sydney ama kıpırdama bu pozu bozma ve bir elini karnının üstünde tut sevgilim." diyerekten koltuğun ucuna çömeldim. "Ama saçlarım çok kötü Harry ve yeni uykudan uyandım beni alma lütfen." diyerek itiraz ettiğinde Sydney gülmeden edemedim.
"Kendini bana bırak." dedikten sonra karnına biraz daha yaklaşıp, genişçe gülümsedim. Makineden çektiğimi belli eden bir ses çıktıktan sonra bir kaç dakika resmin çıkmasını bekledim.

"Anılarımı güzelleştirdiğin için çok teşekkür ederim Harry."


∞ ∞ ∞


"Harry, hadi ama! Ben bir kadın olaraktan ve ekstradan hamile bir kadın olaraktan senden daha hızlı hazırlandım! Artık gelir misin lütfen?"  Sydney'in seslenişleri daha fazla artmaya başladığında artık cidden organizasyona geç kalıyor olduğumuzu anlamıştım. "Parfümü sıkıp geliyorum Sydney!" diye seslenip takımımın yakalarını düzeltip, parfümümü dikkatlice sıktım. İz kalmasını istemezdim.
Bugün çok değerli bir organizasyona davetliydik ve bu organizasyonunun davetiyesi elime geçtiği ilk gün okur, okumaz katılacağımızı onaylatmıştım.

Zor durumda olan çocuklar için çabalayan ve birçok hayatı kurtaran bu güzel dernek bu gece düzenlediği  yardım yemeği ile sesini daha fazla duyurabilecek ve bizlerinde sayesinde daha fazla çocuk gülümseyecekti. Sydney'e bu organizasyondan bahsettiğim de çok sevinmiş ve elimizden ne geliyorsa onu yapmamız gerektiği hakkında uzun bir konuşma gerçekleştirmişti. Tüm yakın arkadaşlarına da yardımda bulunmaları hakkında bilgilendirmişti.

Sydney, cidden farklıydı. Kalbi ve düşünceleri o kadar değerliydi ki, eşimle çok fazla gurur duyuyordum herkesin duyduğu gibi. O örnek alınması gereken bireylerden biriydi.

"Tamam, tamam işte geldim. Hadi çıkalım." dediğim de Sydney gülümseyerekten kapıyı açmıştı. "Bu arada harika görünüyorsun sevgilim."  diyerek iltifat ettiğim de yanakları kızarıp kıkırdamıştı. "Bay Styles, çok nefes kesici görünüyorsunuz." diyerekten bana yanıt verdiğinde göz kırpıp, karımın önden çıkmasına izin vermiştim. Sydney, arabaya doğru ilerlerken bende evin kapısını kilitlemiştim. Arabaya bende bindiğim de Sydney'in neden uzun bir elbise giydiğini şimdi anlamıştım. Topuklu giyemediğinden, spor ayakkabılarını giymişti ve onları en iyi uzun bir elbise kamuflajlayabilir idi. "Rahatsın değil mi Sydney?"  diye sorduğum da bir yandan da park ettiğim yerden çıkmaya çalışıyordum. "Evet, evet sorun yok ama geç kalmak istemiyorum." diyerekten yanıtladığında gülümsedim ve dikkatli bir şekilde ana yola çıktım. Bu arada da Sydney'in şarkı seçimlerinde ki kararsızlıklarını takip ediyordum. Sonun da istediği bir şarkıya geldiğinde etrafa bakınmaya başladı. Stresli olduğu her halinden belli olan karıma moral vermem şarttı.

"Konuşma yapacaksın, heyecanlı mısın sevgilim?" dediğim de Sydney, yanaklarını şişirip önüne gelen saçlarını arkaya doğru attı. "Gerginim sevgilim. Biliyorsun, çok fazla konuşmalar yapan biri değilim." dediğinde başımı sallayaraktan Sydney'e onay verdim. Cidden de çok fazla herkesin önüne geçip konuşma yapmamıştı. Dizlerinin üzerinde birleştirmiş olduğu ellerini birbirinden ayırıp, sağ elini direksiyondan çekmiş olduğum elim ile sarmaladım. "Ben sana her şekilde güveniyorum. Unuttun mu? Biz birlikte her şeyin üstünden geliriz. Bunu kızımıza da birlikte öğreteceğiz. Altın kural işte bu." dediğim de Sydney, kıkırdayaraktan ve "Haklısın, H." diyerekten başını omzumun üstüne koydu. Yüzünde ki geniş gülümseme ile yolu izlemeye devam etti.

"Biliyor musun Harry? İyi ki hayatıma girmişsin. İyi ki."



🥀🥀

Herkese merhabaaa! Kayıp anne kapkek'iniz geri geldi! Yahu çok özledim be!😍 Eğer bu bölümü atmasaydım bunalıma giriyordum. Üç ay oldu farkındayım.🤦🏻‍♀️ Ama çok yoğunum cidden Okul, staj, üniversite hazırlıkları ve ekstradan arkadaşımın instagramda ki sayfasıyla ilgilendiğimden (Merhaba directionordie ailesi!😌💕) Günün sonunu öyle getirmiş oluyordum. Eh artık dedim "Selin, yavru kapkek'lerin bölüm bekliyor bugün oturup ne olursa olsun bitiriyorsun bölümü." İşte burdayım! Ay çok özlemişim!😍 Neyseee çok tutmayım umarım sevmişsinizdir bu geçiş bölümünü.💃🏻 Umarım burada olanlarınız hâlâ vardır🙏🏻 Şimdiden yorumlarınız, oylarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim kapkek'lerim, sizleri çok seviyorum!😍💕❤️

המשך קריאה

You'll Also Like

38.1K 3.2K 12
Kim Taehyung öğrencisine fazla mı ayrıcalık tanıyordu? Daha ona sınav cevaplarını verdiği kısma gelmedik. Yaş farkı !
227K 22.3K 32
Ülkesine dönen delta ve kendi halinde takılan sessiz bir omega bir gece birlikte olur.
60.8K 5.4K 54
"Gelecek olanın ne olduğunu bilsen bile, geldiğinde nasıl hissettireceğini asla bilemezsin. "
1.7K 216 10
... Byun Baekhyun × Kim Dahyun ... Kim Dahyun buzda kayıp düşmüştü ve Byun Baekhyun buna kahkahalarla gülmüştü. #1 - kimdahyun start: 120121