Dangerous Love I. Obsession

Door XCalypsoX

10.7M 239K 137K

După divorţul părinţilor săi, viaţa lui Katherine se schimbă radical. Renunţă la toate planurile pentru viito... Meer

PREFATA
Trailer
1. Adanc In Intuneric
2. Demonul
3. Capitol Nou, Probleme Noi
4. Electricitate
5. Protectorul
6. Dependenta
7. Orgoliu
8. Bantuita De Iluzii
9. Sa Inceapa Jocul!
10. Baiat Sau Fetita?
11. De-a Mama Si Tata
12. Fluturele
13. Furie
14. Adrenalina
16. Imposibil
17. Lacrimile Demonului
18. Decizia
19. Sectiunea Secrete
20. Tatuajul
21. Marcajele Trecutului
22. Extaz
23. Roscata
24. Negustor De Moarte
25. Calul Troian
27. Power Rangers
28. Protectie
30. Consecinte
31. Ingerul
32. Trecutul
34. Planuri
36. Marcajul
37. Gelozie
39. Ingerul Salbatic
40. Victime Colaterale
41. Incredere
Preview 44
Preview 45
45. Tatal Vitreg
Preview 46
46. Papusa Ruseasca
Preview 47
Surpriza
47. Yrrah
Preview 48
48. Prea Tarziu
Preview 49
49. Razbunarea
Epilog - Doi Demoni
Multumiri
The Game - Preview Trailer
Lansare Volumul 2. Cercul Vieții
Publicare eBook
Capitol Aniversar
dl ip

33. Prezent

197K 4.3K 2.7K
Door XCalypsoX

                                    

                                                   33. Prezent

    Am fost scoasa din masina de politie si ma simteam ca o criminala adusa la judecata. Am respirat usurata ca Harry nu mai era in urma noastra si nu stiu incotro se dusese dar imi era de ajuns ca ma vazuse bagata cu forta in masina de politie, nu voiam sa ma vada si tarata in sectia de politie. Ce curva e viata, el e infractorul gangster si ucigas si eu sunt arestata ca am ciufulit o parasuta. Macar daca o umflam mai bine, sa fi meritat macar sa vin aici.

Ofiterul m-a condus printre birourile din sala de la intrare si rabufneam in interiorul meu pentru ca inca purtam aceeasi rochie care trecuse deja printr-o ploaie torentiala la fel ca trupul meu care avea neaparata nevoie de un dus.

M-a pus sa semnez cateva documente, si intr-adevar exista o plangere depusa impotriva mea pentru violenta , nu trebuia sa intreb cine a depus-o.

- Domnisoara Katherine Wrise, aveti o plangere de agresivitate fizica de la domnisoara Amber Wrise. Este adevarat ca ati agresat-o? Ma intreba ofiterul dezinteresat in timp ce semna alte documente.

- De ce m-ati adus aici daca nu sunteti siguri de asta? Am bufnit rezmendu-ma in scaun si molfaindu-mi limba in gura de nervi.

Ofiterul ma privi pe sub ochi cu buzele tuguiate si o spranceana ridicata.

- Pune-ti amprenta aici si las-o moale cu tupeul, sau o sa stai aici mai mult decat ar trebui. Suna aproape ca un sfat si am oftat maraind lasandu-l sa imi ia amprenta si ducandu-ma apoi la celebra sedinta foto la care eram deja model cu norma intreaga. Avusesem o groasa din astea in New York, trebuia sa o fac si in Seattle.

M-a lipit de un perete inscriptionat  cu linii de inaltime si cu o placuta in mana pe care imi scria numele si altele tampenii. Am pozat intorcandu-ma pe toate partile cu o figura ucigasa si nervoasa.

 Bine ai revenit la zdup Katherine! Mi-am urat singura cand m-a impins in celula de inchisoare si a izbit usa metalica din gratii in spatele meu.

Am oftat dandu-mi capul pe spate si deja mi se zbarlea pielea. Nu mai aveam nici geaca pe mine si aici era al naiba de frig.

Nu eram singura in celula, mai erau trei fete inauntru care ma priveau ca pe o prospatura numai buna de jumulit pentru plictiseala de aici. Am pufnit printre la dinti pentru ca la cati nervi aveam le jumuleam eu fara probleme.

Am mers spre banca metalica asezandu-ma pe marginea ei, departe de cealalta tipa roscata care isi mutase deja privirea de la mine, concentrandu-se la unghiile ei. Alta, mai in varsta era asezata jos, rezemata de gratii si avea o figura de barbat, tunsa scurt si cu haine de rocker asortate cu lanturi masive argintii.

-De ce te-au saltat pustoaico? Mi se adresa femeia pe un ton gros. Avea cotul rezemat pe genunchi si isi tot plimba mana in jurul gurii, probabil voia o tigara.

-Am lasat o curva in viata cand trebuia sa o omor direct. Am raspuns simtind ura pentru Amber mai profunda ca niciodata.

Femeia rase scurt parand ca ma intelege perfect.

As fi intrebat-o si eu de ce e aici dar nu aveam chef de conversatie acum. Mi-am incrucisat bratele la piept fiind mai mult ca sigura ca acum o sa racesc rau de tot.

Am pierdut sirul minutelor asteptand si mi se facea din ce in ce mai frig. Sper ca Harry se ocupa de asta chiar acum si nu avea sa mai dureze mult pentru ca nasul meu nu mai rezista. Tot ce imi doream era ca tata sa nu afle de asta. M-a scos destul din sectiile de politie din New York, nu cred ca planul lui era sa ma scoata si de aici, desi ce faceam atunci era joaca de copiii pe langa belele in care riscam sa  intru acum acceptand relatia cu Harry. M-am cutremurat gandindu-ma ce ar face tatal meu daca ar afla ca baiatul matur si serios pe care il place ca iubitul fiicei lui, e defapt un traficant de arme si un criminal in serie.

-Te stiu pe tine! Am auzit o alta voce dupa ceva timp si mi-am indreptat atentia spre cealalta persoana din celula. O tipa blonda, apropiata de varsta mea, plina de tatuaje si dupa imbracamintea ei am impresia ca fusese saltata de pe centura.

-Bravo tie! Am spus dezinteresata mutandu-mi privirea de la ea si de la felul deja enervant in care ma analiza.

Se muta de langa peretele pe care statea rezemata, apropiindu-se mai mult de mine.

- Tu esti tipa noua a lui Styles, nu? Zambi mijindu-si ochii si am expirat nervoasa. “Tipa noua!” De parca eram doar o alta cadana in haremul demonului.

- Katherine! Am corecat-o frustrata si imediat zambi. Probabil incercase pana acum sa isi aduca aminte  numele meu.

- Da! Are un tatuaj cu asta pe gat, spuse atingandu-si gatul ei si spunand “asta” de parca acel cuvant insemna altceva, nu era numele meu.

I-am analizat rapid gatul si am respirat usurata ca nu avea nici un S tatuat.

- De unde il stii pe Harry? Am intrebat  incercand sa nu o las sa se aseze langa mine dar esuand. Mirosea atat de puternic a parfum incat pana si nasul meu infundat il simtea.

- Sunt in fiecare seara pe pista si e imposibil sa nu il cunosti pe demon. Ma privi de sus si asta trebuia sa fie evident. Mi-am dat ochii peste cap enervata deja de felul cum pronuntase lasciv cuvantul, demon. Mi-am adus aminte de prima noapte in care Harry m-a dus pe pista. Toate patachinele de acolo care nu aveau nici o treaba cu intrecerile de masini dar erau prezente pentru décor si deliciul baietilor. Asta, cu siguranta era una dintre ele. Ma intreb daca ea si Harry au avut vreo legatura. Nu avea tatuaj dar asta nu inseamna ca nu s-a culcat cu ea. Am rabufnit in mintea mea enervandu-ma din ce in ce mai tare si voiam deja sa o imping de langa mine.

- Pe cine ai batut? Ma intreba din nou continunad sa ma priveasca cu acelasi zambet superior.

- Ce-ti pasa tie?! I-am raspuns la randul meu cu o aroganta sictirita.

- Voiam doar sa stiu cat o sa stai pe aici. Raspunse ridicand dezinteresata din umeri si strambandu-se. Probabil ea nu ma credea atat de tupeista.

- In locul tau mi-as face griji pentru mine! I-am sugerat cu o spranceana ridicata si a inceput sa rada.

- Huh! Exclama muscandu-si buza si am impresia ca voia sa spuna mai multe dar se abtinea.

- Ai dreptate, mi-ar place sa am si eu un tatic care sa ma scoata!

- Ce te face sa crezi ca o sa ma scoata tata de aici? M-am intors spre ea din ce in ce mai enervata de prezenta si de atitudinea ei.

Se uita si ea la mine putin confuza.

- Doar nu crezi ca Harry o sa te scoata?! O spuse de parca Harry era echivalentul lui Obama in situatia asta.

Nu am spus nimic, doar m-am uitat incruntat la ea si a izbucnit in ras.

- Harry Styles intr-o sectie de politie sa te scoata pe tine. Tu stii ce inseamna asta? Tipul ala fuge de cabori ca dracu’ de tamaie, habar nu ai cu ce se ocupa si cat risca sa infunde puscaria daca il prind. Deci mai ai de asteptat daca crezi ca o sa vina dupa tine. Spuse totul prapadindu-se de ras si eram la un pas sa ma infig in parul ei. Calmeaza-te Katherine, esti deja in destule belele, o bataie in puscarie e tot ce iti mai lipseste. Ma calmam in mintea mea strangandu-mi pumnii si expirand printre buze.

- Stiu mai multe despre el decat crezi tu! Am bufnit incercand sa imi pastrez calmul si sa nu deshid discutia asta mai ales aici. Cu siguranta parasuta asta nu stia nici pe jumatate de adevaratele afaceri ale lui Harry.

- Serios?! Lumineaza-ma si pe mine. Spuse inca zambind.

- Ai nevoie de multa lumina in capul ala daca vrei sa iti spun asta aici si cred ca ai vorbit deja destul. Am marait spre ea aratandu-mi nervii clari de data asta si facand semn spre celalte doua femeie care devenisera extrem de interesate de discutia noastra.

Blonda isi inchise gura brusc, realizand si ea asta.

- Asa ziceam si eu! Am mormait intorcandu-ma si rezemandu-ma de peretele rece cu piciorul drept cocotat peste celalalt vazandu-mi de traba mea. Adica de inodatul si deznodatul sireturilor de la tenis.

- Totusi in locul tau as cere sa dau un telefon in loc sa imi pun sperantele in salvarea venita de la Harry. Spuse dupa un timp si mi-am dat ochii exasperata. Pot sa stau aici doua saptamani, ce te fute pe tine grija? Imi venea sa ii urlu in fata.

- Mai vedem noi! Am raspuns totusi plictisita molfaindu-mi limba in gura si incercand sa nu o mai bag in seama.

- Atunci unde e? Insista ranjind avand o expresie batjocoritoare imprimata pe fata.

Mi-am strans pumnii.

- Wrise! Am tresarit la vocea puternica si diferita care mi-a pronuntat numele.

Am privit spre ofiterul de politie care imi facea semn cu capul ca e timpul sa o sterg de aici.

- E chiar aici! I-am ranjit blondei pe fata ridicandu-ma de pe banca rece de fier si aranjandu-mi rochia pe coapse. Aveam fundul inghetat si pielea aproape albastra din cauza frigului. Daca nu as fi in situatia asta as depune o plangere pentru conditiile in care sunt tratati oamenii arestati in sectia asta.

M-am indreptat spre gratii mai mult decat fericita sa ies de aici si sa scap de Blonda-Interogatoriu.

- Pa pustoaico! Ma saluta femeia care inca era intinsa pe jos si i-am zambit inainte sa fiu eliberata.

Politistul avea o expresie respingatoare si mi-a prins imediat incheieturile, punandu-mi din nou catusele, de data asta legandu-mi mainile in fata. M-am incruntat neintelegand de ce ma incatusa din nou daca eram libera, dar am tacut din gura pentru ca urma sa scap imediat de aici.

M-am abtinut sa intreb daca sunt cu adevarat libera in timp ce ma conducea pe hol inapoi spre sala birourilor si spre o alta usa metalica. Simteam deja caldura existenta aici si pielea mea se zbarlea de placere. De-abia asteptam sa il vad pe Harry. Am intrat aproape zambind in camera izolata dar starea mea s-a schimbat brusc cand am realizat unde sunt si cine ma astepta aici.

- Buna Katherine! Ma saluta Amber cu un zambet diavolesc si un ochi vanat.

Am expirat enervata inchizandu-mi ochii cateva secunde si voiam deja sa ma intorc inapoi dar usa era inchisa in spatele meu.

- Nu vrei sa vorbesti cu mine, surioara? I-am auzit din nou vocea ranjita si m-am intors spre ea strangandu-mi pumnii incatusati.

- Ia un loc! Imi propuse aratandu-mi scaunul liber de la masa metalica la care era ea asezata. Si astea erau singurele obiecte din aceasta camera izolata si sinistra care imi aducea aminte de filmele politiste unde inculpatul este dus in camera de interogatorii si obligat sa isi marturiseasca fapta.

M-am asezat pe scaunul de data asta mult mai cald si confortabil, lasandu-ma pe spate si aruncandu-i lui Amber o privire care nu ii ascundea cat de mult imi doream sa o omor acum.

- Ce urmaresti Amber? Am intrebat-o serioasa si scoasa din sarite ca eram pusa in situatia asta in fata ei, cu catusele la maini.

Zambi cu o expresie triumfatoare.

- Sa te distrug! Spuse simplu si nu m-am putut abtine sa nu incep sa rad.

- Cum mai exact? Crezi ca o sa ma elimini pentru totdeauna si o sa ma arunci in inchisoare pe viata pentru ca ti-am invinetit ochiul?

- Crezi ca sunt atat de proasta sa te aduc aici doar pentru acuzatia asta? Spuse inca zambind si mi-am oprit rasul incepand din nou sa fierb.

- Nu ma face sa raspund la intrebarea asta. Am mormait bufnind din nou.

- OK Wrise! Am vazut ca iti place joaca. Tu ti-ai facut reprezentatia, acum e randul meu. Zambi mandra, punandu-si coatele pe masa si apropiindu-se de mine. Incepea sa ma sperie siguranta ei, ce mai stia tarfa asta?

Isi trecu limba peste buza de jos inainte sa vorbeasca. Am observat ca nu era machiata absolut deloc si avea un ten palid care ii scotea mai mult in evidenta ranile si clar o invinetisem mai rau decat o facuse Harry cu Zac. Sau era Amber mai sensibila.

- De unde ai  masina aia Katherine? Vorbi in cele din urma si m-am incruntat nedumerita.

- Ce legatura are asta cu situatia noastra?

- Oh, are, crede-ma! Ranji si am inghitit in sec incurcata. – Harry ti-a dat masina aia, nu? Dar ti-a spus vreodata de unde o are, sau ti-a aratat vreun act pentru ea?

- Ce insinuezi? Am marait apropiindu-ma de ea.

Incepu sa rada de data asta lasandu-se ea pe spate in scaun.

- Masina aia e furata idioato!

Am paralizat!

- Pe asta de unde dracu’ ai mai scos-o? Am marait strangandu-mi pumnii. Catusele faceau zgomot pe suprafata metalica a mesei.

Amber lua o pauza teatrala oftand pentru asi forma povestea mai bine.

-  In prima zi de scoala l-am auzit pe Harry si pe prietenii lui vorbind de o masina pe care planuiau sa o fure. El nu stia atunci ca sunt acolo pentru ca normal ramasese la scoala sa te analizeze pe tine si a venit mai tarziu. Atunci nu mi s-a parut nimic deosebit, fac asta destul de des, apoi cand ti-am vazut noua achizitie pe care nu aveai cum sa ti-o permiti singura si stiam ca Harry ti-a oferit-o, mi-am amintit discutia lor din acea zi, nu am vazut masina dar stiu ca era vorba de un Mustang rosu. Harry nu avea o asemenea masina inainte si apoi brusc apare una pe care ti-o da tie. Frumos cadou o masina furata huh? Ranji ultima fraza apropiindu-se din nou de mine.

Eu eram paralizata. Mi-am deschis buzele pentru a respira mai repede si riscam sa ii cauzez lui Amber colorarea si celui de-al doilea ochi.

- Ti-a luat mult sa inventezi povestea asta? Am marait pastrandu-mi furia in frau.

Zambi nelasan garda jos.

- Esti pregatita sa pariezi pe faptul ca nu e furata? Am deja depusa plangere impotriva ta pentru violenta. Inca un mic pont sa iti verifice bijuteria de masina si mai facem rost de o  acuzatia pentru furt. Usor , usor ti se umple dosarul si o sa vedem cat de usor o sa ii mai fie lui Harry sa te scoata de aici. Zambi trimfator si mi-am simtit limba uscata in gura. Nu puteam sa cred ca Harry imi daruise o masina furata. Asta nu era adevarat. Avea atatia bani, de ce Dumnezeu imi daruise o masina furata? Mi-am simtit nervii crescand si pe tema subiectului asta si orice si o simteam pe Amber extrem de sigura pe vorbele ei ceea ce nu era deloc bine. Isi compusese bine planul pentru distrugerea mea.

- Plus ca am si un martor de partea mea care e oricand disponibil sa depuna marturie impotriva ta. O mai stii pe batrana careia i-ai tipat sa isi vada dracu’ de treaba ei? Nu prea te-a ascultat. Mustaci Amber si mi-am strans pumnii planuind sa incendiez casa unei vecine cand voi iesi de aici.

- A, si sa nu uitam de consumul de droguri. Tresari brusc ca si cum uitase asta. Tatal tau mi-a spus de problemele tale cu dorgurile si el crede acum ca te-ai lasat dar fiind in preajma lui Harry amandoua stim ca asta nu e adevarat. Rase fiind extrem de mandra de planul ei bine pus la punct.

- Altceva mai ai? Am marait simtind cum se face din ce in ce mai cald si imi era dor de frigul din celula. chiar si de Blonda-Interogatoriu.

- De-abia am inceput surioara. Vorbi de data asta serios si am simtit un mic fior pe sira spinarii.

- Nu il mai vreau pe Harry, dar nici tu nu o sa il ai. Lucrurile sunt simple: desparte-te de el sau o sa te despart eu.

Seriozitatea ei m-a facut sa rad de data asta.

- Uimeste-ma! Am spus lejer lasandu-ma in spate pe scaun.

- Sa te aduc aici a fost doar o diversiune. Un truc sa il bag pe el pe mana politiei. Am stat destul pe langa el Katherine, chiar daca nu mi-a spus nimic asta nu inseamna ca nu am vazut anumite lucruri. Spuse din nou serios si am paralizat inghitind in sec. Amber stia de afacerile lui Harry?

- Harry e un tip distant, dar atunci cand se apropie de cineva o face cu toata inima si sunt sigura ca tu stii mult mai bine despre ce vorbesc eu acum si esti constienta ca daca as sfatui politia sa fie cu ochii pe el nu s-ar termina prea bine. Traieste intr-un garaj dar orice prost isi poate da seama dupa masinile pe care le are ca nu e un sarantoc. Cel mai probabil toate sunt furate, la fel ca si a ta. Fac si trafic de droguri, curse ilegale de masini si ocazional se omoara intre ei. Ridica detasata din sprancene si am incremenit.

- Ce s-a intamplat cu Joshua, Katherine? Ma intreba privindu-ma acuzator si mi-a inghetat sangenele in vene.

- Ce vrei sa spui? M-am balbait incercand sa raman serioasa.

Rase fals.

- De o saptamana e de negasit. El si Harry devenisera dusmani  si probabil nu trebuie sa iti mai amintesc de bataile dintre ei din cauza ta. Stiu ca Harry l-a omorat pe fratele lui Joshua si a scapat bazma curata. Marcus o violase pe V si poate Harry se temea ca Joshua va face acelasi lucru cu tine deci s-a gandit sa il elimine din peisaj. Cum ar fi sa mentionez politiei si disparitia misterioasa a acestui baiat? Chiar daca parintilor lui nu ii pasa de ei asta nu inseamna ca nimeni nu observa lipsa lor.

Incheie uitandu-se la mine cu atata hotarare incat mi s-a accelerat respiratia.

- Deci cred ca acum ti-am enumerate destule motive ca in momentul asta sa ma asculti, sa faci ce-ti spun fara sa mai comentezi ceva daca nu vrei sa iti vizitezi iubitul la puscarie pentru urmatorii 30 de ani.

- Esti intr-un teritoriu extrem de periculos Amber! Am spus vorbind incet. Eram intr-o sectie de politie si Amber spusese mult prea multe despre Harry.

- Serios? Imi asum riscul. Spuse detasata.

M-am aplecat din nou pe masa, apropiindu-ma de ea si soptindu-i in fata.

- Tu crezi ca daca il elimini pe Harry o sa scapi? Crezi ca el e singur in spatele tutor banuielilor tale? Nu ai idée in ce te bagi surioara. Ai vazut pista aia nu? Iti garantez ca fiecare persoana de acolo va veni dupa tine daca ii faci ceva lui Harry pentru ca nu ai cum sa ii elimi pe toti. Si sunt persoane pe care nici nu le cunosti si habar nu ai de ce sunt in stare daca le stai in cale. Am amenintat-o serioasa gandindu-ma la momentul in care Carter mi-a batut apropoul la despartirea mea de Harry si la ce as fi putut spune politiei.

- Vad ca ai ajuns sa cunosti destul de bine situatia.

- Dar tu nu o cunosti. Crede-ma Amber. Te avertizez din nou: renunta la ce ai planuit pentru ca habar nu ai in ce te bagi. Cu toate ca nu eu sunt cea de care trebuie sa te temi, iti jur pe Dumnzeu ca o sa te omor cu mana mea daca ii faci ceva lui Harry. Am scuipat maraind printre dinti privind-o cu ochii demonici si fiind mai sigura pe ce am spus decat pe orice altceva.

- Ai doua zile la dispozitie sa te desparti de Harry. Inventeaza ceva, spune ca te-ai saturat de lumea lui, poti folosi chiar si ideea cu Joshua. Nu-mi pasa, nu vreau sa te mai vad langa el. Daca in 48 de ore nu iese din viata ta, o sa incep sa vorbesc, si iti garantez ca odata ce fac asta surioara, nu ma mai opresc. Si nu va mai ramane nimeni pe pista aia care sa se razbune, nici macar tu.

- Chiar vrei sa risti atat Amber? Pentru ce? Pentru un baiat care nu te-a iubit niciodata.

- Dar eu l-am iubit. El era singurul lucru bun in viata mea de rahat. Un lucru intunecat dar care ma facea sa simt ca traiesc. Eram impacata cu gandul ca el nu ma iubeste. Ajunsesem sa cred ca asa e el si nu stie sa iubeasca, sau nu vrea sa recunoasca. Dar apoi ai aparut si ai dovedit ca  e capabil sa iubeasca, si inca atat de mult. Nu pot sa suport asta, nu pot sa traiesc cu asta. Toata viata am fost respinsa, nu-mi pasa daca mor Katherine. Chiar nu iti dai seama de asta? Sunt deja moarta si tu esti doar un copil razgaiat care a primit toata viata tot ce si-a dorit si cand a pierdut ceva castelul de cristal s-a fisurat si nu mai era totul perfect. Dar apoi l-ai primit pe Harry si perfectiunea a revenit la normal. Asta esti tu si o sa ma distrug  pe mine doar ca sa te vad si pe tine distrusa si de data asta definitiv.

- Nu o sa reusesti niciodata sa ma distrugi Amber. Pentru ca oamenii cu care te pui sunt mult prea puternici pentru tine. O sa te striveasca ca pe o insecta si chiar daca va avea cine sa iti raporteze disparitia nu te va mai gasi nimeni niciodata. Daca vrei sa joci jocul asta, bine. Dar iti garantez ca o sa-l pierzi.

- O sa-l pierdem amandoua surioara. Si asa e cel mai bine. Ranji diabolic si expresia ei deja ma ducea cu gandul la o persoana bolnava mintal.

- Tu chiar crezi ca imi va fi atat de usor sa il indepartez pe Harry de mine? Mai ales cand stie ca tu esti implicata?

- Nu va sti asta. Eu nu il mai vreau inapoi asa cum crede el. Am vazut zilele astea ce efect ai asupra lui. Poti foarte usor sa il tii departe de tine daca vrei. Se pare ca toata puterea si duritatea lui dispare in jurul tau.

Am ras usor clatinand din cap.

- Pentru ca am avut un motiv imens sa ma departez de el. Crezi ca barfele alea cretine despre tatuaj sunt adevarate? A fost ceva peste limitele voastre de cunoastere si l-am iertat. Stie cat de mult il iubesc Amber si orice as inventa acum, oricat de distanta as fi cu el nu m-ar crede. Ar veni direct dupa tine.

- Il astept! Pana la urma nu imi pasa ce crede. Tot ce vreau e ca tu sa stai departe de el. Tu o sa suferi pentru felul in care il tratezi si el o sa sufere din cauza respingerii. Si oricat ar insista el tu o sa stii ca nu mai ai voie sa faci nimic pentru ca sunt zecile de acuzatii pregatite si gata sa fie plasate care o sa il ia oricum de langa tine dar intr-un fel mult mai dureros.

- Nu o sa-ti fac jocul Amber. Pentru ca nu cu mine te joci tu acum. Ai intrat in alt domeniu, mult mai periculos decat crezi tu. O sa fi distrusa inainte sa apuci sa sufli o vorba.

I-am spus serioasa si m-am ridicat de pe scaun, indreptandu-ma spre usa.

-  Eu nu plec de aici. Nu poate ajunge la mine. Ai 48 de ore Katherine si vor incepe sapaturile. Vorbi serioasa fara sa ma priveasca in timp ce bateam cu ambii pumni in usa metalica.

Am privit-o din nou si nu se uita la mine. Ofiterul deschise usa si ne privi nesigur.

- Poti s-o iei Sam! I se adresa Amber pe un ton prietenos si am ramas uimita de exprimarea ei catre el. Dupa zambetul lui nu imi era greu sa imi dau seama ca se cunosc.

Ma prinse de brat tragandu-ma afara din incapare si ma tara inapoi spre celula de la subsol. Am fost aruncata din nou in spatele gratiilor si de data asta disperarea si teama a pus intr-adevar stapanire pe mine.

Habar nu am unde Dumnezeu e Harry si ce ii lua atat? Dar intr-un fel era fericita ca nu vine aici. Daca ar da ochii cu Amber lucrurile ar deveni urate. E clar ca jigodia are cunostinte aici si oricat de puternici ar fi Harry si Carter nu au cum sa se apropie de ea intr-o sectie de politie

Ma invarteam nervoasa prin celula si chiar daca stiu ca nu se incalzise cu nici un grad, acum fierbeam de nervi. Nenorocita blestemata! Nu o sa ma las jucata pe degete de nimeni. De stiu ca ajung in puscarie cu el nu o sa il mai parasesc. Am vazut ce s-a intamplat data trecuta cand s-a intamplat asta si prefer sa il vizitez dupa gratii decat la mormant.

- Nu a venit…

- Taci dracu’ din gura! Am tipat nervoasa spre blonda care probabil incerca sa rada de mine. Dar expresia ei s-a schimbat brusc si de vina era probabil masca de furie pe care o aveam eu.

A tacut din gura si am observat ca roscata disparuse. Cealalta femeie cred ca atipise si eu am continuat sa ma invartesc furioasa in spatiul din celula, nestiind cum sa ies mai repede de aici si sa il avertizez pe Harry. Cum voia Amber sa ma despart de el daca eu eram tinuta prizoniera aici?

Eram aproape sa cer permisiunea de a-l suna pe tata cand alt si-a facut aparitia.

- Wrise, esti libera. Spuse barbatul de data asta pe un ton mai calm decat celalalt si am expirat usurata luandu-mi-se o piatra de pe inima.

Am iesit afara, de data asta fara catuse si am fost condusa pe acelasi coridor pe care ma astepta de data asta Harry.

Am fugit spre el, sarind la gatul lui si imi simteam lacrimile formandu-se in ochi.

-  Iubito, e in regula, esti bine? Ma intreba Harry prinzandu-mi capul in palmele lui si sarutandu-ma pe frunte apoi coborand spre buze.

Am aprobat rapid din cap si l-am sarutat. Toate amenintarile lui Amber imi faceau inima sa se zvarcoleasca de teama si sarutul lui agrava asta si mai tare constientizand ce s-ar intampla daca ar reusi sa mi-l ia de langa mine. Nu! Nu avea cum sa faca asta. Nu o sa ii permit.

M-am departat din sarut constienta deja ca il sufocam dar el nu protesta. L-am observat apoi pe Carter langa noi, alaturi de Ian si alt tip pe care nu il cunosteam.

- Esti bine pustoaico? Ma intreba Carter zambind usor.

I-am privit pe toti si de data asta am dezaprobat din cap.

- Trebuie sa plecam de aici. Am spus incet si serios. Politistul inca se invartea pe langa noi dar nu cred ca m-a auzit.

Carter si Harry s-au privit seriosi, apoi m-au privit pe mine si stiu ca erau destul de destepti sa nu puna intrebari. Nu aici.

Harry m-a prins de mana, m-a sarutat usor pe frunte si am inceput sa mergem spre iesire.

Imi simteam inima batand din ce in ce mai tare in piept, constienta ca Amber e aici si poate ne urmareste chiar aici. L-am observat pe tipul necunoscut ramand sa discute cu politistul.

- Cine e tipul ala? I-am soptit lui Harry, aratand spre el.

- Unul din avocatii lui Carter. Parca erai retinuta pentru crima. O astfel de plangere se rezolva imediat. Bataie intre adolescente; gasesti asta la toate colturile. Nu stiu de ce dracu’ am avut nevoie de ajutorul unui avocat sa te scoatem.

- Eu stiu! Am spus serioasa iesind pe poarta sectiei de politie si am sarit imediat in masina lui Harry.

Nu i-am spus nimic pana nu am ajuns acasa si puteam sa vorbesc si cu Carter. Am insintat sa mergem la casa lui Carter chiar daca locul ala imi trezea amintiri nu prea placute acum.

- Katherine, ce se intampla? Ma intreba Harry mai mult decat disperat cand am intrat toti in living.

Am luat o gura mare de aer si m-am intors spre ei. Stiu ca ii semnam condamnarea la moarte lui Amber dar era ori ea ori Harry. Si in situatia asta stiam foarte bine care e algerea mea.

- Amber stie de voi. Nu va cunoaste in totalitate afacerile dar banuieste ceva. Ea crede ca voi furati masini si faceti trafic de droguri. Si-a dat seama chiar si de moartea lui Joshua si il banuieste pe Harry. Am vorbit azi cu ea si nu mi-a pomenit nimic de arme dar are destule impotriva voastra incat sa va bage pe mana politiei si de acolo s-ar putea afla cu ce va ocupati de fapt.

Toti ma priveau cu o masca de uimire mai ales Harry care era terifiat.

- E protejata, are pe cineva acolo si nu o sa paraseasca sectia de politie. Mi-a dat 48 de ore sa ma despart de Harry sau o sa inceapa sa vorbeasa.

Cateva secunde a fost liniste apoi Carter a izbucnit in ras. Aproape m-a speriat reactia lui.

- Deci de asta nu voiau sa ma lase sa vorbesc cu ea. Spuse si celalt barbat de care Harry imi spusese ca e avocatul lui Carter. Barbatul radea si el usor dandu-si seama de asta.

- Iti vine sa crezi? Stiam eu ca victimele tale sexuale o sa ne vina de hac. Spuse Carter privindu-l pe Harry si nu intelegeam de ce continua sa rada.

Harry ofta frecandu-si fruntea  si nici el nu era atat de speriat precum trebuia sa fie. Mai degraba nervos.

- Will, cheama-i pe Joseph si Ryan. O s-o scoatem pe mucoasa aia de acolo si ma ocup eu personal de mintea ei perspicace. Spuse Carter de data asta serios si Will aproba din cap zambind si parasi incaperea.

- Cine sunt Joseph si Ryan? Am intrebat imaginandu-mi deja doua matahale enorme.

- Ceilalti avocati ai mei. Am destui, -imi facu cu ochiul-. O s-o scot de acolo chiar daca tatal ei e seful sectiei. Daca tu nu ai fost in stare sa te ocupi de ea, o sa ma ocup eu. Vorbi serios spre Harry si iesi si el din incapere.

Am ramas perplexa. Ma asteptam la agitatie, frica, planuri si strategii gandite cu atentie. In schimb Carter reactionase de parca ii spusese ca Amber i-a eliberat tigrii din cusca, nu ca ii ameninta intreaga afacere si risca sa il arunce in puscarie.

- Ce a fost asta? Am intrebat spre Harry cand el a venit spre mine, strangandu-ma in brate.

- M-ai speriat! Trebuia sa imi spui din masina ca despre asta e vorba. Credeam ca Amber are alta acuzatie mai grava impotriva ta. Aproape zambi mangaindu-mi fruntea si m-am uitat la el nevenindu-mi sa cred.

-  Harry, nenorocita aia te poate arunca in puscarie.

Chicoti si imi venea sa ii dau o palma sa il trezesc la realitate.

- Iubito, inca nu ai realizat cu cine ai de-a face. Carter crezi ca va lasa o pustoaica de liceu sa ii distruga afacerile? Ea e pentru el ca o musca strvita pe parbriz pe care o elimina imediat. Amber nu are nici o dovada impotriva noastra. Nici macar nu stie cu ce ne ocupam dar sa mai aiba si dovezi. Carter are destule relatii sa ii opreasca pe toti cei care ar lua-o in serios si s-ar gandi sa ne faca o cercetare mai amanuntita. Dar o s-o scoata de acolo inainte sa deschida gura. A corupt un …. De avocati de partea lui care sunt platiti mai bine decat orice judecator si scoaterea unei pustoaice dintr-o sectie de politie chiar nu reprezinta un stres. Si chiar daca nu merge cu avocatii, cu mita sigur ar merge. Imi explica Harry si incepeam usor sa inteleg relaxarea lui Carter in legatura cu acest subiect. Oarecum avea dreptate, un mafiot de talia lui Carter probabil avea pile si relatii peste tot si nu isi lasa afacerile afectate de o fetita geloasa.

Am expirat printre buze, masandu-mi fruntea cu degetele, brusc furia mea pentru Amber a disparut  si am incercat sa analizez situatia cu mai multa luciditate.

- Harry, ce o sa ii faca Carter lui Amber?

Harry ma privi brusc cu o expresie serioasa.

- Nu stiu! Raspunse rece si stiam ca minte.

- Harry! L-am mustrat incruntandu-ma.

- Nu imi pasa. A intrecut masura si nu o sa permit numanui sa se apropie de tine Katherine. Spuse uitandu-se cu o seriozitate hipnotica in ochii mei si am inghitit in sec fara sa vreau.

-   Harry, o s-o omoare? Am tremurat la ultimul cuvant aproape soptit.

Harry ridica nepasator din umeri.

- Daca n-o face el, o s-o fac eu. Imi raspunse dur.

- Harry! Am tresarit.

- Ti-am spus ca n-o sa las pe nimeni sa se apropie de tine. Vine la tine, provoaca o cearta apoi tot ea te da pe mana politiei si indrazneste sa te ameninte cu arestarea mea. Aproape marai devenind din ce in ce mai nervos.

- Si amenintarea ta nu e singurul lucru cu care m-a amenintat. Am spus si eu suparata aducandu-mi aminte la fix de masina mea.

Harry ma privi inspaimantat crezand ca e ceva si mai rau.

- Harry, Mustang-ul e furat? L-am intrebat privindu-l serioasa si s-a albit la fata intr-o jumatate de secunda.

- De unde…

- Raspunde-mi la intrebare. Si sa nu indraznesti sa ma minti. L-am amenintat privindu-l fioros si de data asta el fu cel care inghiti in sec.

Isi musca buza si mi-am miscat capul in semn sa raspunda odata.

- Da iubito, e furata! Raspunse fara vlaga si mi s-a deschis gura de uimire. Dintre toate lucrurile pe care mi le spusese Amber la asta chiar nu ma asteptam sa fie adevarata.

- Ce?! Am expirat nervoasa.

- Iubito, lasa-ma sa iti explic…

- Mi-ai daruit o masina furata! Am explodat plina de nervi si imi doream sa ii dau o palma peste fata aia superba de catel vinovat si speriat pe care o avea acum.

- La inceput nu am stiut ca ti-o voi da tie. Eu si baietii mai furam din cand in cand masini care sunt cumparate de miliardari si trec prin zona noastra. E mai mult o distractie, si asa a aparut si Roscata in garajul nostru. Era transportata unui seic din Orientul Mijlociu. Nici nu voiam sa o iau la inceput, cel putin nu fara sa o vopsesc, Ty pusese ochii pe ea. Dar cand am vazut-o in garaj mi-a adus aminte de tine. Amandoua atat de frumoase si  salbatice –zambi dar eu mi-am pastrat expresie serioasa si suparata-. Stiam ca masina aia e a ta. E perfecta pentru tine dar nu ti-am daruit o masina furata iubito. Zambi si m-am incruntat confuza.

- Cand am furat-o i-am luat si actele si am aflat adresa cumparatorului. In mod normal masinile furate nu le prea scotem in evidenta, daca nu le vindem altora care habar nu au de unde provin. Dar tie nu aveam cum sa ti-o dau asa. Am luat legatura cu seicul ala si chiar daca probabil s-a inchinat la Alah doua zile dupa asta i-am facut o oferta pe care nu a putut-o refuza –rase-. Puteam sa iti iau alt Mustang identic dar pe mine ma atragea asta, ati aparut amandoua in viata mea in acelasi moment si sunteti perfecte una pentru alta. Mi-a vandut-o mie legal deci nu iti face griji iubito. Masina e a ta si e chiar pe numele tau, dar nu ti-am aratat actele inca pentru ca sigur veneai cu alta tornada de intrebari si credeai ca am cumparat-o pentru tine si te-am mintit ca o aveam dinainte. Zambi dandu-si ochii peste cap si tragandu-ma in bratele mele. Eu ramasese perplexa.

- Numai tu poti sa complici atat de mult cumpararea unei masini. Am oftat clatinand din cap si a inceput sa rada.

- Nu sunt prea multe Giugiaro in lume si am avut noroc. Oricum si arabul ala ti-ar fi dat-o cadou daca vedea cat de sexy arati la volanul ei. Spuse serios si am inceput sa rad.

-Sigur i-ai trimis banii pe ea? Am ridicat din spranceana privindu-l ca un detector de minciuni.

- Da iubito. Mi-a trimis si actele, la banii pe care i-am trimis isi cumpara doua. Tot ce trebuie e sa mai semnezi tu si esti proprietara ei in totalitate. El a cumparat-o dintr-un targ de masini din New York si dupa ti-a vandut-o tie.

- Mi-a vandut-o mie dupa ce i-ai furat-o tu si i-ai platit dublu pentru ea. Am bombanit realizand ca Harry chiar nu are leac. Ce hot plateste lucrul furat. Si dublu. Pentru numele Domnului!

- Pentru ca a fost facuta pentru tine. Zambi maraind ca un pisoi si ma saruta pe buze. Imi pare rau ca nu ti-am spus iubito dar tu ai felul tau de ati exrima bucuria pentru cadourile mele si a-mi da mereu cu ele in cap.

-  Cand ti-am dat eu cu ceva in cap? M-am imbunfat ofticata. Rase.

- Nu ai facut-o dar stiu ca ti-ai dorit de multe ori. Sa nu mai vorbim de laptopul pe care l-ai facut praf si de telefonul stricat.

- N-am telefonul stricat. M-am uitat la el confuza.

- Inca! Imi facu cu ochiul si m-am infuriat.

- Sa nu indraznesti sa te apropii de telefonul meu. A trecut cu mine prin multe si merge foarte bine. Mi-am aparat mobilul vechi pe care il aveam inca din scoala generala dar m-a slujit bine in tot acest timp si la cat il solicitam eu, inca parea nou.

- A trecut prin destule. E batran si trebuie sa iasa la pensie si stiu un pusti perfect pentru tine.

- Tu si lucrile perfecte pentru mine. Am mormait si a ranjit siret.

-Acum hai sa ne intoarcem acasa, i-am lasat pe ceilalti cu pregatirile dar nu cred ca au facut mare lucru.

- Le-ai spus ca am fost arestata? Am intrebat speriata.

- Trebuia sa le explic cumva disparita noastra iubito. Dar nu iti face griji, toti am vizitat atat de des sectia aia incat multi o compara cu o vizita la bunica. Rase tragandu-ma deja afara din biblioteca lui Carter. Mi-am adus aminte de blonda insistent ape care o intalnisem in celula dar nu aveam chef acum sa deschid discutia asta.

- Harry stai! L-am oprit in mijlocul livingului. Se opri intorcandu-se spre mine.

- Suna-l pe Carter si spune-i sa nu ii faca rau lui Amber. Orice ar fi facut a facut-o pentru ca e indragostita de tine si jur ca azi mi-a dat impresia unei persoane nebune de cateva ori. Iubirea ta pentru mine o distruge dar e inofensiva. Si mai e si mama ei, Amber e tot ce i-a ramas. Carter poate sa o sperie, sa o ameninte sa nu spuna nimic dar nu poate sa o omoare si nici tu. Am spus privind serioasa spre Harry si oarecum ma enerva faptul ca imi pasa de Amber atat, dupa tot ce imi facuse. In locul meu ea ar fi fost mai mult decat bucuroasa sa scape de mine. Poate era sora mea, dar nu semanam deloc, nici cat doua surori vitrege.

Harry ofta ingandurat.

- Mama ei e in singuranta si in scaun cu rotile. Si ceva imi spune ca tata s-ar invinovati daca s-ar intampla ceva cu Amber. Il uraste.

- Bine! O sa vorbesc cu Carter. Dar orice ar fi nu va fi placut pentru Amber. Trebuie sa ii inchidem gura si eu sa ma asigur ca nu se mai apropie de tine niciodata.

Am aprobat din cap acceptand ce mi se oferise, si inca odata o salvasem pe Amber. Pe ea care isi risca viata sa ma distruga pe mine. Dar era de ajuns sa privesc la demonul din fata mea ca sa o inteleg perfect de ce face asta.

Am pornit inapoi spre casa mea pentru ca aveam sa fac un dus chiar daca trebuia sa merg la Casa Alba pentru asta. Pielea incepea deja sa ma manance si stiu ca nici Harry nu era intr-o situatie mai buna.

-  Harry, tu nu ai cunoscut-o pe mama lui Amber? L-am intrebat in masina in timp ce imi scarpinam cotul discret. Slava Domnului ca nu mai era asa frig si dimineata inghetata se transformase intr-o dupa-amiaza chiar foarte insorita.

-Nu! Eu si Amber nu am avut genul de relatie in care sa ne cunoastem unul altuia parintii. Poate ea voia sa ma prezinte mamei ei sau eu sa ii spun mai multe despre mine dar eu nu simteam nevoia sa fac asta. Nu ma puteam duce in fata mamei ei stiind foarte clar motivul pentru care eram cu fata ei.

Imi raspunse Harry serios privind in fata si am aprobat ganditoare din cap.

- De cand e bolnava? Am continuat neputand sa imi iau gandul de la ea. Oare Carter reusise sa o scoata?

- De la 10 ani e dependenta de insulina. Mie nu mi-a spus si la inceput am crezut ca se drogheaza cand o vedeam cu injectiile dupa ea. Apoi a facut o criza de diabet si era aproape sa moara pentru ca eu habar nu aveam ce are. Ii e si frica de ace si uraste sa faca injectiile. Intotdeauna i le faceam eu pentru ca i se facea rau daca si le injecta singura.

Nu pot sa cred ca vorbele lui Harry ma faceau din nou sa imi fie mila de ea.

- Amber nu era potrivita pentru mine. Chiar daca as fi iubit-o nu ar fi rezistat langa mine. Spuse Harry rupand tacerea serios si l-am privit confuza.

-  Ce vrei sa spui?

-  Pai, in primul rand. Cu ea nu imi permiteam asta pe cand tu nici nu observi. Spuse aratand cu capul spre kilometrajul masinii. Am observat ca avea 120 la ora si masina zbura cum o facea de obicei, treacand ca un fulger printre celelalte masinii dar deja ma obisnuisem cu asta si chiar imi placea.

- Lui Amber ii e teama de viteza. Uraste masinile si stiu ca asta are legatura cu accidentul mamei ei chiar daca nu vrea sa recunoasca. O singura data am luat-o cu mine intr-o cursa si m-am oprit la jumatatea ei pentru ca se inverzise la fata. A coborat din masina si a vomitat pana s-a terminat toata cursa. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca saream cu ea peste tren. Imi spuse Harry si mi-am adus aminte de ziua de ieri. Amber parea de-a dreptul terifiata de viteza masinii mele.

- Cum are ea pretentia sa fie fata perfecta pentru mine asa. Viteza e o parte din mine si imi vreau iubita mereu in dreapta mea cand castig. Zambi intorcandu-si privirea spre mine.

- Sau in alta masina invingandu-te ea pe tine. Am ranjit facandu-l sa chicoteasca.

- Deocamdata in curse ramane in dreapta mea. Imi facu cu ochiul smecher si eu i-am dat pe ai mei peste cap.

Acasa lucrile nu au mers asa cum am planuit eu. Nici acum nu am planuit sa fac dus si explodam de nervi. Harry imi facuse deja planul si m-a pus sa imi aleg hainele pentru petrecere, dusul urmand sa il fac la el, desi sunt absolut sigura ca urma sa il facem, chiar daca el nu voia sa recunoasca. M-a obligat sa il sun pe tata si deja imi era dor de blonda din puscarie cand domnul Christopher Wrise si-a varsat nervii asupra mea. Norocul meu ca inca era la serviciu si nu aflase nimic de arestare, inca. Furia lui era acum canalizata asupra disparitiei mele si asupra bataii cu Amber. Cum ma asteptam, Roberta il sunase, dar se pare ca nici ea nu stia de planul fiicei ei de a merge la politie.

Cu greu l-am calmat si chiar daca nu a vrut sa imi dea voie, i-am spus ca in nopatea asta nu voi fi acasa. Macar sa stie unde sunt.

Harry s-a ocupat si de data asta de alegerea tinutei mele si imi cotrobaia prin dulap cu o fascinatie de speriat. Era enervand, si sexy in acelasi timp cand isi baga nasul in sertarul cu lenjerie.

Cand am terminat discutia cu tata, am mai inghitit cateva pastile de raceala pe care le-am gasit prin sertarele lui si m-am intors in camera, scarpinandu-ma in cap. Doamne, am nevoie de sapun imediat. Harry ma astepta intins pe pat, admirand o rochie neagra.

- Asta, e geniala. O imbraci imediat! Imi ordona fascinat intinzand-o spre mine.

I-am dat si lui pastilele pentru ca oricat de tentat era sa zac cu el in pat preferam sa o fac sa ale mucozitati inafara de cele… normale.

M-am uitat mai atent la rochie si mi-am marit ochii pentru ca nu o recunosteam.

- Harry, asta nu e rochia mea. Am spus privindu-l deja incruntata. Isi inghiti pastilele fara apa si ma privi confuz.

- Am gasit-o in dulapul tau. Zise nedumerit si dupa privirea lui chiar nu parea ca minte.

I-am luat rochia din mana si am analizat-o mai atent. In fata parea o simpla rochie neagra, scurta si stramata, la fel si in spate. Lateralele erau oroarea. Aproape nu existau. Rochia era decupata pe ambele parti, avand mici panglici negre care le tineau unite si fiecare spatiu gol era de marimea palmei mele. Cu siguranta imi lasa soldurile la vedere si partea laterala a coapselor. Cum se presupune ca trebuie sa port chiloti si sutien cu chestia asta?

- De unde a aparut chestia asta? M-am incruntat din nou spre Harry, de data asta sigura ca rochia nu e a mea, mai ales ca era noua, inca avea eticheta pe ea. Cand Dumnezeu a adus-o aici?

 - Iubito, jur ca am gasit-o in dulap. Vorbesc serios. Tu nu stii ce haine ai?

Mi-am frecat fruntea intorcandu-ma spre dulap. Harry imi indica spre un sertar de sus la care abia daca ajungeam si nici macar nu imi tineam haine acolo. Dar acum era un teanc.

Am scos terifiata bratul de haine, toate pareau noi si cand Harry a mai scos si cateva cutii cu pantofi toate s-au asezat in capul meu.

- Mama! Am marait aducandu-mi aminte de cutia pe care mi-a trimis-o cu invitatia de nunta. Am aruncat-o in curte dar sigur tata a luat-o si mi-a pus continutul ei in dulap.

- Hmm? Harry se uita confuz la mine.

- Mama mi-a trimis astea. Tata probabil le-a adus aici.

- Atunci, mama ta are niste gusturi vestimentare geniale. Spuse analizand un tricou larg si zdrentuit care avea pereche niste jampiere negre din colanti. I le-am smuls din mana desi avea dreptate, erau geniale. Cam vulgare dar geniale. Daca nici mama nu se pricepea la shoopping, atunci cine?

- Tot asta ramane. Alegeti pantofii. Spuse luandu-si din nou rochia preferata de pe pat.

- Nu ma imbrac cu astea. Am spus artagoasa dar am primit o privire atat de furioasa ca aproape m-am pisat pe mine.

- Daca tu nu te imbraci cu rochia asta diseara o sa iti tabacesc curul atat de tare incat o sa ai nevoie de bandaje si in interior. Si poate indraznesti sa le arunci ca iti decupez toate hainele asa cum imi place mie.

- Atunci toti o sa se holbeze la ce iti apartine tie. Am marait ranjind.

El marai nervos.

-  Nu si daca te tin inchisa in casa. Spuse serios si nu trebuia sa imi pun mintea cu nebunul ca sa stiu ca e in stare sa faca asta. Inventa el ceva si ma dadea disparuta o saptamana si nici ca ma deranja daca disparea si el cu mine.

Am mormait ca un pisoi frustrat si i-am luat rochia din mana.

-  Bine! Am balmajit facandu-l automat sa zambeasca si nu am apucat sa imi dau ochii peste cap ca s-a napustit asupra mea, strivindu-se de buzele mele ca un monstru insetat de sange, lasandu-ma fara aer si azvarlindu-se cu mine in pat. Am inceput sa rad pana mi-a astupat din nou gura cu a lui si arata de parca urma sa ma devoreze in urmatoarele secunde, iar eu ma lasam devorata cu placere.

Asteptarea pentru dusul dupa care tanjeam atat a meritat din plin. Orice il continea pe Harry merita din plin. Chiar daca probabil trebuia deja sa fim la casa lui Mike, Harry nu mi-a dat drumul pana cand apa rece ne-a gonit ea.

Stramband din nas am imbracat rochia de la mama, care se mula pe corpul meu ca un al doilea strat de piele neagra si am avut noroc ca am gasit doua cupe speciale de sutien pe care le puteam aplica fara niciun fel de bretea. Trimise normal tot de mama. Stiam ca exista niste chiloti ciudati fara bretele laterale, special pentru genul asta de rochii dar chiar daca as fi avut Harry cu siguranta nu m-ar fi lasat sa mii pun. Era mai mult decat extaziat de faptul ca iar nu port chiloti si eu clocoteam din noua motive: excitatie si frustrare ca iar sunt 80% dezbracata.

M-am privit in oglinda intoarsa si chiar paream ca sunt acoperita de trei panglici negre si orizontale. Partea de sus nu era cine stie ce dar mai jos de sold se crea nebunia, coapsele mele erau complet descoperite si doar o alta panglica mica unea jos cele doua parti.  Oare cat de usor ii e lui Harry sa rupa panglicile astea si sa ma lase goala in 2 secunde? Ceva imi spune ca o sa aflu in curand.

Mai tarziu au venit si ceilalti acasa pentru a se schimba si se pare ca petrecerea era deja pregatita. Ma simteam prost ca eu nu contribuisem cu nimic si nici Harry din cauza mea. Asta mi-a adus brusc aminte de ce planuiam sa fac azi-dimineata.

- Harry, eu nu am un cadou pentru Keith. Am tresarit in timp ce imi indreptam parul in oglinda.

Ma privi cateva secunde, inca la bustul gol in fata dulapului. Ce ii lua atat sa se decida pentru ca stiu deja ca avea sa aleaga un alt tricou negru. Blugi negrii  erau deja pe el si mi-am luat ochii de pe el pentru ca avea tendinta sa imi intunece mintile si sa ma faca sa uit ce am in cap.

Se gandi cateva secunde, scotandu-si un maiou negru care m-a facut automat sa zambesc.

- Nu-ti face griji iubito, o sa inteleaga. Ai aflat abia azi-noapte de ziua lui si azi ai fost destul de ocupata. Spuse tragandu-si maioul peste cap.

- Dar totusi, am soptit trista tragand placa din priza. Era cam greu cu machiatul la Harry. Trebuia sa ma multumesc cu oglinda lui pentru tatuaje care ii faceam loc pe birou printre monitoare si tastaturi. Dar nici la mine nu era mai mult loc.

Harry veni langa mine, cuprinzandu-ma in brate prin spatele scaunului si ma saruta pe gat uitandu-se odata cu mine in oglinda.

- Ne descurcam noi cumva si cu asta. Zambi facand cu ochiul in oglinda. I-am privit nedumerita reflexia din oglinda.

- Esti asa frumoasa! Spuse fascinat continuand sa ma priveasca in oglinda, chiar daca nu ne vedeam prea bine amandoi.

- Iubito, pot sa te rog ceva? Sopti plimbandu-si nasul pe obrazul meu.

-  Mhm! Am mormait inchizand ochii si muscandu-mi buza la respiratia lui fierbinte.

- Niciodata sa te parfumezi pe gat. Ador mireasma pielii tale. Mormai coborand spre gatul meu si am inghitit in sec.

- E atat de catifelata, si calda, si imi vine sa musc din ea. Ceea ce a si facut. Am gemut usor departandu-mi buzele cand dintii lui mi-au prins usor pielea intre ei. Gandul mi-a fugit la fanteziile cu vampiri, cum reusesc sa isi ispiteasca prada si sa o excite chiar si atunci cand e golita de sange. Mi-am imaginat coltii lui Harry taindu-mi pielea in secunda asta si clar atingerile si extazul pe care mi-l provoca mereu m-ar fi facut sa mor in satisfactie fara sa protestez vreun pic.

Dar iubitul meu nu era un vampir, era un demon. Nu tanjea dupa sangele meu, ci dupa sufletul meu pe care pusese ghearele demult si acum il devora in cel mai pasional mod posibil.

Mi-a prins barbia, intorcandu-mi fata spre a lui si sarutandu-ma in acel mod pasional de care vorbeam mai devreme. Ce am facut sa il merit pe baiatul asta? Poate Amber are dreptate cand spune ca obtin mereu ce vreau. Daca mama nu ne parasea, eu si tata nu ne-am mai fi mutat niciodata in Seattle si Harry ar fi ramas doar demonul din visele mele. Oricat incercam sa neg asta, nu mai regretam atat de mult hotararea de plecare a mamei dupa ce a aparut Harry in viata mea. Si nici nu  o mai uram atat.

M-am ridicat de pe scaun si i-am mangait omoplati acum goi. Adoram genul asta de maiouri desi pare sa le poarte doar la petreceri. Probabil pentru ca il transforma intr-o capcana periculos de sexy.

I-am mangaiat bratul unde fusese impuscat si renuntase la bandaj. Rana era inca in vindecare dar vedeam deja semnul cicatricei. O dunga cat jumatate din degetul meu ii brazda pielea si ii strica perfectiunea. Harry imi observa atentia si ma trase la pieptul lui, sarutandu-mi tandru parul moale si drept.

- Abia astept sa te scot din rochia asta la noapte. Sopti senzual la urechea mea, mangaind marginile goale ale materialului si deja simteam  caldura crescand in mine.

- Si eu! I-am soptit inapoi intorcandu-ma si muscandu-mi lobul urechii.

A ras usor.

- Atunci hai sa mergem pana nu o fac acum. Spuse inghitind in sec si imi dadu drumul din brate aplecandu-se spre sandalele mele.

Am inceput sa rad luandu-le din manalui  si el a aruncat o ultima privire in oglinda, aranjandu-si carliontii mari pe spate. Eu am incaltat sandalele pe care le alesesem de la mama, semanau tot cu niste botine cu toc de 10 si platforma, dar imi imbraca piciorul in zeci de curele din piele, asezate pe verticala in forma de X-uri. Erau chiar splendide, tipice lucrurilor cumparate de mama. Si clar de firma.

Mi-am verificat machiajul in oglinda si era perfect. Ca de obicei, fond de ten si pudra care sa imi acopere pistruii enervanti, fard negru, tus negru, mascara si cam atat. Am renuntat la ruj pentru ca oricum Harry avea sa mi-l manance imediat si aducandu-mi aminte de rugamintea lui am renuntat si la parfum. Dar avea dreptate, si eu adoram sa ii sarut gatul si sa ii simt aroma proprie si ametitoare, doar tatuajul si buzele mele aveau voie acolo.

Am mers putin prin camera pentru a ma obisnui cu tocurile si Harry a scos un dosar din birou. M-am uitat la el crezand ca sunt desenele mele. Dar cand l-a deschis am dat peste o incarligatura de cuvinte si semnaturi.

Harry imi intinse un pix zambind.

- Ce e asta? L-am intrebat confuza.

- Actele care te fac stapana absoluta a Roscatei. Zambi aratandu-mi cu pixul un loc in care trebuia sa semnez.

- Harry, nu trebuie sa o treci pe numele meu. Am spus nesigura incercand sa citesc cateva cuvinte pe foaie.

- E deja trecuta pe numele tau iubito. Trebuie doar sa semnezi. Insista intinzandu-mi pixul si am oftat luandu-i-l din mana si semnand in toate locurile pe care mi le arata el fara sa citesc ceva. Ce avocat sclipitor ar fi iesit din mine.

Dupa asta mi-a dat mie actele dar chiar nu aveam nevoie de ele. Plus ca aveam sa le pierd imediat deci mai bine stateau la el. Dezinteresul meu pentru toate lucrurile astea il scotea din minti si pe mine nu facea decat sa ma amuze.

Am parcat in fata casei lui Mike, si Ty s-a dus sa il aduca pe Keith. Astazi il tinusera toata ziua izolat in casa, si bunicii lui se pare ca avusesera o implicare in asta. Keith nu stia inca de intoarcerea lui Harry deci surpriza va fi cu atat mai mare.

- Marfa rochie soro. Fluiera V apreciativ dupa mine cand aranjam ultimele lumanari pe tortul mare si patrat de ciocolata. Rochie decupata sau nu, abia astept sa gust din chestia asta.

- Si a ta la fel! I-am facut cu ochiul zambind pervers. Arata superb in rochia sau mai bine zis bluza larga care parea mai degraba o plasa de pescuit asezata pe ea nelasand  nimic la limita imaginatiei din lenjeria ei violet, de aceeasi culoare cu parul drept si lung. Boxerii pareau de piele dar oricum dadea impresia ca poarta pantaloni din cauza  cizmelor albe care ii acopereau pana si coasele. O tinuta ciudata, care o descria perfect si normal ca o facea sa arata si mai perfect si devastator de sexy. Rochia mea decupata pe margini ma facea sa arat ca o babuta infofolita pe langa ea. Mi-am adus aminte de Violet din povestea lui Harry, fetita violata de un nenorocit si oricat ma straduiam nu reuseam sa o mai vad in cea de acum. Aceasta avalansa ultraviolet nu mai avea nimic fragil in ea.

Am indesat tortul in frigiderul enorm al lui Mike si afara oamenii incepeau deja sa se ascunda. Se lasa intunericul si incepea din nou sa se faca frig, noroc ca atmosfera avea sa se incalzeasca in curand si mie imi statea gandul doar fosta camera de sus a lui Harry.

Am iesit si noi alaturi de ceilalti si l-am observat pe Harry facandu-mi semn de pe terasa. Stiam eu ca nu e stilul lui sa se piteasca in spatele canapelelor.

Am stins toate luminile cand am auzit masina lui Ty.

-    Shht! A marait Harry sa opreasca restul susotelilor.

    L-am prins de brat si m-a sarutat pe frunte chicotind. Mi-am muscat buza cand i-am auzit venind simtindu-ma mai prost ca nu aveam un cadou pentru Keith. Harry il aranjaze pana acum in curtea din spate si chiar daca mi-a propus sa spunem ca masina e din partea amandurora nu aveam cum sa accept asta. In primul rand pentru ca nu avea nici un sens, nu mi-as permite nici macar un sfert dintr-o orice masina i-ar fi cumparat Harry si nu voiam sa ii stric cadoul. Era cadoul lui pentru Keith si doar atat.

- Ty, de ce m-ai adus aici? Hai sa il cautam pe Harry, ceilalti unde sunt? Se planse Keith si l-am simtit pe Harry chicotind ca un frate mai mare.

- Plecam si noi imediat, vreau sa imi iau laptopul, l-am uitat aici. Il minti Ty ca un profesionist si Keith a oftat frustrate.

Deja erau langa piscina si imi dau seama ca nu vedeau pe unde merg, Mike stinsese toate luminile si habar nu am unde era acum.

- Semnalul e cand aprinde Ty telefonul. Imi sopti Harry la ureche si am procesat rapid informatia.

- Aprinde si tu o lumina. Frate, nu stiu ce a avut bunica azi dar nu m-a lasat deloc sa ies din casa. Femeie obsedata de seriale… bolborosea Keith nervos dar inainte sa termine am vazut o lumina aprinzandu-se in mana lui Ty si urmatoarea actiune mi-a spart timpanele.

- Surprizaaaaaa! S-a auzit un tipat sonor si luminile s-au aprins puternic, insotite de muzica si confetii care cadeau de peste tot.

Am tipat si eu odata cu ei si am fugit cu totii din ascunzatorile noastre.

Expresia lui Keith era de nepretuit. Ne privea ca pe o invazie extraterestra si mai avea putin si se ascundea in spatele lui Ty de spaima.

- La multi ani Keith! Am tipat toti, sarind pe el si saracul chiar parea sa aiba nevoie de o pastila pentru inima.

- Ce… Cum…?! Se balbaia analizandu-ne pe fiecare si cand l-a observat pe Harry ochii i s-au marit.

- La multi ani pustiule! Spuse Harry, nemaisteptand altceva si il prinse de gat tracandu-l intr-o imbratisare frateasca si sufocanta.

- Tu, esti… se balbai Keith uitandu-se la el ca o mama la copilul pierdut.

Harry rase.

-  Da sunt, cum sa ratez ziua ta? Ti-am promis ca o sa ai cea mai tare petrecere. Uite-o! Spuse Harry aratand in jur si in sfarsit Keith incepea sa constientizeze ce se intampla in jurul lui si zambetul lui crestea din ce in ce mai mare.

- Ahh, te iubesc frate! Sari fericit la gatul lui Harry de data asta sufocandu-l el.

Harry incepu din nou sa rada alaturi de noi ceilalti.

- La multi ani Keith! I-am urat si eu zambind, tragandu-l intr-o imbratisare de urs.

- Mersi Kath! Zambi pe umarul meu, strangandu-ma si el in brate. Fercirea din el ajunsese deja la 100%.

L-am sarutat pe obraji si demonul gelos nu avea decat sa isi tina gura pentru asta. Dar nici Harry nu era chiar atat de gelos.

In continuare toata lumea a sarit pe el, fiecare cocolosindu-l in stilul lui propriu.

Petrecerea a inceput in adevaratul sens al cuvanului si muzica vibra in jurul nostru.

- In noaptea asta ai voie sa te imbeti. Ii spuse Harry razand cand a scapat de multime si Keith il privi uimit.

-  Neah! Stramba pustiul din nas si mi-am dat seama ca si Keith avea aceasi slabiciune pentru bautura ca si Harry. Demonul meu il privi mandru.

-  Dar am voie sa agat o fata. Ranji pustiul facandu-ne pe amandoi sa radem.

-  Ai 16 ani, nu mai mai bag. Zambi Harry ridicand mainile in sus in pozitie defensiva si Keith incepu sa rada radiind de fericire. Intr-o secunda se facu disparut in multime si Harry ma trase imediat in bratele lui, lipindu-si lacom buzele de ale mele.

- Vrei sa bei ceva? Imi sopti la ureche in timp ce eu incepeam sa ma misc usor langa el pe melodia Pour It Up, a Rihannei.

- Nu! Am dezaprobat din cap. Dar am nevoie de altceva. Am spus ridicandu-mi mana si aratandu-i incheietura. Harry imi prinse mana intr-a lui.

- Ai mai luat ceva zilele astea?

Am dezaprobat din nou din cap. Trecuse aproape o saptamana fara droguri si stiu ca aveam nevoie disperata de ele dar suferinta mea din ultimele zile a intrecut-o pe cea pentru droguri si imi crease o rezistenta pe care voiam sa o mentin si chiar sa o intaresc.

- Vino cu mine!  Spuse peste muzica puternica tracandu-ma cu el prin multime si m-am bosumflat ca voiam sa dansez.

Am mers spre alta parte a piscinei unde era aceeasi nebunie si pareau sa fie mai multi oameni decat data trecuta.

Tot ce am vazut in fata mea printre lasere orbitoare a fost un nor gros de fum si stiu ca am intrat pe teritoriul periculos. Mai multe persoane erau asezate pe jos, razand si facand ce stiau ei mai bine.

- Demonule! Il saluta unul dintre ei, deja drogat bine.

- Da-mi ceva! Spuse Harry repede batand mana cu el.

- Sigur omule, orice vrei!

Baiatul saten ii intinse lui Harry niste pastile si am tresarit cand cineva a sarit in spatele meu. Harry s-a intors rapid ca un tigru in pozitie de atac dar am oftat tragandu-mi sufletul pentru ca in capul meu era doar o Violet ametita.

-  Ce faceti aici fara mine? Se bosumfla mai mult decat era nevoie, intinzandu-se pe iarba langa ceilalti si furandu-i unuia o tigara din gura. Am inceput sa rad.

Se uita la mine cu ochii mijiti si ma prinse de mana tragandu-ma jos langa ea. Am icnit speriata pentru ca rochia mea oferea si asa destula priveliste. L-am observat pe unul dintre baietii de pe partea cealalta uitandu-se atent la decupeurile rochiiei mele si ma rugam ca Harry sa nu il observe sau ochii lui rosii de la droguri aveau sa devina negri din alta cauza.

- Sa ne jucam ceva. Ranji V cand restul baietilor s-au aratat si Mike era deja ametit bine. Jay o lua mai incet pentru ca probabil inca mai avea dureri de cap. Cred ca a iesit mai repede din spital decat trebuia dar sigur doctorii nu i-au mai suportat mofturile.

- Ce sa ne jucam? Am intrebat speriata. Nu vreau sa mai aud de blackjack, nici acum nu eram intr-o situatie mai buna si dintr-o mana ramaneam goala.

- Adevar sau provocare? Ridica pervers din sprancene cand Harry s-a asezat in spatele meu, inconjurandu-mi picioarele cu ale lui si mi-a dat o pastila rotunda si alba care parea extasy. Am inghitit-o si m-am intins mai comod pe pieptul lui.

- Cati ani ai? O intreba Harry uitandu-se superior la ea si am inceput sa radem. V ii scoase limba.

- Ti-e frica de o provocare Harry? Il intarata V ridicand pervers din sprancene.

Harry bufni amuzat.

-  Sa vedem ce poti iubitoare de paianjeni. Marai Harry fara pic de teama si eu incepeam sa ranjesc amuzata de cei doi.

- OK! Da-o dracu’ de sticla, a fost ideea mea si eu incep cu Harry. Spuse V repede si am inceput sa radem. – Harry adevar sau provocare?

- Tu ce crezi? Spuse demonul facandu-ma sa chicotesc. V rase.

- Te provoc sa o faci pe Kath sa tipe asa cum o face in fiecare noapte, dimineata si moment in care eu nu pot sa dorm din cauza voastra. Spuse purpuria jucandu-se cu parul si m-am inverzit la fata. Harry impreuna cu ceilalti izbucnira in ras si de data asta am furat eu tigara tipului de langa mine frustrata.

- Lasa ca vezi tu asta Cap-Violet. Am marait nervoasa spre ea facand-o sa rada.

- OK! Spuse Harry zambind si m-am intors terifiata spre el. Mi-a facut pervers cu ochiul si mi-a prins barbia tragandu-ma spre buzele lui.

- Vreau tipat! Insista V cand limba lui Harry s-a impletit lasciv cu a mea si i-am aruncat o privire criminala tipei violet de langa mine.

Harry chicoti dar nici nu imi trecea prin cap sa le fac pe plac. Asta pana cand buzele lui Harry au coborat pe gatul meu, mi-au supt pielea apoi si-a infipt usor dintii in ea. Am scrasnit din dinti si m-a strans mai tare dar in toata durerea asta era doar placere. Demon nemernic ce esti. Am scrasnit din dinti si am tipat usor cand i-am simtit dinti mai adanc in piele.

Harry si-a scos imediat coltii, si mi-a sarutat pasional gatul pentru a calma durerea. M-am uitat la el cu ochii mijiti si a zambit ca un nemernic pe care il iubeam pana la cer si inapoi.

Mi-am masat gatul.

-  Asta nu a fost tipat. Protesta Cap-De-Mura.

- Sa vezi ce tipat iti dau eu tie daca imi infig mainile in capul tau. Am marait spre ea facandu-i pe toti sa rada.

- Ce jucati? Am auzit tipatul lui Keith si a aparut intre noi de nicaieri.

-Treci aici pustiule, se incinde atmosfera. Rase Mike band din sticla lui de wiskey si Harry a clatinat din cap.

- Am 16 ani, gata cu pustiul. Se enerva Keith uitandu-se urat la Mike. Toti am inceput sa radem.

- E randul meu. Jay, adevar sau provocare? Vorbi Harry spre Jay si stiu ca planuia ceva diabolic, mai ales dupa felul in care Violet se albise la fata.

- Zii adevar ca cine stie ce dracu’ te pune sa faci. Ii susoti ea facandu-ma sa rad. M-am cuibarit mai bine intre picioarele lui Harry, avand grija cu rochia.

- Provocare! Ranji blondul si eram sigura ca asta o sa spune. V isi plesni o palma peste frunte si lua o gura mare din baharul de bere probabil pentru curaj.

- Te provoc sa ii faci lui Violet un fingerbaging. Spuse Harry si V scuipa toata bautura de o avea in gura. Daca as fi avut ceva, probabil as fi facut si eu la fel. Un hohot dement de ras s-a asternut intre noi.

- Bine Styles, jur ca o s-o provoc pe Kath sa iti faca un blowjob. Marai Violet nervoasa cu degetul aratator ridicat spre fata lui Harry.

- Da’ ce dracu’ sunt eu aici? Tap ispasitor? M-am revolatat enervata si toti au inceput sa rada. Pai nu vine si randul meu, am marait in mintea mea.

Violet se ridica de jos si il prinse pe Jay de mana.

- Unde va duceti? Ii opri Harry incruntat.

-  Nu ai specificat si unde fraiere. Ne gasesti in fosta ta camera. Ranji paienjenita disparand cu un Jay inecat de ras.

- Sa va fut pe amandoi. Tipa Harry nervos in urma lor si toti am izbucnit din nou in ras.

- Vrea cineva niste PCP? Intreba un baiat al carui nume nu il cunosteam dar il mai vazsusem de multe ori.

- De unde dracu’ ai luat rahatul ala? Intreba Harry uitandu-se urat la el.

Tipul doar ranji fara sa ii raspunda.

-  Eu vreau! Spuse Mike furandu-i baiatului sticluta neagra din mana.

Pe rand au tras fiecare din praful magic si ma tenta sa incerc si eu. PCP era unul dintre cele mai tari de droguri si se spune ca te duce pe taramuri necunoscute. Curiozitatea si doza de extasy clocoteau in mine.

- Da-mi si mie. Am spus in cele din urma intinzandu-ma spre Ken.

-  Iubito… sopti Harry nesigur.

- Doar putin. Luam amandoi. Am zambit rugator spre el si stiu ca nu aveam mult de munca sa il conving.

- Bine! Fu de acord oftand si am ranjit victorios. Flaconul negru avea un pai alb si larg in interior pe care puteam trage direct. Mi-am muscat buza respirand praful toxic si mi-am simtit imediat narile arzand. Tampenia asta era tare, dar si extraordinara. Am tras pe ambele nari apoi i-am dat si lui Harry care a luat chiar mai mult ca mine.

- Sa vezi acum ce iese. V-ati dat dracu’ daca imi dati foc la casa. Spuse Mike mai drogat ca noi toti si am inceput sa radem ca idiotii. Eram deja putin drogati si PCP-ul avea sa ne innebuneasca complet.

V si Jay s-au intors dupa aproape un sfert de ora si eu deja incepusem sa rad ca tampita fara sa stiu de ce.

- Am zis fingerbaging nu sex. Protesta Harry cand cei doi s-au intors cu niste figuri satisfacute.

- Incearca tu sa te mai opresti odata ce incepi. Spuse Jay facandu-ne sa radem.

- Bun cotinuam. Kath! Ranji si Jay si mi-am dat ochii peste cap.

- Stiam deja, provocare! Am ranjit desi stiam ca urma sa dau de dracu’!

Papagalii isi frecara palmele.

- Vezi ce scoti pe gura ca iti indes capul de sus intre picioarele lui Violet. Il ameninta Harry si am izbucnit intr-un ras care m-a facut sa ma inec.

Jay vorbi printre sughiturile de ras.

- Te provoc sa simulezi o partida de sex cu Harry, aici.

Am facut ochii cat cepele pe langa hohotele de ras.

- Sa vezi ce iti simulez eu un pumn in bot Ventura. Am marait nervoasa dar nu aveam de gand sa ma las infranta.

M-am ridicat demna dintre picioarele lui Harry si el ma privea nesigur dar totusi zambitor. Drogurile clar imi venisera de hac pentru ca normala nu as fi facut nici moarta ce imi trecea acum prin cap.

- Stati asa! Sari Mike oprindu-ne si tipa catre DJ-ul de pe terasa sa schimbe melodia. Imediat ce am auzit Skin, m-a bufnit rasul, dar era perfect.

-Mersi Wagner! Am spus intorcandu-ma spre el si mi-a facut cu ochiul. Harry a inceput sa rada si inca era deasupra lui. I-am apropiat picioarele cu ale mele si m-am asezat usor in poala lui, de data asta incolacindu-i eu talia cu picioarele.

Harry a devenit serios si excitat si s-a asezat mainile pe fundul meu, sustinandu-mi totodata rochia pe fese. Trebuia sa imi amintesc ca nu port lenjerie asa ca m-am lipit mai bine de Harry, lipindu-mi feminitatea de abdomenul lui si tragandu-mi rochia in jos.

Mi-am pus mainile pe gatul lui si l-am simtit inghitind in sec, uitandu-se extaziat la mine.

Mi-am lipit buzele de ale lui si am inceput sa ma misc usor in poala lui. Harry si-a ridicat picioarele, indoindu-si genunchii pentru a-mi proteja fundul mai bine si ma puteam misca mai mult. M-am miscat din ce in ce mai repede in poala lui, ajutata si de mainile lui, sarutul nostru devenea din ce in ce mai pasional si incepeam sa uitam de persoanele din jurul nostru care ne fluierau acum. Uram rochia asta acum pentru ca nu imi permitea mai multe si limba lui Harry deja ma ametea. A gemut in gura mea si s-a oprit muscandu-mi puternic buza.

Am inceput sa rad si m-am departat usor de el.

- Doar atat! Protesta Jay suparat.

Harry se uita urat la el.

- Al dracu’ sa fii, tu cat crezi  ca rezist eu cu simulatul? Tu vezi in ce situatie sunt? Spuse cu ochii mari aratand spre mine, incolacita in jurul lui. Am ras mai tare mai ales ca ii simteam erectia extrem de proeminenta intre picioarele mele.

- Bravo tigroaico! Ma aclama Mike batand din palme si urland. Am clatinat din cap zambind. Da, bravo tigroaico, ai luat-o razna bine de tot.

M-am ridicat incercand sa imi pastrez rochia pe coapse si Harry a respirat frustrat. Stiam ca o parte (mare parte) din el voia sa ma ia de aici si sa termine ce a inceput dar in sfarsit era randul meu si pot si eu sa ma joc.

Devenea deja plictisitor doar noi, V si Jay asa ca trebuiau atacati si restul.

Mi-am fixat privirea spre Ken in timp ce m-am asezat din nou intre picioarele lui Harry.

- Ken! Adevar sau provocare? M-am adresat lui si m-a privit surprins.

- Sa-mi fut una! Ce ai ma cu mine? Am inceput sa rad. Provocare. Spuse si am ranjit ca o pisica diabolica.

- Te provoc s-o suni pe Kristen si sa ii faci un sex la telefon. Am spus ranjind si Mike a cazut pe spate de ras.

- Vino sa te pup. Sari imediat in sus venind langa mine si sarutandu-ma pe obraji, murind de ras.

- Wagner cara-te de aici ca iti umflu botul. Marai Harry la el dar si el radea.

Ken ma privea cu o fata de parca ar vrea sa ma stranga de gat in secunda asta. Si sigur asta isi imagina.

- Cu ce ti-am gresit eu tie? Spuse si m-am prins de burta din cauza rasului.

- Nici n-am numarul ei. Spuse incercand sa scape dar imediat mi-am scos telefonul din buzunarul lui Harry si i-am accesat numarul.

- Nu trebuie sa stie ca esti tu. Daca nu te dai de gol ea nu iti cunoaste numarul.

A inceput sa injure pe limba lui si am izbucnit mai tare in ras. Si-a scos telefonul si e clar ca drogurile punea rau stapanire pe noi.

Si-a dus telefonul la ureche si Mike a tipat sa se opreasca muzica. Toti am facut liniste si Ken probabil isi pregatea discursul. Biata Kristen, ii fac un serviciu cu asta doar ca niciunul dintre ei nu isi va da seama inca.

- Alo! Ce faci iubito? Vorbi Ken incercand sa isi schimbe glasul in unul mai gros. Toti ne-am astupat gurile ca sa nu scoatem vreun sunet. … Sunt un admirator de-al tau… Nu conteaza, esti destul de curajoasa sa joci un joc cu mine?... Ce ar fi sa nu imi mai pui intrebari frumoaso si sa imi spui cu ce esti imbracata… Pentru ca o sa te fac sa transpiri daca imi spui.

Mi-am ingropat fata in pieptul lui Harry si el pe a lui in parul meu. Toti faceam tot ce puteam sa nu izbucnim in ras. Mike se lovea in picior si Jay isi musca degetele.

-  Imi dau seama ca esti in pijamale frumoaso dar vrei sa fii putin mai specifica? Descrie-le putin… Alo?

Ken isi lua telefonul de la ureche uitandu-se mirat la el.

- Mi-a inchis. Spuse devastat si toti am exlodat in ras. Harry a cazut pe spate cu mine peste el si simteam ca ma inec.

- Eee, nu imi faci tu mie asa ceva iubire. De-abia m-am incins. Bai gura! Tipa Ken nervos spre noi si si-a dus din nou telefonul la ureche.

Le-am facut tuturor semn sa taca si l-am privit pe Ken extreme de hotarat sa faca asta. Stiam eu.

- De ce mi-ai inchis? O intreba cu o voce afrodisiaca. … Tu cine crezi ca sunt? Te las iti dai seama singura dar pentru asta trebuie sa faci ce iti spun eu… Bun, imi spui cu ce esti imbracata? A urmat o pauza mai lunga si l-am observat muscandu-si buza si am ranjit mandra. Planul meu merge. … Drace, pun pariu ca esti al dracului de sexy. Mi-as dori sa fiu langa tine acum, si daca as fi vrei sa stii ce ti-as face? L-am observat zambind lasciv si pun pariu ca Kristen ii spusese “Uimeste-ma!”

Joaca se terminase si i-am facut semn lui Ken sa o stearga de aici. Il pacalisem pe fraier si stiu ca acum voia sa faca asta dar nu avea nevoie de public. Sa vad cum o sa ii mai reziste asa mandru lui Kristen dupa asta.

Mi-a zambit si el si s-a ridicat imediat de jos, continuand sa vorbeasca la telefon.

- Unde dracu’ te duci? Susotira ceilalti suparati dupa el dar nu i-a mai bagat in seama si s-a facut nevazut.

Am inceput sa rad aplaundand din palme.

- Da! M-am feliciat singura strangandu-mi pumnii ca o invingatoare.

- Ce ai planuit dracusorule? Sopti Harry zambind la urechea mea.

- Nimic ilegal! Am ranjit si a inceput sa rada apoi m-a sarutat infometat.

Restul jocului a luat-o razna complet. Ken nu si-a mai facut aparitia si noi deveneam din ce in ce mai nebuni din cauza drogurilor.

Chestia cu telefoanele s-a intins si toti am fost provocati sa sunam tot felul de persoane. Mike a sunat-o pe directoare dar nu a fost la fel de convingator ca Ken si dupa cateva injuraturi a primit flit. V l-a sunat pe Zac, provocare venita de la Harry si chiar daca Jay a mustacit putin in final toti am facut pe noi de ras, la propriu. Mi-am incasat-o si eu si a trebuit sa sun o anumita lesbiana de pe pista pe care nici nu o cunosteam dar se pare ca doar cu asta era Harry de acord dupa presupusele lui Keith, pentru ca nemernicul ala mic mi-a dat provocarea asta. Tipa s-a incins mai repede decat am crezut eu si dupa ce mi s-a facut greata am izbucnit in ras. Ty a sunat-o pe profesoara de informatica, cea mai buna prietena a lui dar tot a izbucnit in ras si a inchis telefonul. Mike s-a provocat singur sa o sune pe Candice dar si-a luat iar flit de la roscata care nu i-a raspuns deloc.  Dupa un timp ne-am saturat de telefoane si am revenit la perversitati, unde eu si V am fost provocate sa sa sarutam Yuck! Jason si Austin au fost provocati sa se sarute intre ei si au acceptat imediat. Gemeni sa se sarute intre ei, am nevoi de e o punga. Mike a facut un streaptese si Harry a urmat imediat dupa el. Keith a fost trimis sus cu o fata de care nu ii placea deloc si toti am fugit dupa ei si am privit prin gaura cheii. Tipa se dadea la el si el fugea de ea.

In cele din urma s-a intors suparat si nesatisfacut pentru ca pana la urma fata avea de 5 ori greutatea lui.

-  Esti un idiot! Marai spre Mike care il provocase sa faca asta.

Sincer, ma durea gatul de la atata ras.

- Gata, stiti ceva? Va provoc pe toti sa imi dati dracu cadourile de ziua mea. Spuse pustiul suparat si toti au inceput sa rada mai putin eu. Fir-ar! Acum ce ma fac?

Ca un gand la gandurile mele Harry m-a sarutat pe frunte si mi-a soptit:

- Ai incredere in mine iubito!

M-am uitat nedumerita la el dar imediat toti ne-am ridicat si am mers in curtea din spate unde se pare ca erau ascunse o parte din cadouri. Doar ale prietenilor, restul persoanelor de aici venisera doar cu bautura si droguri.

- Vrei sa intri in curse? Il intreba Harry pe Keith care nu mai putea de nerabdare.

Pustiul aproba din cap uimit si ne-a facut sa radem.

- Dar trebuie sa si ai cu ce. Spuse Harry ridicand din sprencene si Keith radia cu ochii mari.

Harry ii facu semn cu capul spre un obiect mare acoperit cu o prelata care abia se vedea in intuneric. S-au aprins mai multe becuri si mi-am dat seama ca era o masina.

Keith deschise gura mare si imediat fugi langa ea, prinzand materialul de pe ea si tragandu-l cu tot cu funda rosie.

Ce a iesit de sub ea nu m-a uimit asa cum ma asteptam. Defapt era oribila. O masina rosie, ce parea ca are foarte mult ani la bord. Semana cu Opelul lui tata, doar ca mai degradata.

Keith o privea terifiat si ceilalti au inceput sa rada usor.

- Si eu am inceput la fel pustiule, sa vezi ce masina mi-a dat mie Carter prima data. Spuse Harry prinzandu-l pe dupa gat si pustiul s-a uitat la el cu o moaca de catelus trist.

Am mers langa ei privindu-l suspect pe Harry, care ranjea analizand expresia devastata a lui Keith.

- Hai, porneste-o! Il indemna Harry trimitandu-l spre ea. Keith intra in masina neincrezator si motorul a pornit cu un huruit asurzitor facandu-l pe Mike sa pufneasca alaturi de Jay si Ty.

-    Nu iti place? Il intreba Harry cand Keith se dadu batut speriat de masina si cobora din ea.

- Ba da! Raspunse pustiul cu jumatate de gura si mi s-a facut mila de el. Ce Dumnzeu pune Harry la cale?

- Aaa, e bine atunci. Inseamna ca pe asta nu are rost sa ti-o mai dau. Zambi Harry si il intoarse in spate. Paravanul de oameni din fata lor s-a dat deoparte si din spatele lor s-a ivit o masina superba care m-a lasat cu gura cascata. Nu era o simplu model de masina, era exact ca a lui Harry. Un Ferrari TuNero dar de un argintiu inchis.

Mi-am pus mainile la gura nevenindu-mi sa cred si Keith a ramas blocat.

- Asta… e… masina… se balbai si Harry incepu sa rada ciufulindu-i parul.

- Da, asta e masina ta! Spuse Harry zambind si fata lui Keith se lumina ca un beculet de craciun si ii sari in brate lui Harry.

- Te iubesc frate! Il sugruma pe Harry si imediat fugi spre masina si de data asta intra in ea ca un vartej. Porni motorul care toarse ca o pantera de data asta si incepu sa topaie in scaun radiind de fericire si ambaland motorul.

- Iti iei carnetul mai intai, da? Rase Harry aplecandu-se spre geamul portierei.

Keith aproba frenetic din cap si stiu ca orice alt cadou ar fi primit nimic nu l-ar fi intrecut pe asta. Mai ales ca masina era ca a lui Harry stiu ca reprezenta un lucru deosebit pentru Keith.

Mike i-a daruit o motocicleta si aproape l-a prins pe Harry. Restul cadourile m-au coplesit prin sumele imense care le reprezentau si eu incepeam sa ma simt tot mai prost.

- Kath, vrei sa ii dau cadoul lui Keith acum sau mai incolo? Ma intreba Harry si m-am uitat la el speriata.

Keith si-a indeptat si el atentia spre mine, proband in Rolex care ii se potrivea perfect.

Harry imi facu semn sa spun acum si sa am incredere in el.

- Acum! Am spus incercand sa zambesc desi habar nu am ce avea Harry de gand si ma speria.

Harry se prefaca ca ofteaza teatral si Keith ne privea pe amandoi nedumerit.

Harry isi duse mana la buzunarul de la spate si mi-a stat inima in loc. Nu voiam sa ii cumpere el cadou pentru mine. Dar situatia s-a schimbat cand si-a scos masina de tatuaje si lucrurile au prins sens.

Keith il privi uimit, mai uimit decat privise masina si se intoarse spre mine stupefiat. Harry imi facu cu ochiul si m-am prins in sfarsit ce punea la cale.

- L-ai convins sa imi faca un tatuaj? Ma intreba cu ochii mari lasand balta toate celelalte lucruri din jurul lui.

Am aprobat din cap zambind  si imediat Keith mi-a sarit la gat prinzandu-ma in brate si ridicandu-ma in sus.

- Oh, Doamne! Multumesc, multumesc, te iubesc. Ma invarti de parca eram o fetita de 15 ani si poate era mai scund ca mine dar ii crestea puterea.

Am inceput sa rad si am incercat sa ma pun pe picioarele mele.

- Mai bine iti mai luam o masina decat sa iti fac asta dar e foarte convingatoare. Marai Harry prefacandu-se suparat si Keith incepu sa topaie de fericire.

- Imi ajunge o masina. Mersi Kath, nu credeam ca o sa imi faca vreun tatuaj pana la 18 ani. Chiar daca nu ma mai primeste bunica-mea acasa nu conteaza. Radia de fericire si am inceput sa rad sarutandu-l pe obraz.

- Cu placere! Am spus desi nu il convinsesem cu nimic pe Harry. Insa sunt sigura ca nu ar fi facut asta daca eu nu aveam cadou, si orice alt cadou i-as fi putut lua nu l-ar fi facut la fel de fericit ca tatuajul. Tot raul spre bine pana la urma.

- Multumesc! I-am soptit lui Harry cand Keith a fugit deja sa isi faca pregatirile pentru tatuaj.

- Nu ai pentru ce iubito! Nu il faceam daca nu erai tu si am impresia ca se bucura mai mult decat pentru masina. Rase Harry si la fel am facut si eu apoi l-am sarutat din nou drept multumire. Nu puteam sa am un iubit mai perfect de atat.

Restul petrecerii s-a transformat intr-o n nebunie totala. Harry a trebuit sa treaca imediat la treaba pentru tatuajul lui Keith, chiar daca nu il prea incanta acum si isi dorea sa petreaca alaturi de noi.

Eu am dansat alaturi de V si Jary, apoi am ramas doar cu V si ne-am facut de cap ca doua nebune. PCP-ul mi se urcase serios la cap si ma starnea sa ma urc intr-o masina atunci cand au inceput cursele. Dar nu voiam sa ma pun prea rau cu domnul Demon.

Cand Harry a terminat tatuajul, Keith radia de fericire. Harry ii tatuase un scorpion pe brat care arata chiar foarte bine si de pe care nu isi mai putea lua ochii.

-    Este sodia lui? L-am intrebat pe Harry cand Keith a inceput sa le arate tutror tatuajul si sa se mandreasca cu el.

- A mamei lui. Spuse Harry si am aprobat trisit din cap.

- Mersi din nou Kath! Ma imbratisa Keith bucuros.

- Nu ai pentru ce dar lui Harry trebuie sa ii multumesti. El ti l-a facut si e superb.

- Daca nu erai tu nu mi-l facea deceniul asta. Si, da e super tare. Radia topaind in sus si am inceput sa radem.

Restul noptii nu l-am mai lasat pe Harry si l-am tras langa mine pe ringul de dans. Poate drogurile erau de vina pentru ca de data asta nu a mai protestat si euforia a pus stapanire pe noi.

Cand in sfarsit a venit momentul tortului,era aproape 5 dimineata si toti eram franti si demult decolati de pe pamant.

Degustarea lui s-a transformat intr-o bataie de ciocolata si tot ce am reusit sa gust din el a fost ce am lins de pe degetele mele si de pe fata lui Harry. Era delicios.

Keith era acoperit din cap pana in picioare de ciocolata si era la fel de drogat ca noi.

- Arati delicios! Imi sopti Harry pervers la ureche, lingand putina ciocolata de pe umarul meu.

Mi-am muscat buza si m-am intors spre el.

-Te vreau! Acum! Nu mai suport, m-ai fiert toata noaptea. Respira tragandu-ma in bratele lui si am zambit lasciv.

- Atunci sa mergem in camera ta! I-am soptit la ureche si atat am apucat sa spun pentru ca m-a insfacat de mana, tragandu-ma dupa el in casa si am inceput sa rad mai mult drogata impleticindu-ma pe scari.

M-a ridicat in bratele lui ca sa nu mai incurcat de picioarele mele si m-a bufnit din nou rasul.

Harry a descuiat usa cu mainile tremurande si m-a impins inauntru, izbindu-ma de perete si inchizand rapid usa  in urma noastra.

-    O sa te devorez cu totul! Spuse frecandu-si frenetic fata de gatul meu si muscandu-ma asa cum facuse mai devreme, doar ca de data asta mult mai tare.

- Si ce mai astepti! Am gafait intr-un geamat si mi-am incolacit mainile dupa gatul sau, sarindu-i in brate.

S-a lipit din nou de buzele mele, sufocandu-ma cu un sarut lacom si s-a indreptat rapid spre patul mare si negru pe care mi-l aminteam perfect. Imi era dor de camera asta.

S-a aruncat cu mine in pat si am icnit extaziata, incolacindu-mi picioarele in jurul lui. Amandoi eram drogati, extaziati si innebuniti de dorinta unul pentru celalalt.

Nu mai aprinsese lumina, dar camera era luminata prin peretele de sticla de laserele si luminile puternice de afara.

Mainile lui Harry imi framantau frenetice trupul si mi-a prins marginea rochiei tragandu-mi-o peste cap. M-am ridicat in sezut si i-am prins si eu marginea maioului scapandu-l de el imediat.

Mi-a scos cupele sutienului lasandu-ma complet goala si m-a tras mai bine langa el nestiind ce sa faca ca sa isi potoleasca foamea pentru mine.

Mainile mele i-au prins fermoarul pantalonilor si l-am tras in jos, apoi Harry s-a ridicat deasupra mea, scotandu-si odata cu boxerii si bocancii. Mi-a scos si mie sandalele si m-am relaxat goala pe cearseafurile negre si reci de matase.

Harry s-a intins deasupra mea ca un zeu, zambind lasciv si stiu ca amandoi asteptasem momentul asta toata noaptea.

Si-a inmuiat degetul aratator in gura, apoi l-a ingropat usor in interiorul meu si nu pot sa cred ca voia sa ma tachineze acum.

Am gemut infigandu-mi mainile in parul lui si indoindu-mi corpul sub al lui.

- Se simte bine iubito? Sopti la urechea mea miscand degetul in interiorul meu si imediat l-a introdus si p e al doilea.

    

- Ahh, la dracu’! Da! Am gemut frenetic simtind cum imi fierbe sangele in vene pentru ca voiam mai mult. Il voiam pe el.

Harry a zambit si a coborat in jos pe trupul meu si am gemut din nou innebunita cand si-a ingropat fata intre picioarele mele.

- Oh, Doamne! Am tipat innebunita scotandu-mi mainile din patul lui si aveam ciocolata pe maini.

- Mi-am supt un deget, muscandu-l apoi cand gura lui Harry a devenit chinuitor de frenetica in interiorul meu.

- Harry, te rog! L-am implorat simtindu-mi tot trupul transpirat.

-Ce ma rogi iubito? Sopti Harry lasciv plimbandu-si limba pe clitorisul meu. Imi masa coapsele in maini si o luam razna

-  La dracu, nu mai rezit. Vreau acum. Am gafait dupa aer, corpul mi se transformase intr-o convulsie.

-  Ce vrei? Continua chinul muscandu-ma de vulva si am inceput sa rad nici eu nu stiu de ce.

- Pe tine! Am marait tragandu-l de par ca un copil mic.

A inceput si el sa rada si s-a napustit ca un tigru peste mine, strivindu-si buzele de ale mele si si-a facut loc intre picioarele mele

Am tipat in gura lui cand l-am simtit intrand rapid in mine si artificiile au explodat in jurul meu. Asta imi doream, asta era tot ce imi doream. Pe el.

Miscarile lui s-au amplificat rapid, umplandu-ma cu totul si simteam cum trupul mi se transforma intr-o Super_Nova.

-  Oh, Doamne! Asta e locul meu preferat din lume. In interiorul tau. Gafai Harry peste buzele mele.

Mi-a lins ciocolata de pe gat, apoi a inceput sa imi linga degetele murdare cu aceasi dulceata.

-  Mi-am indoit corpul sub el si eram atat de fericita ca puteam sa il am cu totul, fara alte retineri.

Corpul a inceput sa imi tremure din cauza intrarilor lui.

Am gemut din nou si mi-am indoit capul sub mine, observand deja primele raze de soare facandu-si aparitia pe cer.

- Haide iubito! Gemu Harry in gura mea si miscarile lui ma desalau in doua.

Am tipat strangand din dinti cand Harry s-a ingropat in interiorul meu, ridicandu-mi pelvisul in sus. Mi-am dat drumul in jurul lui simtindu-mi coprul de cauciuc si aproape am lesinat de epuizare in bratele lui.

Harry ma mentinea ridicata, lipita de trupul lui si a continuat sa ma patrunda frenetic, savurandu-mi orgasmul in jurul lui si gemand nebuneste pana cand s-a eliberat si el si a gemut prelung lasandu-si trupul sa cada peste al meu.

Am respirat  ostenita si am mangaiat capul lui Harry in timp ce el imi saruta din nou gatul.

- Te iubesc! De data asta i-am spus eu prima si i-am sarutat crestetul.

 Isi ridica capul deasupra mea, zambind dragastos.

- Si eu te iubesc. Mai mult decat orice pe lume. Zambi sarutandu-ma tandru si am simtit cum ma pierd in bratele lui de oboseala, si placere.

Amandoi aveam un trecut, dar acum traiam prezentul impreuna. Un prezent care se prevestea a fi uimitor si total diferit fata de orice am planuit vreodata pentru viata mea.

  Scumpilor, imi pare rau pentru intarzierea asta dar am fost extrem de ocupata zilele astea si am scris pe bucati.

Vreau sa il dedic unei fete care a facut alt lucru minunat pentru aceasta poveste, a creat o pagina de facebook pe care v-am trimis-o si voua prin mesaj. Acesta e felul meu de ai multumi ei si celorlalte admine carora le voi dedica urmatoarele capitole (cele pe care le-am vazut eu active) :D Zilele astea am implint doi ani pe watt si inca nu imi vine sa cred :)) va multumesc ca ati fost si sunteti mereu alaturi de mine, pentru mesaje si videoclip <3. Capitolul acesta este un fel cadou al meu pentru voi deci sper ca v-a placut :))) U already know this but I love u all very much :*

 

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

40.6K 957 20
„ - Când mi-ai jurat iubire, nu aș fi crezut că va fi pentru toată viața, îi mărturisesc și încerc să nu-l privesc în ochi pentru a nu începe să plân...
413K 35.8K 53
¶Ai putea deduce că povestea mea este aceeași poveste pe care ai văzut-o de mii de ori în acele filme romantice pe Hallmark. Aceeași poveste pe care...
258K 23.4K 34
¶A fost odată ca niciodată, o fată care s-a îndrăgostit de băiatul cu ochi sălbatici de pe strada ei preferată. A fost odată ca niciodată, un băiat c...
1.8M 169K 98
FINALIZATĂ Când visele ţi s-au prăbuşit de pământ şi s-au spart, vrei să rămâi pentru totdeauna în iluzia siguranţei şi a echilibrului pe care...