Mi Princesa

Od Rosemarie_Meyer

242K 15.8K 1.8K

Khatrin Waild e idealul fetei perfecte. Este elegantă, educată, bună la suflet și multe alte calități puse în... Viac

-PROLOG-
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Interviuri!
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Epilog

Capitolul 21

5.6K 356 27
Od Rosemarie_Meyer

Autor P.O.V

- CUM AM AJUNS NOI ÎN SITUAȚIA ASTA!?! Țipă Karol către celelalte două în timp ce nu ştie cum să îşi facă picioarele să se mişte mai repede pe nisipul umed.

- E doar vina ta blondo! Tu şi ideile tale relaxante... Nu puteam să mergem şi noi să vedem un film?!? spune Kaily din spatele ei.

- Fetelor! Se aporopie! Țipă Corolina care e cel mai în spate dar deodată se împiedică de o dună de nisip şi cade jos. NU MĂ LĂSAȚI ÎN URMĂ!! zice disperată roşcata în timp ce simte cum două mâini o trag de glezne înapoi.

-CAROLINA!!!

Cu 24 de ore în urmă...

Ultimele săptămâni au fost oricum dar normale nu pentru eroii noştri mult iubiți. În timp ce Luis şi prea frumoasa lui rebelă se ceartă şi se împacă ca într-o telenovelă turcească în disperata lor căutare după sensul cuvântului iubire, Carolina e cu totul şi cu totul vrăjită de întâlnirile din ce în ce mai frecvente cu misteriosul Raffael. Şi printre toate dramele astea trebuie să se mai gândească şi la facultate cu profesorii ei exigenți cu tot. Ah! Cine s-ar fi gândit că viața de student e atât de grea? Dar să revenim în prezent...

De pe scaunul unei cafenele alese de Karol la întâmplare, blondina se uită acum la cele doua prietene ale ei cu o față plictisită. Deşi au trecut două săptămâni de la împăcarea lui Kaily cu Luis, oricum ea nu înțelesese de ce s-au certat până la urmă, cele două par cu totul desprinse de realitate, amândouă gânditoare, amândouă mute ca niște cămile bătrâne.Cu toate că au vrut să profite de pauza din orarul lor încărcat nici una nu pare a fi cu totul ancorată în prezent, Carolina priveşte visătoare pe geamul cafenelei în timp ce Kaily butonează telefonul vorbind probabil cu frumosul ei iubit.

Asta îi reamintește lui Karol cât îi e de dor de Alessio şi de barațele lui puternice în care se pierdea în fiecare noapte şi de privirea blândă pe care o avea doar în preajma ei şi de de râsul lui molipsitor. I-ar fi putut cere să rămână cu ea dar ştia cu cine avea de-a face încă dinainte de al primi în sufletul ei permanent. Ştia că nu e doar iubitul ei ci şi viitorul cap al mafiei columbiene ceea ce practic îl obliga să fie încă de pe acum prezent la toate evenimentele importante ce au loc în lumea întunericului.Au trecut doar trei zile de la plecarea băieților și chiar și acum își amintește cum acel scurt telefon i-a stricat tot cheful în weekendul trecut oricât s-ar fi strădui iubitul ei s-o învelesească. Aceștia plecaseră miercuri și acum era vineri, iar ea pur și simlu nu suporta gândul că nu va veni nici weekendul ăsta. Nu e prima dată când Alessio se întoarce în țara natală după un scurt telefon de la tatăl său. Doar că... îi e foarte greu să îl lase să plece când ştie că nu va fi acolo ca să-i poarte de grijă.

Ea e cât de cât obişnuită cu chinuitorul sentiment de dor dar pentru Kaily pare să fie o tortură ce îi chinuie fiecare clipă. Asta reese atât din fața încruntată pe care o afișează în fiecare zi de dimineața până seara, dar și din hainele obișnuite și mult prea șterse pentru un designer ca ea. Bineînțeles că nu a fost de acord cu plecarea lui Luis de la bun început şi bineînțeles că nu a recunoscut-o nici în ruptul capului. Nu e ca şi cum orgoliul ce o ține în picioare pe fata asta ar lăsa-o să arate chiar şi un strop de slăbiciune. Săracul Luis! Va avea mult de luptă cu încăpățânarea brunetei. Și totuși parcă odată ce el a plecat și cheful ei de viață s-a dus.

Cât despre roşcată, Karol nu ştie ce-i mai trece prin mine, cert e că ceva se petrece în suflețelul ei de a devenit aşa gânditoare de la un timp. Agh! Ce s-a întâmplat cu fetele care îşi doreau să se distreze şi nu lăsau pe nimeni să stea în calea lor? Facultatea nu a început decât de o lună şi nu avem parte decât de drame! M-am săturat de asta! Vreau o pauză!!! Şi astfel blondina îşi puse mintea la dispoziție să găsească o soluție pentru problema lor.Aveau nevoie de ceva care să le scoată din monotonie și din casă, care să le facă din nou să râdă și care să le confere un loc liniștit departe de problemele care cu siguranță le vor aștepta cuminți acasă când se vor întoarce. Și mai ales, le trebuie ceva care să-i scoată pe băieți din minți...doar așa, din pură obișnuiță. Oftă resemnată și privi pe geamul cafenelei plictisită. Afară e din ce în ce mai răcoare, dar temperaturile sunt încă ridicate, cel puțin în timpul prânzului e o adevărată zăpuşeală.

Deodată o ideea îi fulgeră mintea şi o făcu să se ridice de pe scaun. Celelalte două o priviră derutate pe nebună ce luă o poziție demnă de filme, cu pumnul ridicat glorios în sus.

- Eşti bine? O întreabă Carolina dar blondina nici nu o aude.

-Fetelor...

-Da? răspunde Kaily.

-MERGEM ÎN VACANȚĂ!!!

***

Cam așa se face că în dimineața următoare, o zi de sâmbătă vreau să zic, Karol sta liniștită sub o umbrelă pe o plajă privată savurând un cocktail cu fructe. Soarele îi încâlzea pielea mult prea expusă datorită costumului de baie din două piese, negru cu două catarame aurii ce lăsa să se vadă un pic cam mult mai ales la cât de decoltat era sutienul. Zâmbi când își imagina că Alessio nu ar fi lasat-o să-l poarte decât în prezența lui, cel mult a lui Luis, dar sub nici o formă în fața altei instanțe mascului și în nici un caz pe plajă.

-Ah, asta da relaxare! oftă aceasta în timp ce-și puse ochelarii și mai luă o gură din revigoranta băutură. Ce zici, soro?

-Glumești? Nu m-am mai relaxat așa de ceva vreme, cu toate avenimentele ce s-au petrecut pe aici...

Îi răspunse Carolina de pe celălalt șezlong. Aceasta își înpletise părul de culoare focului în două codițe și arăta așa de copilărește cu ele. Carolina optase pentru un costum dintr-o singură piesă, alb și cu o singură bretea. Tolănită în șezlongul ei pur și simplu simțea că nu mai are nici o grijă pe suflet chiar dacă undeva în sufletul ei cei doi ochi de un negru pătunzător încă îşi făceau de cap.

În ultimele săptămâni întâlnirile lor deveneau din ce în ce mai frecvente şi asta o îngrijora puțin. Uitându-se la fratele şi verişoara ei îşi dădea seama că această chestie cu dragostea la prima vedere e o adevărata bătaie de cap. Cu toate acestea nu putea să-l refuze pe Raffa când îşi afişa zâmbetul ală al lui ce o vrăjea imediat şi o ruga să meargă cu el ba să viziteze oraşul, ba să facă o nouă cursă, ba să îi arate cea mai dulce cofetărie din LA. De parcă ea ştia aşa de multe despre acest oraş şi totuşi cu cât stătea mai mult cu el cu atât voia să mai stea, parcă prezența lui crea dependență, iar încet, încet pentru roşcata noastră misteriosul spaniol devenea cel mai dorit drog. Poate că misterul o atrăgea la el, faptul că nu-i spunea nici măcar numele lui de familie sau ceva din trecutul lui, dar nici ea nu scotea o vorbă. Celor doi le plăcea să trăiască prezentul şi fiecare clipă petrecută împreună valor mai mult decât orice altă . În câteva minute Carolina adormi pe şezlong cu gândul la Raffael şi la câte probleme îi va aduce apropierea asta dintre ei.

Ceva mai încolo, cu ochii spre valurile ce se sparg obraznice şi cu apa ce-i ajungea până la glezne Kaily hotărâ ca măcar pentru o zi să nu se mai gândească la mult prea iubitul ei Luis. Şi-aşa îşi bătea capul mult prea mult cu el când era prin zonă. Acum că tot o tăiase pentru câteva zile putea şi ea să se bucure de liniştea mult meritată. Doar că în fiecare zi când nu era aici s-o streseze cu ciudata lui gelozie şi cu grija ce i-o purta continuu parcă murea de plictiseală. Acum avea să se distreze în stil mare! Aceasta înainta prin apa cristalină cu placa de surf în mâini şi cu privirile tuturor pe lângă care trecea în urma ei. Nu ştia dacă era din cauză că acum trecea din ce în ce mai des pe la Pistă şi de fiecare dată se făcea remarcată sau din cauza costumului de baie ales de Karol pe care ea îl ura din toate punctele de vedere. Acesta era asemănător cu cel al blondinei doar că era pe albastru, un albastru deschis ce, zice Carolina, îi scotea în evidență ochii. De ce nu-i plăcea? Fiindcă şi în acest punct era de acord cu Alessio, arăta nu puțin, nici mult, ci mult prea mult!

Se aventură în valurile destul de înalte şi ridicându-se pe placa de surf le dădu clasă băieților care se uitau la ea ca la extratereştri. Da, nu mai văzuze marea de mult timp şi ultima dată era foarte mică când o făcuse, dar ştia foarte bine snowbording şi învățase să îşi păstreze echilibrul pe o placă de surf la Academie în piscina cu valuri. Avea o plăcere sadică în a învăța să facă tot ce sora ei nu putea, iar apoi să se bucure de spectacol când aceasta încerca să-i arate că poate și ea.

-Yahuu! țipa bruneta în timp ce se lăsa dusă de valuri.

Deodată un val îi lovi placa şi o făcu să-şi piardă echilibrul pentru o secundă. Din păcate secunda aia o costă o baie forțată în apă. Când făcu contact cu apa țipă mai mult din cauza surprinderii. Se ridică imediat la suprafață râzănd. Poate că nu era chiar aşa bună, dor tot i se părea amuzant şi nu se putea opri din râs. Și-ar fi dorit să fie și Luis aici să se distreze cu ea. 

- Kaily!

Se opri când auzi o voce destul de cunoscută de undeva din apropiere şi întorcându-se în direcția din care vinise vocea oftă exaperată. Agh! Numai de el nu aveam chef acum. Unii chiar nu știu când se renunțe.

-Grozave mişcari! îi spune Nick care venea înot spre ea.

-Dacă zici tu, mormăie aceasta indiferentă.

Nu poate să nu observe privirile mult prea insistente ale blondului pe corpul ei atunci când se urcă pe placă în șezut. Încă un punct în minus la acest costum de baie, nu e chiar ala de bun pentru sportivii mult prea insistenți.

-Nu te-am mai văzut pe plajă până acum, spune Nick și Kaily își dă ochii peste cap.

-De obicei nu prea am timp, spue și încearcă mintal să găsească o soluție ca să scape de Nick.

-Costumul de baie își stă superb, apropo.

-Eh, nu prea îmi place dar în fine, spune bruneta uitându-se la blond neinteresată. 

-O, dar văd că-ți place să faci pe dura! zice Nick cu un rânjet pe față pe care rebela noastră dorea să-l șteaergă cu o palmă.

-Eu mă duc să prind un val.

-Ok, ne mai vedem! strigă Nick în urma ei, dar Kaily e deja departe.

Se ridică în picioare pe placă și ca și data trecută se lasă purtată de valurile jucăușe. Chestia asta cu surful o face să se simtă chiar bine și ar fi trebuit să o încerce mai de mult. Atunci îi veni ideea ca următoarea colecție a ei să fie una de costume de baie. Asta ar putea fi o provocare, dar cu puțină documentare ar avea șanse să iasă ceva dragăț și inovator. În timp ce aluneca ușor pe valuri, modele peste modele îi veneau în minte și o încuraja să se pună pe treabă imediat cum ajunge acasă. Zâmbi ușor la gândul că îl va folsi pe Luis ca model masculin. Ceva îi spunea că o va costa scump contribuția lui, mai ales că îi va fi greu să se concentreze cu o asemena distragere în fața ochilor.

Se hotărâ să iasă din apă după încă câteva ture, dar când văzu cine o aștepat pe plajă ar fi vrut să facă stânga împrejur și să se întoarcă în valurile care îi păreau mult mai primitoare.

-Vrei un suc? o întrebă Nick când ajuse în dreptul ei. Cred că ți-e sete după atâta distracție. Cei de aici au un cocktail de fructe incredibil și poate așa o să-mi mai povesteșiti și tu despre tine. Știi tu, ca să ne cunoaștem mai bine.

-Nu, mersi, am altele de făcut.

-Oh, haide! Te rog! se milogea de ea blondul, iar Kaily era la un pas de a-i da una direct în față.

-Am zis nu! ridică un pic tonul brutena.

-Da ce? 

-Pentru că am alte lucruri mai bune de făcut.

-Ca de exemplu? Doar nu te duci să te arunci în brațele fraerului ăla care pretinde că ți-e iubit?Când o să obsevi că e doar un idiot?

Una dintre marile greșeli pe care le poți face în viață e s-o subestimezi pe Kaily Waild și îndârjirea ei când e vorba de persoanele pe care le iubește. Aceasta scăpă place din mâini și-și încleștă pumnii. Blondul și-a cerut-o cu mâna lui... Cu grația unei lebete pe moarte Kaily se întoarse spre el și îi articulă una direct peste față. Nick se uită uimit la ea, dar bruntea nici nu începuse, în fond, asta era o mișcare învătă de la scumpa ei verișoară. Kaily ridică genunchiul lovindu-l pe blond exact acolo unde îl doare cel mai tare, acesta prăbușindu-se pe nisip.

-Și asta ca să nu mai comentezi ca o parașută despre iubitul meu! spuse Kaily pe un ton vesel și apoi își luă placa de surf îndreptându-se mai apoi spre șezlonguri.

Aruncă în urma ei câteva cuvinte de duh la adresa celui care îi distruse efectiv cheful pentru a doua oară pe ziua de astăzi în timp ce se îndrepta spre fete. Doar că dintr-o dată fu împinsă înapoi și apucată de două perechi de brațe. Nici nu realiză că cele care o loviseră erau Karol și Carolina, până când nu auzise vocea speriată a roșcatei.

-FUGI!! 

-Poftim? întrebă derută bruneta.

-Doar fugi! țipă Karol care o luase la goană în spatele ei.

-De cine să fug? întrebă Kaily și mai derutată. Ce se întâmplă?

Carolina îi arătă cu mâna în direcția din care venise. Ochii lui Kaily se măriră când îi văzură pe.... Alessio și Luis cum alergau ca două tornade înspre ele. Aveau fețele ca doi căpcăuni ce păreau gata gata să le înhațe și să fugă cu ele. Realizând apoi cu ce e îmbrăcată, sau mai bine spus dezbrăcată  bruneta o luă la goană doar la gândul ca Luis o va încuia în casă și o va lasa să iasă de  acolo doar în costum de ski.

Oamenii se uitaula cei cinci nebuni care se fugăreau pe plaja ca la circ și nici nu pot să vă descriu ce a fost în mintea celor doi crai de la răsărit când au aterizat în LA și au aflat unde le sunt mimozele. Când le-au văzut însă, amndoi s-au setat pe distrugere în masă. Și astfel ajungem în situația inițială.

- CUM AM AJUNS NOI ÎN SITUAȚIA ASTA!?! Țipă Karol către celelalte două în timp ce nu ştie cum să îşi facă picioarele să se mişte mai repede pe nisipul umed.

- E doar vina ta blondo! Tu şi ideile tale relaxante... Nu puteam să mergem şi noi să vedem un film?!? spune Kaily din spatele ei.

- Fetelor! Se aporopie! Țipă Corolina care e cel mai în spate dar deodată se împiedică de o dună de nisip şi cade jos. NU MĂ LĂSAȚI ÎN URMĂ!! zice disperată roşcata în timp ce simte cum două mâini o trag de glezne înapoi.

-CAROLINA!!!

Ce va urma? Ei bine eu zic să ne rugăm pentru cele trei....














Pokračovať v čítaní

You'll Also Like

5.8K 118 57
This story is bilingual (romanian&english) and contains: curses, kisses, tears, drama, violence, action, blood, bad grammar If you're not comfortable...
428K 27K 48
Julie, o tânără educatoare cu multă experiență în rezolvarea problemelor şi de asemenea greu încercată de viață. Dylan, un tânăr proaspăt absolvent a...
21.8K 3.2K 43
- Așa sunt basmele. Nu poți săruta personajul negativ. - Putem inventa un basm în care ambele personaje trăiesc fericite până la adânci bătrâneți. ...
302K 18.6K 44
A fost profesorul ei de literatură în primul an de liceu. Era primul lui an la catedră. Ea era o simplă elevă și s-au înțeles bine până când, a decis...