Interviuri!

4.4K 165 47
                                    


Hei lume,

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Hei lume,

Da, știu că ăsta nu e un capitol, dar cred că vă va plăcea ceea ce vreau să vă spun. M-am gândit și m-am răzgândit și mi-a venit o idee din-aceea tâmpito-fantastică. Mai țineți voi minte când ziceam că mi s-a acrit total de vechile personaje din Academie?... se pare că roata s-a întors fiindcă mi-e așa de dor de ele și cred că nu sunt singura. Prin urmare m-am gândit că ați vrea să le puneți câteva întrebări personajelor următoare, așa de dragul vremurilor trecute....

1. Sofia

2. Alexander

3. Natasha

4. Alrick

5. Samantha

6. Alehandro

Ei sunt personajele care cred că mi-au intrat cel mai mult la inimă. De asemenea puteți să puneți întrebări și altor personaje care nu sunt în listă. Ceea ce vreau să vă spun e că nu îmi adresați mie întrebările, ci personajelor, deci vorbiți direct cu ele, fiindcă tot ele vă vor răspunde. Puteți să le puneți câte întrebări vreți și să-i întrebați cele mai tâmpite lucrurile care vă vin prin cap sau cele mai mari curiozități pe care le aveți. Aveți timp până mâine seară când voi posta interviul cu fiecare dintre aceștia la Academie. Sunt chiar curioasă ce o să întrebați.

LOVE.ROSE.


Mi PrincesaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum