Capitolul 23

3.9K 338 30
                                    

Carolina P.O.V

Dacă până acum credeam că lucrurile merg greu, azi parcă lumea mea se întoarce pe dos. Mai întâi am parte de un interogatoriu camuflat din partea lui Ky, apoi frati-miu îmi face capul țăndări cu paranoia lui cu spionii spanioli şi apoi Raffa anuleazaă întâlnirea noastră de diseară pentru că are nişte probleme personale. O fi el super sexy şi toate cele, dar dacă îmi mai face asta o dată am să-i dau una învățată de la mama. Pot oare lucrurile să meargă mai rău?

În timp ce analizez atent un plan de a scăpa de ultimele ore care şi-aşa nu-şi mai au rostul fiindcă sunt total paralelă cu ce se întâmplă o văd pe Ky în capătul holului într-o rochie...albă?! Când a avut ea timp să se schimbe? Şi mai exat de ce s-a schimbat? Părea încânta azi-dimineață. Ce e şi mai ciudat e că ea chiar pare pierdută în acea masă de elevi care ies de la cursuri. Am crezut că s-a obişnuit deja...

-Hei, Ky! spun în timp ce mă îndrept spre ea. Eşti Ok?

Ea nici nu se întoarce, doar stă pe loc şi se uită la persoanele din jurul ei de parcă ar căuta ceva sau pe cineva. Oare e vorba de Luis? Ăştia doi au avut o excapadă romantică în dimineața asta şi eu nu am aflat? Mă duc spre ea şi o întorc spre mine. Pare derutată şi mă priveşte ciudat.

-I-ați mâinile de pe mine! Zicea ea şi se dă doi paşi înnapoi privindu-mă cu mănile în şold.

Vocea aceea... Atunci mi-a căzut fisa! Oh, Doamne ziua asta chiar e data naibii!

-Tu nu eşti Kaily! spun îngrozită privind-o pe fata din fața mea.

Dacă nu te-ai uita atent ori nu ai auzi-o vorbind ai putea jura că e bruneta care nu voia să se dea jos din pat azi-dimineață. Părul ei e într-adevar mai închis şi pare a fi aproape negru exact ca al mamei sale. Ochii ei au aceeaşi culoare albastră pătrunzatoare ca ai lui Ky doar că în loc de lumina ce o transmițeau aceştia cei pe care îi privesc acum au o umbră întunecată. Au aceeași înălțime, aceeaşi construcție fizică, aceeaşi față! Înafară de câteva mici diferențe...ele doua sunt complet identuce!

-Am..te mai holbezi mult la mine roşcat-o? Spune aceasta uşor fandosită în timp ce-şi dă o şuvită de par din ochii.

-Khatrin! Îmi revin eu din şoc. Ce cauți tu aici!?

Aceasta mă privește confuză și total indiferentă, iar eu realizez că dacă Ky nu a reușit la început să mă identifice, nici cealaltă geamănă nu o va face. Și totuși noucirea să o văd pe ea aici e cu adevărat șocantă și apoi e și mai rău când realizez că dacă se întâlnește cu sora ei sau cu altcineva cunoscut lucrurile pot merge din rău în mai rău.

-Și tu cine mai exact ești? mă întreabă ea.

-Carolina Garcia, sunt verișoara ta, fiica mătușii Samantha și a unchiului Alejandro.

-Aham, dacă zici tu, zice ea și apoi dă să plece.

-Stai unde crezi tu că pleci? o opresc eu și ea se încruntă.

-Nu am venit aici să stau la taclale, roșcat-o. Vreau să-mi găsesc sora și ar fi bine să nu-mi stai în cale.

-Că de nu ce? spun eu și ea pare să mai aibă puțin și sare pe mine când de nicăieri apare Luis.

Acesta zâmbește automat când o vede pe iubita lui, doar că ea nu e iubita lui, iar el nu știe asta. Khatrin nici nu realizează, la fel cum nici eu nu o fac când Luis o sărută deodată, așa cum face cu Kaily. Doar că ea nu e Kaily! Dacă până acum am fost șocată, acum am încremenit pe loc. Luis tocmai o sărută pe Khatrin, iar ea nu pare să fie deranjată. Scorpia! Probabil că s-a prins că a fost confundată și o face expre. Înfuriată mă îndrept spre cei doi ca să-i despart, daor că nici nu am timp să fac o mișcare când o voce ca un uragan îngheață întregul culuar...

-I-ați mâinile de pe iubitul meu! 

Kaily stă în mijlocul mulțimii care a încremenit întant și toți se holbează acum ca la un show TV. Arâtând ca o adevărată războinică, verișoara mea vine cu pașii apăsați spre cei doi. Săracul Luis e complet înghțat și sunt mai mult ca sigură că situația îl depășește complet. Acum sunt doua Kaily în capul lui,iar din păcate pentru el amândouă sunt mai rele ca orice oponent ar  fi avut vreodată. 

-Am zis să îmi lași iubitul în pace, lipitoare ce ești, spune cu atâta ură  Ky când a ajuns lângă sora mea.

-În sfârșit! exclamă Khatrin cu entuziasm. Credeam că nu te voi mai găsi niciodată, lumea asta e așa de mare și cu atâtea posibilități de a alege. Să vazi când le vom povesti celor de la Academie de mica noastră excapadă, vom face valuri.

-NU! spune prietena mea, iar zâmbetul fals al lui Khatrin se șterge. Dacă tu ai de când să-ți petreci toată viața închisă între acele garduri, n-ai de cât. Nu știu de ce ai venit aici, dar te asigur că nu vei reuși să-mi ruinezi viața din nou!

-Nu e ca și cum ai avea de ales, își dă ochii peste cap sora ei. Când îi voi spune mamei, te va aduce înapoi acasă cu sau fără voia ta și atunci va fi mai rău decât dacă nu te vei întoarce singură.

-NICIODATĂ! țipă Kaily iar Khatrin doar râde. Nu ai să mă mai găsești niciodată, îți promit! Am să fiu doar o amintire urâtă pentru tine și nimic mai mult. Nu ai să-mi mai auzi niodată numele sau vocea! Voi fi o umbră a trecutului ce te va bântui veșnic Khatrin, pentru că nu mă vei mai găsi niciodată!

-Nu fi așa de sigură, Kaitlyn! Oriunde vei fugi, oriunde voi merge și oricunde te vei ascunde eu te voi găsi. Poți să dispari și în inima pământului dar eu tot voi fi acolo să te târesc acasă...

-Nu e adevărat!

-...fiindcă oriunde ai fi vei păstra întotdeauna o parte din tine, iar tu una din mine...

-BA NU!

-...suntem asemnea lui Yin și Yang, mereu vom fi împreună și nu poți schimba asta. Este destinul!

-Este destinul tău nu al meu! vocea lui Khatrin are atât de multă ură în ea, iar tensiune dintre cele două e atât de ridicătă încât mă îngrozește. Eu pot scăpa! Pot scăpa de tine și te lumea ta perfectă în care sunt doar un intrus!

-Oh, dar niciodată nu a fost așa, spune Khatrin nonșalantă. Destinul a decis ca tu să fii acolo pentru ca eu să nu mă pot plinctisi.

-Nu sunt jucăria ta! 

-Oh, ba exact asta ești, surioară. Altfel ce alt rost ai avea în viață! Pentru ce ești tu importantă dacă nu pentru MINE! Noi două....

-DESTUL! tresar speriată când aud țipătul lui Ky. 

Când mi-a povestit despre sora ei nu mi-am putut nici măcar imagina cât de rea este relația dintre ele, dar și cât de rea este Khatrin. Această moștenire, această legendă a separat doup suflete, a rupt o legătură așa de importantă. Nu cred că mai sunt în stare să privesc la cele două gemene, nu cred că voi putea vreodată să înțeleg cum au putut ajunge să se urască atât de mult...

-Nu, Kaily vorbelte din nou după câteva minute de pauză în care nimeni nu a îndrăznit măcar să respire. Nu am de gând să mă întorc acolo. Nu cu tine! Cu nimeni!

-Dar...

-TE URĂSC! MI-AȘ DORI SĂ NU TE FI NĂSCUT NICIODATĂ!

Ochii lui Khatrin se măresc de uimire la auzul cuvintelor ce până și ei i-au atins sufletul înghețat și care pe mine m-au șocat complet. Această parte a lui Kaily...nu am mai văzut-o înainte și cred că nici nu aș fi vrut asta. Pur și simplu e o altă pesoană în fața ochilor mei, nu mai e verișoara ce căuta iubirea unei familii, e o pesoană ce fuge de ura uneia.

Bruneta îi întoarce spatele surorii sale și iese în fugă pe ușă în timp ce Luis aleargă după ea, iar Khatrin împreună cu toată lumea ce a asistat la cearta celor două surori pare să fi încremenit...



Mi PrincesaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum