Capitolul 16

5.8K 417 32
                                    


Kaily P.O.V


Trântesc ușa în urma mea și intru în același apartament unde a început totul. Ușa se deschide în mai puțin de un minut după ce eu am intrat în living, pe ea venind Luis. Agh! Știam că relația asta e sortită eșecului. Nu suntem împreună de nici o săptămână și deja am ajuns la cuțite. Cel mai rău a fost drumul până aici, ne-am certat continuu și asta nu e tot amândoi am spus lucruri doar pentru a-l răni pe celălalt, cuvinte ce și-au atins scopul, cel puțin pentru mine. Dragostea nu merge așa, nu poți vedea pe cineva și a doua zi să te și cuplezi cu el. Pur și simplu totul e o mare prostie.

-Vreau să ne despărțim! spun cu spatele la el, privind prin peretele de sticlă.

Afară e o zi superbă, soarele strălucește și pare perioada superbă pentru a face plajă. Contrar sentimentelor din cameră, vremea pare să ne facă în ciudă și reușește

-De ce? mă întreabă brunetul calm de pe canapea.

-Fiindcă nu ne potrivim.

-Spui asta doar fiindcă am avut o singură ceartă, nu e ca și cum am păți asta mereu, zice el destul de degajat.

-Păi eu cred că pur și simplu nu suntem compatibili și punct.

-Și de ce crezi asta?

-Pentru că așa cred, zic și mă întorc spre el cu pumnii încleștați.

-Trebuie să ai un motiv, princesa.

-Și dacă nu am? Pur și simplu noi doi nu suntem făcuți pentru chestia asta cu iubirea.

-De unde știi asta? Nici măcar nu am încercat mai mult de câteva zile și tu deja te dai bătută.

-Nu mă dau bătută! Sunt doar realistă, în comparație cu alții care se agață de o relație imposibilă.

-Și eu sunt realist, se pare că mai realist decât tine.

Omul ăsta mă aduce la disperare. Cum poate să stea așa de calm când eu mai am puțin și mă urc pe pereți de nervi? De ce nu poate fii și el ca băieții din filme, să aibă mândria aia prostească și doar din ciudă să se desparte de mine? Nu! Eu m-am ales cu un latino-american care pe de-asupra mai are și aere de divă.

Mă uit la el cum stă pe canapea și se uită la mine curios. Omul ăsta m-a adus la disperare în mai puțin de o săptămână. Însă eu nu pot păți așa ceva, el mă schimbă mă face vulnerabilă și vrea să mă controleze. Nu pot permite asta, nu e ceva de azi sau ieri, e doar cruda realitate. Pur și simplu îmi dau seama că odată ce el și-a băgat acei ochii ciocolatii în viața mea eu m-am schimbat și nu pot permite asta.N-o să accept să mă transform în cineva care nu sunt. Dacă el nu o vrea pe această Kaily, atunci voi pleca cu bocancii din viața lui.

-Nu știu ce realitate vezi tu, dar eu știu toată șarada asta trebuie să se sfârșească aici.

El pare mirat de seriozitatea din vorbele mele și de felul cum ochii mei îi trimit acum flăcări. Nu cred că se aștepta ca lucrurile să evolueze așa de mult, dar ca de obicei m-a subestimat. Se pare că ai uitat regula numărul unu, dragă: Niciodată să nu-ți subestimezi prințesa.

Luis se ridică de pe canapea și acum trebuie să îl privesc de jos, un alt lucru care mă enervează în relația asta. Mă face să mă simt inferioară și nimeni nu mă face pe mine inferioară.

-Mi princesa, nu o lua așa de serios...

-Nu, Luis! Tot ce am încercat noi să facem aici a fost doar o mare greșeală.

Mi PrincesaOù les histoires vivent. Découvrez maintenant