Dangerous Love I. Obsession

By XCalypsoX

10.7M 239K 137K

După divorţul părinţilor săi, viaţa lui Katherine se schimbă radical. Renunţă la toate planurile pentru viito... More

PREFATA
Trailer
1. Adanc In Intuneric
2. Demonul
3. Capitol Nou, Probleme Noi
4. Electricitate
5. Protectorul
6. Dependenta
7. Orgoliu
8. Bantuita De Iluzii
9. Sa Inceapa Jocul!
10. Baiat Sau Fetita?
11. De-a Mama Si Tata
12. Fluturele
13. Furie
14. Adrenalina
16. Imposibil
17. Lacrimile Demonului
18. Decizia
19. Sectiunea Secrete
20. Tatuajul
21. Marcajele Trecutului
22. Extaz
23. Roscata
24. Negustor De Moarte
27. Power Rangers
28. Protectie
30. Consecinte
31. Ingerul
32. Trecutul
33. Prezent
34. Planuri
36. Marcajul
37. Gelozie
39. Ingerul Salbatic
40. Victime Colaterale
41. Incredere
Preview 44
Preview 45
45. Tatal Vitreg
Preview 46
46. Papusa Ruseasca
Preview 47
Surpriza
47. Yrrah
Preview 48
48. Prea Tarziu
Preview 49
49. Razbunarea
Epilog - Doi Demoni
Multumiri
The Game - Preview Trailer
Lansare Volumul 2. Cercul Vieții
Publicare eBook
Capitol Aniversar
dl ip

25. Calul Troian

250K 4.9K 5.7K
By XCalypsoX

                                                 

                                              25. Calul Troian

              

   HARRY'S P.O.V.

Zorii zilei patrundeau usor prin fereastra camerei mele. Trebuia sa trag draperia, stiu ca pe Katherine nu o preau incantau rezele bagacioase ale soarelui dimineata si sincer nici pe mine. Dar acum nu aveau de ce sa ma deranjeze. Din potriva. Imi ofereau o viziune mai buna si stralucitoare asupra ingerului pe care il strangeam in brate.

Katherine dormea exact ca un pui de pisiucuta. Scumpa exact ca unul incat cu greu ma abtiem sa nu ii sarut nasucul si extrem de agitata. Se foia in bratele mele si dupa ce m-am speriat ca poate avea vreun cosmar, mormaielile ei de motan razgaiat mi-au dovedit ca asta era stilul ei de a dormi.

S-a invartit in bratele mele intorcandu-se cu fata spre mine pentru a saiseci si saptea oara in noaptea asta. Si stiu foarte bine asta pentru ca i-am numarat fiecare miscare din moment ce nu am putut sa inchid un ochi toata noaptea.

Si asta nu se datora iubitei mele rasfatate si extrem agitate ci stresului care pulsa incontinuu deaspura capului meu. Cautam o modalitate sa scap de cursa din seara asta, sau cel putin sa o exclud pe Katherine din ea. Dar privind a doua parte puteam mai usor sa opresc tot transportul lui Reynolds decat sa o scot pe Katherine de pe pista unde a inceput sa ii placa deja periculos de mult.

Azi e duminica. Inca weekend si eu sunt strans de gat de promisiunea de a sta cu ea pentru tot restul saptamanii. Katherine credea ca nu vreau sa ma mut cu ea. Imi plesneau hormonii pentru ca voiam cu disperare asta. Si nu in casa asta unde cu greu capatam putina intimitate. Intr-o casa a noastra, unde sa o am doar pentru mine pentru totdeauna. Toata chestia asta cu maturitatea ma inspaimanta deseori si pe mine. Devenisem atat de dornic de o relatie serioasa cu Katherine incat imi era teama ca in orice secunda a pot aseza in genuchi in fata ei cu inelul in mana. Eram constient ca voi face asta intr-o zi dar nu atat de repede si cu siguranta perioada de "nu atat de repede" a lui Ketherine era mult mai  lunga decat a mea. Ea nici nu gustase inca toate momentele dulci si pacatoase ale adolescentei iar eu eram satul de ele. Insa o voi lasa cu placere sa se bucure de ele atata timp cat eu sunt cel care i le ofera.

Stiu ca decizia lui Katherine de a se muta cu mine se datora dorintei de a se distanta de familia ei. Si asta era unul dintre motivele pentru care nu ii indeplineam dorinta, voi face orice imi sta in putinta sa o apropii din nou de parinti ei dar adevaratul motiv pentru care o refuzam eram eu. A stat doar un weekend cu mine si deja se afla intr-un mare pericol si ambitia ei de a nu asculta de nimeni era mai mult decat traumatizanta. Puteam sa o rog sa nu vina cu mine diseara la cursa si sa riste sa fie vazuta de dusmanii mei, sa inventez o scuza credibila si sa o fac sa stea acasa. Dar si pe Keith l-as putea convinge mai usor sa nu vina, care practic a plans cand nu l-am luat la Race War.

Katherine mormai din nou ceva indescifrabil la pieptul meu si am strans-o mai tare in brate acoperindu-i umerii cu patura subtire. Adoram sa o am asa langa mine. Si pe cat de inofensiva parea cand dormea eram chinuit la propriu si la figurat langa ea. Sunt sigur ca micul colt de rai pe care i l-am aratat noaptea trecuta i-a umplut visele dar pe mine nu a facut decat sa ma tortureze si mai tare.

Katherine isi freca usor coapselele, desfacandu-le si cuprinzadu-mi barbatia intre ele.

Sfinte Dumnezeul! am urlat in mintea mea muscandu-mi buza atat de tare incat am simtit gustul sangelui in gura. Am inghitit zgomtos in sec incercand sa imi dau seama daca inca doarme sau e treaza si face asta din adins. Dar a mai mormait ceva si si-a pastrat expresia serioasa si adormita la pieptul meu. O parte din mine voia sa fie treaza, desi capacitatea mea de control nu mai rezista mult.

Aveam o erectie cat statul Washington, atat de tare si dureroasa incat imi simteam pielea pleznind in jurul ei.

Fara sa realizez ce fac, mi-am coborat mama pe coapsa ei, strecurand-o usor intre picioarele sale il locul unde barbatia mea urla de disperare sa intre. I-am prins usor feminitatea in palma si m-au luat transpiratiile cand am simtit-o umeda sub atingerea mea. Femeia asta era excitata si in somn. Cum dracu' sa nu imi pierd mintile?

Mi-am plimbat usor degetul pe clitorisul ei, incercand sa nu o trezesc si sa  potolesc putin din foamea pe care o aveam in mine pentru trupul ei.

A scos un sunet scurt printre buze, ce parea o combinatie intre un geamat si torsul lenes al unei pisici.

Innebuneam. Trebuia sa o simt, macar putin.

Mi-am strecurat madularul din nou intre picioarele ei, atingandu-i fin puctul sensibil. Doamne cat de bine e sa o simt asa. Parca imi ating obrazul de un trandafir catifelat si umed, stropit de picaturi de ploaie.

Un alt sunet a iesit din gatul ei si de data asta a fost un geamat in toata regula care a innebunit hormonii in mine.

Eram sigur ca se trezise. Mi-am coborat usor buzele spre gatul ei, sarutand acea piele catifelata si parfumata care ma droga la propriu.

Barbatia mea era inca strivita de clitorisul ei, tragand salbatica de lanturi si urland sa  o las sa intre in taramul facaduintei. Am strans bine de lanturi si din dinti si am baricadat-o pe loc.

-Profiti de mine in timp ce dorm? Mormai Katherine pe pielea gatului meu, arcuindu-si spatele si lipindu-se mai mult de mine.

-Ihi! am mormait inapoi ranjind sarutandu-i gatul cu mai multa pofta. De fapt iubito incerc sa nu innebunesc, am completat in mintea mea.

-Ahh, gemu cu o voce somnoroasa fara sa isi deschida ochii si lipindu-se mai mult de madularul meu, fortand intrarea.

-Fii cuminte! Am avertizat-o nedeslipindu-ma de gatul ei in timp ce si l-a arcuit pe spate.

- Se simte atat de bine, mormai inca pierduta intr-o stare de visare.

- Cat de bine?

Nu pot nega ca ma simteam extrem de bine sa aud asta din gura ei dar ma uram ca nu ii pot oferi mai mult. Tanjeam sa ii aud tipatul de placere, strigandu-mi numele cand ma va simti cu adevarat in ea si va vedea ce este placere.

-De ce iti place sa ma chinui? Sopti pe o voce ragusita si am ramas blocat.

Mi-am strans ochii cu putere simtind cum ceva se sfasie in mine. Pe langa durerea de a nu o avea pe ea era durerea gadurilor ei privind refuzul meu de a face dragoste cu ea.

- Te vreau Harry, spuse deschizandu-si ochii si privindu-ma fix intr-ai mei. Am luat foc. Nu pot sa mai suport toata presiunea asta.

-Am nevoie de tine, vreau sa te simt, de ce ma respingi? A continuat si am innebunit auzindu-i durerea din voce. Si-a lipit fata de pieptul meu tragadu-se inapoi stiind parca ca nu va primi nimic mai mult.

Pana aici! Sa ma chinui pe mine nu era nicio problema, dar sa o chinui pe ea, deja ajung la o limita la care mai bine imi tai gatul.

Am respirat hotarat umplandu-ma de curaj si m-am ridicat rapid deasupra ei prinzandu-i soldurile si ridicandu-ma in sezut odata cu ea.

Am ridicat-o, incolacindu-i picioarele in jurul meu, chiar deasupra erectiei care o astepta salivand, cu bratele deschise.

- Chiar iti doresti monstrul asta in tine? Am intrebat-o aratand spre erectia mea enorma. Nu cred ca a mai fost vredata atat de mare.

Isi musca buza de jos vizibil entuziasmata dar si putin speriata. Asta era in avantajul meu.

-Da! Raspunse hotarata privindu-ma pofticioasa in ochi ai agitandu-si soldurile in mainile mele, rugandu-ma sa o las in jos spre paradis.

Era atat de entuziasmata incat nici nu constientiza ca nu am prezervativ.

Am chicotit clatinand din cap si am coborat-o usor in jos pana cand cand varful madularului meu i-a atins intrarea.

A tresarit arcuindu-si spatele. Drace, e deja atat de umeda si pregatita pentru mine.

Aveam un plan, si speram ca puterea ei de rezistenta sa nu il strice. Eram un trisor ca faceam asta dar trebuia sa manevrez lucrurile in favoarea mea fara ca ea sa mai creada tampenii cum ca nu o doresc.

- Vino incoace si saruta-ma! I-am ordonat printre dinti si cu un zambet plin de entuziasm s-a aplecat spre mine, prinzandu-mi baza gatului si presandu-si buzele carnoase si dulci de ale mele.

Am strans-o mai tare de solduri si am lasat-o mai mult in jos.

-Ah! a gemut puternic dandu-si capul pe spate.

- Oh, Doamne! gafaii infigandu-si unghiile in umerii mei.

Eram in sarlatan. Stiu. In pozitia asta senzatia era mult mai ampla si in cazul ei, dureroasa.

- Iubito spune-mi daca vrei sa ma opresc. Am spus rugadu-ma la cer sa imi ceara asta. Deja nu mai putea suporta si ma tineam de un fir de ata sa nu o las cu totul in mine si sa simt focul de placere care ardea in ea.

-Nu! spuse hotarata. Mai mult! imi ordona lasandu-se de una singura in jos si am inceput sa plang in sinea mea.

Am lasat-o inca putin si deja ii simteam corpul plin de convulsii. Abdomenul incepea sa ii transpire si mi-am ingropat unul din sfarcurile ei in gura pentru ca deja innebuneam.

-Mai mult, aproape ma certa strangand din dinti si eu i-am muscat sfarcul de frustrare scotand un geamat adanc de la ea. Nu puteam mai mult, nu fara sa ii fur acel ceva la care se pare ca tin mai mult decat ea.

Era extrem de stramta, specific unei virgine neatinse. Dar ea avea o capacitate extraordinara de dilatare. Feminitatea ei ma primea in interiorul sau de parca ar fi fost modelata special pentru mine.

Am ridicat-o in sus iesind din interiorul ei fierbinte si cu un ultim truc am lasat-o din nou in jos de data asta intrand cu forta in ea, oprind-o exact in punctul in care nu furam nimic de la ea.

A tipat puternic, infigandu-si unghiile in umerii mei si m-au trecut transpiratiile privind femeia uimitoare din bratele mele. Parul ii era usor ciufulit dupa somn si din cauza agitatiei din timpul acestuia, dar asta o facea sa arate nebunesc de sexy. Trupul gol incolacit in jurul meu, tipetele de placere si felul cum isi infigea unghiile in pielea mea ma facea sa  iau razna.  Arata ca o amazoana salbatica si sexy. Amazoana mea.

- Doamne ce bine e in interiorul tau, am gemut strangandu-i soldurile in mainile mele mari. O sustineam deasupra mea,nu  ma adancisem in ea nici un sfert din cat as putea ajunge, si deja innebuneam de placere. Eram ca un copil mic care scoate capul pe usa din casa inghetata si ajunge in gradina calda, topaind fericit pe iarba moale si fina.

- Oh, iubito, o sa te fac sa te simti atat de bine, am soptit tragand-o spre mine si lipindu-mi buzele de ale ei.

- Fa-o! ma incuraja muscandu-mi buza de jos. La dracu'! E atat de dornica si stiu ca o doare deja, dar vrea mai mult. Copilul din gradina o lua razna deja, gandindu-se la cate o sa poata face pe viitor cu femeia asta sexy si pofticioasa.

- O luam incet iubito, vreau sa mai poti merge dupa asta, am spus miscandu-ma usor in ea.

- Da-l dracu' de mers! De ce mi-ai luat masina? Acum fa-ti treaba cu dinozaurul ala de il ai intre picioare pentru. Oh, Doamne ce bine e! Gafaii dandu-si iar capul pe spate si miscandu-si soldurile in mainile mele.  Doamne Dumnezeule femeia asta vrea sa ma innebuneasca!

- Tocmai ai spus ca pensiul meu  e un dinozaur? Am ranjit adancindu-ma inca putin in ea, chiar daca deja nu aveam voie mai mult.

- Da, un dinozaur enorm pe care il ador, spuse incolacindu-si bratele in jurul gatului meu si lipidu-si sanii deliciosi de pieptul meu.

Dracu sa ma ia! Cat de mult pot s-o iubesc pe femeia asta.

Fara sa vrea m-am miscat din nou in ea, parca ma scufundam in miere topita si calda.

Katherine a suspinat din nou, tragandu-si aerul printre dinti.

- Imi pare rau iubito, am spus repede incercad sa ies din ea.

-Nu! Mi-a interzis asigurandu-se ca raman in interiorul ei. Nu intrasem in ea mai adanc decat ajungeau degetele mele, dar stiu ca grosimea dinozaurului era de vina.

- Cum va fi cand o sa intri cu totul in mine? Ma intreba respirand sacadat si mi-am dat seama ca intr-adevar avea dureri si era foarte aproape de orgasm.

- O sa fie uimitor iubito. N-o sa te mint, cred ca ti-ai dat seama deja ca doare mai ales ca esti incredibil de stramta, dar usor o sa te obisnuiesti si atunci... Noi. Doi. O. Sa. Ardem. In. Flacari.

Am rostit lent printre dinti fiecare cuvant, lipindu-mi buzele de ale ei si masandu-i soldurile si incercand sa ii aduc orgasmul fara sa ii mai provoc durere.

- Da-ti drumul iubito, vreau sa iti simt dulceata calda, revarsa-te pentru mine iubito. Am stimulat-o prin vorbe pasionale si i-am simtit corpul tremurand lipit de al meu si si-a dat drumul in jurul meu cu un geamat de placere.

Cat de rapid raspundea corpul ei la comenzile mele, felul cum tremura de placere in bratele mele... fara sa imi dau seama orgasmul meu a venit si am iesit rapid din ea eliberandu-ma de placerea provocata de iubita mea amazoana.

Katherine s-a intins pe pat, relaxandu-si pelvisul si incercand sa isi calmeze respiratia.

M-am intins usor deasupra ei mangaindu-i fin abdomenul si plimbandu-mi degetele in jurul buricului ei micut.

- Te iubesc atat de mult. Am spus presandu-mi usor buzele peste ale ei.

-M-ai auzit? Tu esti cea mai importanta din viata mea acum. Esti singura importanta. Nu mai pot sa traiesc fara tine.

Am soptit cu fruntea lipita de a ei. Katherine nu va sti si nu va intelege niciodata ce inseamna pentru mine. Nu mai eram un adolescent, am avut o soarta prea cruda si o viata prea salbatica si grea ca sa ma ai pot numi acum asa. Eram singur, gol, inghetat. Pana a aparut ea, si a crescut in inima mea intr-un fel pe care nici eu nu il pot descrie inca.

O vreau langa mine. Tot timpul, ea ma incalzeste si imi ofera energie si viata. Cele patru elemente ale mele.

- Te-am auzit, sopti frecandu-si fruntea de a mea. Si eu te iubesc! imi declara ridicandu-si buzele si cerandu-mi sa o sarut. Mi-am lipit imediat buzele de bucatelele alea doua de capsuna dorindu-mi sa nu ma mai despart vreodata de ele.

Stiu ca ideea de te iubesc a lui Katherine nu era la fel ca a mea. Ea nu depindea atat de mine acum cum depindeam eu de ea. Chiar daca refuza sa recunoasca, ea nu era singura, cum eram eu.

Momentul nostru a fost distrus de sunetele produse de stomacul lui Katherine. Am chicotit usor mangaindu-i abdomenul.

- Se pare ca avem in inger flamand aici, am spus ridicand usor din spracene.

- Un inger salbatic, flamand. Ma corecta repede ridicand degetul aratator spre mine. Am imceput sa rad si m-am repezit spre degetul ei prinzandu-l usor intre dinti.

Incepu sa mormaie suparata agitandu-si degetul in gura mea.

- Auch, Harry! ma mustra cand l-am strans mai tare.

- Huh!? am mormait cu degetul ei in gura.

- Da-mi drumul, se bosumfla ca un copil de 3 ani.

L-am prins mai bine intre buze si am inceput sa il sug usor privind-o in ochi.

Felul cum se uita acum la mine ma scotea din minti.

Erectia mea era inca prezenta si nesatisfacuta, deci inainte sa ajung mai departe m-am ridicat rapid de pe ea, tragand-o din pat odata cu mine.

- Zi grea azi, am spus muscand-o de nas si adunanandu-mi hainele de pe jos.

- Huh? Ma privea nedumerita, goala, in mijlocul camerei mele. Ador ca a renuntat la puditate in jurul meu.

- Avem o zi incarcata astazi.

- Vreo cursa?

Pe toti sfinti, femeia asta vede viitorul sau imi citeste mie gandurile?

- Cam... da! am recunoscut cu jumatate de gura stiind deja ca nu are rost sa o mint. Mai devreme sau mai tarziu tot ar afla.

Un zambet imens s-a intins pe fata ei si eu nu puteam fi destul de  speriat pe cat trebuia sa fiu cand am vazut-o topaind goala in fata mea.

- Nici sa nu te gandesti ca intri in cursa. Am amenintat-o serios ridicand degetul aratator spre ea.

- Nu ma gandeam la asta, dar vreau sa particip iar la cursa in masina ta. Spuse ranjind ca un pisoi.

Mi-am dat ochii peste cap. Intr-o situatie normala vorbele ei nu ar fi facut decat sa ma umple de bucurie, dar in situatia in care eram acum cu toate implicatiile acestei curse, eram in mari, mari probleme.

- Chiar vrei sa mergi? Am intrebat-o facand o rugaciune in minte sa primesc un nu, ca raspuns.

- Da!

Cineva acolo sus nu imi asculta deloc rugaciunile.

- OK! Am spus fortandu-mi un zambet cat mai real, refuzand sa mai caut o modalitate sa o tin departe de cursa. Faza 1: Ratata. Trecem la faza doi: Tine-o pe Katherine in siguranta in timpul cursei, bine baricada si ascunsa in masina.

Mi-a sarit in brate emanand mai multa energie decat am vazut vreodata, doza de noaptea trecuta isi facea clar efectul.

Mi-am incolacit bratele in jurul spatelui ei si m-a sarutat imediat pofticioasa si vesela.

- Hmm, cineva e foarte bine dispusa in dimineata asta, am spus ridicand o sparanceana si plesnindu-ma in sinea mea sa imi stapanesc instinctele animalice. Katherine iar era goala in bratele mele.

- Si flamanda, continua ea frecandu-si stomacul zgomotos.

Am inceput sa rad si am sarutat-o pe nas inainte sa ii dau drumul din brate.

Cand s-a intors cu spatele la mine i-am dat o palma peste  fund si a scos un icnet, privindu-ma cu gura cascata si o expresie de diva jignita.

Apoi expresia ei s-a schimbat brusc, devenind ganditoare si a inceput sa isi frece coapsele intre ele.

- Katherine, ce faci? Am intrebat nedumerit si din ce in ce mai fascinat de actiunea ei.

- Chestia asta cu - isi baga degetul aratator de la mana stanga prin pumnul strans de la cea stanga - nu doare chiar asa de tare.

Mi-a luat cateva secunde sa procesez la ce se refera apoi am izbucnit intr-un ras isteric.

- Ce?

Mi-am plesnit o palma peste fata nereusind sa ma opresc din ras.

- Harry! ma mustra enervata.

Am inghitit in sec, inabusindu-mi rasul si incercand sa profit de situatia asta comica.

- Nu doare chiar asa rau a?

- Nu!  recunoscu hotarata. Mi-am muscat buza pentru a-mi opri rasul.

- Iubito ce crezi ca am facut noi acum?

- Huh? Stramba din nas.

- Am cateva minute in pat, cum s-a numit ce am facut noi?

- Cum Dumezeu sa se numeasca? Tu faci misto de mine acum?

Am inceput iar sa rad si am tras-o in bratele mele.

- Ce ti-am facut eu tie acum? Am intrebat din nou fiind curios sa aud rapunsul din gura ei.

Ofta exasperata.

- M-ai pieptanat. Harry ce intrebari sunt astea?

Am ras iar, lipindu-mi fruntea de a ei. Mi-a tras un pumn in umar.

- Iubito nu te-am penetrat. N-ai ce durere sa simti acum. Intr-adevar am intrat putin in tine dar nu mai mult decat sa iti fortez putin intrarea. Esti inca virgina. Si degetele mele ajungeau mai departe. Deocamdata doar am deschis usa camerei si am ramas in prag. Am spus cat de serios am putut chiar daca situatia era extrem de comica.

- Stiam ca nu m-ai penetrat... de tot. Dar ceva a fost si a durut chiar si asa. Spuse incercand sa isi mascheze gafa.

- Parca ziceai ca nu a durut?

- Arghh esti asa stresant. Si cand ai de gand sa intri in camera aia? O sa ma traga curentul daca mai tin mult usa deschisa pentru tine.

Am izbucnit din nou in ras, de data asta aproape inecadu-ma.

- Curand iubito, si o sa fac ravagii acolo. Am spus prinzandu-i soldurile si lipindu-ma de buzele ei pentru a-mi stapani rasul.

Katherine a rafuzat sa faca dus  cu mine pe motiv ca fac misto de ea si chiar daca imi meritam pedeapsa ma si bucuram de ea intr-un anume fel. Daca o mai aveam si sub dus, goala langa mine nu stiu cat ma mai stapaneam sa nu intru in camera aia. Am lasat-o pe ea prima, apoi am strans cearseaful de pe pat si l-am aruncat in cosul de rufe. O sa am nevoie de prezervativ chiar daca nu fac sex cu iubita mea.

Katherine a intrat bodoganind in camera, suparata ca vopseaua neagra de par i se spala din cap si eu am iesit repede pentru ca numai la vopseaua ei nu ma gandeam eu cand am vazut-o in uda si infasurata doar in prosop.

Am facut un dus rapid, totusi dorindu-mi ca ea sa fie langa mine. Nu pot sa cred ca in momente ca astea imi doream ca ea sa nu fi fost virgina iar eu sa nu trebuiasca sa ma mai simt ca un sarlatan, si deveneam unul si mai mare gandind asa.

Am zambit in oglinda privind zgarieturile pe care mi le facuse Katherine pe umeri, am mangaiat dungile rosi, muscandu-mi buza si imaginandu-mi ravagiile pe care o sa mi le faca cand o sa fie a mea in adevaratul sens al cuvantului. Moment dupa care tanjeam cu disperare. Niciodata nu am tanjit dupa vreo femeie, sau sa o doresc atat de mult si sa nu o pot avea, in situatia in care si ea sa ma doreasca pe mine.

Mi-am ciufiulit nervos,  buclele ude. Trebuia sa caut o modalitate sa ii spun lui Katherine adevarul despre mine. Sau nu. Oare as reusi sa am o relatie serioasa cu ea fara sa afle ca sunt un traficant de arme? Poate ca da, chiar daca asta ar fi in favoarea si defavoarea ei in egala masura. Daca stie, se poate proteja mai bine, si poate ma asculta si pe mine mai mult. Dar in acelasi timp, poate sa se desparta de mine si sa imi spuna sa nu ma mai apropii niciodata de ea. Varinta din urma pare mult mai probabila.

M-am intors inapoi in dormitor si am gasit-o pe Katherine pieptanandu-si parul negru si superb. Era imbracata intr-o pereche de colanti negri si un maieu mulat de aceasi culoare.

Doamne ai mila de mine!

Am inghitit in sec, inchizand usa in urma mea, iar Katherine s-a intors rapid spre mine, ramanad apoi blocata cu peria in mana. Am ridicat din spranceana apoi mi-am dat seama ca eram inca ud iar prosopul imi era infasurat in jurul soldurilor.

- Arghh! exclama strangand din dinti si stiam ca asta era o reactie nervoasa asupra faptului ca nu vreau sa ma culc cu ea.

Am clatinat de cap si am mers spre ea, prinzandu-i soldurile cand s-a intors cu spatele la mine.

- Ai incredere in mine? I-am soptit la ureche, lipindu-i spatele de abdomenul meu ud. Am simtit-o relaxandu-se in bratele mele, stiu ca si ea adora sa o tin la pieptul meu la fel cum ador si eu sa fac asta.

-  Da! raspunse usor, dar totusi hotarata, lasandu-si capul pe umarul meu.

I-am luat peria din mana si am inceput sa ii pieptam usor cascada neagra de matase.

S-a intors rapid spre mine, invaluindu-si parul lung in fata mea.

- Am incredere in tine Harry. Vreau sa intelegi asta. Oricare ar fi secretul tau, nimic nu se va schimba intre noi. Spuse cu multa hotarare, privindu-ma adanc in ochi.

Am oftat de parca un bloc de piatra era asezat pe abdomenul meu.

I-am prins o suvita de par si i-am dat.o dupa ureche.

- Ba se va schimba. Dupa ce vei afla adevarul... o sa fugi de mine. Nu o sa ma mai lasi nicioadata sa ma apropii de tine. Am spus cu durere in glas, mai ales ca, acum cand spuneam toate astea cu voce tare, imi dau seama cat de adevarate sunt.

Katherine m-a privit speriata cateva secunde, apoi a incercat sa isi calmeze expresia, devenind serioasa.

- Incearca-ma! pronunta hotarata, uitandu-se dur la mine.

Mi-am strans buzele intr-o linie. " Sunt un traficant de arme, un criminal, mii de oameni mor din cauza afacerilor mele. " Am facut o incercare in mintea mea si mi-am dat seama imediat ca nu pot sa ii spun asta.

Am clatinat din cap, oftand din nou, probabil pentru a mia oara doar in dimineata asta si am tras-o la pieptul meu, strangand-o tare in brate, simtindu-i si ei oftatul imprimandu-se pe pielea gatului meu.

- Nu astazi!

Jos, ceilalti erau adunati in jurul masinilor lor. Ty, era extrem de concentrat la computerele sale iar Jay si V erau scufundati sub capotele masinilor. O activitate normala inaintea unei curse.

- In sfarsit apar si porumbeii, spuse V, odata ce ne-a observat prezenta.

- Porumbei? Fac galagie ca un stol de ciori, zise Jay iesind de sub capota iar Katherine a facut ochii mari, rosindu-se la fata. Toti au inceput sa rada iar eu i-am aruncat o privire criminala teposului.

- Tine-ti gura, daca vrei sa o mai ai. L-am amenintat serios si s-a prefacut ca isi pune fermoar la gura. Incercam sa par serios pentru Kath, care deja transpirase de rusine dar nu pot sa nu recunosc comicul situatiei. Imi dau seama ca tipetele lui Katherine si probabil si ale mele, nu trecusera neobservate si nici macar nu facusem mare lucru. Defapt, nu facusem nimic din ceea ce credeau ei. Oare ce ar crede prietenii mei daca ar afla ca eu nu m-am culcat cu ea inca? In circumstantele in care e singura fata pe care am adus-o vreodata sa locuiasca cu mine. M-ar interna la nebuni? Mai mult ca sigur. Sper doar ca exista o sectie speciala pentru demoni. Am si eu mandria mea... ce ar mai ramane din ea.

- Ceilalti sunt deja pe pista? Mergem si noi acolo? Intreba Jay, schimband subiectul iar eu eram fericit ca o facuse. Mintea mea o lua deja razna.

Am privit rapid spre Katherine, iar ea a aprbat simplu din cap, parca neintelegand de ce o intreb pe ea.

- Nu! raspunse Ty imbufnat, luandu-mi-o inainte.

- Arghh, mai da-le dracu' de computere ca intr-o zi o sa te insori cu unul dintre ele. Spuse V artagoasa, mergand spre el si smulgandu-l de pe scaunul sau.

- Nuu, acum e cel mai interesant! tipa roscatul de parca il deconecta de la aparatele care il mentin in viata. De fapt, cam asa era.

- Te uiti cumva la filme porno? Il intreba V devenind interesata de monitoarele lui, la fel si noi care ne-am privit cu sprancenele ridicate si am mers spre ei.

- Nu, se cumpara participantii la Cursa Condamnatilor.

- Iar tampenia aia? Am oftat dandu-mi ochii peste cap.

- Ce? Mie de ce nu mi-ai spus? La ce sume au ajuns? Sari Jay inaintea mea, ajungand in fata calculatoarelor.

- O echipa de asiatici e licitata la 2 milioane de dolari, si inca creste.

Jay facu ochi mari de parca i se facuse rau. La fel eram si eu.

- Ce e Cursa Condamnatilor? Intreba Katherine cand am putut vedea ce se afla pe monitoarele lui Ty.

Un fundal negru, cu influente sinistre si metalice. Si in mijloc, asezate sistematic, ca intr-un joc video, 7 echipe, a cate 5 membrii.

- Sincer, nimeni nu stie cu exactitate ce e. Ii raspunse Ty privind cum sumele urcau sub pozele echipelor licitate. Toti erau puscariasi, condamnati pe viata sau pe o perioada in care viata de dupa eliberare nu ar mai avea sens. Figuri dure, asezate sistematic intr-o formula de grup, cu un singur membru iesind in evidenta si din cate stiu acela era soferul.

- Cum adica? Intreba Katherine din nou analizand incruntata figurile de pe ecran.

- Pai exista tot felul de ipoteze. Au mai fost facute chestii de genul asta dar aici lucrurile stau diferit, intr-un fel ciudat. Adica in mod normal, sunt alesi particpantii, cursa e postata online pe internet si oricine cu un card de credit o poate vedea. Asa se strand de obicei bani din chestiile astea. Dar aici lucrurile stau diferit. Echipele sunt aratate cu doua saptamani inaintea inceperii cursei. De unde pot fi cumparate de catre adevaratii jicatori. Dupa asta dispar complet si nimeni nu are idee cine castiga cine moare si cum s-a desfasurat cursa. Doar cumparatorii au privilegiul asta. Si aici intra partea ciudata. Toti se feresc sa de-a detalii dar am auzit ca aceasta cursa e un joc in adevaratul sens al cuvantului. Habar nu am ce inseamna asta si cum se joaca tipii astia putrezi de bocati folosindu-se de echipele astea de puscariasi.

Ne clarifica Ty fiind cu ochi atinti pe echipa asiaticilor care crescuse la 3 milioane de dolari.

- Cum adica un joc? Arata mai degraba a show interzis si postat ilegal pe internet. Spuse Katherine si eram cu totii de acord cu ea.

- Asta e misterul Cursei Condamatilor. Nu e o emisiune, nimeni nu a vazut vreodata cum se desfasoara. Doar cumparatorii stiu si se pare ca e ceva uimitor avand in vedere milioanele pe care le platesc sa intre in joc.

- Si detinutii astia de unde sunt luati? Intreba V parand chiar revoltata de ce se intampla in fata noastra.

- Din inchisori de prin toata lumea, cu sentite dure ca sa fie siguri ca fiecare da ce are mai bun sa castige. Echipa invingatoare se spune ca e eliberata.

- Si totusi de ce echipe? O singura persoana conduce nu? Am intrebat privind incruntat spre cea mai proemineta figra de pe ecran. Un barbat imens, alb ca varul si chelios care nu sunt sigur ca ar incapea intr-o masina.

- Din nou, habar n-am. Se spune ca jocul are mai multe nivele " Ty mima cateva ghilimele in aer - unul e soferul, ceilalti sunt echipa lui. Habar nu am cat dureaza cursa asta. Poate sunt si mai multe si cate o echipa e eliminata pe rand.

M-am incruntat mimand expresia lui Katherine.

- Ce condamnare au? Intreba Jay indicand in special spre echipa favorita de asiatici. Aratau ca niste ogari fiorsi, nu prea voluminosi dar se vedea din expresia lor ca sunt agili si gata sa dea tot ce au mai bun.

- Furt de masini, curse ilegale, trafic de droguri, tipul asta a omorat, a facut ravagii intr-o gradinita din Hong Kong. Finaliza aratand spre o piticanie cu ochi alungiti si cu dinti inclestati intr-o maraietura.

- Premiantii inchisorii, aproba Jay iar Ty a aprobat din cap.

- Sunt alesi in special dupa condamarile lor. Hotii de masini sau cei implicati in infractiuni cu patru roti e clar ca au mai multe sanse sa castige decat un spargatorii de banci sau un criminal maniac.

- Ha, deci sa inteleg ca noi am fi favoriti publicului, spuse Jay razand dar eu eram incontinuare intrigat de barbatul imens si chelios.

- Asta pentru ce e condamnat? Am intrebat aratand spre matahala proemineta de pe ecran.

Ty ma privi surpins cateva secunde, apoi isi lua mouse-ul  facand un clic rapid pe echipa uriasului. Imaginea lor a aparut mult mai mare pe ecran si diferenta de statura dintre el si echipa lui era aproape comica. Aratau ca spiridusii pe langa Mos Craciun.

- Trevor Ray Jackson, americam nascut in Texas, a fost condamat la 30 de ani de inchisoare pentru - Ty  facu o pauza uitandu-se la mine. M-am incruntat si m-am uitat singur cautandu-i numele - condamnat pentru violarea si uciderea mai multor fete minore.

N-am citit mai departe, imi era de ajuns atat, ceva mi-a spus de la inceput ca e un violator. Ii cunosc pe nenorocitii astia doar uitadu-ma in ochii lor.

Ty si-a dres glasul iesind rapid din fisierul violatorului iar cand mana lui Katherine s-a asezat pe umarul meu mi-am dat seama cat de incordat si nervos eram.

- Cum sunt organizate rahaturile astea? Politia ce face? Intreba Katherine si parea la fel de enervata ca mine, mana ei imi cobora usor pe spate, mangaindu-l si linistindu-ma.

- Avand in vedere ca tipii astia sunt luati din inchisori am putea spune ca politia e mai implicata ca oricine. Legea nu se aplica si in cazul lor.

- Au bagat lista masinilor. Aprope tipa Jay facandu-ma sa tresar si sa imi incordez muschii. Am prins mana lui Katherine de pe spatele meu si am strans-o intr-a mea, aplecandu-ma spre monitor.

- SSC Tuatara, Hennessey Venom, Saleen S7... Sfinte Sisoe! Excalama Jay cu gura cascata. Si eram de acord cu el, lista era impresionanta.

- Si fiecare isi alege masinile? Intreba Katherine, cu siguranta ea nu vedea lista celor 7 sapte nume de masini la fel de impresionanta ca noi.

- Le cumpara. Cu putin inainte sa fie vanduti concurentii este afisata lista de masini si fiecare cumparator isi alege masina pentru echipa lui.

- Unde se organizeaza rahaturile astea? Am intrebat indicnat privind preturile exorbitante aruncate in lititatia masinilor.

- Nimeni nu stie, unii zic ca au creat un circuit secret pe o insula pustie, altii in desert, ipoteze scoase din filme dar nimic sigur. Pierzi orice informatie si conexiune cu tot ce tine de Cursa Condamnatilor odata ce licitatia s-a incheiat. Iti ia 500 de dolari doar ca sa vezi lista si intra foarte multi doar ca simpli spectatori la licitatie, exact ca noi. Deci castiga mii de dolari si din nimic. Explica Ty prin limita de informatii pe care o avea.

Privirea mi-a fugit din nou spre nenorcitul chelios, licitatia lui se oprise la doua milioane de dolari, cel mai mic pret. Sper sa explodeze masina cu el.

Am injurat in gandul meu si am strans mai tare mana lui Katherine, tragand-o dupa mine spre masina mea. Aveam nevoie sa scap de atmosfera asta mult prea tensionata care imi dadea deja dureri de cap.

- Harry, unde te duci? Ma intreba Jay ridicand capul din monitor.

- Am nevoie de o gura de aer. Am raspuns deschizandu-i portiera lui Katherine.

- Venim si noi.

- Nu ma duc pe pista! am raspuns ferm urcand in masina, dandu-le de inteles ca vreau sa ma lase in pace.

-Unde mergem? Karherine era inca putin retinuta din cauza reactiei mele de mai devreme din pricina violatorului. Aveam o sabiciune la genul asta de lucruri si nu trebuia sa mai explic de ce.

- La locul nostru, am raspuns incercand sa zambesc si sa indulcesc atmosfera.

Am scos masina din garaj dar nu aveam de gand sa merg mai departe. Imi vreau drepturile mele.

Katherine ma privi cu o spranceana ridicata. Am zambit si m-am facut mai comod in scaun dandu-i de inteles ce vreau.

Pisicuta mea sireata s-a prins imediat si cu un ranjet smecher a sarit din scaunul ei, aterizandu-mi in poala. Am inceput sa rad si am strans-o in brate, incolacindu-i picioarele in jurul meu. Doamne ce mult imi placea sa o infasor asa in jurul meu. Uitam de tot si de toate.

- Inveti repede, am zambit muscandu-i buza de jos de nenumarate ori.

- Am un profesor bun, marai incercand sa imi prinda si ea buza. - Harry, care e locul nostru? Ma intreba putin stanjenita cu un un zambet rusinos. M-am incruntat prefacandu-ma suparat.

- Nu pot sa cred, acum o sa imi spui ca nu mai stii nici semnalul.

- Ba pe ala il stiu, imi topai rapid in brate, intorcandu-se spre volan si aproape izbindu-se cu capul in plafon. Mi-am stapanit rasul ascultand melodia pe care o forma din claxonul masinii. Si-a amintit-o perfect. De doua ori scurt, odata lung, de doua ori scurt si apoi tot asa.

- Vezi? Se intoarse spre mine ranjind.

- Aham, mi-am pastrat mutra ofticata.

- Oh, haide, nu ai zis niciodata nimic despre vreun loc al nostru. Se bosumfla puandu-si mainile in san si am inceput sa rad strangand-o mai tare in brate si preluand rolul centurii de siguranta in jurul ei.

- Tine-te bine iubire, i-am soptit apropiindu-ma de fata ei si cu o mana am pornit masina, trecand rapid prin etapele de rigoare pana cand aceasta a zburat cu noi de pe loc.

Katherine s-a lipit de pieptul meu razand, la fel am facut si eu, incercand sa vad in fata printre suvitele ei de par.

- O sa facem accident, tipa aproape de gatul meu si eu am scos un zgomot ofensat.

- Iubire, ai uitat cu cine esti in masina?

Isi ridica fata spre mine doar ca sa isi dea ochii peste cap.

- Noroc ca sunt geamurile astea fumurii, spuse uitandu-se speriata pe geam. De data asta eram in plina zi, autostrada era plina si mii de oameni puteau sa o vada incolacita in jurul meu. N-am cum sa nu profit de asta.

- Ahh, ce cald e, m-am prefacut infierbantat si am deschis geamul portierei mele.

Katherine a facut ochii mari si aprope a tipat sarind pe dispozitivul de inchidere a geamului.

- Nu. Lasa-l asa, aproape m-am luptat cu ea ridicand si lasand geamul in jos de mii de ori.

- Harryyyy, tipa lovindu-ma cu palma peste mana.

- Ce?! Am ras.

Ma privi cu o fata imbufnata si a trebuit sa imi indoi gatul ca sa vad in fata.

- Iubito eu mai si conduc aici, am spus aproape sucindu-mi gatul dar ea nu ma lasa. Daca inainte se temea de stilul asta de condus acum se punea ea in fata mea. Imi placea asta si voiam sa vad de ce e in stare.

Am ramas fix in fata ei, privind-o profund in ochi cu un zambet diabolic si am apasat pedala de acceleratia.

Zambetul ei lasciv il oglindea pe al meu si in momentul asta mi-am dat seama cat o iubesc pe femeia asta. E tot ce am nevoie, e creata si perfecta pentru mine.

Creasem un joc al dominatiei in care niciunul nu parea sa aiba de gand sa cedeze.

Nu am mai vazut-o niciodata asa, sigura pe ea, rebela si curajoasa.

Am inceput sa rad si stiu ca ea avea incredere in mine si nu ii era teama deloc dar viteza masinii crestea iar eu nu stiu cat mai rezistam asa. Insa nici nu ma gadeam sa pierd sau sa o misc vreun centimetru. Am prins-o mai strans cu bratul incolacit in jurul ei si am incercat sa prind volanul in mana. Cu cealalta mana am prins maneta si am intors fulgerator masina. Acum mergeam cu spatele pe autostrada, opus tuturor celorlalte masini si asa puteam sa vad si eu "in fata" prin oglinda retrovizoare.

Insa ochii mei tot pe ea ramaneau si am zambit triumfator. Simtindu-se invinsa Katherine a clatinat din cap si a inceput sa rada, fiind uimita de felul in care se deplasa acum masina.

Parul ii era involburat de aerul rece care intra pe geamul deschis si arata superb, ca o adevarata zeita.

Am inceput si eu sa rad si am lipit-o de buzele mele. Niciodata nu am riscat atat de mult sa fac un accident,  niciodata nu am ras atat de mult si niciodata nu am fost atat de fericit.

- Harry... se balbai ea razand peste buzele mele.

- Huh?! am ingaimat simtinandu-ma ca un adolescent la pubertate.

- Iubitule, chiar imi place smecheria asta a ta, dar am cauzat destula nebunie, spuse inca razand privind pe fereastra la restul condicatorilor care se holbau la noi, fiind in pericol sa faca accident mai rau decat mine.

- Si ce daca? Am spus razand, ma simteam atat de bine, era uimitor cum reusea ingerul meu sa ma calmeze si sa ma duca in locul ei fericit.

Am strans-o mai tare in brate, chinuidu-ma sa tin si volanul si am tipat ca un dement cat m-au tinut plamanii:

- Te iubeeeeesc!

Katherine a facut ochii mari incepand sa rada dar nici nu ma asteptam ca ingerul meu salbatic sa fie mai putin nebuna decat mine.

- Si eu te iubeeeeesc! Tipa si ea si am inceput amandoi sa radem mai ales din cauza unei femei in varsta care s-a apucat sa isi faca cruci la volan.

Eram fericit, si in sfarsit eram din nou eu.

Am intors masina pentru ca deja riscam sa fim asaltati de un echipaj de politie sau chiar sa ajungem pe la stiri. Deja vad titlul: " Doi adolescenti nebuni si indragostiti dau peste cap circulatia in Seattle" Hmm, nu suna rau.

Ne-am concentrat pe restul drumului desi Katherine devenise extrem de atrasa de gatul meu, lucru care nu ma deranja de loc.

Aglomeratia disparea pe masura ce urcam panta de la baza versantilor muntilor Olympic. Era urias, cea mai de pret comoara a Washingtonului. Ma intreb oare cum ar fi daca as ajunge in varful lor.

Dar noi eram inca departe de muntele adevarat, eram pe un asa zis deal mic din jurul lui care putea fi usor confundat cu ce a mai ramas dupa o alunecare de teren.

Am gasit acest loc in prima noapte cand Carter mi-a dat masina mea. O Honda nu tocmai brilianta dar era extraordinara pentru mine. Am condus ore in sir simtindu-ma implinit in masina mea pana am dat din intamplare de locul asta ascuns de lume.

Drumul devenea stramt si brazdat de copaci pana cand am ajuns pe micutul petec de pamant chiar de la marginea prapastiei. Jos, pe partea cealalta erau docurile si in fata, cat vezi cu ochii, frumusetea Seattle-lului. Acesta a devenit locul meu preferat si totodata secret, pana la Katherine.

- Stai putin, se imbufna Katherine cand realiza unde ne aflam, probabil ii fusese greu sa isi dea seama pana acum deoarece prima data cand am adus-o aici era noapte. - Ai spus ca asta e locul tau preferat, nu locul nostru. Clarifca punandu-si mainile in san cand am oprit masina pe micutul petec de iarba.

Am inceput sa rad.

- Da, asta e locul meu preferat si acum a devenit locul nostru. Am spus deschizand portiera si plasandu-i un sarut dulce pe buze.

A chicotit incolacindu-si bratele in jurul gatului meu. Amandoi am izbucnit in ras incercand sa iesim amandoi imbratisati din masina.

Chiar daca nu voiam sa o las, Katherine s-a dat jos din bratele mele mergand cativa pasi spre prapastie si admirand peisajul.

Era dupa amiaza si abia cand am auzit din nou acele cantece de broscuta mi-am dat seama ca nu luasem micul dejun, si nici pranzul. La dracu'!

- Hai sa ne intoarcem acasa, am spus hotarat tragand-o de mana.

-Ce? De ce? Intreba speriata.

- Nu ai mancat. Ma privi cateva secunde crezand ca fac misto de ea.

- Tu vorbesti serios? Vrei sa ne intoarcem acum acasa ca sa mancam? Se uita la mine ca la un nebun.

- Da! am raspuns serios, daca e ceva cu care nu ma joc, aceea e sanatatea lui Katherine. Si sigurata ei deasemenea intra in ecuatie.

- Harry, am trait si mai mult fara mancare, nu o sa mor acum o ora-doua pana ne intoarcem acasa.

- Nu vreau sa mai rabzi de foame.

- Nu rabd de foame, spuse exasperata. Doar ca stomacul meu are o voce extrem de impunatoare si nu rateaza nicio sansa sa si-o etaleze.

- Si asta inseamna ca ti-e foame.

- Si o sa ma hranesc cu tine, spuse agatandu-se

de gatul meu si incercand sa inchida discutia asta. Mi-am dat ochii peste cap dar am fost de acord, pentru moment.

Am prins-o in brate si am mers cu ea spre masina, unde m-am suit imediat pe capota si i-am facut semn sa urce si ea.

- Ce faci? Intreba amuzata.

- Vino aici, am chemat-o zambind, rezemandu-mi spatele de parbriz si departadu-mi picioarele pentru ca ea sa poata intra intre ele.

S-a urcat pe masina inca razand si s-a  cuibarit la pieptul meu, intrand intre picioarele mele ca un pui sub aripile mamei.

Am strans-o mai tare in brate si am sarutat-o pe crestet, intre noi s-a lasat o liniste calma, inspitita doar de zumzetul petecului de natura din jurul nostru si mi-as fi dorit ca momentul asta sa dureze pentru totdeauna. Fara minciuni, fara moarte, fara condamnati, fara curse cu sila, fara tone de bani murdari, fara arme si fara pericol. Doar eu, Katherine nimicul din jurul nostru.

- Stii, intotdeauna am avut probleme cu mancatul, recunoscu aproape oftand, rezemandu-si capul pe pieptul meu.

- De ce? Am intrebat incruntandu-ma usor si mangaindu-i parul fin si negru ce capata reflexe albastrui in lumina soarelui.

- Niciodata nu am fost multumita de felul cum arat. Ma rog, inainte.

- Ce? Mi-am intors fata spre chipul ei. Daca ei nu ii placea cum arata risca sa manance astazi o portie de bataie de la mine. Eu salivam dupa corpul ei perfect.

- Nu am aratat mereu asa, spuse aproape rusinata.

- Katherine, ce-ai facut? am mustrat-o incruntadu-ma. Lipsa ei totala de interes pentru propria-i sanatate ma scotea din minti.

- Nu am facut nimic intentionat sa slabesc. Intodeauna mi-am dorit dar nu am reusit. Uneori ma simteam eclipsata de mama, pe care daca o vezi si tu te-ai gandi sa ma inseli cu ea, spuse razand si i-am dat o palma usoara peste umar facand-o sa rada si mai tare.

- Ce e in capul tau? Cum sa ma gandesc sa te insel cu mama ta? Sunt constient ca e frumoasa, doar te-a nascut pe tine da daca o s-o intalnesc vreodata o sa ii multumesc pentru asta. Auzi la ea s-o insel, am bufnit revoltat. Am mai discutat odata chestia cu inselatul.

- Da da, gata, am inteles, rase si am inceput sa mormai in parul ei.

- Dupa plecarea ei am devenit... asta. Nu pot sa spun ca am fost un copil cuminte nici inainte. Adica nu eram genul ala de fata retrasa si timida, studioasa si fricoasa. Eram... normala. Faceam multe prostii, ca orice adolescent, aveam trupa de dans care era a doua mea familie, aveam multi prieteni dar nu in genul celor pe care mi-am facut dupa ce a plecat mama. Nu imi placea sa invat, cred ca nimanui nu-i place dar totusi invatam, voiam sa devin avocat, spuse aproape razand si eu m-am incruntat realizand cat de putine stiu despre ea.

Am realizat ca inainte de plecarea mamei sale Kantherine nu era fata rebela si salbatica ca acum. Ci fata populara si iubita de toti, dar totusi cuminte.

- Dupa ce a plecat ea totul s-a schimbat. Eu m-am schimbat. Am renuntat la toti prietenii mei, m-am inecat in bautura si m-am pierdut intr-o depresie ingrozitoare. Pana cand am intalnit-o pe Nicky si ea mi-a aratat o alta metoda prin care sa iti versi amarul. Una mai salbatica si interzisa dar care m-a ajutat sa supravietuiesc.

Am oftat sarutandu-i crestetul si simtindu-ma vinovat ca nu am fost acolo cu ea in acele momente.

 - Ma drogam, rau. Ma inecam in bautura, faceam tot felul de tampenii cum ar fi sa jefuiesc fast-food-uri, rase si eu am privit-o uimit.

- Ai jefuit un fast-food?

- Era sortul meu preferat, recunoscu razand si eu am ramas perplex.

- Si sa stii ca atunci cand ti-am gasit pistolul la spate nu a fost pentru prima data cand am tinut asa ceva in mana. Zise aproape cu mandrie si m-au luat transpiratiile.

- Ce? Aprope am tipat.

A ras si mai tare.

- Linisteste-te Demonule, nu l-am folosit niciodata, nici nu aveam gloante in el dar esti mai convingator cand ai asa ceva, ranji mimand din maini un pistol si m-a luat cu lesin. Katherine sa ameninte oamenii cu pistolul.

- Ce altceva ai mai facut? Am certat-o realizand ca ingerul meu salbatic chiar isi merita numele asta.

- Nimic. Minti ranjind. - Daca se pune la socoteala faptul ca pierdeam numarul zilelor in care nu mancam, lesinam de zeci de ori si nu mai eram in stare sa ma tin pe picioare uneori. Continua si mi-am lipit palma peste fata lasand-o acolo.

- Asa am ajuns sa arat in felul asta. Cand nici nu ma mai interesa.

Ma chinuiam din rasputeri sa nu incep sa tip la ea. Putea sa moara, eram constient ca viata ei nu fusese tocmai roz, mai ales de cand s-a apucat sa se drogheze dar nu creadeam ca devenise atat de neinteresata de viata ei. Lasa ca am eu grija de fundul ei de acum in colo.

- Nu te-ai mai fi indragostit de mine daca ma cunosteai inainte.

- Ce? Aproape am sarit, acum chiar risca sa ia bataie.

Incepu sa rada.

- Asa simplu. Spuse inca razand si i-am prins soldurile strangand-o puternic si tragand-o cu mine pe spate pe parbriz. A icnit razand.

- Tu crezi ca m-am indragostit de tine pentru felul cum arati? I-am soptit la ureche. Iubito nu imi pasa de asta. Nu asta m-a atras la tine, nu fizicul tau m-a facut sa ma indragostesc de tine. E ceva al tau, nu o sa fiu mincinos sa spun ca trupul tau mi-a ramas indiferent prima data cand te-am vazut. Am creat mii de fantezii cu el in minutele alea dar acum, sincer nu mi-ar mai pasa daca ai avea 100 de kilograme, piele verde si antene in cap.

- 100 de kilograme? Sari in bratele mele. Din tot ce spusesem eu astea ii atrasese ei atentia. Doamne ajuta-ma sa inteleg femeile.

- Da, mi-ar fi cam greu sa te mai tin in poala la volan dar as face niste modificari la masina si ne-am descurca noi.

Se uita la mine de parca imi cresteau mie antene in cap.

Am inceput sa rad si am strans-o mai tare in brate, lipindu-mi fata de obrazul ei.

- O sa te iubesc oricum ai arata, orice ai face, orice ai zice. Intelegi asta? M-am saturat de perfectiune. Inainte doar dupa asta alergam. Faptul ca s-a intamplat ca fata de care m-am indragostit sa fie cea mai perfecta dintre toate a fost un bonus dar eu tot asa te-as fi  vazut indiferent de cum ai fi aratat.

Am simtit-o ca si-a dat ochii peste cap.

- Mai tii minte cand m-ai dus prima data acasa si m-ai drogat? Iar eu am inceput sa te plezesc ca nebuna si mi-ai zis ca am mare noroc ca sunt sexy, ce s-ar fi intamplat daca nu eram? Imi reprosa umflata in pene. Doamne, ce memorie are.

Am inceput sa rad.

- Acelasi lucru, imi placea sa te scot din minti. Ai fost prima femeie care m-a plesnit vreodata si in loc sa ma enervez mie imi placea. Deci nu conta cat de sexy credeai tu ca esti, mie imi placea sa ma plesnesti. Am ras aducandu-mi aminte cu euforie de momentul ala. Parea cu ani in urma. Ingerul meu drogat si nervos.

Katherine ramase perplexa.

- Tie ti-a placut cand te-am plesnit? Intreba uimita.

- Da! am ras. Esti al dracu' de sexy cand esti nervoasa, nu conteaza cate kilograme ai, am ras si mai tare si mi-a dat un pumn in stomac de am ramas fara aer.

- Sa vad cum m-ai mai cara tu peste tot in brate daca as cantari cat un casalot. Se imbufna punandu-si  mainile la piept.

Am izbucnit in ras.

- Imi sfidezi puterea?

- Imi sfidezi puterea? Ma maimutari strambandu-se si am inceput sa rad ca un nebun. Katherine si greutatea ei nu erau subiect de gluma pentru ea, bine de stiut.

- Te-as cara eu cumva, pentru ca ador sa fac asta, i-am soptit tandru in ureche strangand-o in brate si intinzadu-mi picioarele in jurul ei.

- Katherine!? am spus de de data asta serios.

- Mmm? Murmura inchizandu-si ochii sub razele soarelui.

- Vreau sa te duci la nunta mamei tale. Am spus stiind deja ca am stricat atmosfera amuzanta dintre noi. Dar nu las lucrurile asa. Katherine inca are parinti, care o iubesc mult asa cum sunt, n-o s-o las sa se departeze de ei.

S-a incordat in bratele mele.

- Nu! raspunse raspicat aproape scrasnind din dinti.

- Are nevoie de tine. Esti fiica ei iar ea e mama ta. Nu-mi spune ca nu ti-e dor de ea Katherine pentru ca nu te cred.

- M-a parasit.

- A crezut ca o sa vii cu ea.

A pufnit in dezgust.

- Las-o balta Harry, nu vreau sa stricam ziua asta. Sa ma duc la nunta ei cu nenorocitul ala e ultimul lucru pe care l-as face.

- Ultimul lucru? Mai degraba m-ai parasi pe mine inainte decat sa te duci la nunta mamei tale? Am incercat o tenta de amuzament.

- Am spus s-o lasi balta. Spuse serioasa privind incruntata in fata.

Bun, se pare ca nu o fraieresc asa usor.

Am oftat invins pentru moment. Dar nu aveam de gand sa las lucrurile asa. N-o s-o las pe Katherine sa isi piarda parintii din cauza orgoliului ei.

Linistea s-a asternut intre noi si am ramas imbratisati admirand peisajul si lasandu-ne incalziti de soarele sclipitor de deasupra noastra. Habar nu am cat era ceasul dar parea tarziu dupa amiaza.

Acum realizam cat de obosit sunt. Orelele de nesomn isi spuneau cuvantul. In noaptea petrecerii nu am dormit de loc, doar o ora, maxim doua dupa ce am venit acasa cu Katherine, iar noaptea trecuta nu am inchis un ochi. Toata noaptea mi-am facut planuri, am calculat strategii de protectie a caror principal subiect era Katherine.

Nu imi placea deloc ideea cursei din seara asta. Ma simteam ca Paris din Troia. Pe langa faptul ca si semanam cu el, imparteam amadoi aceeasi povara. In sfarsit imi gasesc iubirea dar nu pot fi fericit si linistit alaturi de ea. Bine, inafara de faptul ca eu nu o furasem pe Elena mea de la nimeni, era ideea acestui transport. Lasam de buna voie inamicii sa intre pe treritoriul nostru, pretinzand ca ne fac un cadou pentru asta si nu riscam nimic. Doar oare nu asta au crezut si troienii cand au bagat singuri calul ala in cetatea lor si au crezut ca e un dar? Iar apoi nu au mai apucat a doua zi. La fel a incercat si Paris sa il convinga pe rege sa nu primeasca acel asa zis dar, iar Carter putea fi uneori la fel de credul ca si Priam. Camioanele acelea nu erau pentru noi nimic altceva decat simpla oglindire a calului troian. De unde stim ca din interiorul lor nu vor iesi zeci de oameni trimisi de Reynolds sa ne mutileze? Dar spre incurajarea mea, eram mai puternic decat Paris eram in stare si nu imi era teama sa lupt pentru siguranta singurei persoane de care imi pasa acum. Elena mea, Katherine a mea. Deci la categoria asta ma integram mai bine in rolul lui Ahile, deci poate o sa ma descurc mai bine decat Paris in salvarea prietenilor si a teritoriului meu. Sper doar sa nu imi trag de unul singur cu sageata in calcai.

Fara sa imi dau seama am cascat in umarul lui Katherine. Toate povestile astea imi adancisera starea de somnolenta.

- Ti-e somn? Ma intreba Katherine bland.

- Ihi, am mormait incepand deja sa motai cu fata scufundata in parul ei.

- Am o idee, chioti si se ridica din bratele mele. Am scos un sunet plangacios cand am ramas zgribulit si  singur pe capota.

A ras si s-a urcat din nou, de data asta in spatele meu.

- Ce faci? Am intrebat-o pe un ton somnoros chinuindu-ma sa imi tin pleoapele deschise.

- E randul meu, misca-te mai in fata. Ma impise de spate si m-am supus nedumerit lasand-o pe ea sa se aseze in spatele meu. I-am simtit picioarele in jurul meu si imediat m-a prins de umeri si m-a tras spre ea.

-Asa mai vii de acasa. Am mormait incantat lasandu-ma pe spate pe pieptul ei si lipindu-i mai bine picioarele lungi si calde in jurul soldurilor mele.

A chicotit si mi-a sarutat fruntea iar eu mi-am indoit picioarele cu genunchii in sus pentru ca erau prea lungi. Trebuie sa imi iau o masina cu o capota mai lunga.

Caroseria era acum calda de la soare si ma simteam ca un motan in bratele lui Katherine, pregatit de motaiala. Locul asta intr-adevar ma calma, ma simteam in siguranta aici, si nu siguranta mea ma linistea, ci siguranta ingerului care imi mangaia acum tandru parul.

- Somn usor Demonul meu, imi sopti zambind cu buzele lipite de obrazul meu si m-am intins cu ochii inchisi dupa un sarut pe care mi l-a oferit imediat chicotind.

Am pastrat aroma ei dulce pe buzele mele, m-am cuibarit mai bine in bratele ei, lasandu-mi mainile sa cada pe coapsele ei, in timp ce ea imi masa scalpul exact ca unui pisoi, si am adormit imediat in bratele ingerului meu salbatic si rebel capabil sa ameninte oamenii cu pistolul ca sa puna mana pe un hot dog.

M-am strambat in somn, simtind ceva cum zbarnaie pe piciorul meu.

Am deschis ochii buiumac si am vazut-o pe Katherine aplecata peste mine, mormaind suparata si cotrobaindu-mi prin buzunar dupa telefon. Am inchis din nou ochii lasand-o sa isi faca treaba.

- Ce? Raspunse imbufnata in soapta si m-am abtinut sa nu rad... Suntem... undeva.... Doarme si eu nu il trezesc... Uite asa, doarme... Jay taca-ti fleanca sau iti rup  tepii aia din cap. Mi-am muscat limba sa nu rad... Nu i-am facut eu nimic. Soapta ei suparata era de-a dreptul caraghioasa... Si ce? Violet nu te epuizeaza pe tine?... Daca mai pomenesti odata de tipetele mele de cioara iti rup gatul... Cioara nu tipa idiotule... Craune ma-ta. Spuse artagoasa si am izbucnit intr-un ras isteric aproape facand-o sa tipe din cauza sperieturii. Mi-am pus mana pe fata inca razand.

- Harry! tipa nervoasa lovindu-ma cu pumnul in umar si am intins mana dupa telefon.

- S-a trezit si cealalta cioara. Ii transmise imbufnata si imi intinse telefonul.

- Ce vrei papagalule? Mi-am dus telefonul la ureche inca razand. Katherine a izbunit in ras fiind aproape sa ma sarute pentru ce zisesem.

- Papagal? Eu de ce nu m-am gandit la asta. Seamana leit cu unul, zise ea prapadindu-se de ras.

- Mersi ca i-ai dat ideea asta cioaro, acum numai papagal o sa strige la mine, bolborisi Jay in telefon.

- Ce vrei? Am intrebat din nou, stergandu-mi lacrimile de la ochi. N-am ras in viata mea cu lacrimi.

- Noi o sa plecam pe pista intr-o ora, veniti si voi?

- Da, venim acum acasa. Ati mai fost pe pista azi?

- Da, am venit acum sa ne schimbam. E mare agitatie acolo.

- Ok! Ajungem si noi imediat.

Am inchis telefonul si m-am intins in bratele lui Katherine, cascand ca un motan dupa un somn lung si odihnitor. Si chiar asa era, nu am mai dormit de mult asa de bine. Dar m-am speriat cand am realizat ca eram deja la apus. M-am uitat rapid pe telefon. 7:10. Sfinte Sisoe!

- Iubito cat am dormit? Am intrebat-o incercand sa ma trezec starea de somnolenta.

- Nu stiu, la un moment dat am adormit si eu. Spuse inabusindu-si un cascat si mi-am dat seama ca incerca sa se intinda dar nu putea de mine. M-am ridicat imediat sarind jos de pe capota, mi-am intins din nou oasele simtindu-ma mai relaxat ca niciodata dar apoi am realizat ca ea ramasese intepenita.

- Nu pot sa-mi apropii picioarele, se planse masandu-le si am prins-o in brate dand-o jos de pe capota.

- Au! se planse din nou punndu-si mana pe spate.

- Iubito esti bine? Deveneam speriat.

- Da, dar am amortit! spuse incepand sa isi indoaie spatele si nu stiam ce sa fac ca sa o ajut. Eu ma simteam foarte bine, dormisem ca un bou pe pieptul si intre picioarele ei, tianand-o nemiscata, strivita de parbriz si obligata sa suporte 5  ore greutatea unui magar de 80 de kilograme.

- Iarta-ma iubito, nu credeam ca o sa dorm atat. Am incercat sa ii masez spatele.

- Nu-ti face griji, mi-a placut sa te tin in brate dormind ca un bebelus, zambi dulce si i-am prins fata in palme sarutundu-i buzele.

- Si mie mi-a placut, am marait peste buzele ei.

- Dar imi esti dator cu un masaj cand ajungem acasa.

- S-a facut! am fost de acord razand si am tras-o spre masina.

Incercat sa ajung cat mai repede acasa, lasand-o pe Katherine sa se relaxeze in bratele mele de data asta, asezata in poala mea, si cu picioarele pe scaunul din dreapta. Opozitie nu la fel de perversa ca cealalta dar la fel de placuta si mult mai confortabila pentru ea si usor de condus pentru mine.

Am parcat in fata garajului si am coborat din masina. Caroseria ei era inca calda de la cat statuse azi in soare. Dar vom avea nevoie de caldura din ea la noapte cand sigur se va lasa un ger cumplit.

In garaj era mare agitatie, Mike si Keith erau si ei prezenti acum si se invarteau cu Jay prin jurul masinilor. Ty si Violet erau asezat pe scaune in fata computerului, facandu-si unghiile. Uneori avem doua fete in casa, pentru ca Ty isi facea unghiile negre si uneori se machia exact ca o fata, doar cu negru, dar asta nu-l scutea.

- Hei papagalule, il saluta Katherine pe Jay si eram sigura ca de-abia astepta sa spuna asta.

- Hei si tie cioaro, spuse Jay si amandoi au inceput sa rada. Nu imi placea ca Jay sa imi faca iubita cioara, dar nu parea sa o mai deranjeze si in comicul ei situatia era adevarata.

Jay si V aratau ca doi papagali, plini de culori si guralivi exact ca specia lor. Eu si Kath eram negri, si ea avea acelasi stil de imbracaminte exact ca al meu - negru din cap pana in picioare. Deci pasarica mea neagra era mult mai sexy decat galagioasa lui purpurie.

- Ce faceti? Vreau si eu, topai Katherine spre V si Ty provindu-si unghiile date cu lac transparent.

- Stai jos soro, ii facu Violet loc si intinzandu-i oja ei mov. Nici nu ma gandeam sa accepte, imediat s-a intins dupa cea neagra a lui Ty.

Eram afara din domeniul meu asa ca am lasat femeile cu treburile lor hotarand sa arunc o privire sub capota mea in timpul asta.

Mai tarziu eu si Katherine am facut un dus, m-am tinut de promisiunea de ai face un masaj. Unul sub jetul de apa care mi-a adus fanteziile si turnul Eiffel inapoi.

Dupa asta V mi-a rapit-o din nou, presupunand ca trebuie sa o pregateasca pentru cursa, stiu ce insemna asta pentru Violet dar nu ma prea interesa inainte, imi erau indiferente stilurile vestimentare ale lui Violet, dar acum ca o includeau si pe Katherine, incepeam deja sa fierb de nerabdare.

Am coborat jos, simtindu-ma fresh, cu haine noi de acelasi stil ca in fiecare zi, plus geaca de piele cu gulerul incorporat pentru orice situatie si cu gustul lui Katherine inca persistent pe buze.

- Hei, Demonule, ma saluta Keith cu zambetul sau obisnuit, lungit pana la urechi.

- Hei, nu mergi nicaieri. I-am inchis-o serios si in doua secunde o sa sara in sus.

- De ceeee?

Chiar mai repede.

- Toti o sa fie acolo si stiu ca n-am voie sa conduc dar de ce nu ma lasi macar sa merg pe pista? Se milogi plimbandu-se dupa mine prin garaj.

- Pentru ca noi nu ramanem pe pista. Acum te duc acasa si nu vreau sa mai aud alte comentarii.

- Dar unde va duceti?

- Nu e treaba ta.

Keith, inca nu stia de afecirile noastre secrete si pista pentru el era acelasi lucru ca si pentru Katherine. Mi-a fost si asa destul de greu sa il conving pe Carter sa il lase acolo dar simteam ca am o datorie fata de baiatul asta si imi era ca un frate mai mic. Unul milog si extrem de enervant uneori.

- De ceeee? Continua miorcosala cand in fata garajului a parcat masina lui Ken.

- Urca in masina Keith, i-am ordonat facandu-i semn spre Ferrari-ul meu.

- Nu, nu vreau sa ma duci acasa. De o saptamana ma freaca bunica-mea sa-mi fac curat in in camera si daca ma prinde acum iar incepe sa ma bata la cap. Te rog lasa-ma sa stau aici. Se milogi mai departe si nu stiu ce dracu' facea Ken in masina, aveam nevoie de ajutor aici.

- Cum sa nu? Si tu crezi ca eu sunt prost nu? Te las aici cu atatea masini la dispozitie si peste 10 minute ma trezesc cu tine pe pista.

- Nu, nu, nu. Promit ca nu vin si nu iau nici o masina. Doar lasa-ma sa stau aici.

Am oftat exasperat.

- Nu o sa te plictisesti de unul singur?

- Nu! Aici am jocurile lui Jay, computerele lui Ty, nu ma plictisesc. Mai bine decat acasa cu bunicii sa ma uit la Tanar si nelinistit. Spuse strambandu-se si am inceput sa rad.

- Pe bune frate, cand se mai termina serialul ala? Se miorcosi schimbandu-si tema problemei si am ras din nou, si eu care credeam ca sunt singurul care are probleme. Viata mea de traficant cu iubita in pericol nici nu se compara cu drama de tanar si nelinistit a lui Keith.

- Bine, poti sa ramai aici. Dar daca te prind pe pista, sau macar sa umbli la vreo masina iti rup picioarele si singurul lucru pe care o sa il mai conduci vreodata o sa fie un scaun cu rotile. Ai inteles? Am spus autoritar, cu degetul aratator spre fata lui. L-a privit crucis si stia ca tin eu la el dar nu se joaca cu mine.

- Inteles! spuse rapid inghitand in sec.

- Bun. Am inceput sa rad. - Si cred ca asta e valabil si daca umblii la computerele lui Ty.

- Nea, nu mi-e mie frica de fardatul ala.

Am inceput sa rad si imediat ni s-au alaturat si restul fetelor din casa ocupate cu machiatul.

Mike si Jay aratau ca doua floricele proaspete si date cu gel, Violet... Violet, iar Katherine... pentru a nu stiu cata oara de cand o cunosc pe femeia asta, mi s-au inmuiat picioarele.

Parul ei negru si stralucitor era liber si drept, cazandu-i pe umeri ca o cascada inghetata si neteda. Chipul ii era acoperit de un machiaj intunecat care o transforma intr-o adevarata zeita a ispitei, o adoram nemachiata, dar atunci cand isi acoperea chipul cu farduri parea ireala. Cu adevarat ireala.

Si vestiementatia... V ii imprumutase una dintre putinele ei geci negre, din piele si scurte deasupra buricului care ii lasau lui Katherine abdomenul perfect la vedere. Purta o pereche de blugi negri si stramti care ma chinuiau deja si o pereche de botine de aceiasi  culoare, cu toc care ii faceau picioarele si mai lungi iar eu deja salivam.

Toate privirile erau pe ea, si-a dat parul dupa ureche putin stanjenita si mi-am fortat picioarele care tremurau, sa mearga spre ea.

I-am mangaiat soldurile goale si fine iar decolteul ei ma dezechilibra. Puteam sa pariez pe orice ca avea doar  sutienul pe sub geaca asta.

- Esti atat de frumoasa, i-am soptit tragand-o mai aproape de mine. Frate, cand poarta tocuri e cat mine si ma simt ca un baietel neajutorat langa ea.

- Nu crezi ca e prea... isi stranse buzele nestiind cum sa descrie ce gandea.

- Nu. E perfect, am spus cat de tandru si hotarat am putut. Era perfect, era femeia perfecta pentru mine. Si putea fi usor comparata cu o femeie mortala.

- Mersi, zambi dulce. Si tu arati la fel de perfect. Spuse de data asta pervers, incolacindu-si mainile in jurul gatului meu. Ma puteam uita fix in ochii ei si apetitul meu crestea, am sasait, tragand aerul printre dinti pofticios si mi-am lipit buzele de ale ei.

Am ajuns pe pista la caderea intunericului si in jurul nostru era o agitatie de nedescris. Lumini orbitoare, muzica puternica, motoare tunate. Viata de strada la 2000 de cai putere.

Am coborat din masina si am vazut-o pe Katherine mult mai relaxata si increzatoare decat data trecuta. Mi-am privit mandru iubita perfecta si nu stiam cum sa imi scot tatuajul mai in evidenta ca sa le demonstrez tuturor ca zeita asta e a mea.

- Demonule, mi-am auzit numele intr-un amalgan de tipete si zeci de persoane s-au adunat deja in jurul nostru.

Am prins rapid mijlocul lui Katherine, lipind-o de mine, in timp ce ii salutam pe toti.

- Bun venit in regatul tau, i-am soptit lui Katherine la ureche si m-a privit cateva secunde apoi a inceput sa rada facand ce voiam sa faca toata seara: m-a sarutat.

Si odata ce ea a facut primul pas, eu nu aveam de gand sa mai termin.

Ne-am pierdut in multime, alaturi de ceilalti dar nu am apucat sa facem prea multe pentru ca Priam-Carter si-a facut aparitia intre noi ca un rege intre supusi.

- Prima tura pleaca in 10 minute spre Burke. Ordona serios si deja ma incordasem.

Am oftat nervos si am tras-o pe Katherine de mana spre masina noastra. Aveam atatea de zis dar le-am pastrat pentru mine.

Ne imparteam in echipe pentru ca in cazul unei curse ca asta eram prea multi si cream aglomeratie inainte sa ne dorim asta.

Era evident ca eu plecam in prima tura, alaturi de prietenii mei si chiar daca trebuia sa discut cu ei inainte eram deja nervos si speriat, asa ca am bagat-o pe Katherine in masina, planuind sa nu o mai scot de acolo in noaptea asta.

- Ai grija frate, imi spuse Ken venind langa mine.

- Si tu. Am dat mana cu el incercand sa ma calmez.

Am urcat in masina tragand o gura mare de aer.

- Ce cautam in Burke? Ma intreba Katherine speriata si acum mai aveam inca o problema.

- De acolo incepe cursa. O sa fie diferita fata de cea de data trecuta. Am spus oftand si pornindu-mi masina.

- Cum adica diferita?

- O sa vezi tu, am spus incercand sa zambesc si atata timp cat ea era cu mine in masina, nimic rau nu avea sa se intample. Eram prea paranoic.

- Nu ti-ai invatat locul inca? Am intrebat cu o spranceana ridicata. Eram inca suparat si asta insemna ca devin foarte pervers cu ea. Asa pareau sa mearga lucrurile cu mine si iubirea.

- Acum? Intreba uimita facand ochii mari.

- Acum. Vreau sa castig cu fata scufundata intre sanii tai.

A facut ochii si mai mari. Am inceput sa rad.

- Cursa incepe mai tarziu iubito, nu iti face griji.

Si-a muscat buza si stiam ca vrea sa se aseze in poala mea inca de cand s-a urcat prima data in masina. Imi cunosc ingerasul.

- Daca ma lipesc de parbriz ai incurcat-o, spuse serioasa dar a sarit din scaunul ei inainte sa mai pot spune ceva.

Mi-am  incolacit dornic bratele in jurul ei dar i-am tras picioarele intinzandu-le pe scaunul ei.

M-a privit cu o spranceana ridicata.

- Stiu ca iti place sa fii incolacita in jurul meu iubito, dar trebuie sa si castigam, am spus strangadu-i soldurile goale si prinzand fermoarul de la geaca ei in miniatura.

M-a privit seducator, muscandu-si buza si atata timp cat geamurile fumurii ne protejau puteam face orice.

Am tras usor fermoarul in jos si mi-am muscat puternic buza cand presupunerea mea s-a adeverit. Sanii ei era acoperiti doar de un sutien negru care ii facea sa arate mai mult decat apetisant.

Mi-am lipit nasul de cupa, inhalandu-i mirosul afrodisiac si i-am sarutat apoi gatul hotarand sa ma opresc aici pentru ca trebuia sa fiu si atent in noaptea asta.

- Tu esti obsesia mea, i-am soptit la ureche, muscadu-i usor lobul.

- Si tu esti drogul meu, imi sopti si ea in acelasi fel intorcandu-mi fata spre a ei si sarutandu-ma pasional.

Asa zisa cursa era chiar amuzanta pana acum. Drumul spre Bruke intre mine, Jay, Ken, Ty, Violet, Mike si alti doi tipi la fel de buni s-a tranformat intr-o cursa adevarata.

Katherine radea in bratele mele de fiecare data cand eu ajngeam pe aceiasi linie cu Jay, care era un cometitor innascut.

Am ajuns odata cu Ken si amandoi am inceput sa claxonam puternic parca certandu-ne care a ajuns primul.

Katherine a inceput din nou sa rada odata cu mine dar toata starea mea de bine a dispart cand am vazut cele trei camioane bine ascunse intre containerele de pe docuri. Nu ii cunosteam pe niciunul dintre oameni din jurul lor dar nu aveam de gand sa cobor la ei.

In urma noastra au ajuns si ceilalti alaturi de alt grup de masini si de Carter care a coborat imediat din Hummer-ul sau.

- Ce se intampla? Intreba Katherine nedumerita de seriozitatea brusca a situatiei.

- Negociaza pretul cursei, am mintit nereusind sa scot ceva mai bun. Il cautam cu privirea pe Drake dar mi s-a facut parul maciuca cand am vazut restul masinilor care au parcat langa camioane. Negre, in stilul alor noastre, cu siguranta prezente aici sa se asigure ca nu facem vreo smecherie. Nimeni nu cobora din ele si pieptul meu urca si cobora din ce in ce mai rapid.

Carter a dat mana cu ei si cei trei barbati nu foarte eleganti s-au urcat in cate un camion fiecare.

Carter ne-a facut semn cu mana si asta insemna ca putem incepe nebunia.

Ne stransesem deja zeci de masini iar eu ma simteam mai bine pentru ca nu l-am vazut pe Drake deci poate reuseam sa ma distrez in continuare. Incercand sa ignor faptul ca imi ajut cel mai mare dusman.

Am intors masina ramanand alaturi de aceeasi echipa si am pornit spre centrul oraslului la vanatoare de politisti.

Era chiar distractiv sa enervezi politia. Inafara faptului ca te frigeai daca te prindeau era cea mai tare distractie. Erau atat de nervosi si hotarati sa ne prinda dar mereu ajungeau in stalpi sau se izbeau unul de altul.

Eu si Jay (cel mai indragostit de sportul asta) discutam prin telefon in timp ce atrageam cateva masini de politie spre calea ferata. Katherine nu prea intelegea rostul cursei asteia dar am multumit cerului ca se distra si ea asa ca nu m-a mai bombardat cu intrebari.

Ne indreptam spre iesirea din Burke urmand traseul camioanelor spre urmatorul oras cand fata mi-a fost taiata chiar de un camion al lui Reynolds, care se indrepta spre directia gresita cu viteza mare si patru dintre masinile noastre in jurul lui.

- Ce dracu'? Am ingaimat apelandu-l din nou pe Jay.

- Ce se intampla? L-am intrebat serios.

- Nu stiu, dar Ken mi-a spus ca unul dintre camioane a disparut.

- Cum adica a disparut? Am marait printre dinti luandu-ma dupa cel  care trecuse prin fata mea.

- Habar nu am. O alta echipa ii astepta la iesirea din oras si au iesit doar doua camioane, nu stiu mai multe... Vocea lui Jay a fost acoperita de un beep care anunta ca primesc alt apel. Era Carter.

- Da! am rapuns serios.

- Harry ce dracu' faci? tipa nervos.

- Cum adica ce fac? Spune-mi ce se intampla.

- A disparut un camion Harry, cineva a pus mana pe el.

- Nu sunt eu, dar sunt pe urmele lui. Sunt de.ai nostri. Am marait si l-am auzit pe Carter lovind ceva nervos.

-Care?

- Nu stiu, nu imi dau seama dupa masini.

- Urmareste-i si spune-mi unde se duc.

- Tu esti cu aia?

- Nu, m-au sunat acum si incerc sa scap de ei. Masinile alea sunt dupa noi.

- Mi-am dat seama.

- Te sun daca reusesc sa ii opresc. Avertizeaza-i si pe ceilalti.

Am inchis telefonul si am marit viteza incercand sa ma apripii de camion.

- Katherine, aseaza.te pe scaunul tau si pune-ti centura. I-am ordonat serios si m-am mirat cand m-a ascultat.

- Harry ce se intampla? Ma intreba, seriozitatea mea speriand-o deja.

- Nimic. Am spus fara sa o privesc blestemandu-ma in mintea mea. De ce trebuia sa am dreptate? Ca ceva rau avea sa se intample.

Am incercat sa opresc camionul dar nu ma ascultau chiar daca in scurt timp mi s-au alaturat si Jay,  Ken si Mike.

Am ramas blocat cand am vazut cine era la volanul camionului.

- Joshua, am marait printre dinti strangand volanul si daca nu era intr-un mastdont de 10 tone intram cu masina in el. De ce nu l-am omorat pe nenorocitul asta pana acum. Ce e in capul lui?

Nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca s-a intors cu tirul inapoi pe pista.

Am coborat din masina ca un glont si am mers spre tir, urcandu-ma spre cabina si prinzandu-l pe nenorocit inainte sa se dea jos. L-am tras de guler si l-am aruncat jos.

- Ce dracu' ai facut? Am tipat sarind spre el si incepand sa il lovesc ca un maniac. Nici nu voiam sa ma gandesc cat de mare era rahatul in care intrasem.

- Harry opreste-te, am auzit voci in jurul meu si brate care m-au ridicat de pe nenorocit.

- Lasati-ma, jur ca il omor, am urlat agitandu-ma in stransori.

- Realizezi ce ai facut nenorocitule? Am tipat spre el.

Se ridica de jos scuipand o gura de sange si privindu-ma cu ura.

- Ce? Ai uitat cand ai facut si tu acelasi lucru? Marai jigodia restabilindu-se pe picioare.

M-am zbatut urland de furie si am scapat din bratele nu stiu cui atacandu-l din nou.

- Harry! de data asta am auzit clar vocea speriata care m-a strigat si mi-am ridicat privirea spre Katherine care aproape tremura de teama privindu-ma.

M-am ridicat de pe gunoi si am mers rapid spre ea tragand-o in brate incercand sa imi calmez respiratia nebuneasca.

- Ce se intampla? Ce e cu tirul asta? Ma intreba  speriata si am incercat sa ii raspund dar masina lui Carter a aparut imediat alaturi de restul racerilor.

S-a dat jos si pot spune ca nu l-am mai vazut de mult atat de nervos. Nu trebuia sa intrebe nimic. I-a fost de ajuns sa vada pumnii mei plini de sange si fata strivita a lui Joshua ca sa isi dea seama cine a facut asta. A mers hotarat sper ei si fara vreun cuvant i-a dat un pumn care l-a aruncat pe Joshua la pamant.

S-a intors punandu-si mainile in cap si inchizand ochii incercand sa gandeasca.Bataia lui  Joshua mai avea de asteptat.

- Trebuie sa ascundem tirul. Am spus serios mergand spre el. Nu avea rost sa mai discutam cu oamenii lui Reynolds, in lumea asta nu existau greseli si impacari.

- Da! Raspunse intr-un oftat adanc. Sigur regreta ca se bagase in asta.

- Masinile lor se apropie. Ne avertiza V cu telefonul la ureche.

Intram in panica. Am privit-o speriat pe Katherine si daca Carter nu lua o decizie o luam pe Katherine si plecam de aici.

- Harry, ia tirul si du-l in depozit. Imi ordona intorcandu-se spre mastodintul urias.

- Ce? De ce eu? Am intrebat furios. Nu ma deranja dar asta insemna sa o iau pe Katherine cu mine in gura leului.

- Pentru ca esti cel mai bun sofer. Il duci si il ascunzi acolo. Iti dau o echipa cu tine si noi incercam sa ii oprim pe astia. Vedem maine ce discutam cu Reynolds.

Carter incepuse deja sa grupeze masinile si mainile mele au inceput sa tremure. Am privit mastodontul urias. Inceputul razboiului.

Avusesem completa dreptate, mai mare decat m-as fi asteptat. Camionul asta chiar era un cal troian. Plin cu moarte, pe care il adusesem de unii singuri aici si ne semnasem singuri condamnarea.

- Du-te Harry, tipa Carter la mine si am privit din nou spre Katherine nestiind ce sa fac. Toti se urcau in masinile lor, urmand indicatiile lui Carter doar eu eram paralizat pe loc.

- Harry, spuse Katherine speriata venind spre mine si amenintandu-ma parca sa nu plec fara ea.

- Nu o las pe Katherine aici, am marait printre dinti.

- O sa avem noi grija de ea Harry. Daca o iei cu tine acum o pui in si mai mare pericol. Ei urmaresc tirul. Imi spune Carter serios si chiar daca avea dreptate eu nu puteam sa i-o dau. Poate era mai in siguranta cu ei, dar toti merg sa ii distraga pe criminali care vin dupa noi. Niciunul dintre cei ce aici nu ar proteja-o pe Katherine asa cum as face-o eu, indiferent de pericolul in care era cu mine. Nu  puteam sa o las cu ea. Pentru prima data nu mai aveam incredere in nimeni. Viata lui Katherine era mult prea importanta si doar eu mi-as da-o pe a mea ca sa o salvez pe ea.

- Harry. Tipa Carter din nou la mine.

- Vin. Vocea ca un tipat a lui V m-a readus la viata si zeci de motoare au pornit peste vocea ei raspandindu-se peste tot.

- Harry, am auzit din nou vocea speriata a ingerului meu si fara sa ma mai gandesc, am prins-o hotarat de mana, tragand-o cu mine spre camionul urias.

Scumpii, imi pare rau ca a durat atat de mult capitolul asta dar daca a-ti stii cat m-am chinuit cu el m-ati intelege. Imi este extrem de greu si cu serviciul si cu scriul si cu tot ce mai am pe .cap. Sper ca oboseala mea sa nu imi afecteze stilul de scris si sa nu va dezamagesc. Si acum sunt atat de obosita incat abia mai tastez. Nu vreau decat sa va spun ca va iubesc mult de tot si va multumesc pentru cat de extraordinari sunteti. Pentru voi scriu si ma chiniui pentru ca deja am ajuns intr-o situatie in care uneori nu mai scriu de placere ci pentru voi.

Imi cer scuze pentru tonele de greseli. O sa incerc sa le remediez cat mai repede. Trailerul este facut de Aissa, alta fata geniala careia ii multumesc mult. Va iubesc pe toti si va multumesc inca odata :*:*:*

Continue Reading

You'll Also Like

77.4K 3.7K 34
Lexy Addams după divorțul părinților ei este distrusă. Ea rămâne cu mama ei în timp ce tatăl ei se afla în Los Angeles. Îl vizitează de fiecare data...
7K 648 40
West Golden - atât de ușor de detestat, dar atât de greu de rezistat. Nu lăsați fața aia drăguță a lui să vă păcălească. Nu e băiatul de alături sau...
2.4M 123K 31
Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie. În speranţa că va sc...
2.9K 440 30
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...