Dangerous Love I. Obsession

By XCalypsoX

10.7M 239K 137K

După divorţul părinţilor săi, viaţa lui Katherine se schimbă radical. Renunţă la toate planurile pentru viito... More

PREFATA
Trailer
1. Adanc In Intuneric
2. Demonul
3. Capitol Nou, Probleme Noi
4. Electricitate
5. Protectorul
6. Dependenta
7. Orgoliu
8. Bantuita De Iluzii
9. Sa Inceapa Jocul!
10. Baiat Sau Fetita?
11. De-a Mama Si Tata
12. Fluturele
13. Furie
14. Adrenalina
16. Imposibil
17. Lacrimile Demonului
18. Decizia
19. Sectiunea Secrete
20. Tatuajul
21. Marcajele Trecutului
23. Roscata
24. Negustor De Moarte
25. Calul Troian
27. Power Rangers
28. Protectie
30. Consecinte
31. Ingerul
32. Trecutul
33. Prezent
34. Planuri
36. Marcajul
37. Gelozie
39. Ingerul Salbatic
40. Victime Colaterale
41. Incredere
Preview 44
Preview 45
45. Tatal Vitreg
Preview 46
46. Papusa Ruseasca
Preview 47
Surpriza
47. Yrrah
Preview 48
48. Prea Tarziu
Preview 49
49. Razbunarea
Epilog - Doi Demoni
Multumiri
The Game - Preview Trailer
Lansare Volumul 2. Cercul Vieții
Publicare eBook
Capitol Aniversar
dl ip

22. Extaz

197K 4.7K 5.3K
By XCalypsoX

                                                     

                                       22. Extaz

 

 Mi-am mijit ochii, stapanindu-mi impulsul de a sari la gatul ei si a-l sfasia impreuna cu litera aia.

- Da, eu sunt Katherine. I-am raspuns pe ton glacial inchizand gura inainte sa spun si “iubita lui Harry” desi probabil stia asta deja.

- Hm, nu esti cine stie ce. Imi replica blonda stramband din nas si intorcandu-mi spatele. Ooooh, cineva o sa ramana fara par in noaptea asta.

-  Ce ai spus, tarfa? Aproape am scuipat luand o pozitie de luptatoare profesionista.

Se intoarse din nou spre mine cu un ranjet de pisica.

- Crezi ca nu stiu cine esti? Ma intreba privindu-ma ca pe o leguma stricata. Esti noua jucarie a lui Styles, te simti atat de importanta acum, nu? Dar o sa mai vorbim noi peste cateva saptamani, dar in cazul tau, cred ca vor fi zile, spuse din nou stramband din nas si privindu-ma cu dezgust.

Stiu ca alcoolul din mine avea o mare implicare in chestia asta dar nu mi-am putut stapanii instinctele si, urmatorul lucru pe care il stiu e ca m-am infipt in parul blondei. A inceput sa tipe incercand sa scape din ghearele mele dar nu avea sanse de reusita. Sute de injurii au inceput sa iasa din gurile noastre. Adrenalina pulsa in mine si am azvarlit-o pe jos, suindu-ma pe ea si dand-o de nenumarate ori cu capul de podea.

-  Jucarie, huh? Iti arat eu tie jucarie parasuta dracu’ ce esti. Am tipat smulgandu-i parul, luasem replica asta de la Harry, dar imi placea al naiba de mult.

Zdreanta de sub mine incerca cu disperare sa ma dea jos dar ma suisem pe ea precum o vulpe pe gaina. Acum cine e gaina,  Harry?

Ca un raspuns la gandurile mele, mi-am auzit numele strigat de o voce groasa si imediat doua brate m-au smuls de pe blonda ravasita.

Era pentru prima data cand ma luptam contra acelor brate in jurul meu.

-  Lasa-ma, da-mi drumul ca ii rup capul. Tipam zbatandu-ma in bratele lui Harry, dand din maini si din picioare cand m-a ridicat in sus de parca as fi cantarit 5 kilograme.

- Katherine, calmeaza-te! Ma certa Harry cu o voce serioasa si m-am intors imediat spre el revarsandu-mi furia asupra lui.

- Tu de partea cui esti, huh? Am tipat zbatandu-ma in bratele lui dar si dintr-un lant de otel puteam scapa mai usor.

Pentru prima data Harry si-a indreptat privirea spre gunoiul ciufulit pe care il lasasem pe jos. Ochii i s-au umplut de furie cand blonda s-a ridicat de la podea, respirand ca dupa un maraton si aruncandu-mi o privire criminala.

- Nenorocita dracu’, tipa infigandu-se in mine dar bratul lui Harry m-a eliberat si m-am speriat cand mana i s-a oprit chiar in gatul ei, paralizand-o in loc.

- Ce dracu’ cauti aici? Scuipa Harry printre dinti si daca ochii aia din flacari verzi ar putea ucide, blonda s-ar tavali pe jos de durere in momentul asta.

Reactia lui Harry era putin exagerata, o tinea departe de mine proptindu-i mana in gat. Ea se uita speriata la el.

- Harry, te rog, il implora din privire, nu parea sa o stranga de gat dar nici confortabil nu parea sa fie.

Mana lui Harry i-a parasit gatul impingand-o in spate.

- Ti-am spus o intrebare. Insista printre dinti strangand mai tare bratul din jurul meu. Auch, acum isi varsa furia pe mine, asta-i buna.

- O sa ne ascunzi pe toate din cauza ei? Replica blonda acid, aruncandu-mi o alta privire urata. Ce?!

- Pe voi? Intreba Harry scuipand iar printre dinti. Nervozitatea ii crestea. – Care mai sunt aici? Continua privind-o cu atata ura incat aproape imi era teama pentru ea. Ele?! Ele 14. Oh, la dracu’! O sa am parte de multa actiune in noaptea asta.

-  Doar eu si Melissa. Recunoscu uitandu-se in jos. Melissa, asta trebuie sa fie cu siguranta tipa care imi arunca priviri acide cand dansam, nu m-am obosit sa ii retin  chipul dar stiu sigur ca am vazut ceva ciudat la ea, si acel ceva era tatuajul lui Harry.

-  De ce te comporti asa? Niciodata nu ti-a pasat daca ne intalnim intre noi. De ce vrei sa ne tii pe noi departe de ea, crezi ca nu ar fi aflat cine suntem? Se agita blonda dorindu-si parca sa imi smulga capul de pe umeri.

- Cine ati fost, replica Harry in dezgust. Ea nu e nimic din voi, voi ati fost doar o distractie si ati stiu asta de la bun inceput.

-  Ohh, si ea ce e ma rog? Daca poarta o rochie cu guler crezi ca oamenii nu isi dau seama ca are tatuajul pe gat. Scuipa blonda ridicand mana spre mine, cred ca aveam in mana mea un smoc din parul ei si voiam sa smulg mai mult.

- Oh, da, si e facut cu cerneala invizibila, i-am replicat artagoasa dezvelindu-mi gatul si aratandu-i tatuajul care nu era acolo. Asta a bagat-o in ceata de tot. E atat de chioara incat nu vede tatuajul de pe gatul lui? Mandria din mine a explodat si mi-am pus gentil degetele pe gatul lui Harry, chiar pe tatuajul meu, ranjind ca un dracusor.

- Asta ti-e de ajuns sa iti dai seama ce sunt eu pentru el, tarfa? Am continuat sa ranjesc, am observat un zambet in coltul buzelor lui Harry.

- Ce dracu’…? Respira blonda cu ochii mari, nevenindu-i sa creada.

- Ti-ai… ti-ai tatuat numele ei pe gat, se balbai dorindu-si parca sa-si dea o palma.

-  Da, mi l-am tatuat, ii raspunse Harry serios. Pentru ca ea a reusit ceea ce niciuna dintre voi nu a putut; m-a facut sa ma indragostesc de ea. Si tu stii cat de greu las pe cineva in inima mea, Jennifer.

Tremuram? Da, tremuram si mi se uscase gura rau. Plus ca motivul pentru care urcasem aici imi exploda vezica.

Gura blondei s-a deschis larg uitandu-se cu uimire la mine. Ea il cunostea pe Harry mai bine decat mine si ma enerva la culme asta.

Din camera din care iesise ea, a scos acum capul un baiat ametit si cam ciufulit care dupa ce l-a observat pe Harry, si-a ascuns fara in jos si a disparut imediat pe hol. Tocmai se culcase cu una dintre posesiile Demonului, probabil asta insemna ca isi va pierde capul. Cel putin asta insemna odata pentru ca Harry nu i-a acordat prea multa atentie si continua sa se incrunte furios spre Jennifer care era la fel de speriata de aparita partenerului ei din camera.

- Daca te mai atingi de un singur fir de par de-al ei, tu sau oricare din noile tale aliate, daca o jigniti sau macar apareti in fata ei din nou, o sa fac ceea ce nu am facut niciodata in viata mea si nu mi-am dorit sa fac, dar  jur, ca va calc in picioare pe toate. Ce a fost a fost, totul s-a terminat, v-am rugat frumos sa iesiti din viata mea si sa ma lasati in pace, dar daca nu vreti cu frumosul incercam cealalta varianta, care garantez ca nu vreti s-o incercati.

O ameninta Harry cu atata duritate incat am inceput si eu sa tremur odata cu ea.

-  Harry, facem parte din grupul asta la fel ca tine nu… nu ne poti tine departe de toti prietenii nostri. Se balbai blonda mult mai blanda si alt ranjet mi s-a intins in coltul gurii.

- Punem pariu? Marai Harry sagetand-o cu privirea. – Sunt prietenii mei nu ai vostri. I-ati cunoscut datorita mie. 

-  Ai uitat tot ce a fost intre noi? Il intreba si bratul lui Harry s-a strans in jurul meu. Asta era o discutie la care nu voiam sa iau parte. – Cum te-am facut noi sa te simti. Contina blonda cu o voce lingusitoare. Noi?! O facea cu mai multe odata? Am inceput sa tremur dorindu-mi sa imi infig din nou mainile in parul ei.

-  Jennifer, ii pronunta numele cu un zambet in coltul gurii. Iti amintesti ce ti-am spus prima data cand ai venit la mine?

Expresia ei  a devenit serioasa.

- Da! Raspunse sec.

- Ce?

- Ca e doar distractie.

- Bun, stiai asta de la inceput si m-ai acceptat. Eu nu v-am fortat niciodata, pe niciuna dintre voi. A fost alegerea voastra sa va aruncati in patul meu si majoritatea dintre voi mi-ati cerut tatuajul, inclusiv tu. Stiai ca intr-o zi nu va mai avea nicio valoare dar mi l-ai cerut. Dar distractia s-a terminat, Jennifer. Toate erati pe pista datorita mie, acum nu va mai vreau acolo, nu va vreau in preajma iubitei mele, nu va potriviti in locul ala fara mine, asa ca vedeti-va de viata voastra pentru ca jocul s-a terminat.

Am observat lacrimi in ochii blondei cand a aprobat din cap si mi-a aruncat o ultima privire goala inainte sa isi intoarca spatele si sa se departeze de noi cu picioarele tremurande.

Harry mi-a dat drumul indreptandu-si privirea spre mine. O priveam cum pleaca, avea niste picioare revoltator de lungi si arata enervant de bine. Gandul ca tipa asta a fost goala in patul lui Harry m-a enervat din nou. Ca ea l-a facut sa se simta mai bine decat il fac eu, cu mine nici nu s-a culcat inca.

Imi simteam gura uscata si baiatul care a trecut pe langa noi cu un pahar de bere a picat la tanc. I-am luat paharul albastru de plastic din mana incepand sa beau imediat din el insetata. M-a privit surprins dar cand l-a vazut pe Harry langa mine si-a vazut de drum. Lichidul era rece si atat de bun pentru trupul meu incins, pana a inceput sa ma arda de pe limba pana in stomac. La dracu’ nu e bere. Stiu gustul asta, mai devreme mi-a luat foc gura din cauza lui. Stroh, 80 cu siguranta. Cine bea Stroh din pahare mari de plastic? Cele din care au baut Jay si Ken erau de marimea unui dop. Dar chiar si asa gustul otravitor si arzator era surprinzator de bine primit de trupul meu deja ametit. Am dat tot lichidul pe gat sub privirea lui Harry care nu avea nici o idee ce beau eu. Nervii din cauza blondei m-au facut beau tot paharul si imediat l-am aruncat pe jos inainte ca Harry sa isi dea seama ce era in el. Dezechilbrul a pus stapanire pe mine imediat. Doamne bautura asta e puternica, nu-mi simt jumatate de trup si mintea mea o ia ranza mult mai rau.

Harry m-a prins din nou inainte sa cad.

-  Deci, mai aveam una. Am spus incluzand cuvintele in doua sughituri provocate de inghititul prea rapid al bauturii.

Harry a ridicat dintr-o spranceana, amuzat de postura mea.

- Melissa, am clarificat repede pozitionandu-ma pe picioare. Tarfulita din mine era gata pentru alta paruiala.

- Iubito, uita de ele, vocea serioasa a lui Harry m-a surprins. Sunt trecut, ti-am spus de o suta de ori si iti promit ca nu o sa le mai vezi de acum inainte.

-  De ce le tii departe de mine? am intrebat uitandu-ma in ochii lui. Doamne ce frumosi sunt, si stralucesc.

- Pentru ca nu vreau sa fie in preajma ta, nu vreau sa dai mereu cu ochii cu trecutul meu si de ce am fost odata.

- Un zeu al sexului? Am intrebat ridicand din sprancene. A inceput sa rada strangandu-ma mai tare in brate.

-  Nu te mai las sa bei, spuse inca zambind.

-  Adica?! Nu sunt beata. M-am aparat revoltata tragandu-ma din bratele lui si demonstrandu-i ca pot sta pe picioare si fara ajutorul lui. Ohh, ba nu, nu pot. Clar a fost o idee rea sa beau dintr-o data o jumatate de litru de Stroh.

 Harry rase din nou prinzandu-ma inainte sa iau contact cu podeaua.

-  Ai fost la baie? Ma intreba miijindu-si ochii. Ahh, de asta nu ma pot tine pe picioare, pentru ca le tin impreunate. Fac pe mine.

- Nu, am raspuns miorcosindu-ma si intorcandu-ma repede spre baie. Imediat de acolo a iesit o fata care se tinea de gura si de burta, pariez pe orice ca vomitase. Am scos limba de dezgust si Harry s-a strambat cu aceeasi reactie.

- Vino cu mine! spuse tragandu-ma de mana in partea cealalta a holului.

- Harry, ma pis pe mine. M-am plans disperata lasand manierele deoparte, probabil erau legate bine de domnul Stroh.

- Ai rezistat douazeci de minute sa o ciufulesti pe Jennifer, mai rezisti inca doua. Numele ei m-a facut sa sasai ca o pisica infoiata. Mi-ar place sa mai dau ochii cu ea, nu am terminat runda de box.

Harry m-a tras din nou pe scari, urcand spre urmatorul etaj. Dar nu mai puteam.

- Harry, nu mai pot sa tin, m-am plans ca un copil mic strangand din dinti si oprindu-ma in mijlocul scarilor. Daca ma mai miscam un centimetru imi dadeam drumul pe mine.

A oftat exasperat si mi-a prins coapsele si spatele tragandu-ma in bratele lui si incepand sa urce repede scarile cu mine. Acum era si mai rau, ajuta-ma Doamne sa nu fac in bratele lui.

Pasii lui mari au umplut jumatate de hol imediat, s-a oprit in dreptul unei usi si l-am simtit scormonindu-si prin buzunar. Imediat a bagat o cheie in usa si a deschis-o cu o mana, reusind totusi sa ma tina in brate. Cine incuie baile? M-am crizat in mintea mea, pana cand Harry a aprins o lumina si am observat ca nu eram deloc intr-o baie. Oh, Doamne, era un adevarat dormitor de rege.

Harry a fugit cu mine prin camera, deschizand alta usa si dumnezeiasca baie s-a asezat in fata ochilor mei.

 M-a asezat chiar langa toaleta, asigurandu-se ca raman pe picioare.

- Iesi afara, am spus repede ridicandu-mi deja rochia.

- Fa odata, Katherine, ma certa dandu-si ochii peste cap.

- Ce?! Nu pot sa fac cu tine aici, iesi afara. L-am certat aratandu-i usa.

A oftat exasperat iesind afara si inchizand usa in urma lui. Am respirat usurata asezandu-ma pe toaleta si simtind cum scap de o presiune imensa. Doamne ce bine e.

M-am ridicat asezandu-mi rochia si ramand uimita cat de mare era baia asta. Avea o oglinda de aproape 2 metrii lungime care se intindea pe aproape tot peretele.

Chiuveta era bagata in platforma neagra si lunga de marmura si aproape mi-a lasat gura apa cand am vazut cada imensa care sigur avea Jacuzzi. Gresia alterna intre alb si negru si dusul din sticla o completa perfect. Este baia la care am visat intotdeauna.

Mi-am spalat mainile dorundu-mi sa imi arunc niste apa pe fata, dar machiajul meu nu ar fi suportat asa ceva. Surprinzator dar aratam perfect, paruiala nu ma afectase deloc, parasuta aia nu se atinsese de mine. Am ranjit in sinea mea, imi era dor de paruielile astea, aveam cate doua-trei pe noapte in New York.

Dar ochii mei erau injectati si ma vedeam in oglinda cum ma clatin pe picioare. La dracu’ m-am imbatat rau.

Am iesit afara din baie incercand sa imi misc picioarele unul cate unul deoarece aveau tendinta sa mearga amandoua odata. Stang – drept, stang – drept… drept – stang… la dracu’!

 Harry era asezat pe pat tinand in mana o rama de fotografie.

Am privit din nou in camera enorma, alternau aceleasi culori de alb si negru. Peretii erau albi iar parchetul  de un negru mat. In mijloc se afla un covor alb si  rotund ce parea foarte pufos. In partea drepta erau asezate doua fotolii mari si o canapea din piele neagra, in jurul mesei joase de sticla deasupra careia era pusa pe perete o plasma enorma. Pe cealalta parte era asezat un dulap enorm din lemn negru care ocupa trei sferturi din peretele din spatele baii.

 Patul in care era asezat Harry, era enorm, acoperit de cearseafuri negre de matase. Dar magia din camera asta era data de peretele exterior, din spatele patului, care era tot din sticla. Sfinte Sisoe, asta da camera.

- A cui e camera asta? Am intrebat holbandu-ma la sursa de lumina de deasupra noastra, pe care nu o detectam, tot tavanul parea sa lumineze.

- Este, ei bine, a fost… a mea! Mi-am luat ochii orbiti de tavanul lucitor indreptandu-i uimita spre el.

- A ta? Am intrebat cascand gura. Efect exagerat produs de excesul de alcool. Asta era casa in care traise cu mama lui?

- Da, confirma ridicandu-se de pe pat si venind spre mine. – Am locuit aici inainte sa iau garajul cu Jay si ceilalti.

M-am holbat la el inca socata.

- Cand am intrat in gasca lui Carter, m-am imprietenit cu Mike. Carter ma lasa pe pista dar nu puteam sa dorm acolo, acasa nu ma puteam intoarce din mai multe motive si Mike m-a luat cu el. Parintii lui sunt oameni de afaceri, au o groaza de bani dar sunt mai mult plecati asa ca i-au dat voie sa ma aduca aici, deci 2 ani asta a fost casa mea. Imi spuse intinzandu-mi rama in interiorul careia se afla o poza cu doi baieti asezati pe capota unei masini. Am facut ochii mari recunoscand baiatul cret si serios, cu mainile in san si cu mai putine tatuaje pe brate. Cu un fizic mai putin dezvoltat si cu o expresie de pusti inca in pragul pubertatii dar cu toate astea cu aceeasi incruntatura pe care o avea si acum. Celalalt parea sa fie Mike.

- Si de ce ai plecat? L-am intrebat privind fascinata alta versiune a lui Harry, la fel de serioasa dar mai putin demonica, insa la fel de atragatoare.

- Nu stiu, iubeam casa asta inainte, eu si Mike eram ca fratii si organizam petreceri salbatice aproape in fiecare noapte. Aici am trait perioada salbaticiei mele. Declara privind in jur si eu incercam sa nu ma gandesc la cate fete a adus in camera asta.

– Dar dupa asta, m-am intors in casa mamei mele si… stii mai departe, continua scotandu-si medalionul de sub maiou. Iubeam masinile si voiam sa fiu in permanenta in jurul uneia, sa simt viteza in mine si uleiul scurgandu-mi-se pe maini cand lucram la motorul uneia. Sa traiesc in casa asta ma simteam ca un print razgaiat. Parintii lui Mike ma tratau deja ca pe fiul lor si oricat de multe probleme cream nu ne certau niciodata. Nu ne lipsea nimic, lui Mike nu-i lipsea nimic. Dupa ce am luat garajul am simtit ca pot fi cine sunt cu adevarat, un demon salbatic in grota lui, nu unul rasfatat intr-un castel.

Am zambit la alegerea cuvintelor lui.

- Si locuiati singuri aici? L-am intrebat incepand sa ma invartesc prin camera dar m-am impiedicat de ceva si am simtit imediat bratul lui Harry in jurul meu stabilindu-mi echilibrul. Am privit suparata in jos si am observat trei trepte care duceau la partea din camera in care era asezat patul. Doamne!

-  Nu tocmai, aveam servitorii care ne faceau fiecare pofta si curatau dupa noi. Declara razand si ajutandu-ma sa urc treptele. Mi-am dat ochii peste cap.

- Si mai vii aici? L-am intrebat asezandu-ma pe pat. Doamne, ce confortabil este.

-  Din cand in cand, la petreceri sunt mereu prezent si Mike mi-a dat o cheie in speranta ca o sa ma intorc inapoi. S-a facut foc si para pe mine cand am plecat. Spuse razand si asezandu-se pe vine in fata mea, prinzandu-mi genunchii si uitandu-se atent la mine.

- Ce te uiti asa la mine? l-am intrebat incruntandu-ma. A inceput sa rada.

- Esti atat de frumoasa, declara cu un mic zambet dulce.

- Chiar si moarta de beata? L-am intrebat ridicand din spranceana si a inceput sa rada zgomotos.

- Chiar si moarta de beata, zambi incepand sa imi mangaie coapsele.

-  Si, cam cate fete a adus printul demon in camera asta? Am intrebat rotindu-mi privirea prin jur.

- Eram sigur ca o sa ma intrebi asta, raspunse razand si tragandu-ma mai aproape de el, bagandu-se intre picioarele mele. Am ridicat dintr-o spranceana.

- Multe, dar niciuna ca tine.

Mi-am dat ochii peste cap.

- Daca iti mai rostogolesti mult ochisorii aia negri la mine te musc de fund. Ma ameninta ridicand degeteul aratator spre mine. Am ranjit ca un dracusor si i-am dat din nou peste cap.

- Musca-ma! L-am starnit muscandu-mi buza. Nu mai beau in viata mea, pentru ca acum imi doresc sa il musc si eu pe el. Asta mi-a dat o idee trasnita.

M-am ridicat de pe pat, stand in picioare in fata lui.

- Si, ce faceai cu victimele tale in camera asta? S-a ridicat la langa mine.

- Chiar vrei sa iti povestesc? Ma intreba ranjind. M-am strambat in sinea mea. Nuuuu!

- Nu! O sa iti umplu eu mintea cu alte povesti. Am spus autoritara prinzandu-l puternic de maiou si lipindu-mi buzele de ale lui.

A ras gatuit strivit de buzele mele. Nu voiam sa ma astept nici o secunda, il vreau, al dracu’ de mult. Nu-mi pasa de savuratul lui, hormonii mei o sa innebuneasca daca mai asteapta mult.

I-am prins betelia pantalonilor, desfacandu-i fermoarul si tragandu-i pantalonii in jos.

 - Katherine… citeam teama in glasul lui, asta m-a facut sa ranjesc.

I-am prins repede maioul si i l-am tras autoritara peste cap fara sa ii dau ocazia sa se opuna. Sfinte Sisoe ce bine arata, pana si creierul meu saliveaza.

- Katherine, ce faci? Ma intreba zambind. Esti prost? Tu ce crezi ca fac? Ma joc de-a mama si tata, la producerea copilului. Hmm, oare ce face Harry Junior singur acasa?

- Ia zii, la cate le-ai tras-o in camera asta? L-am intrebat lasandu-l cu gura cascata.

- Clar nu mai bei niciodata si nu stiu, raspunze zambind facandu-mi sa-mi mijesc ochii. Riscam sa explodez din doua motive: gelozie si dorinta pentru fiecare centimetru din corpul lui.

- Si mie o sa mi-o tragi mai bine decat lor, l-am ciupit de fund facandu-l sa rada.

S-a aplecat spre fata mea cu o expresie amuzata.

- Da, dar nu ti-o trag acum. Sopti la trei centimetrii de fata mea. Mi-a cazut un bolovan in cap. Ce dracu’?! Ii vad foarte bine erectia, ce e in neregula cu baiatul asta? Vrea sa ma innebuneasca de tot?

- De ce dracu’ nu? M-am revoltat nervoasa facandu-l si mai tare sa rada.

- Pentru ca esti beata si maine probabil nu iti vei mai aminti nimic. Mi-am dat ochii peste cap, asta era ultimul lucru din lume pe care l-as putea uita.

Am hotarat sa nu ma mai rog de el si sa il conving cu metodele mele. Sa il innebunesc si eu pe el cum ma innebuneste el pe mine.

Am ascultat melodiile care vibrau afara. “Rihanna – Talk That Talk”. Nici ca se putea mai bine.

L-am prins de gat intorcandu-l si azvarlindu-l in pat.

- Ka...

- Shht! L-am oprit autoritara punandu-i degetul peste buze. A ranjit sub degetul meu.

M-am aplecat in genunchi si i-am prins betelia boxerilor. A facut ochii mari.

- Nici asta nu iti doresti? L-am intrebat jucandu-ma cu materialul negru si ranjind spre el. A inghitit in sec facand ochii mai mari. Hmm, se pare ca nu se astepta la asta.

- La dracu’ bineinteles ca vreau, vreau fiecare particica din tine, dar…

- Taci! I-am ordonat  facandu-l sa isi inchida gura cu un zambet.

- Da, sefa!

Am ranjit si am prins mai bine elasticul boxerilor. Harry s-a ridicat putin dandu-mi voie sa ii trag de pe el. Oh, Doamne, Dumnezeule.

La dracu’ e mare. Foarte mare, si erect. Cum o sa-mi bag eu chestia asta in gura? Dar nu-mi pasa daca ma asfixiez. E el, si vreau sa ii simt gustul exact asa cum mi l-a simtit si el mie. Si am mai spus cat de beata sunt?

Mi-am lins usor buzele si i-am atins membrul cu varful degetelor. Se simtea atat de tare dar totusi catifelat. Ca un brat puternic invelit intr-o maneca de catifea.

Harry a tresarit gemand usor cand mi-am plimbat degetele de-a lungul lui. M-am aplecat usor gandindu-ma ce ar trebui sa fac. La dracu’ nu am mai facut asta niciodata.

-  Stai! Ma opri Harry punandu-mi mana pe umar. Arghh, acum ce mai e? – Dezbraca-te! Imi ordona privindu-ma cu o dorinta nebuna, hmm se pare cam am dat gata calmul din el.

M-am ridicat in picioare in fata lui.

- Dezbraca-ma tu. Am ranjit muscandu-mi buza inferioara. A zambit uitandu-se in sus la mine si intr-o secunda si-a tras bocancii, pantalonii si boxerii de pe el, incurcandu-se in ciorapi si aruncandu-i pe jos apoi s-a ridicat rapid in fata mea.

Oh, Doamne, e gol. Complet gol, langa mine. Si e tot al meu. Nu-mi mai scapa in noaptea asta.

M-a intors cu spatele la el, plimbandu-si senzual mainile pe pielea mea, electrizandu-mi fiecare nerv din corp. A prins inchizatoarea din spatele gatului si e desfacut-o rapid, m-a intors spre el si mi-a dat rochia jos  precum o coaja de banana. A inghitit in sec privind spre mine. Ah, da, nu purtam sutien, V nu imi daduse voie pentru ca rochia avea spatele gol.

S-a aplecat, tragandu-mi rochia pe coapse si ridicandu-mi pe rand fiecare picior pentru a ma scoate din ea. Mi-a prins gleznele desfacand fermoarul botinelor si tragandu-mi-le pe rand din picioare. Doamne, ce bine e, ma omorau tocurile alea. A ramas in genunchi, prinzandu-mi si betelia boxerilor din dantela neagra, pe care i-a tras usor de pe mine, savurand fiecare secunda. Si-a lins buzele senzual, lipindu-le apoi de feminitatea mea si facandu-ma sa gem incontrolabil. Si-a bagat palma intre picioarele mele, mangaindu-mi interiorul coapsei in timp ce limba lui devenea obraznica peste vulva mea.

- Nu, l-am oprit aproape gemand. Eu creez placere acum.

Harry a zambit ridicandu-se in picioare si tragandu-ma cu el in pat. S-a ridicat pe cearseafurile negre pana pe partea cealalta a patului, sprijinindu-se in sezut de spatarul inalt si dreptunghiular, acoperit cu piele neagra. Luminile petrecerii creau o imagine magica prin peretele de sticla din spatele patului.  Trebuia sa imi amintesc ca suntem la etajul doi.

M-am pus in patru labe, indreptandu-ma spre el ca o felina. Am intrat intre picioarele lui, asezandu-ma in genunchi si aplecandu-mi capul spre madularul erect excat ca o fetita in fata unei inghetate.

Harry mi-a facut mai mult loc, punandu-si mainile pe soldurile mele.

- Stii ce sa faci? Ma intreba ridicand obraznic din spranceana. Ego-ul meu beat s-a simtit extrem de lovit in mandrie de aceasta intrebare. Nu, nu stiu, dar ma descurc eu cumva.

L-am privit pe sub ochi cu un ranjet malefic si mi-am dus palma la gura, trecandu-mi limba peste ea si facandu-l sa inghita in sec. Cate ceva stiam si eu si cand palma mi-a fost destul de umeda i-am prins membrul in mana. Mi-am incolacit palma in jurul lui lingandu-mi buzele. Sunt beata rau pentru ca asta mi se pare mai excitant decat orice pe lume.

- La dracu’! respira Harry  strangandu-mi coapsele in palme.

Am prins curaj si am inceput sa imi misc mana in sus si in jos pe membrul din ce in ce mai erect.

- Oh, Doamne, Kath! gafai dandu-si capul pe spate. Am ranjit la auzul numelui meu prescurtat, suna atat de senzual iesit de pe buzele lui.

Mi-am aplecat mai mult capul, deschizandu-mi gura in jurul sau. Harry a gemut puternic tremurand odata cu patul si mutandu-si mainile pe cearseafuri, strangandu-le puternic in pumni.

L-am adancit mai mult in gura, si am fost surprinsa sa vad cat de adanc il puteam duce. Avea un gust surprinzator, putin sarat dar si dulce, alcoolul si excitatia din mine il declarau delicios. Am inceput sa imi misc capul in sus si in jos, incercand sa nu ii ating pielea cu dintii.

Simteam vibratiile corpului sau in jurul meu, masculinitatea lui era la mila mea.

- La dracu’, iubito, esti geniala, gafai Harry inecat in gemete. Am zambit continund sa ii degust muschiul dragostei din ce in ce mai rapid, creand un echilibru intre miscare mainii si a gurii mele.

- Opreste-te sau o sa imi dau drumul in gura ta, ma evertiza strangand din dinti. Il simteam inundat de placere si eram atat de fericita ca si eu il pot face sa se simta asa. Mi-am ridicat privirea spre el, avea fata transpirata si marul lui Adam ii urca si ii cobora ca un lift. Am zambit simtindu-i deja gustul, nu aveam de gand sa ma opresc acum.

Harry s-a uitat la mine cu o expresie de nedescris, parca avea in fata lui un fel de zeu al antichitatii. Mi-a spus ca arat ca o zeita, deci sa ma comport ca una. Mi-am miscat limba in jurul lui, formand o spirala pasionala, starnindu-l si mai rau. A gemut din nou, mai tare decat l-am auzit vreodata, un sunet puternic din vocea lui groasa care ma facea sa tremur, puteam avea un orgasm doar privindu-l si ascultandu-l. El e zeul meu.

- La dracu’, iubito, nu vreau sa imi dau drumul in gura ta, te rog, ridica-te. Ma ruga respirand greu, dar am continuat sa zambesc si de data asta l-am cuprins pe tot simtiundu-l cum imi intra pe gat. Ceva care pare atat de scarbos, sa fie atat de excitant.

- Doamne, Dumnezeule cat de adanc poti sa ajungi?

Foarte adanc se pare, mintea mea a raspuns ranjind. Cat de sexy arata cand geme inundat de placere, dintii lui inclestatati ma faceau s-o iau razna.

Un geamat lung i-a parasit gatul, a strans cearseafurile in pumni si imediat am simtit gustul sarat invadandu-mi gatul. L-am inghitit imediat simtindu-l ca o gelatina fluida si usor sarata intr-o combinatie dulce-amarui, care imi umple gura. Gustul lui.

Harry a rasuflat epuizat, intinzandu-se mai bine pe pat iar eu m-am ridicat, lingandu-mi buzele si savurandu-i gustul delicios.

- Oh, Doamne, esti uimitoare. Ma lauda incercand sa isi calmeze respiratia iar eu am zambit mandra.

- A fost bine? L-am intrebat avand mai multa incredere in mine ca niciodata. Stiam ca nu as fi avut curajul sa fac asta atat de repede daca nu eram beata.

- Glumesti?! Sigur nu ai mai facut asta inainte? Ma intreba tragandu-ma peste el.

-  Nu! Am raspuns ofensata. Chicoti mangaindu-mi spatele. Dar am vazut cateva filme. Am adaugat cu un ranjet siret facandu-l sa rada.

- Ei, bine, a fost cel mai grozav blow job din viata mea. L-am privit cu o spranceana ridicata. Bineinteles ca minte.

- Vorbesc serios, imi raspunse de parca mi-ar fi auzit gandurile. Doar virgine neexperimentate, iti amintesti? Ranji incolacindu-mi picioarele in jurul taliei lui. La dracu’, vreau mai jos. El e satisfacut dar eu inca fierb.

-  Deci eu am fost cea mai buna dintre toate? Am intrebat incepand sa ma misc usor pe bustul lui lucrat.

- De departe cea mai  buna, nu am mai transpirat niciodata inainte. A recunoscut stergandu-si fruntea de sudoare. Am ranjit extrem de fericita de raspunsul lui. Merita durerea de cap pe care o voi avea maine, ca sa am tupeul sa fac asta acum.

- Si acum, rasplata! Marai malefic prinzandu-mi coapsele si aruncandu-ma de pe el pentru ca apoi sa se ridice ca un tigru deasupra mea. Daaaa, topaia feminitatea mea ca la golul echipei preferate de fotbal.

- Marcheaza, iubire, am marait nerealizand ce spun. Sper sa aiba prezervative la el, sau cel putin in camera asta. Harry a inceput sa rada.

-  Pregatesc terenul deocamndata, spuse incepand sa imi sarute gatul. Am gemut punandu-mi mainile pe spatele lui si infigandu-mi unghiile in pielea fierbinte. Mi-am desfacut picioarele in jurul lui simtindu-i membrul atingandu-mi feminitatea. Doamne ce bine se simte.

-  Nu, se opuse Harry ranjind tragandu-se mai in spate si trezindu-ma din fantezie.

- Ohh, pentru numele lui Dumnezeu, m-am plans intinzandu-mi bratele pe pat. Ma enerva atat de tare incat imi venea sa il leg de pat si sa ma satisfac singura cu barbatia lui. Alte fantezii perverse mi-au invadat mintea. Doamne, trebuie sa nu mai beau.

-  Taci din gura. Imi ordona sarutandu-mi buzele si invadandu-mi gura cu limba lui dulce si zemoasa.

- Da, sa traiti! Am mormait  ascultatoare sub buzele lui facandu-l sa chicoteasca. Inca puteam simti gustul acrisor al energizantului pe limba sa, era atat de proaspat si racoritor pentru gura mea imbacsita de alcool, nu vreau sa stiu cum ma simte el pe mine.

Harry a coborat din nou pe gatul meu, sugandu-mi pielea, s-a lasat in jos pe abdomenul meu, trecand printre sani pe care mi i-a mangaiat cu nasul ca pe doi trandafiri, i-a sarutat precum un copil mic buzele mamei sale, facandu-mi pana si buzele sa tremure. Sfarcurile mi s-au intarit devenind proemintente cand Harry le-a prins intre buze, sugandu-le usor. A coborat sarutul pe pantecele meu si deja stiam ce urmeaza.

- Esti atat de umeda si dulce, ca o capsuna zemoasa, marai apreciativ sarutandu-mi clitorisul. M-am cutremurat simtind cum ma trec si pe mine transpiratiile. Mi-a prins genunchii, indoindu-i si indepartandu-mi mai mult picioarele pentru ca el sa intre  cat mai bine intre ele. Apoi mi-a prins gambele, ridicandu-mi picioarele si asezandu-le pe umerii lui. Oh, Doamne, feminitatea mea avea limba scoasa si isi facea disperata vant cu un evantai.

S-a aplecat in jos, ranjind obraznic spre mine si asezandu-mi mai bine picioarele astfel incat incheietura genunchiului sa mi se aseze pe umarul lui. Ii simteam respiratia fierbinte pe coapse, era complet ingropat intre picioarele mele.

- De ce te epilezi aici? Intrebarea lui Harry m-a luat prin surpridere si am observat ca isi freca fin obrazul de vulva mea. Ce?!

M-am incruntat nedumerita.

- Parul pubian, imi clarifica privindu-ma dintre picioarele mele, Oh, Doamne cat de sexy e asta. – Cred ca ai fi frumoasa si daca l-ai lasa sa creasca, continua sarutand pielea fina si epilata cu ceara acum cateva zile. Uram parul de pe orice alta parte a corpului inafara de cap, gene si sprancene, iar ceara era aliatul meu numarul unu impotriva lor.

- Iti place… chestia aia? L-am intrebat strambandu-ma. Nu credeam ca vreunui baiat ii place parul pubian. Imi aduc aminte ca eram chiar fericita ca ma epilez in acel loc de cand Harry a inceput sa il viziteze din ce in ce mai des.

- Da, e moale si gadila, si intotdeauna e putin cret. Spuse zambind intorcandu-mi stomacul pe dos. Din cate facusem in noaptea asta tocmai la asta m-am inrosit ca o capsuna.

- Lasa-l sa creasca pentru mine, bine? Ma ruga zambind si sarutand din nou pielea moale vulvei. Nuu, il urasc, ma strambam mintal scotand limba de data asta din cauza dezgustului.

- OK, am cedat stacojie la fata, vrajita de ochii hipnotizanti ai lui Harry. Nu imi vine sa cred incotro a luat-o discutia noastra.

A zambit satisfacut muscandu-si buza.

- Ce fetita ascultatoare, ma alinta plimbandu-si degetul aratator pe clitorisul meu. Ahh, unde e evantaiul ala? – Si orice fetita ascultatoare merita o rasplata, continua zambind obraznic bagandu-si degetul in gura si sugandu-l usor. Oh, Dumnezeule.

Nu am clipit de doua ori si degetul lui m-a patruns puternic facandu-ma sa gem si sa imi indoi spatele pe patul moale.

-  Ah. Am gemut cand s-a aplecat din nou spre feminitatea mea si limba lui dulce a intrat si ea in actiune. Se face mai cald in camera asta? Doamne, baiatul asta chiar stie sa-si foloseasca limba aia.

Mi-am indoit si mai mult spatele strangand cearseaful in pumni si inclestandu-mi dintii sub gemetele infundate. O sa ma dezintegrez de placere.

Am simtit presiunea celui de-al doilea deget al lui Harry si viteza prin care ma patrundeau, ca apoi limba lui sa le ia locul. Am tipat incontrolabil cand am simtit-o miscandu-se in interiorul meu ca limba unui copil mic pe o inghetata.

- Harry, am gemut simtindu-mi corpul tremurand.

- Da, iubito, striga-mi numele, eu sunt singurul care te poate face sa te simti asa.  I-am simtit glasul vibrand in interiorul meu.

- Da, am raspuns negasindu-mi aerul din plamani.

- Singurul care te face sa transpiri, continua chinul lent bagandu-si mai adanc degetele in mine.

- Da, am spus din nou si acum asta era singurul cuvant pe care il mai stiam.

- Singurul care te face sa tipi de placere, marai indoindu-si degetele in interiorul meu. Oh, Doamne.

- La dracu’, da. Am tipat la propriu simtindu-le precum un carlig al satisfactiei in mine.

- Da-ti drumul pentru mine, iubito, ma ruga indoindu-si degetele si eu l-am ascultat ratacita pe culmile extazului. Corpul meu era marioneta  lui, i se supunea intr-u totul, ascultandu-i fiecare comanda. M-am revarsat intr-un orgasm dulce, transformandu-mi fiecare particica din trup in gelatina.

De-abia cand am deschis ochii am realizat ca ii tinusem inchisi, l-am privit pe Harry lingandu-si degetele si privindu-ma cu un zambet plin de satisfactie.

Am zambit incercand sa imi gasesc aerul. M-am intins mai bine pe cearseafurile moi, simtindu-ma ca un copil renascut.

Harry a ranjit dibolic si s-a asezat din nou deasupra mea, strivindu-si gura de a mea si transmitandu-mi alt val electric in fiecare particica din corp.

-  A fost bine? Ma intreba plimbandu-si nasul pe gatul meu transpirat.

- Mhm! am mormait simtindu-ma in continuare ca o gelatina.

- Mai vrei? Continua urcandu-si nasul pe obrazul meu.

- Mhm!

-  Mai poti? I-am simtit zambetul de pe buze.

-  Mhm,am mormait in continuare desi eram sleita, a scos totul din mine si chiar daca muream sa primesc mai mult, oboseala orgasmului si baturii m-a secat de puteri.

A inceput sa rada sarutandu-ma dulce pe buze si ridicandu-se de pe mine.

- Mai tarziu, iubito.

Stiam ca nu o sa primesc mai mult, nici acum si nici mai tarziu, eram beata si chiar si asa aveam destula logica sa stiu ca Harry nu se va culca cu mine in stadiul asta, asa ca am tacut din gura privindu-l cum isi imbraca boxerii negri, muscandu-mi buza si intorcandu-ma pe burta si tolanindu-ma in patul lui enorm. Iubeam patul asta, pentru o secunda mi-a trecut prin minte cum ar fi fost daca m-as fi mutat cu Harry aici. Gandul mi-a facut feminitatea sa saliveze.

Mi-am indreptat din nou privirea spre Harry si am observat ca se holba la mine muscandu-si buza.

- Doamne, cat de sexy arati goala, in patul asta, spuse, analizandu-mi fiecare centimetru de piele.

Am ranjit ca o pisicuta sireata.

-  As arata mai sexy cu tine deasupra mea, am marait privindu-l pe sub ochi. A chicotit clatinand din cap.

- Esti o mare perversa cand esti beata, ma certa amuzat.

- Sunt perversa mereu, am avut de la cine sa invat. Am ridicat obraznic din sprancene.

- Mmm, nu mai spune, ranji diabolic, tragandu-si pantalonii pe el si venind langa pat, asezandu-se pe vine in fata mea.

- O sa vedem mai tarziu cat de bine ai invatat, marai pervers. Acum ridica-te, avem un joc de castigat, spuse dandu-mi o palma peste fundul gol si luandu-si maioul de pe jos. Doamne, am uitat complet de Blackjack, oare ceilalti mai joaca inca?

M-am ridicat usor ametita, inca euforica de la efectul Harry asupra mea.

M-am dus goala la baie simtind privirea lui Harry peste trupul meu. Am scos un sasait strambandu-ma cand am vazut dezastrul din capul meu. Mi-am desfacut coada si am prins-o la loc desi nu mai arata la fel de bine, ei merge si asa. Voiam cu disperare sa ma spal pe fata dar machiajul meu era si asa intr-o stare destul de proasta. L-am retusat cu varful degetelor cat am putut de bine, am baut cateva guri de apa si am iesit din baie privindu-l pe Harry cum isi rearanjeaza parul in oglinda imensa de pe dulap. Eu cum de n-am vazut-o pe aia?

M-am oprit din salivatul asupra propriului meu iubit si mi-am adunat slipul si rochia de pe jos, scuturandu-le de cateva ori inainte sa le imbrac.

- Nu, aia nu! Ma opri Harry cand mi-am bagat piciorul pe cracul slipului. L-am privit confuza.

A venit la mine, asezandu-ma cu fundul pe pat si tragandu-mi boxerii de pe picioare.

- Astia raman la mine, ranji impachetand lenjeria si bagand-o in buzunarul blugilor.

- Ce?! am intrebat uimita, dupa ce ca nu am sutien ma lasa si fara chiloti, asta-i buna!

- Raman la mine in noaptea asta, ranji luandu-mi rochia si bagandu-mi-o pe picioare. M-a ridicat si mi-a tras materialul rece peste coapse, abdomen si sani, apoi a prins-o in spatele gatului. Ma dezbraca, ma imbraca, sucit mai e baiatul asta.

- Harry, de ce mi-ai luat lenjeria? L-am intrebat complet confuza.

- Pentru ca asa vreau eu, ranji punandu-ma inapoi in pat si incaltandu-ma in botine. Ma simt ca o fetita mica.

Mi-am dat ochii peste cap si m-am ridicat din pat, who, inaltime, ameteala… nu e bine. Tot ce imi doream era sa nu vomit in noaptea asta.

M-am prins de umerii lui Harry incercand sa ma obisnuiesc cu cei 12 centimetrii in plus cand am auzit avalansa de tipete venind de afara si zgomotul mai multor motoare de masini. Cursa?

Harry a fugit repede langa peretele de sticla, deschizand o usa pe care habar nu am de unde a scos-o si iesind afara pe balcon. Am restabilit echilibrul cu propriile picioare si l-am urmat simtind frigul noptii zbarlindu-mi pielea, era placut dupa cat ma infierbantase Harry. M-am aplecat peste balcon langa Harry si chiar atunci am vazut o masina trecand in viteza prin multime si am tipat scurt fiind sigura ca o sa calce pe cineva, m-am prins de bratul lui Harry fiind speriata ca pot fi eu aceea. Am facut ochii mari cand masina verde s-a indreptat spre piscina si am tipat iar cand a intrat rapid chiar in mijlocul apei creand un val enorm in jurul ei. Toti au inceput sa tipe si sa aclame iar soferul a iesit urland, mort de beat, lasandu-si masina sa se scufunde pe mijlocul piscinei.

Harry a inceput sa rada si eu m-am uitat uimita la el.

- Se pare ca Charlie are iar de lucru, spuse inca razand.

- Ce?! m-am incruntat nedumerita.

- Majordomnul. Daca ar fi pastrat toate masinile pe care le-a scos din piscina aia avea un magazin auto acum, deja ii vad fata cand o s-o remorcheze maine, continua Harry razand mai tare. Eu mi-am dat ochii peste cap. Copii nebuni.

- Tu ai intrat vreodata cu masina in piscina? L-am intrebat fiindu-mi frica de raspuns.

- Numai odata?! Zise razand, de asta imi era frica. Oricat de beata eram nu gaseam sensul logic sau amuzant al unei asemenea fapte. Am privit cu mila spre biata masina inecata, trimitandu-i un sarut trist pe degete inainte ca Harry sa ma traga  afara din camera, incuind usa in urma lui si apoi am coborat din nou la parter.

Ma simteam atat de ciudat fara lenjerie pe mine, dar si sexy in acelasi timp. Feminitatea mea parca topaia de fericire gandindu-se la ce avea Harry in plan sa imi faca.

In casa era de doua ori mai multa dezordine si agitatie si adolescenti de trei ori mai beti si drogati.

In mijlocul livingului am observat masa prietenilor nostri. Oare Mike stie ce zace acum pe fundul piscinei sale? Ceva imi spune ca nu-i pasa.

 Dar altceva mi-a atras atentia; toti erau aproape dezbracati. Oh, nu! Blackjack pe dezbracate. La dracu’!

M-am oprit in loc tragandu-l pe Harry dupa mine.

- Ce? ma intreba nedumerit.

- Harry, joaca pe dezbracate, daca pierd un joc eu raman complet goala. Am facut ochii mari speriata, imi placea sa fiu dezbracata dar asta doar in fata lui Harry.

Incepu sa rada.

- Stai linistita, iubito, n-o sa pierzi un pantof la jocul ala. Ma asigura zambind. – Si chiar daca aveai sutienul si chilotii pe tine, crezi ca te lasam sa iti dai rochia jos? Ma intreba ridicand acuzator din sprancene.

- Trebuie sa jucam corect, am raspuns zambind.

- Nu si cand in joc intra ce e al meu, spuse serios tragandu-ma din nou spre masa prietenilor lui. Mi-am dat ochii peste cap amuzata.

 Mike si Jay mai aveau doar boxerii pe ei, V era in sutien si o fata roscata pe care nu o cunosteam mai avea doar boxerii pe ea. Oh, Doamne! M-a cuprins un instinct nebun de ai acoperi ochii lui Harry. L-am privit cu atentie dar nu se uita la ea, in schimb ea il observase deja. Tarfulita din mine maraia iar ca o tigroaica la panda, agitandu-si coada, gata sa sara la atac la cea mai mica miscare.

- Oooh, ce fac porumbeii? Ne intampina Mike atragandu-le privirea celorlati. Au inceput toti sa fluiere iar eu am ras impreuna cu Harry.

-  Cum merge jocul? Intreba Harry cautand un loc la masa, dar nu mai era niciunul. Slava Domnului, poate scap.

- Perfect, Ken ne dezbraca pe toti, raspunse Ty razand, el isi pierduse doar tricoul dar inca mai avea pantalonii. L-am privit pe Ken si el era complet imbracat si ranjea mandru la marionetele dezbracate din jurul lui.

-  Oooh, bine, in sfarsit un adversar pe masura la jocul asta, marai Harry si voiam sa imi acopar fata cu palmele din cauza a ce avea sa urmeze. Ceva imi spunea ca Harry e bun la jocul asta. Nu te gandi la cate fete a dezbract asa, nu te gandi la cate fete a dezbracat asa, imi repetam in gand respirand sacadat.

V s-a ridicat de pe scaunul ei, asezandu-se in poala lui Jay si lasandu-i locul lui Harry care m-a tras imediat in poala lui. Grozav, parul ala mov o sa aiba parte de un permanent mai tarziu,

  Mike i-a aruncat lui Harry o sticla cu o bautura transparenta.

- Schweppes, spuse zambind si desfacand dopul. Se pare ca gaseste o cale de scapare consumand bauturi tari fara sa se atinga vreun pic de alcool.

- Kath, ce bei? Ma intreba Mike atragandu-mi atentia.

- Mmm, la fel, am spus aratand spre sticla lui Harry. Nu am mai baut niciodata schweppes.

-  Cu alcool?

-  Hmm, nu. Mi-a ajuns pentru noaptea asta, am spus razand desi imi doream cu disperare sa beau mai mult. Stroh-ul imi face de petrecanie. Toti au inceput sa rada si Harry mi-a dat sticla lui desfacuta apoi a luat-o pe cealalta de la Mike.

Am gustat din lichidul ce semana cu apa carbogazoasa si am simtit imediat o mie de ace pe limba. La dracu’ chestia asta inteapa. Harry a chicotit observandu-mi strambatura si luand o gura mare din sticla lui. M-am incruntat ducand din nou sticla la gura, era atat de acidulata incat parca ma mancau urechile. Mi-am trecut limba peste dinti incercand sa indepartez intepaturile, putea fi usor asociata cu vodka combinata cu limonada.

Am observat jetoanele de pe masa deci banuiesc ca inainte au jucat pe bani, apoi s-au hotarat sa parieze pe haine.

 Mike parea sa fie dealerul, a inceput sa amestece pachetul imens de carti de carti in care banuiesc ca erau 52.

Regulile sunt mai complicate decat imi amintesc si putin schimbate: dealerul imparte prima mana formata din doua carti si totul tine de noroc. Poti castiga din prima un Blackjack adevarat cu un as sau o carte regala. Daca nu, poti lua o a doua mana sperand sa depasesti numarul 21 pentru ca atunci esti ruinat complet. Cartile valorau pe rand un anumit numar de puncte; asul 11 sau un singur punct in functie de alegerea ta, cartile regale 10 puncte si restul numerelor aveau valoarea lor reala.

Regulamentul dezbracatului era inventat de ei: cel cu cea mai mica mana de carti renunta la un obiect vestimentar, unul ales de castigator. In cazul existentei unui ruinat in joc, acesta trebuie sa presteze si o partida de striptease pe masa, atunci cand se dezbraca.

Sunt moarta!

Continue Reading

You'll Also Like

40.6K 957 20
„ - Când mi-ai jurat iubire, nu aș fi crezut că va fi pentru toată viața, îi mărturisesc și încerc să nu-l privesc în ochi pentru a nu începe să plân...
6.3K 636 57
"Precum pasarile zboara, la fel si.. " Acum pasarile numai zboara, asa ca care mai e rostul astfelor de metafore? Acum nici iarba numai creste cum cr...
259K 23.5K 34
¶A fost odată ca niciodată, o fată care s-a îndrăgostit de băiatul cu ochi sălbatici de pe strada ei preferată. A fost odată ca niciodată, un băiat c...
1.8M 169K 98
FINALIZATĂ Când visele ţi s-au prăbuşit de pământ şi s-au spart, vrei să rămâi pentru totdeauna în iluzia siguranţei şi a echilibrului pe care...