Dangerous Love I. Obsession

By XCalypsoX

10.7M 239K 137K

După divorţul părinţilor săi, viaţa lui Katherine se schimbă radical. Renunţă la toate planurile pentru viito... More

PREFATA
Trailer
1. Adanc In Intuneric
2. Demonul
3. Capitol Nou, Probleme Noi
4. Electricitate
5. Protectorul
6. Dependenta
7. Orgoliu
8. Bantuita De Iluzii
9. Sa Inceapa Jocul!
10. Baiat Sau Fetita?
11. De-a Mama Si Tata
12. Fluturele
13. Furie
14. Adrenalina
17. Lacrimile Demonului
18. Decizia
19. Sectiunea Secrete
20. Tatuajul
21. Marcajele Trecutului
22. Extaz
23. Roscata
24. Negustor De Moarte
25. Calul Troian
27. Power Rangers
28. Protectie
30. Consecinte
31. Ingerul
32. Trecutul
33. Prezent
34. Planuri
36. Marcajul
37. Gelozie
39. Ingerul Salbatic
40. Victime Colaterale
41. Incredere
Preview 44
Preview 45
45. Tatal Vitreg
Preview 46
46. Papusa Ruseasca
Preview 47
Surpriza
47. Yrrah
Preview 48
48. Prea Tarziu
Preview 49
49. Razbunarea
Epilog - Doi Demoni
Multumiri
The Game - Preview Trailer
Lansare Volumul 2. Cercul Vieții
Publicare eBook
Capitol Aniversar
dl ip

16. Imposibil

206K 5.3K 4.8K
By XCalypsoX


                                         16. Imposibil

   Masina se deplasa usor pe strada pustie, motorul creea un sunet  domol, moderat si placut sub mine.

Ma cufundasem cu totul in bratele lui Harry, de data asta intr-o pozitie mai confortabila. Inca eram in poala sa, dar spatele imi era lipit de geamul portierei sale iar picioarele mi se odihneau pe scaunul din dreapta.

Nu imi era cu adevarat somn, dar respiratia lina si ritmata a lui Harry ma arunca intr-o stare de visare.

M-am aplecat, lasandu-mi capul sa alunece pe abdomenul sau gol si lipindu-mi urechea de inima  care ii batea in piept intr-un ritm calm.

Mainile au inceput sa mi se plimbe pe pieptul sau, pe cele doua randunele care le avea tatuate de o parte si de alta a sternului.

- Ce reprezinta? Am intrebat absent, trasand aripa uneia dintre ele.

Harry si-a indreptat usor privirea spre mine, observandu-mi atentia. Avea ambele maini pe volan. Unul dintre bratele sale era usor asezat in poala mea, iar celalalt il tinea inconjurat dupa spatele meu.

- E greu de explicat, declara incruntandu-se usor.

L-am privit nedumerita analizand din nou cele doua pasarele negre si identice  care pareau sa zboare una spre cealalta. Oare ce semnificatie puteau ele sa aiba pentru Harry?

- Fiecare tatuaj are o anumita semnificatie pentru tine? Mi-am muscat buza incercand sa nu il supar. Era clar ca nu voia sa vorbeasca despre asta si eu cunoasteam mai bine ca oricine disconfortul de a explica lucruri de care nu iti facea placere sa iti amintesti. Si exact asta vedeam acum pe chipul lui Harry cand deschisesem subiectul acestor tatuaje.

- Da! Raspunse sec, incruntandu-se din nou cu privirea spre drum.

Mi-am muscat buza, sarutandu-i apoi usor pieptul. Nu aveam de gand sa il stresez, daca va vrea, imi va spune. Dar aveam impresia ca fiecare tatuaj al sau ii aducea o expresie de durere, reprezentand parca o parte neplacuta a trecutului sau. M-am cutremurat privind zecile de picturi pe care le avea pe intregul corp, inca odata realizand ca nu stiu absolut nimic despre el.

A parcat masina in fata garajului. Nu imi permiteam sa ma intorc acasa desculta si in sutien dupa tot ce facusem, macar sa am decenta sa intru imbracata pe usa.

- Promit ca iti voi spune intr-o zi, dar acum nu pot. Este o poveste mult prea lunga in spate. Vorbi aplecandu-se spre mine, dupa ce a oprit motorul.

Am dat afirmativ din cap, zambind cald. Mi-a copiat si el reactia, fericit ca nu fac o scena de copil suparacios. Apoi si-a lipid dulce buzele peste ale mele, ajutandu-ma sa ma ridic din poala sa si sa ma asez inapoi in scaunul meu, in care nu stateam prea des in ultimul timp.

Am deschis portiera, iesind din masina si simtind o usoara ameteala cum ma cuprinde. Nu mai ploua dar era extrem de frig. Nu stiu cat statusem cu Harry in masina, pierdusem notiunea timpului amandoi pe acel scaun, explorandu-ne  trupurile, mai mult el pe al meu... dar cert este ca parea deja ora diminetii, in jur asezandu-se deja o lumina vaga care ar fi trebuit sa fie mult mai puternica datorita rasaritului, dar din cauza norilor grosi care erau inca prezenti pe cer, soarele era total absent.

M-am infiortat la gandul ca trebuia sa merg din nou la scoala, amintindu-mi totusi ca astazi este vineri si un weekend lung si bine meritat se intrevedea la orizont.

Harry a venit imediat la mine, prinzandu-mi coapsele cu un brat, celalalt incolacindu-se in jurul spatelui meu si ridicandu-ma in sus ca pe o mireasa.

- Ce faci? Am icnit speriata si putin ametita de miscarea brusca.

- E ud pe jos! Afirma de parca sa ma duca in brate era deja ceva destul de normal. Mi-am dat ochii peste cap, prinzandu-ma de gatul sau pentru a ma sustine mai bine.

Am privit spre pamant si am observat baltoacele mari care se formasera prin asfaltul gaurit. Probabil picioarele mele erau prea reci sa mai simta contactul cu cimentul inghetat cand am coborat din masina.

Deja imi simteam nasul infundat si incepeam inconstienta sa respir pe gura. O raceala era tot ce imi mai lipsea.

Ma intreb de ce nu isi parcase masina direct in garaj cum facea de obicei. Dar probabil planuia sa ma duca acasa imediat dupa ce imi luam hainele. Constientiza si el ca intrasem in belele prea mari pentru o noapte.

M-am fatait in bratele sale cand am intrat in garaj, dar nu m-a pus jos pana nu am ajuns in camera sa. I-am observat in treacat pe restul prietenilor nostri inca intinsi pe jos in sufragerie. Jay sforaia ca o locomotiva, cu fata in sus si cu V pe care o sugruma in bratele sale. Habar nu aveau ce facusem noi in tot acest timp si asta era perfect.

Harry a inchis usa in urma sa, lasandu-ma usor jos. Nu am apucat sa fac doi pasi caci un stranut incontrolabil mi-a iesit puternic, umpland camera goala cu un zgomot ascutit si facandu-ma sa imi duc mana instantaneu la gura.

- La dracu'! Am injurat in barba, freacandu-mi nasul si incercand sa il desfund. Vocea mea incepea deja sa se schimbe.

Harry zambi dulce, venind spre mine si mangaindu-mi parul uscat dar groaznic de rece.

- Daca te mai si imbolnavesti din vina mea, tatal tau o sa ma omoare.

Am inceput sa rad la afirmatia sa, simtind alt stranut care ameninta sa iasa vulcanic.

Si-a pus mainile pe materialul blugilor mei, aproape nu imi mai simteam pielea din cauza frigului care patrundea in mine prin  materialul inca ud.

- Haide sa faci un dus fierbinte. Iti caut eu niste haine de schimb la V.

Parea un ordin din cauza seriozitatii lui permanente dar asta era stilul sau de a vorbi si trebuia sa ma obisnuiesc cu el. Sa nu mai spun ca ma excita al naiba de tare tonul ala gros si usor ragusit.

M-a tras de mana dupa el, iesind din nou pe hol si indicandu-mi o usa care se afla in fund, aceea fiind baia.

M-am impleticit pe holul stramt, o durere de cap se invartea in jurul tamplelor mele si parea ca avea sa ma loveasca zdravan in orice secunda. Drogurile si raceala nu fac casa prea buna.

Am intrat in incaperea micuta. Gresia si faianta erau albe, umpland baia cu o lumina primitoare.

Nu era prea ingrijita, dar ma indoiesc ca o fata poate face fata singura impotriva a trei baieti nebuni. Plus ca nici V nu pare tocmai genul care sa stea cu matura si mopul in mana.

Am lasat balta criticile privind curatenia, amintindu-mi ca nici eu nu sunt mai breaza la capitolul asta.

Mi-am scos blugi ranceziti de pe mine, pielea mi se zbarcise din cauza umezeli. In treacat am observat o pata neagra pe fundul meu. Era probabil tatuajul lui Harry, ce mai ramasese din el. Am zambit usor amuzata incercand sa imi sterg mazagaleala de pe fesa. Fundul meu imi apartinea din nou.

Am scapat si de sutien, apoi am intrat sub dus, incercand apa cat de fierbinte mi-a permis pielea, in jurul meu instalandu-se un abur dens care parca imi infunda nasul si mai tare.

Nu stiam exact ce gel de dus sa folosesc, l-as fi vrut pe al lui Harry, dar cu alti doi baieti in casa nu puteam sti sigur care este al sau, desi aveam vaga banuiala privind mirosul.

L-am ales pe cel cu recipientul negru, pe care scria AXE. Imi suna cunoscut numele si imediat ce i-am deschis capacul, mirosul sau m-a patruns aducandu-mi mii de amintiri, de fiecare data cand ii adulmecam pielea, iar buzele mele ii savurau gustul, simturile imi erau acaparte de mireasma asta neomeneasca.

Erau multe sticlute de sampon asezate ingramadit pe micutul raft de sub oglinda. Cele pentru barbati erau toate aproape la fel, poate ca era Jay un nebun colorat cu atitudine de copil razgaiat dar tot barbat ramanea deci  probabil nu se spala cu Dalin. Insa ceva imi spunea sigur ca acesta este al lui Harry. Mai era si al lui V, care iesea in evidenta dintre toate, prin culoarea ei specifica. Ma speria deja fata asta cu obsesia ei pentru purpuriu.

Mi-am masat usor corpul, lasandu-mi simturile sa ameteasca sub mireasma puternica oferita de gelul sau de baie. Am inchis usor ochii sub jetul de apa, amintindu-mi de atigerile sale, explorandu-mi corpul precum un arheolog o noua descoperire fantastica.

Am realizat ca ma mangaiam singura, si chiar imi iesea destul de bine. Mi-am dat capul pe spate inca euforica pana cand mi-am dat seama  ca nu mainile mele invocau atingerile care imi ameteau mintea.

Am deschis ochii brusc cand doua brate s-au incolacit puternic in jurul meu, lipindu-mi spatele de un abdomen masiv si dur.

Am clipit des, simtind apa cum imi intra in ochi si m-am intors spre Harry care imi tinea corpul lipit de al lui, savurandu-mi cu privirea fiecare particica din trup.

- Ce faci? L-am intrebat inca incercand sa imi revin din soc si din faptul ca el era gol langa mine, sub dus.

- Nu e bine sa irosim apa, vorbi aproape tachinandu-ma si miscandu-si usor palmele ample pe soldurile mele. Asa ca de ce sa nu il facem impreuna? 

Imi placea periculos de mult ideea.

- Plus ca ma lasi fara gel de dus. Am zambit siret, deci aveam dreptate in privinta gelului.

- Inchide ochii! Sopti suav, aplecandu-si fata de a mea. Ochii lui imi cauzau un atac cerebral.

Nu stiu ce avea in plan, dar m-am supus ascultandu-l si inchizand ochii sub jetul puternic de apa care deja imi crea un disconfort pentru ochi.

Am tremurat usor cand mainile sale au inceput sa urce usor pe spatele meu, magaindu-mi delicat pielea sub apa care se scurgea rapid pe trupul meu.

Palmele i-au urcat pana la baza cefei, traversandu-mi apoi de o parte si de alta a gatului, coborand tandru spre sani. Am inghitit in sec simtindu-i degetele cum coboara in jos spre abodmenul meu.

Am inceput sa respir din ce in ce mai repede, aplecandu-mi capul pe spate  cu ochii inca inchisi. Voiam sa profit de ocazia ca il am gol langa mine si sa il admir asa cum imi doream, deoarece pana acum nu vazusem tot   ce ascundea sub materialul stramt al boxerilor sai. Dar am dechis sa las jocul in seama lui, mainile sale pe trupul meu deja ma aruncau in alta lume.

I-am simtit buzele pe gatul meu, sugand usor pielea uda si urcand in sus spre maxilarul meu. Am gemut scurt cand buzele ni s-au unit iar bratele sale m-au lipit de trupul sau. Aveam inca ochii  inchisi si as fi vrut sa ii deschid, insa nu voiam sa ies din acest paradis. Un paradis in care eram posedata de un demon. Un demon care imi fura mintile, imi innebunea simturile si ma invata din nou sa iubesc. Sau ma invata pentru prima data sa iubesc cu adevarat.

Degetele lui Harry mi-au mangait usor obrazul, trasand apoi conturul buzelor mele umede. Am plasat un sarut scurt pe buricul degetului sau, el strangandu-ma automat mai tare in brate cu cealalta mana.

Era imposibil sa ii nu simt barbatia intre picioarele mele, desi nu in felul in care isi dorea ea. Il simteam atat de excitat incat aproape imi era mie greu sa ma controlez, dar dupa atigerile lui chiar parea sa savureze fiecare clipa.

Mainile sale mi-au parasit corpul. Am ramas nemiscata auzind scurtul trosnet al capacului gelului de dus. Am inspirat adanc cand palmele sale s-au asezat din nou pe pielea mea, mangaindu-mi usor pieptul si raspandind mireasma innebunitoare peste corpul meu.

Mi-a masat corpul cu palmele sale mari si gentile, cuprinzandu-ma in brate si masandu-mi usor spatele.

Nu m-am mai putut abtine si am deschis ochi, imi doream atat de mult sa il vad. Proasta miscare – pentru ca in secunda urmatoare am simtit ca mi se inmoaie picioarele

Era atat de frumos; apa cristalina aluneca pe chipul sau precum o raza de soare peste roua dimineti. Ochii sai ca doua cristale de onix ma priveau cu atata pasiune si dorinta incat respiratia normala parea cel mai greu lucru pentru mine in momentul asta. Buzele sale rozalii si intredeschise imi semanau cu doua bucati de capsuna pe care imi doream sa le savurez la infinit.

I-am cuprins tematoare gatul cu bratele, ridicandu-ma usor pe varfuri si fiindu-mi parca teama ca in orice secunda el poate disparea, iar eu ma voi trezi in patul meu gol si rece.

Parea prea ireal in bratele mele, prea frumos, prea protector, prea bland, prea... perfect.

Nimic nu parea sa mai conteze in bratele lui, nici macar ameteala pe care o simtisem inainte. Totul disparea cand el era in jurul meu, intreaga mea fiinta fiind concentrata asupra lui.

Am luat gelul de pe suport si mi-am scurs in palma lichidul cleios si transparent. Mi-am lipit podul palmei de pieptul sau, mangaindu-l usor si intinzand gelul inainte sa fie curatat de jetul de apa care inca se revarsa peste noi. L-am observat zambind usor, privindu-ma cum ii mangai pieptul dur, simtindu-i muschii cum se contracta sub atingerile mele.

Mana mea parea asa de mica pe trupul sau enorm, dar adoram gigantismul sau, puteam fi si in fata diavolului, tot m-as fi simtit in siguranta atat timp cat bratele sale erau in jurul meu.

Harry mi-a prins usor umerii, intorcandu-ma cu spatele spre el. Mi-a prins parul ud, trecandu-l usor peste umarul meu si cuprinzandu-mi abdomenul cu bratul sau drept. I-am simtit buzele lipindu-se usor de ceafa mea, degetele sale coborand tandru pe pielea mea, electrizandu-mi tot corpul.

- Esti adevarata? I-am auzit usor soapta in urechea mea. Sau esti doar fantezia mea?

Pielea mi s-a electrizat, deci si el gandea la fel in privinta mea, ma credea la fel de ireala precum il credeam eu pe el. Gandul asta mi-a afisat un mic zambet pe buze.

M-am intors spre el privindu-l tandru in ochi. El se uita la mine de parca incerca sa isi dea seama cum functionez. Incruntatura lui analizatoare era extrem de amuzanta si dulce in acelasi timp.

M-am ridicat spre buzele sale, lipindu-le intr-un sarut pasional de ale mele.

- Tu ce crezi? Am zambit, inca presandu-mi buzele de ale sale.

- Nu conteaza ce cred acum, dar sa nu indraznesti vreodata sa dispari de langa mine pentru ca o sa vin dupa tine pana si in lumea de dincolo.

Am inceput sa rad, antrenata mai ales de seriozitatea prin care spusese aceste cuvinte.

- Esti tu sigur ca acolo dispar fanteziile? Am continuat tachinarea, privindu-l pervers pe sub gene.

- La fanteziile pe care le am eu cu tine... lasa fraza neterminata afinsand si el un zambet pervers, privindu-ma obraznic si ciupindu-ma de fund.

- Pai nu o sa ma contrazic cu demonul privind granitele lumii de dincolo. Am declarat afisand o expresie serioasa, dar totusi comica.

A chicotit usor, apa strecurandu-i-se usor printre buze.

- Asa sa faci... ingerasule! Ma musca usor de nas iar eu m-am bosumflat instantaneu.

- Ingerul meu salbatic! Se corecta rapid cu un zambet amuzat, maganindu-mi cu degetele baza spatelul, unde se afla tatuajul cu acelasi nume.

I-am scos limba, iar el a inceput imediat sa rada lipindu-si buzele de ale mele si framantandu-mi corpul in mainile sale. Un demon si un inger... un inger cam nebun ce e drept, dar asta ma ducea brusc cu gandul la o iubire eterna.

Harry mi-a dat cateva haine uscate de la V, refuzand complet sa ma lase sa ma imbrac cu pantalonii meu uzi. Era putin mai scunda ca mine, dar marimea ei imi venea bine.

Mi-am tras pantalonii negri de blugi pe mine si tricoul meu pe care Harry il aruncase noaptea trecuta pe jos in camera sa. Acesta scapase nevatamat.

Mi-a dat cateva pastille care nu stiu sigur pentru ce erau, dar sigur erau medicamente. Nasul meu se infunda din ce in ce mai tare si stranutam incontinuu. Iar partea enervanta: el nu avea nimic, de parca nu statusem amandoi in ploaie si nu inghetasem in acelasi fel. Demonii nu se imbolnavesc asa repede din cate se pare.

Era trecut de ora cinci dimineata, ceilalti inca dormeau fara griji si mai erau doua ore pana incepeau orele. Gandul asta imi dadea fiori.

Am stranutat din nou puternic cand am intrat in masina lui Harry, infofolindu-ma mai bine in geaca lui V. Am inceput sa dardai, Harry chicotea pe sub mustata de fiecare data cand se uita la mine. El era imbracat doar in tricou si nici macar nu isi uscase parul, asa cum ma obligase pe mine sa fac cu claia mea galbena care acum statea umflata precum o capita de fan. Buclele lui erau aranjate in cel mai mic detaliu, usor umede si date pe spate, intr-o frizura care ii lumina chipul.

M-a prins, tragandu-ma din nou in bratele sale si urcandu-ma in poala sa. Mi-am dat seama ca ii era mai usor sa conduca asa decat sa imi tina talia inconjurata cu un brat. In felul acesta putea tine ambele maini pe volan.

Eu m-am cufundat in pieptul sau ca un pui de gaina, nestiind cum sa ma incalzesc mai bine. I-am strans tricoul in pumi, lipindu-mi fata de baza gatului sau si incercand sa opresc orice alt stranut care urma sa vina. Ceva ma incomoda si cand i-am scormonit pe sub tricou am dat de un medalion pe care il observasem pana acum mereu la gatul sau.

L-am prins intre degete si l-am invartit in mana, era un avion de hartie ca si model, dar de fapt, parea facut din argint. Era foarte frumos si chiar nu ma vazusem un asemenea lantisor pana acum.

Am observat ca pe spate avea incrustat sub forma unei zgarieturi un H. Venea probabil de la Harry, desi el obisnuia sa se semneze cu S.

Ma intreb oare ce reprezenta acest lantisor pentru el?

L-am simtit putin agitat asa ca am eliberat medalionul, lasandu-l sa ii cada pe materialul negru al tricoului. Si-a strans bratul stang in jurul meu, lipindu-ma mai bine de el si suflandu-mi din cand in cand un aer fierbinte in crestetul capului, care imi electriza tot corpul.

Mi-am adus aminte ca asa mi-a facut atunci cand m-a luat de la scoala si m-a adus la el acasa ca sa ma drogheze, trecusera doar cateva zile, dar se schimbasera atat de multe, intreaga mea viata se schimbase.

Am simtit masina oprindu-se si mi-am ridicat capul de pe pieptul sau, observand ca ne aflam in fata casei mele. Am oftat adanc gandindu-ma la ce avea sa urmeze. Puteam sa raman la Harry si sa plec la scoala direct de la el, dar nu voiam sa il imblonavesc pe tata de ingrijorare mai rau decat era deja. Mai devreme sau mai tarziu tot va trebui sa dau ochii cu el.

- Vrei sa vin cu tine? Vorbi Harry vazand ca nu am nici  o tragere de inima sa ma ridic din poala sa.

Am facut ochii mari speriata.

- Ai innebunit? O sa te linseze.

Si-a dat ochii peste cap.

- O sa ii spun ca sunt iubitul tau, ca ai fost cu mine si nu ti s-a intamplat nimic. O sa imi cer scuze ca te-am luat asa si in felul asta il cunosc si eu pe tatal tau.

Era nebun sau boala mea imi afecta mintea? Lui chiar nu ii era teama sa intre cu mine pe usa, in fata tatei dupa tot ce se intamplase? In felul asta ar fi luat toata vina asupra lui si asta clar nu era planul meu de ai imprieteni. Plus, cuvantul "iubit" rostit de buzele sale imi electriza corpul.

- S-o lasam pe alta data, iubire, cand nu va exista pericolul ca pompierul de tata sa ia foc.

Chicoti, dand usor din cap.

- Nu mai face asta. L-am certat. Se incrunta nedumerit.

- Ce?!

- Stii tu, chicotitul... mi-am muscat buza si chicotul sau s-a transformat intr-un hohot de ras. Am  ranjit obraznic.

- Spune-mi ca esti umeda acum si o sa lesin direct. Vorbi de data asta serios.

- S-ar putea sa fiu! Am ridicat din spranceana.

A facut ochii mari si si-a muscat buza ca un dement. A clipit de cateva ori.

- Lasa-ma sa vad. Se repezi spre pantalonii mei.

Am ras si l-am oprit inainte sa imi deschida fermoarul.

- O sa vezi mai tarziu! I-am facut cu ochiul si figura lui s-a transformat intr-un de catelus. Eram umeda oricum.

Epira adanc incercand sa se calmeze si a bolborosit cateva cuvinte pentru el pe care nu le-am inteles dar mi s-a parut ca a spus ceva de o explozie in pantaloni. Oh, da, amicul de jos era treaz si infometat.

- OK, vin peste doua ore sa te iau. Ma intrerupse Harry din gandurile mele perverse din care se pare ca el de-abia reusise sa iasa.

- Hmm, mai bine ne intalnim direct la scoala, dupa toate astea sunt sigura ca tata va vrea sa ma duca el.

Aproba intelegator din cap si imi saruta usor gatul, apoi obrazul, ajutandu-ma sa ma reasez in scaunul meu.

Am tras o gura mare de aer, pregatindu-ma sa cobor cand mi-am simtit incheietura prinsa usor si m-a intors spre el.

Si-a lipit tandru buzele de ale mele, simtindu-i caldura in interiorul meu si dorindu-mi ca acest sarut sa dureze pentru totdeauna.

Dar in cele din urma el il intrerupse, ramanand inca aproape de fata mea.

- Spune-i adevarul. Murmura usor, privindu-ma in ochi.

Am aprobat din cap nerealizand ce fac si m-am departat inca ametita de el, iesind din masina.

Am inchis portiera in urma mea, geamurile fumurii impiedicandu-ma sa il mai vad.

Abia cand aerul rece m-a izbit mi-am dat seama ce voia el sa zica: sa ii spun tatei adevarul despre noi. Sigur, care parte? cea in care saream amandoi cu masina peste un tren in miscare sau in care el ma satisfacea oral pe capota ei  sau cea in care ne drogam amandoi in interiorul masini? Oricare parte din adevarul din noaptea asta i-as fi spus-o, riscam sa nu mai ies din casa pentru restul vietii.

Mi-am scuturat usor capul, incepand sa merg pe aleea casei mele. Masina era inca in spatele meu.

Am tras o alta gura mare de aer cand am deschis usa de la intrare, normal ca tata o lasase descuiata, asteptandu-si fiica ratacitoare sa se intoarca acasa.

Cand am inchis usa in urma mea am auzit motorul pornind, cu un marait lent si am observat masina disparand prin micutul geam de sticla de pe usa.

Acum eram oficial pe cont propriu si exact cum gandisem inainte, frica se instala imediat in mine atunci cand el nu mai era in preajma mea.

Am facut pasi mici pe parchetul dur, nereusind sa opresc zgomotul produs de bocanci mei. Ma gandeam sa ma descalt, dar nu mai avea rost. Am tresarit cand l-am vazut pe tata asezat pe canapeaua din sufragerie, avand telefonul in mana si dormind  nelinisitit. Incruntatura de pe fruntea sa dovedea ca nu adormise in conditii prea bune.

M-am fatait pe loc nefiind sigura daca era bine sa il trezesc acum sau mai tarziu. Sigur adormise destul de tarziu, plin de griji care il epuizasera.

Brusc, o idee mi-a venit in minte.

M-am descaltat usor de bocanci, asezandu-i langa usa, mi-am dat geaca jos si am mers spre bucatarie.

Planuiam sa pregatesc micul dejun si o cafea, apoi sa il mint ca venisem mult mai devreme acasa dar am preferat sa nu il trezesc. Tot minciuna era mai buna sa te scoata din probleme.

Dar agitatia mea prin bucatarie mi-a stricat planurile. Imediat am auzit un strigat speriat care imi rostea numele.

- Sunt aici, tata! Am spus strangand din ochi, gandindu-ma ca ar fi fost o idee buna sa ma schimb in pijamale. Imbracata asa nu scoteam mai mult de o ora din intoarcerea mea.

Ca o tornada tata a aparut in bucatarie, venind spre mine si analizandu-ma, parca asigurandu-se daca mai sunt intreaga.

- Unde ai fost? Aproape imi tipa in fata, plin de exasperare.

- Imi pare rau, tata, am fost cu niste prieteni, am pierdut notiunea timpului, telefonul mi s-a descarcat si...

Nu am apucat sa continui pentru ca tata m-a oprit ridicand palmele in sus. Intr-un fel eram fericita ca o facuse, oricum nu mai stiam ce sa  zic.

- M-am saturat de asta, Katherine, rosti cu o seriozitate care ma speria. Dar stii ceva? Esti majora, poti sa faci ce vrei... vrei sa iti schimbi viata, sa ti-o distrugi, este treaba ta. 

- Tata nu imi distrug viata, de fapt, dupa noaptea asta pot spune ca este prima data cand fac un pas care nu duce la distrugerea mea. I-am raspuns usor ofensata de conceptia lui.

- Fie cum spui tu. Eu sunt pregatit sa iti accept deciziile daca si tu o sa le accepti pe ale mele.

M-am incruntat neintelegand incotro se indrepta discutia. Mai ales ca tata devenea calm.

- Ce vrei sa spui? Am intrebat sceptica.

El inspira adanc si stiam deja ca asta nu poate fi de bine.

- O sa discutam dupa ce te intorci de la scoala. Isi batai capul batand in retragere, dar nu aveam de gand sa las lucrurile asa.

- Nu, tata, o sa discutam acum, de multa vreme imi ascunzi ceva si vreau sa stiu exact despre ce este vorba. I-am impus autoritara, asezandu-mi mainile in san. Si-a muscat buza nestiind ce sa spuna. Lucrurile decurgeau intr-un fel in care nu m-as fi asteptat. Eu trebuia sa fiu cea interogata si pusa intr-o postura dificila, dar situatia era complet invers.

- OK! Spuse resemnat. Dar va trebui sa vii cu mine.

Am clipit des, incruntandu-ma.

- Unde sa vin cu tine? Tata ce se intampla?

Situatia devenea deja ciudata.

- Daca ti-ai gasit pe altcineva doar spune-mi. Am vorbit putin mai tare decat ar fi trebuit. Eram sigura ca asta era si brusc am realizat ca daca tata avea pe cineva nu va avea dreptul sa imi interzica si mie asta.

- Da, Katherine, mi-am gasit pe altcineva, dar nu asa cum crezi tu. M-am incruntat din nou simtindu-mi capul vajaind. De ce un lucru atat de simplu trebuia explicat intr-un fel atat de complicat?

- Ce Dumnezeu tot spui acolo? Cum adica nu asa cum cred eu?

Tata respira adanc, frecandu-si fruntea cu varful degetelor. Incepeam sa ma speri deja. Doar nu se impacase cu mama?

 - Vino cu mine! M-a prins de mana tragandu-ma dupa el afara din casa. Ne-am indreptat spre garaj unde mi-a facut semn sa intru in masina.

- Tata, ma sperii, ce vrea sa insemne asta? Unde ma duci? M-am plans cand am intrat in masina, iar el a iesit rapid de pe alee.

- Doar asteapta si, Katherine, orice ar fi promite-mi ca vei incerca sa asculti. M-am fatait in scanul meu complet debusolata de atitudinea si comportamentul lui.  Nu intelegeam unde ma putea duce dis-de-dimieata ca sa imi explice despre noua sa relatie. Bucataria nostra nu era un spatiu bun pentru destainuirea trairilor sufletesti?

Era aproape sase dimineata si ma intreb daca voi mai ajunge la timp la scoala. Nu ma deranja nici daca nu ma mai duceam deloc, inca aveam nasul infundat si ma simteam ca un vulcan care fierbe si se pregateste de explozie. O explozie in mai multe privinte. Voiam sa ma intorc acasa, sa il chem pe Harry si sa zac in pat alaturi de el.

Am tresarit usor cand nu dupa mult timp, tata a oprit masina. Am privit rapid in jur si ne aflam intr-un cartier asemanator cu al nostru, doar ca aici casele pareau mai mari.

Am coborat din opelul argintiu  simtind fiorul vantului cum imi zbarleste pielea. Inca era extrem de frig si ploaia ameninta sa inceapa din nou in curand.

Mi-am frecat bratele peste materialul din piele al gecii lui V, aducandu-mi aminte ca inca ii purtam hainele.

Tata a venit langa mine. Parea ca are nevoie de o hiperventilatie serioasa.

I-am facut semn din sprancene sa faca odata ce are de gand pentru ca deja inghetam rau.

Am intrat pe aleea unei case cu o structura de tip vechi, dar totusi frumos reinitializata, cu exteriorul vopsit intr-un alb-galbui.

Afara era inca semi-intuneric. Om nebun, sa trezeasca biata femeie la ora asta pentru a i-o prezenta pe fiica lui nebuna si nu prea prietenoasa.

Tata a ciocanit de doua ori apoi s-a oprit. Am asteptat fataindu-mi genunchiul si frecandu-mi bratele incontinuu. Insa am incetatat orice miscare cand am observat usa deschizandu-se usor. Prea usor, haide cucoana, te inteleg ca te-am trezit din somn dar pune mai mult suflet.

Eram cat pe ce sa stranut, dar am ramas fara suflare cand am vazut cine a aparut din spatele usi.

- Christopher! Expira femeia blonda, putin speriata privindu-l pe tata, apoi pe mine.

- Buna, Roberta! Am simtit cum mi se inmoaie picioarele cand tata s-a aplecat sa o sarute pe aceasta femeie, s-a aplecat extrem de mult avand in vedere ca ea era in scaun cu rotile.

Femeia l-a privit speriata, indreptandu-si rapid privirea spre mine, care ramasesem perplexa in dreptul usii.

Tata s-a ridicat usor, uitandu-se la mine si parca rugandu-se sa nu exlodez inainte de vreme.

Era acelasi sentiment scarbos pe care il aveam atunci cand o vedeam pe mama sarutandu-l pe noul ei sot. Se dubla la tata... o sa imi iau cu pastile de greata in geanta de acum in colo.

Mi-am scuturat capul si am intrat inautru la invitatia femeii, dupa ce s-a dat cu greu inapoi in scaunul cu rotile.

Tata ramasese singur, isi ocupa timpul cu sechestratul si controlul meu permanent. O noua femeie in viata lui era chiar un lucru bun pentru mine. Nu o vedeam ca pe viitoarea mea mama si nici nu aveam de gand sa ii spun asa, dar atat timp cat il va tine ocupat pe tata si pe mine ma va lasa in pace, poate ca nu voi fi asa scorpie cu ea cum planuisem la inceput.

Am urmat-o pe aceasta pana in sufragerie, stralucirea peretilor albi imi dubla durerea de cap.

Femeia s-a oprit in scaun, langa canapea insa tata a ramas in picioare fiind in permanenta aproape de mine si analizandu-mi reactiile atent. Devenea deja enervant.

- Katherine, probabil ai inteles deja ca Roberta este...

- Da, da! Este iubita ta, m-am prins. Ei bine, casa de piatra, fara prea multe scari. Mi-am muscat repede buza, gura sparta ce sunt. Se putea sa nu fac eu vreo remarca sarcastica la adresa ei?

Adu-ti aminte, Katherine: fii cuminte si lasa-l pe tati in pace, altfel o sa afle ce ai facut noaptea trecuta si o sa participi la nunta lui incuiata intr-un dulap.

Tata mi-a aruncat o privire furious.

- Scuze! Am murmurat repede.

- Este in regula, aud asta destul de des si oricum, ai dreptate, urasc scarile. Noua iubita care se doarea viitoare mama vitrega mi-a zambit cald. O credeam ca este nebuna dupa tata, dar intelegea ca el vine la pachet cu o adolescenta rebela si greu de imblanzit. 

- Da, suntem impreuna, confirma tata incercand sa reinceapa discutia. Dar noi ne cunoastem de multa vreme.

M-am incruntat usor, incercand sa imi aduc aminte daca o mai vazusem pe femeia asta vreodata incat tata sa spuna asta.

- Roberta a fost prima mea sotie.

Am simtit cum mi se inmoaie piciorele, si nu a fost doar un sentiment pentru ca imediat mi-am simtit genunchii cedand. Noroc ca m-a prins tata inainte sa cad jos.

- Prima ta sotie?! Am tipat zmulgandu-ma din mainile sale.

- Katherine, te rog, asculta-ne...

- Tu sa taci! I-am strigat femeii plina de furie. Fusese prea frumos sa cred ca o asemenea experienta se poate termina fara nervii mei intinsi la maximum.

- Ce dracu' vrea sa insemne asta? Am tipat din nou si imediat am auzit niste pasi, iar cineva ni s-a alaturat in living.

- Mama, ce se intampla aici?  

Am paralizat.

Nu ma puteam intoarce sa vad  chipul acelei voci, dar stiam deja atat de bine cui ii apartine. Zgomtul ala ca o zgarietura pe creier nu voia sa imi dea pace.

Imediat a venit mai aproape de noi si mi-am simtit parul urcandu-se in cap cand am vazut-o pe Amber langa mine. Cel putin socul ei era la fel de mare ca al meu cand m-a vazut.

- Mama, ce cauta astia aici? A tipat furioasa privindu-l pe tata cu aceeasi furie ca si pe mine. Deci il cunoastea deja.

Toate lucrurile mi s-au aliniat in minte facandu-mi capul sa explodeze. Amber Wrise... prima sotie... nu, nu se putea ca ea sa fie...

- Tata, te rog spune-mi ca asta nu e sora mea! Am marait printre dinti respirand greu si incercand sa ma tin pe picioare. Imediat ce mi-a auzit cuvintele Amber a afisat o fata disperata.

- Ba da, Katnerine! Tu  si Amber sunteti surori si amandoua sunteti fetele mele!

- Ce?! Ea este fiica ta? Tipa Amber ca o nebuna. Evident stia mai multe decat mine privind trecutul tatalui meu.

Stiu ca disperarea noii vesti imi cauza reactii exagerate dar nu le puteam controla. M-am prins cu mainile de par venindu-mi sa urlu de furie. Cum putea sa mi se intample tocmai mie asa ceva?

- Va rog, lasa-ti-ma sa va explic!

- Sa explici ce? Ca m-ai abandonat inainte sa ma nasc. Ca ai abandonat-o pe mama si ai fugit cu o taratura.

Am simtit ca explodez la cuvintele lui Amber. Fara sa imi dau seama mi-am ridicat palma si am pleznit-o peste fata. Poate ca era cum era, dar nimeni nu isi permitea sa vorbeasca asa despre mama, mai ales o taratura mult mai mare.

- Daca mai zici vreodata asa ceva despre mama mea o sa imparti acelasi scaun cu a ta. Am marait printre dinti, aplecandu-ma spre ea. Difereanta de inaltime era in favoarea mea.

Plus ca ea nu avea atata experienta ca mine in asi exprima furia si eu acum   fierbeam. Il vedeam pe tata cum incearca sa ma calmeze, dar nu indraznea sa se atinga de mine. Stia ca asa va complica lucrurile si mai tare.

- Oh, serios? Se indrepta rapid plina de superioritate. Atunci, spune-mi tu ce e? Cum numesti o femeie care lucreaza intr-un club de noapte ca dansatoare la bara, suceste mintile barbatilor, le manca banii, apoi ii schimba ca pe niste sosete murdare?

  Am simtit cum imi explodeaza o vena in cap, mai ales ca nimeni nu prostesta la amalgamul de prostii pe care Amber il scotea pe gura.

Am incercat din nou sa o lovesc dar tata m-a prins rapid de incheietura si m-a tras spre el.

- Kath, inceteaza. Stiu ca doare sa auzi asta dar... Amber spune adevarul.

M-am intors spre tatal meu cu o masca de soc.

- Imi pare rau ca trebuie sa aflii asta tocmai acum, dar inainte si chiar in momentul in care am cunoscut-o pe Amanda, era o stripteoza.

M-am zmuls furioasa din mainile sale simtind cum explodez de nervi si lacrimile imi ies din ochi ca un siroi de durere.

- Voi incercati sa ma omorati? Ati planuit sa ma distrugeti de tot? Am tipat spre ei cu pumnii strans in firele de par.

- Nu, Katherine, scumpo, tata veni repede spre mine.

- Nu te apropia de mine! Am tipat spre el, simtindu-mi respiratia iesindu-mi din ce in ce mai greu.

- Katherine, doar lasa-ne sa iti spunem totul de la inceput apoi poti sa ne judeci in ce fel vrei tu. Ma implora femeia blonda pe care deja o uram din tot sufletul.

- Ce adevar? Acum va gasiti voi sa imi spuneti adevarul? Dupa ce m-ati mintit o viata? Am respirat nervoasa aruncandu-mi geaca de pe mine. Deja imi era ingrozitor de cald. – Si,  ia spune, tata, ai trait cu doua neveste in acelasi timp? Cu doi copii? Ne schimbai ca sa nu te plictisesti. L-am batjocorit in ura, aruncandu-i un zambet sadic.

- Katherine, nu e asa...

- De asta ai vrut tu sa ne mutam aici, nu? Aveai planurile facute de mult. Am constientizat fiecare amanunt asezandu-se acum in mintea mea si prinzand sens.

- Katherine, asculta-ma! De data asta tipa mai tare, asta ma enerva si mai rau.

- Nu am trait cu amandoua in acelasi timp. Roberta a fost prima mea sotie, dar parintii sai nu m-au acceptat niciodata. O iubeam asa ca ne-am casatorit pe ascuns, astfel ea a luat numele meu. Dar cand parinti ei au aflat au luat-o, mi-au interzis sa o mai vad. Eram un biet adolescent parlit iesit de pe bancile liceului si fara un ban in buzunar.

Tata respira greu, amintirile aducandu-i o durere groaznica in suflet.

- Ramasesem singur, o asteptam sa se intoarca dar asta nu s-a mai intamplat. Intr-o seara mi-am pierdut cumpatul si voiam sa uit de tot. Asa ca am plecat intr-un club alaturi de mai multi prieteni unde m-am imbatat si atunci am cunoscut-o pe mama ta. Era dansatoare in acel club si mi-a furat mintile imediat. Facu o pauza privindu-ma atent. - In noaptea aia m-am culcat cu ea.

Am simtit lacrimile cum imi navalesc peste fata. Mama mea fusese o stripteoza si il cunoscuse pe tata in cel mai josnic mod posibil.

M-am dat cativa pasi inapoi nefiind sigura daca voiam sa mai aud si restul. Tata s-a apropiat de mine totusi nu m-a atins.

- Dupa asta am continuat sa ne  vedem, iar la cateva saptamani am aflat ca ramasese insarcinata.

- Deci asta sunt eu? O intamplare neprevazuta? O consecinta dupa o noapte de betie in care ai vrut sa uiti de toate? Vorbele mi-au iesit cu sughituri de durere, deja nu il mai puteam vedea bine din cauza lacrimilor care imi curgeau siroaie pe fata.

- Nu, scumpo, nu e asa! Spuse tata aproape disperat incercand sa ma ia in brate. M-am ferit scarbita de el.

- Nici macar nu o cunosteai, erai beat! Cum poti spune ca nu e asa? M-am nascut in urma unui viol. Am strigat plina de durere.

- Katherine, inceteaza, ma zgalati puternic prizandu-ma de umeri. Chiar daca nu o cunosteam pe mama ta atunci, m-am indragostit de ea din prima clipa. Si nu a fost un viol. Amandoi am fost de acord, nu am platit-o pentru asta. Am continuat sa o vad chiar si inainte sa aflu ca tu o sa te nasti. Tu, ai fost o surpriza neasteptata, dar totusi extrem de frumoasa pentru noi. Eram orbit de mama ta atunci si stiu sigur ca si ea era de mine. A renuntat la slujba aia, ne-am mutat in New York. Am fugit de trecutul meu si am lasat totul in urma doar pentru tine, Katherine. Tu ai devenit scopul meu in viata iar eu si mama ta te-am iubit din prima clipa in care am aflat ca vei veni pe lume.

- Da! Am raspuns cu un zambet amar. Se vede cat de mult m-ati iubit. Atunci ea, cum a  aparut? Am spus aratand spre Amber ca spre cel mai dezgustator lucru din lume. Ea parea deja ca stie povestea si era doar nervoasa pe vorbele mele.

- Dupa ce parinti mei mi-au interzis sa il mai vad pe Christopher m-au obligat sa ma mut. De data asta femeia din scaunul cu rotile prelua cuvantul. - Aveau multe proprietati la tara, tatal meu se ocupa cu vanzarea de pamanturi si astfel am fost izolata la sute de kilometrii de Christopher. Imi era imposibil sa iau legatura cu el si dupa un timp am aflat ca sunt insarcinata. Norocul meu ca parinti mei nu au fost atat de cruzi pe cat as fi crezut si m-au lasat sa pastrez copilul, ba  chiar le-a inmuiat sufletul.  Dupa un timp si dupa multe rugaminti am reusit sa ii conving sa ii mai acorde o sansa. M-am intors in Seattle dupa cinci luni, sarcina era deja destul de avansata si de-abia asteptam sa il vad din nou pe Cristopher. Dar nu l-am mai gasit. O masca de durere se asternu pe chipul ei, lasandu-si fata in jos. Am observat durerea asternuta si pe chipul tatalui meu.

- Am aflat ca se mutase in New York si se casatorise deja cu alta femeie care ii astepta copilul la fel ca mine. Eram distrusa, nu stiam ce sa mai fac. Nu ma puteam duce peste el, deja isi formase o noua familie si o luase de la capat. Sa reapar in viata lui ar fi fost ca si cum i-as infige un cutit intr-o rana  vindecata. Nu stiu sigur cum am avut accidentul, eram orbita de durere si imi aduc aminte ca goneam pe strazi fara o destinatie anume cautand ceva care sa imi opreasca suferinta din suflet. Si l-am gasit. M-am ciocnit de o alta masina in depasire si de atunci viata mea s-a distrus complet. Am fost la un pas sa pierd sarcina si cu greu am reusit sa o mentin chiar si dupa asta. Accidentul imi afectase coloana vertebrala iar din cauza pantecului care apasa greu pe adomneul meu mi-a fost imposibil sa o indrept sau sa ma mai vindec la timp. Am fost captiva la pat pe tot parcursul sarcinii, care dupa accident a fost una plina de probleme. Dar am reusit, am nascut o fetita frumoasa care mi-a luminat viata.

Termina cu un zambet cald pe chip, dar care nu a reusit sa ma inbuneze. Recunosc ca avusese o viata destul de urata, dovada ca dupa tata nu s-a mai maritase si chiar ii pastrase numele. Eu am fost greseala care a distrus destinele a doua persoane si chiar mai mult decat atat.

- Dupa ce m-a nascut mama nu a mai putut niciodata sa se ridice in picioare. In tot acest timp te-a asteptat pe tine,  uram sa o vad plangand, sa stiu ca tu esti fericit undeva alaturi de tarfa ta si  ea te asteapta ca o proasta. Cuvintele lui  Amber au iesit cu o ura de care nu o credeam capabila. Niciodata nu mi-am dorit sa te intorci. Te-am urat intotdeauna pentru toata suferinta pe care i-ai adus-o mamei. Si tocmai acum vii inapoi cu progenitura ta sa imi luati tot ce  mai aveam   important in viata.

Am simtit printre lacrimile lui Amber apropo-ul batut spre Harry.

-  Macar tu nu ai trait intr-o minciuna. Ai avut un singur parinte, dar care te-a iubit si nu ti-a ascuns adevarul despre cine esti. Ce rost a avut pentru mine sa ii am pe amandoi? Ca sa aflu acum ca tot ce a reprezentat familia mea a fost o greseala. Ca eu am fost o greseala. Ca mama mea este mai perfida decat am crezut iar tata un mincinos nenorocit. Macar tu ai fost nascuta din iubire, dintr-o relatie serioasa nu dintr-o aventura de o noapte.

Am tipat spre ea simtitind ca nu ma mai pot controla, tata nu avea curaj sa protesteze in fata cuvintelor mele.

Simteam deja cum mi se face groaznic de rau si mi-am frecat fruntea strangand din dinti. Cedam fizic si psihic.

- Stiti ceva, ramaneti impreuna. Fiti o familie fericita asa cum nu ati avut ocazia din cauza mea. Am spus cu o voce amara si m-am intors sa ies din casa.

Tata a fugit dupa mine si m-a prins de umar.

- Lasa-ma in pace, nu vreau sa te mai vad niciodata! I-am strigat in fata plina de furie si m-am zmuls din stransoarea lui alergand afara din casa.

- Katherine, opreste-te! A strigat dupa mine in momentul cand am intrat in masina sa si am derapat rapid indepartandu-ma de casa asta blestemata.

Am deschis geamul lasand aerul rece sa ma loveasca in fata si rugandu-ma sa imi spele amintirea acestei dimineti din memorie. Incepuse atat de frumos si totul era perfect, iar acum s-a transformat intr-un dezastru mai mare decat orice pedeapsa pe care ar fi putut sa mi-o dea tata.

Mi-am zarit reflexia in oglinda retrovizoare si am strans din dinti observand parul galben care mi se agita peste fata.

Furioasa, am oprit in fata unui supermarket si am intrat inauntru. Oamenii ma priveau speriati observand probabil halul in care aratam si lacrimile care imi curgeau siroaie pe fata. Le stergeam nervoasa cu dosul palmei insa fara sa le pot opri.

M-am oprit in fata standului cu vopsele de par si am inhatat rapid trei cutii cu cea mai inchisa nuanta de negru. Puteam sa iau decolorant, dar nu stiam sigur cum sa folosesc chestia aia si clar nu aveam dispozitia sa ma documentez.

Am platit vopseaua de un negru albastrui dupa ce m-am intors in masina si am cautat bani prin torpedoul tatei. vanzatoarea se uita la mine ca la o persoana nebuna. Si sigur asa aratam.

Am ajuns acasa simtind cum cad de pe picioare. Riscam ca tata sa se intoarca dar eram sigura ca in momentul asta nu ar fi facut-o. Ma cunostea si stia foarte bine ca intr-o situatie ca asta cel mai bine este sa ma lase singura sa ma linistesc.

Dar nu aveam de gand sa ma linistesc, nu stiam un loc mai bun unde sa ma vopsesc si chiar nu voiam sa par mai nebuna decat eram si sa merg acasa peste Kristen sau Candice sa le imprumut baia. Puteam merge la Harry, dar chiar nu voiam sa ma vada in starea asta. Nu stiu daca mai tarziu voi arata mai bine si chiar daca in momentul asta aveam nevoie de el mai mult decat de orice, nu puteam suporta sa ma vada intr-o situatie atat de deplorabila.

Am intrat in direct in baie si am pregatit vopseaua in recipentul de plastic pe care il folosisem data trecuta.

Eram agitata si plina de nervi, iar asta era cu adevarat o reactie exagerata dar nu mai suportam, nu ma mai suportam.

Cum putea viata mea linistita si absolut normala sa se schimbe atata de mult in mai putin de un an de zile? Cat adevar imi fusese ascuns. Si acum imi amintesc povestea parintilor mei, cum ca ei s-ar fi cunoscut intr-un parc de distractii. Intr-adevar, fusese o distractie pentru ei noaptea aia dar a avut o consecinta dezastruoasa.

Lacrimile imi curgeau siroaie pe fata si incercam sa nu imi bag vopseaua toxica in ochi, pentru ca deja eram manjita pe toata fata, pe gat si chiar si pe tricou aducandu-mi brusc aminte ca geaca mea ramasese la nenorocita aia acasa.

Mirosul toxic al vopselei ma ustura pe nas, dar am continuat sa aplic crema peste tot parul meu, smulgand cateva fire din cauza furiei,  nuanta de un negru intens prelua deja controlul.

Nu imi venea sa cred ca mama mea fusese o desfranta. Eu vedeam in ea femeia perfecta, modelul perfect. Acum inteleg de unde mostenisem dragostea pentru dans, doar ca ea practicase alt gen de dans. S-a culcat cu tata in prima noapte in care l-a intalnit, cu un client beat si necunoscut care a uitat sa se protejeze si a lasat-o cu o sarcina nedorita.

Am lovit cu pumnul in oglinda tipand de furie, realizand cum fusesem eu de fapt, creata. De ce nu m-a avortat? De ce m-a lasat sa traiesc in nenorocirea asta? Si dovada ca cineva chiar isi bate joc de mine: mai era si Amber. De ce ea? Dintre atatea fete de pe lumea asta de ce trebuia sa fie tocmai ea sora mea?

Voiam sa plec, sa dispar. Sa nu mai vad pe nimeni. Toti oameni in care aveam incredere si ii iubeam imi distrugeau viata. Tata era ultimul in care mai credeam pe lumea asta si acum aflu ca el m-a mintit chiar mai mult decat mama.

Am iesit de sub jetul de apa si m-am privit in oglinda murdara de vopsea, la fel ca tot restul baii. Negrul imi ramasese imprimat pe pielea de pe fata si am inceput sa frec nervoasa cu un prosop inrosindu-mi portiunea patata si provocand o usturime suparatore. Nuanta asta era mult mai dificila.

Am privit fara expresie chipul palid si fara suflet din oglinda. Eram din nou aceeasi eu de acum cateva luni care se droga si nu vedea niciun sens in viata. Astfel am realizat ca nu incepuse niciun nou capitol, eram in acelasi plin de durere caruia i se alaturau constant suferinte noi.

Parul negru imi schimba chipul complet, oferindu-mi o expresie mult mai matura si dura. Imi placea asta. Negrul albastrui era chiar mai inchis decat nuanta mea naturala, mult mai inchis si diferit fata de satenul ciocolatiu al mamei. Cu toate astea, nu oprea asemanarea dintre noi doua, readusa la viata prin nuanta asta inchisa. Dar macar eram eu, adevarata eu si nu o sa mai chimb nimic la mine ca sa nu seman cu altcineva.

Am iesit din baie, lasandu-mi parul umed sa picure pe trupul meu si pe jos. Apa neagra  imi pata pielea si covorul.

Am intrat in camera mea cu gandul sa ma schimb si apoi sa plec din casa asta unde nu aveam de gand sa ma mai intorc. Dar am fost surprinsa cand am gasit o cutie mare de carton asezata langa patul meu.

M-am apropiat de ea si am ridicat plicul asezat pe aceasta. Am inghitit in sec si mi-am simtit din nou tamplele explodand cand am observat ca era de la mama.

Am rupt furioasa plicul, fiind curioasa intr-un fel sa vad ce avea de spus.

Dar ramas fara aer cand din interiorul acestuia am scos o hartie ciudata, colorata si cartonata care mi-a facut stomacul sa se intoarca pe dos cand am vazut mireasa desenata pe ea. Era o invitatie la nunta.

Am incercat sa respir normal si am desfacut-o incepnad sa citesc lungul sir de cuvinte din interiorul acesteia.

 " Scumpa mea Katy, stiu ca ma urasti si mi se rupe sufletul in fiecare zi cand ma gandesc ca tu nu ma mai consideri mama ta.

Poate ca tu crezi ca eu nu te-am iubit niciodata, dar nu este asa. Katherine, tu ai fost, esti si o sa fii pentru totdeauna cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata.

Imi pare rau pentru decizia pe care am luat-o. Am crezut pana in ultimul moment ca te voi lua cu mine, ca tu vei alege sa vii cu mine. Stii cat de apropiate eram una de cealalta si as da orice sa te am acum langa mine.

 Eu si tatal tau nu mai aveam un viitor impreuna. Eu am inceput o alta viata si probabil si el la fel.

Dar tu inca ne legi, scumpo si mi-as dori din toata inima, chiar daca nu vrei sa ramai cu mine, macar sa imi vorbesti.

Stiu ca il urasti pe Hugh, dar nu mai pot schimba decizia asta. O sa ma marit cu el.

Vreau sa vi si tu la nunta mea, Kath, am nevoie de tine, scumpo. Am nevoie sa ma ierti si macar sa ma suporti daca nu ma mai poti iubi.

Te implor, am nevoie de tine. Tu esti si vei ramane sufletul meu si nu pot sa fac pasul asta fara tine. Sper sa nu ma urasti si mai tare pentru asta si sa ma intelegi. Poate mai tarziu iti voi putea explica mai multe.


                                                  Te iubesc, Katherine!

Am strans invitatia in mana simtind sughituri de lacrimi. Am cazut in genunchi frecandu-mi ochii cu minile. Viata mea putea deveni mai urata de atat? Era imposibil ce mi se intampla. Imposibil pentru un suflet de om sa suporte atatea.

M-am ridicat nervoasa spre cutie, nu imi pasa ce se afla in interiorul ei. Am luat-o in brate, simtind-o grea si am aruncat-o direct pe balcon, scotand alt tipat de furie.

Cum indraznea sa ma invite la nunta ei? Cum putea femeia asta sa aibe atata tupeu si nesimtire? Normal ca nu se putea marita cu pocitania aia, nu-l iubea. O facea pentru bani lui, dar se simtea constransa si chinuita ca ma pierduse pe mine. Intr-un fel, ma simteam bine, macar asta imi demonstra ca ma iubise cat de cat.

Dar eram copilul ei. Si o bestie isi iubeste puiul, dar mama mea nu m-a iubit suficient, multe lucruri au fost pe primul plan pentru ea, inaintea mea.

M-am dezbracat de hainele ude si murdare, realizand ca ii datoram lui V o perehe noua de blugi si probabil o geaca.

Mi-am luat din dulap o pereche de blugi negri si un tricou la fel, incercand sa copiez imaginea lui Harry. El era tot ce imi mai ramasese si de-abia il primisem cu adevarat noaptea trecuta, daca il pierdeam si pe el, nu as mai fi rezistat.

 Mi-am cautat telefonul in pantalonii de pe jos. As mai fi plans, dar deja nu mai aveam lacrimi.

Am constatat speriata ca era stins, aducandu-mi aminte ca facusem asta seara trecuta pentru a scapa de apelurile lui tata.

M-am uitat speriata la ceas si mi-am pus mana la gura cand am vazut ca era trecut de noua dimineata. Il lasasem complet balta pe Harry, la fel si scoala.

Am cautat numarul lui, evitand sa citesc sutele de mesaje pe care le aveam primate. Unele erau probabil de la el.

Ma gandeam ca poate fi in ora si nu o sa imi raspunda, dar am ramas surprinsa cand dupa primul sunet a raspuns imediat cu o voce aproape disperata.

- Katherine, unde esti?

Am clipit des uimita de reactia lui neasteptata. Credeam ca nu imi va raspunde, ca va fi suparat pe mine, dar el parea de-a dreptul ingrijorat.

- Su-sunt acasa! M-am balbait putin speriata.

- Ce cauti acasa? De ce nu imi raspunzi la telefon? Il simteam extrem de agitat si de data asta suparat. In jurul sau pareau sa fie mai multe persoane la fel de agitate ca si el.

L-am oprit din proteste simtind cum nu imi mai pot stapani lacrimile care au inceput din nou sa curga.

- Harry... am nevoie de tine! Am rostit, lacrimile dandu-mi de gol suferinta.

El a tacut brusc.

- Katherine, esti bine? I-am simtit din nou teama din voce si parea ca fuge. Sunetul motorului sau a rasunat in telefon.

- Nu! Am expirat, incepand sa plang si mai tare.

- Katherine, iubito, ma sperii, spune-mi ce ai patit? Esti ranita?

 Ranita? Da, in suflet, desi el parea sa se gandeasca in cu totul alta directie. Simteam viteza pe care o avea, si claxoanele masinilor pe langa care trecea ca un glont.

- Nu! Vreau sa vii la mine! Am suspinat din nou desi stiu ca facea asta deja.

- Ajung la tine imediat, iubito! A rostit rapid si hotarat apoi apelul s-a intrerupt.

M-am asezat pe pat putin surprinsa de reactia lui. Parul imi uda tricoul si imi creea o senzatie de disconfort.

Am vrut sa merg la baie sa imi iau un prosop, dar am fost intrerupta cand am auzit motorul cunoscut  de afara. M-am dus stupefiata la fereastra, crezand ca mi se pare. Dar am respirat uimita cand l-am vazut pe Harry coborand din masina sa si venind rapid spre casa mea.

Am auzit usa de la intrare deschizandu-se zgomotos si pasii rapizi care au urcat fulgerator pe scari. Chiar nu ii pasa ca tata putea fi acasa?

M-am intors speriata cand am auzit usa camerei mele deschizandu-se rapid si Harry a aparut speriat din spatele ei.

- Katherine! Respira exasperat venind cu pasi mari spre mine si prinzandu-ma in bratele sale ca pe un copil mic.

L-am ascultat calmandu-si respiratia in crestetul meu si mangaindu-mi parul ud.

- Unde ai fost? Mi-am facut o mie griji. Credeam ca ti s-a intamplat ceva. Te-am cautat pana si la Zac acasa. Ma acuza suparat indreptandu-si fata spre a mea.

Eu am clipit uimita. L-am observat analizandu-ma ciudat, parca tocmai acum observase ca eram schimbata.

- Ce ai facut? Am expirat socata. Ce Dumnezeu as fi cautat la Zac acasa?

- Katherine, sa nu imi mai faci niciodata asta. Imi ordona cu o seriozitate care ma speria. Am crezut ca cineva a aflat de tine si... se opri brusc strangandu-si ochi. Probabil avea legatura cu ce imi spusese noaptea trecuta. Dar acum eram prea ravasita ca sa incerc sa inteleg si asta.

- Ce s-a intamplat? Incerca sa se calmeze si imi mangaie parul negru si ud.

 L-am prins de mana, asezandu-ma cu el pe pat. I-am povestit tot ce mi se intamplase. Uimirea lui era normala  cand a aflat, dar o parte din el parea ca stie deja ceva din adevarul complet. Nu m-am putut abtine sa nu plang. I-am spus tot. Despre mama mea, despre trecutul parintilor mei si despre Amber, sora mea vitrega si fosta lui iubita care inca il voia inapoi si acum probabil planuia prin orice mijloc sa ma distruga.

 - Uita-te la mine! Aproape imi ordona prinzandu-mi barbia si tragandu-mi fata aproape de a sa.

Mi-am ridicat privirea stergandu-mi lacrimile cu dosul palmei. Imi parea rau ca il chemasem aici, nu voiam sa ma vada asa.

- Katherine, nu esti singura, murmura usor apropiindu-se mai mult de mine, agitandu-si corpul pe cearceafurile patului meu. Eu sunt aici. Ma privi serios in ochi.
Am inghitit in sec.

- Pentru cat timp? Nu mi-am putut abtine oftatul de durere care a iesit precum un sughit, alaturi de alt val de lacrimi care mi-au inundat fata. Dupa ce se intamplase nu mai aveam incredere in nimeni. Toate persoanele pe care le iubeam continuau sa ma tradeze.

- Pentru cat timp ma vei dori langa tine! 

Imi prinse barbia tragandu-ma aproape de fata sa incat i-am simtit respiratia pe chip. Am inghitit in sec in fata cuvintelor sale rostite cu o seriozitate deplina.
M-a tras mai aproape de fata lui, lipindu-si buzele de ale mele.

S-a desprins usor apoi mi-a prins corpul, ingropandu-l in bratele sale. Era atat de bine la pieptul sau cald, nimic nu mai parea sa conteze cand el era langa mine.
- Ia-ma de aici! Du-ma oriunde, nu-mi pasa. Vreau sa plec din locul asta.

Am rostit ridicandu-mi usor ochi spre el. Mi-a mangait parul si m-a sarutat pe frunte ganditor.

- Unde vrei sa mergem, iubito?

- Nu conteaza! Am expirat la pieptul sau.

M-a privit cateva secunde si si-a muscat usor buza. Il simteam indecis in ce voia sa spuna.

- Ai vrea sa imi cunosti mama?

Continue Reading

You'll Also Like

134K 6.4K 53
- De ce vrei să fumezi? întreabă brusc, privindu-mă în ochi. - Fiindcă e o iluzie care funcționează pe moment. Îți păcălește creierul și te face să...
259K 23.5K 34
¶A fost odată ca niciodată, o fată care s-a îndrăgostit de băiatul cu ochi sălbatici de pe strada ei preferată. A fost odată ca niciodată, un băiat c...
3K 458 30
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...
1.3K 130 18
Este vorba despre povestea a două fete Ana și Lia .Ele sau cunoscut la luceu, și vor avea parte de o mare surpriza atunci când descoperă trupa lor d...