Dangerous Love I. Obsession

By XCalypsoX

10.7M 239K 137K

După divorţul părinţilor săi, viaţa lui Katherine se schimbă radical. Renunţă la toate planurile pentru viito... More

PREFATA
Trailer
1. Adanc In Intuneric
2. Demonul
3. Capitol Nou, Probleme Noi
4. Electricitate
5. Protectorul
6. Dependenta
7. Orgoliu
8. Bantuita De Iluzii
9. Sa Inceapa Jocul!
10. Baiat Sau Fetita?
11. De-a Mama Si Tata
12. Fluturele
13. Furie
16. Imposibil
17. Lacrimile Demonului
18. Decizia
19. Sectiunea Secrete
20. Tatuajul
21. Marcajele Trecutului
22. Extaz
23. Roscata
24. Negustor De Moarte
25. Calul Troian
27. Power Rangers
28. Protectie
30. Consecinte
31. Ingerul
32. Trecutul
33. Prezent
34. Planuri
36. Marcajul
37. Gelozie
39. Ingerul Salbatic
40. Victime Colaterale
41. Incredere
Preview 44
Preview 45
45. Tatal Vitreg
Preview 46
46. Papusa Ruseasca
Preview 47
Surpriza
47. Yrrah
Preview 48
48. Prea Tarziu
Preview 49
49. Razbunarea
Epilog - Doi Demoni
Multumiri
The Game - Preview Trailer
Lansare Volumul 2. Cercul Vieții
Publicare eBook
Capitol Aniversar
dl ip

14. Adrenalina

243K 5.5K 4.1K
By XCalypsoX


                                                         

                                                   14. Adrenalina




 Mi-am dat seama pana la urma care era kilometrajul masinii si cand mi-am dat seama ca aveam 220 la ora mintea mea a inceput sa rosteasca o rugaciune in mod involuntar. Conducea ca un maniac, cu o masca de frustrare si furie intruchipata pe fata. Imi cautam cuvintele in cap, dar nu gaseam absolut nimic bun de zis, nimic care sa ma scoata din asta acum, pentru ca oricat m-as fi luptat cu mine insami, tot ma simteam vinovata pentru ce facusem… nu stiu de ce, dar pur si simplu asta simteam. Constiinta tampita.

 Luminile celorlalte masini zburau pe langa noi precum fulgerele in interiorul unei furtuni furioase. Mana lui Harry se misca rapid pe schimbator, marind viteza in fiecare secunda. Nici nu parea cu adevarat concentrat la condus. Mintea lui parca era azvarlita in alta parte, incruntandu-se deseori si strangand volanul in mana lui mare de fiecare data cand un gand nu-i convenea. Oare la ce se gandea acum? Unde voia sa ma duca?

Mi-am strans din nou centura in mana, facandu-ma mica in scaun la acest gand. Eram intepata si tupeista, dar Harry ma cam speriase astazi, nu imi era cu adevarat teama de el, nu il puteam vedea ranindu-ma, ma simteam mai in siguranta ca oriunde cand eram langa el. Furia si forta lui erau un plus de siguranta in jurul meu, dar asta nu insemna ca brusc are dreptul sa faca ce vrea cu mine.


Inca scormoneam prin cap ceva potrivit sa ii spun, dar am fost distrasa de niste lumini puternice care se intrezareau in fata noastra. M-am aplecat in fata fara sa vreau analizand mai bine peisajul. Parasisem deja agitatia orasului si ne aflam intr-un cartier destul de ciudat si clar, rau famat.

O singura strada ducea spre agitatia din centru. Sute de persoane roiau in jurul masinilor lor, fiecare etalandu-si propria bijuterie. Fumul dens, lumini puternice prazdand intunericul noptii, basii puternici ai muzici facand pamantul sa vibreze, toate astea ma incantau si ma speriau in acelasi timp.


- Unde m-ai adus? L-am intrebat analizand curioasa fetele din jur. Atunci cand ne-am facut prezenta in multime, majoritatea pareau adolescenti, desi figurile si comportamentul lor nu sugera tocmai o adunatura de copii educati.

 Imediat ce au recunoscut masina lui Harry, un val de urlete si chiote ne-a inconjurat, toti exprimandu-si galagios bucuria ca demonul li se alaturase. 

L-am privit pe Harry, zambea, intr-un fel triumfator si plin de mandrie.  
A marit si mai mult viteza masini cand a intrat intre ei. Am scos  un icnet incet si terifiat cand masina a inceput sa se invarteasca pe loc, fumul iesind in urma franelor puternice, ambaland motorul furios in ceea ce ghicisem ca este drifting. Era placut sa privesti asa ceva, dar niciodata nu fusesem in interiorul masinii, si de aici, sincer era inspaimantor si ametitor.

 - La distractie! Imi raspunse intr-un sfarsit, cu un zambet suspect de larg pentru furia care se presupune ca o avea asupra mea. A oprit brusc masina si am zburat in centura, pe care slava Domnului ca o aveam altfel capul meu ar fi facut contact cu parbrizul. 

Mi-am simtit stomacul in gat. Am nevoie de pastile de inima si de  greata in jurul acestui baiat.

- Grozav! Am bodoganit incercand sa imi restabilesc controlul stomacului. Harry a  iesit rapid din masina. Un alt val de aclamari l-a acaparat cand si-a facut chipul vazut. I-a salutat pe toti, ridicand mana in timp ce inchidea portiera in urma sa, zambind cu jumatate de gura, si o tona de mandrie. Contrastul imagini era chiar amuzant. Arata ca un rege intre supusi, un rege demonic care era capabil oricand sa il devoreze pe cel care ii incalca cuvantul, cum probabil facuse cu Joshua. Gandul la el mi-a suparat stomacul din nou.

 A mers cativa pasi in fata masinii, contrastul muschilor de pe spatele sau inca ma innebunea. Arata de-a dreptul uimitor sub luminile neoanelor de deasupra noastra. Tricoul negru se mula perfect pe abdomenul sau sculptat. Chiar daca era inca murdar de sange si de transpiratie, asta nu ii scadea din atractie. Probabil Harry ar fi arat sexy si acoperit cu noroi. Da, cu siguranta ar fi aratat…
Prieteni lui l-au salutat, Jay si Ty batand mana cu el si imbratisandu-l frateste cu un brat in jurul gatului iar V l-a lovit jucaus cu pumnul in umar, imbraitisandu-l apoi si ea. Erau fericiti ca scapase cu bine, si eu eram. M-as fi simtit ingrojitor daca ar fi intrat in probleme din cauza mea. Dar oare ei nu il mai vazusera deloc azi? Doar nu venise direct dupa mine cand a scapat de politie? Probabil stia clar unde ma gaseste devreme ce aseara el citise mesajele in locul meu.
S-a intors spre masina sau mai bine zis spre mine. Norocul meu ca prin parbrizul negru nu se vedea nimic din exterior, dar chiar si asa cei din jurul sau i-au observat atentia, dandu-si seama ca nu venise singur.

A zambit usor obraznic, spunandu-mi clar ca trebuie sa ies si eu din masina. De ce? As fi dat orice sa raman aici si sa evit sutele de priviri uimite si cercetatore care aveau sa ma loveasca cand imi voi face fata vazuta printre ei.
S-a intors cu totul spre mine, punandu-si mainile in san si mustrandu-ma cu privirea. Prieteni lui deveneau  suspiciosi, intrebandu-se probabil ce specimen se afla in masina demonului?

Nu aveam de gand sa fac si eu pe regina si clar nu voiam sa risc sa fiu luata de el pe sus si scoasa afara din masina cu forta, deoarece parea deja ca isi planifica sa faca asta.


Am oftat adanc, incercand sa ma calmez si mi-am desfacut centura. Mana mea s-a asezat nesigura pe dispozitivul de deschidere a usii, care era unul destul de ciudat. Am apasat butonul si usa s-a deschis automat. Am impins-o mai mult si am tresarit inapoi cand am vrut sa pun piciorul jos. De sub masina lui Harry venea o lumina ciudata, de un verde neon exact ca cea a aparaturilor de pe bord. Am privit rapid in jur si am observat ca toate aveau stralucirile astea ciudate, in diferite culori, care luminau asfalutul sub ele. Din nou, ma simteam ca intr-un joc video.

Am pus piciorul jos, ridicandu-ma rapid si uitand sa mai respir. O liniste mormantala s-a asezat in jur cand m-au vazut. Acum stiu cum se simtea un extraterestru venit intre oameni. Doar Harry inca zambea mandru, cu bratele incrucisate la piept. 

Inca eram in spatele portierei nefiind sigura daca este mai  bine sa o inchid sau sa intru inapoi in masina.


Harry a venit spre mine, mergand suav si prinzand rapid partea de sus a potierei, m-a tras din spatele ei, langa el, apoi a inchis-o rapid cu un zgomot automat.

M-a tras rapid in bratele lui, privindu-ma seducator in ochi. Inima mea a luat-o la galop.


- Si acum, o sa vezi ce inseamna distractia! Isi etala zambetul ametitor si in secunda urmatoare, mi-a prins baza gatului, tragandu-ma mai aprope de el si lipindu-si buzele calde de ale mele, framantandu-le intr-un sarut senzual dar totusi salbatic, care a starnit un alt val puternic de urlete de veselie in jurul nostru. 
Gestul lui parea cam exagerat. Ma obisnuisem deja cu saruturile lui neasteptate, dar nu in public. Desi acesta parea mai degraba un advertisment asupra celorlalti, demonstrand clar ca sunt cu el, sau… a lui, si nimeni nu trebuie sa se atinga de mine.


 I-am raspuns usor la sarut, ca sa nu arat ca fusesem adusa aici cu forta. Nu ma ajuta cu nimic acum daca faceam o scena in fata lor plus ca deja nu mai puteam rezista buzelor lui Harry, si m-am straduit din rasputeri sa ma abtin instinctului de a-mi incolaci bratele dupa gatul lui, mai ales cand el a inceput sa imi mangaie spatele, framantandu-mi tricoul cu mainile sale enorme care se simeau atat de protective.
In cele din urma  a intrerupt sarutul, zambind in continuare pervers, eu am incercat sa respir din nou.

M-a luat de mana si m-a condus spre gasca sa. Am fost fericita sa vad ca show-ul in care eu eram vedeta se terminase si fiecare se intorsese la activitatea lui precedenta.
- Bun venit in gasca, blondino! Ma saluta Jay vesel, prinzandu-ma frateste de gat si ciufulindu-mi parul.

Am mormait usor, aranjandu-mi parul la loc, dar nu m-am putut abtine sa nu rad, mai ales cand l-am vazut pe Harry aruncandu-i o privire criminala lui Jay. Blondul s-a facut mic, prefacandu-se un catel neajutorat.

- Sa nu dai! Se milogi acesta, lasandu-se in jos si ridicand mainile in sus in semn de predare.

- Sa nu dau?! Stii ca eu mereu dau! Marai Harry cu un amuzament macabreu si imediat s-a napustit asupra lui Jay, starnind o lupta in joaca. Amandoi aratau ca doi pisoi, luptandu-se pe un soarece. Jay era mai mic ca Harry si incerca sa iasa de sub el si sa isi il doboare insa fara prea mari sanse de reusita.


 Am inceput sa rad, privindu-i. Era surprinzator si frumos sa il vad  pe Harry asa, zambind fericit si distrandu-se, desi oricat ar fi incercat, ceva din  figura serioasa tot ii ramanea imprimata pe chip facandu-l sa para ingrozitor de atragator. Deodata, atentia mi-a fost atrasa de o figura cunoscuta. Ken a aparut intre noi cu un zambet usor timid, tinut frateste de gat de catre Ty.


- Eroul nostru! Tipa roscatul aclamandu-l pe japonez, care se simtea extrem de stanjenit si incerca sa il faca pe Ty sa taca din gura.

Toti au inceput sa aplaude si chiar daca asta imi aducea aminte de acel incident, am facut si eu la fel si am decis ca este timpul sa vorbesc cu el. Dar mi-a luat-o inainte Ty aducandu-l imediat langa mine. 

Harry inca il cotonogea pe Jay, dar i-am observat zambetul cand l-a vazut pe Ken. Astia doi erau prieteni deja?

- Hei, Kath, uite-ti salvatorul! Aclama Ty putin cam tare. Clar doza de bere pe care o avea in mana nu era prima de pe seara asta. Ken i-a aruncat o privire disperata, implorandu-l sa inceteze.

- Imi pare bine sa te cunosc, Kath, in alte imprejurari! Spuse cu un zambet cald intinzandu-mi mana.

- Si mie, Ken! Am dat mana cu el prietenoasa, si mers! Am adaugat sincera. Chiar nu stiu ce m-as fi facut fara el.

- Oricand! Era sincer si chiar daca era serios avea o fata blanda si matura, plus ca era incredibil de frumos.  Kath, nu uita cu cine esti aici si cine te ameteste de ti se inmoaie picioarele.

Ca un raspuns la gandurile mele, am simtit doua brate calde in jurul meu, smucindu-ma cu putere si ridicandu-ma in sus. As fi tipat daca nu cunoasteam asa de bine bratele astea si eram in stare sa le recunosc la cea mai mica atingere.

Am ras usor.

Harry si-a coborat capul spre gatul meu, sarutundu-ma rapid si pasional  pe pielea acestuia. Deveneam deja dependenta de asta.


- Ce faci, frate? Te integrezi? Ii vorbi lui Ken care inca era in fata mea, privindu-ne zambind.

- Da, e destul de tare locul asta! Aproba acesta analizand zona.
- Ei bine, considera-te unul dintre noi de acum incolo! Il incuraja Harry, tinandu-i in continuare mana stransa intr-o formula frateasca. Ken zambi dand din cap.
- OK, ce  am pierdut? Am intrebat privindu-i confuza pe amandoi. Deja erau frati? 
Amandoi chicotira.

- Am avut timp sa ne cunostem azi… si am realizat ca avem foarte multe in comun, plus, Harry ma privi deodata serios in ochi intorcandu-ma spre el. Te-a salvat pe tine! Spuse plin de seriozitate, amintirea parea sa il loveasca ca o durere groaznica de cap. El parea chiar mai sensibil la subiectul asta decat mine, si eu eram cea pe care Joshua urma sa o sechestreze. De ce era Harry atat de serios pe subiectul asta?

I-am zambit cald, apoi repetand gestul si spre Ken, nestiind exact ce as putea spune intr-un asemenea moment. Asta mi-a adus aminte brusc de Joshua. Chiar daca nu era unul dintre amici lui Harry, facea clar parte din gasca asta enorma, in jurul meu erau circa doua sute de persoane, daca era si el printre ele?
- El este aici? Am rostit cu vocea vizibil infricosata, intorcandu-ma spre Harry.
- Nu! Imi confirma serios. Nu-ti face griji, Katherine. Nu o sa se mai atinga niciodata te tine. Vorbi cu sigiliul unei promisiuni prinzandu-mi o suvita de par si ducand-o dupa ureche. M-a strans mai tare in brate, sarutandu-ma pe frunte. Harry clar avea o sensibilitate secreta a acestui subiect si voiam sa aflu despre ce este vorba, dar acum ma simteam atat de bine si protejata in bratele lui, incat nu imi mai era frica de nimeni si de nimic. Devenise propriul meu scut impotriva intunericului din jurul meu. Nu stiu cum reusea sa imi intre pe sub piele atat de repede si ma convingea sa il iert dupa ce azi-dimeata eram hotarata sa stau departe de el, dar se simtea bine si nu mai conta cum facea toate astea.

- Cum ati scapat de acolo? Am intreabat intorcandu-ma spre restul gastii.
- Relatii! Harry imi facu cu ochiul si l-am privit cu o spranceana ridicata

Ma gandeam la cautinea pe care a platit-o nefiind sigura daca sa il intreb de asta sau nu cand am tresarit speriata in bratele lui. O sirena puternica a rasunat intre noi. Harry a chicotit strangandu-ma mai tare si incercand sa ma linisteasca.

Jay urla ca un lup si disparu in multime.

- Timpul sa ne pregatim bjuteriile, Ty ne facu cu ochiul inainte sa il urmeze pe Jay.  Ce bijuterii? Acum mintea mea perversa se putea gandi la altceva, dar probabil era vorba de masini.

Harry a inceput sa rada si mi-a dat drumul, nu inainte sa ma sarute din nou pe gat.
 - Ne vedem in cateva minute. Tu esti norocul meu in noaptea asta. Imi sopti in ureche. Am ametit complet.  A zambit ca un dracusor apoi a disparut cu ceilalti luandu-l pe Ken de dupa gat si tragandu-l dupa el. Despre ce naiba tot vorbea? 
Violet ramasese langa mine si am realizat ca noi doua nu vorbisem niciodata fata in fata.

- Ce faci, fato, te simti bine printre noi? Expresia ei prietenoasa m-a facut sa zambesc si am aprobat usor din cap. Mi-a intins o doza de bere.

Am luat-o dornica, setea ma ardea pe gat, plus ca mai era  sete si pentru altceva, sper sa gasesc un joint in seara asta daca Harry tot are de gand sa ma puna la “dieta”.


- Ma simt foarte bine! Am raspuns in acelasi zambet si chiar nu minteam. Am desfacut doza si am gustat pofticioasa bautura acidulata si amaruie. Am tremurat scurt cand mi-a alunecat rece pe gat, era putin cam frig afara.  Brusc, am realizat ca nu sunt imbracata corespunzator pentru locul asta, privind  mai atent in jur mi-am dat seama cat de paralela era tinuta mea cu celelalte. Toate fetele de aici erau imbracate revoltator de sexy. Toate purtau fuste mult prea scurte care le ofereau fara probleme baietilor o priveliste larga catre fundurile lor. Decolteuri generoase si tocuri cui. Fiecare iti lua ochii in felul ei stralucitor.


Machiaj in exces si comportament pe masura. Toate mi-au adus aminte brusc de Amber, facandu-mi sa imi folfai buzele si asta nu se datora gustului amar al berii.

Clar, tricoul meu negru cu mici imprimeuri rock, blugii taiati si cizmele joase din piele neagra cu tinte nu erau potrivite pentru locul asta. Aici fetele erau la fel ca masinile, niste bijuterii ale baietilor.

 Dar m-am simtit putin mai bine cand am vazut ca V se apropia putin de tinuta mea, iesind bineinteles in evidenta prin culoarea ei tipica.

- Deci, cum merge treaba intre tine si Harry? Ati trecut deja la actiune? Ma intreba brusc, ridicand obraznic din sprancene.

Aproape m-am inecat cu gura de bere pe care o luasem. Ea a inceput sa rada amuzata.
- Te place! Continua devenind mai seriosa, luand si ea o gura din berea ei.  Tot ce am facut a fost sa zambesc rusinata. Da, si eu il plac pe el dar nu sunt sigura in cel fel ma place el pe mine.

Am inceput sa ne plimbam prin multime. Deveneam nelinistita pentru ca nu il mai vedeam pe Harry nicaieri, dar imediat ce am trecut de cateva persoane am ajuns in jurul unui cerc si l-am putut vedea din nou. Langa masina lui si alte trei alaturi de Jay, Ken si alt baiat pe care nu il cunosteam.

 Imediat ce m-a observat, Harry mi-a arucat un zambet naucitor pe care nu il mai vazusem niciodata. Aici era in elementul lui.

- Niciodata nu l-am vazut comportandu-se asa cu o fata, Harry intotdeauna a fost protectiv cu iubitele lui. Este extrem de sensibil cand vine vorba de… ce tocmai ti s-a intamplat tie. O sa intelegi tu mai tarziu de ce. Imi spuse V serioasa, privind si ea catre Harry care se ciondanea in joaca cu cei trei baieti. Ma straduiam sa inteleg ce vor sa faca.


- Dar faza e ca nu l-am vazut niciodata atat de nervos din cauza asta si atat de obsedat sa protejeze pe cineva.

 M-am intors catre ea inghitind in sec. Realizasem deja ca Harry are o obsesie pentru protectia mea, dar nu intelegeam de ce. Ma cunostea doar de cateva zile.
- Si cum ramane cu Amber? Ea este inca iubita lui. Am vorbit si eu in sfarsit incercand sa aprofundez discutia, dar V a pufnit amuzata.

- Harry si Amber nu mai sunt un cuplu de multa vreme, dar aici ea este cea obsedata si nu il lasa in pace. Plus ca ciudateniile lui Harry nu se schimba. El are obsesia cu tatuajul ala si cu faptul ca o fata odata ce a fost  a lui, nu mai poate fi a altuia. Termina aproape razand, dar eu nu gaseam nimic amuzant in asta. Era foarte ciudat si chiar infricosator.

- Harry e un tip periculos, Kath, si nu pentru ca este capabil sa omoare pe oricine cu mainile goale si fara resentimente. O sa vina momente cand o sa te roage anumite lucruri, care o sa ti se para ciudate, dar sa-l asculti, pentru binele tau. Este deja prea obsedat de tine si tu de el ca sa mai puneti punct chestiei asteia. Deci sa fii atenta ce o sa faci de acum in colo.

Vorbele lui V ma bulversau complet. Mi se parea ca vorbeste cu doua intelesuri. Imi ascundea ceva, ceva legat de Harry. Am inghitit in sec aproband simplu din cap.
Mi-am indreptat privirea catre baieti, altul era acum langa ei ochii mei s-au marit de uimire cand am vazut ca fiecare i-a intins cate un ghemotoc mare de bani. Ce naiba se intampla aici?

- Esti pregatita de distractie? Ma intreba V cu un zambet diabolic.
- Cat de mari o sa fie problemele in care o sa intru dupa asta? Am spus analizandu-l pe Harry cum intra in masina lui, la fel si restul, aliniandu-le pe toate in fata unei linii rosii desenate pe asfalt.

- Cu cat mai mari cu atat mai bine! Rase V. Am inceput si eu sa rad, terminandu-mi doza pentru a-mi face curaj. Desi inca nu realizam ce avea sa se intample, care era rolul meu in faza asta?

Baietii au iesit din nou din masini. Jay a venit ca fulgerul catre V, luand-o in brate si urland din nou ca un nebun inainte sa o bage in masina lui. Ea radea vesela, urland odata cu el. Tipul celalalt si-a luat si el prietena iar Ken si-a ales o fata pe care a bagat-o cu el in masina. Oh, nu!

Am inghitit in sec, dandu-ma cativa pasi inapoi cand l-am vazut pe Harry ca vine spre mine cu un zambet diabolic pe buze.

 - Stai acolo! L-am avertizat ridicand degetul aratator spre el. Nu ma urc cu tine in demonul ala pe patru roti.

- Eu sunt demonul! Ranji diabolic, tragandu-ma rapid de mana in bratele lui. Mi-a luat doza din mana, si a aruncat-o pe jos.

- Ti-am spus ca tu esti norocul meu in noaptea asta! Ranji obraznic, prinzandu-mi fundul in mainile lui. In jurul nostru s-au auzit aclamari galagioase.
Fara sa vreau le-am observat pe fetele din jurul meu. Toate imi aruncau sageti prin priviri si il analizau pe Harry pofticioase. Sentimentul de gelozie s-a instalat imediat in venele si simtean nevoia sa  tip spre ele ca el e al meu. OK, asta nu e bine, dar el mi-a promis distractie, asa ca sa ne distram. 

- Sa vad de ce esti in stare! Am marait, preluandu-i  zambetul diabolic si pervers. Imediat l-a afisat si el si m-a ridicat rapid in bratele lui de parca as fi cantarit cinci kilograme. M-a aruncat peste umarul lui, insa nu cum facuse Joshua azi. Ma tinea mai mult in brate, ridicata foarte sus si avand mainile, bineinteles pozitinate pe fundul meu, asa cum facuse ieri cand ma carase la curs. Am inceput sa rad si i-am dat un pumn in umar. Nu a fost o idee prea buna, de data asta nu mi-a mai dat niciun avertisment si dintii lui s-au infipt in fundul meu. Am tipat si ceilalti au urlat nebuneste. In ciuda blugilor mei, dintii aia erau incredibil de puternici. 
A mers cu mine spre masina lui, inconjurat de urletele celorlalti. Am marait nervoasa cand m-a muscat din nou de fund.

- Inceteaza! L-am certat suparata.

- De ce? E al meu? Spuse extrem de convins pe vorbele lui, lovindu-mi o palma peste  fund.

- Ai zis cumva ca fundul meu e al tau? Am repetat revoltata, intorcandu-ma spre el.
M-a pus jos, langa masina lui, avand un zambet amuzat pe buze.
- Oh, da! Marai pervers, deschizandu-mi portiera.

Mi-am ingustat ochii spre el.

- Si de-abia astept sa gust mai bine din el mai incolo. Se apropie de urechea mea si buzele mele s-au deschis intr-un O de uimire. – Intra in masina, iubire, chicoti amuzat din cauza reactiei mele. I-am scos limba ca un copil mic si am intrat  in masina. Cum sa spuna ca fundul meu e al lui. Si cum adica sa guste mai bine? Ingamfat, pervers, idiot si sexy.

Mi-a inchis usa, trecand prin fata masinii cu zambetul inca pe buze. Se pare ca ma iertase mai repede decat as fi crezut eu.

 A intrat si el in masina, la fel si restul baietilor. Claxoane puternice au rasunat in adunatura galagioasa si imediat mi-am simtit inima in gat.

A pornit motorul masinii, care a marait precum un ghepard gata de vanatoare. Luminile verzi au patruns printe noi, luminand trasaturile perfecte ale lui Harry si topindu-ma pe mine.

Mi-a facut cu ochiul, apoi si-a intors atentia spre bordul masinii, ambaland motorul care a facut masina sa vibreze cu noi. Mainile i-au zburat pe bord, deschizand restul aparaturilor pe care nu le vazusem niciodata in functiune. Doua monitoare s-au aprins chiar in fata mea, altul mai mare aflandu-se in mijloc intre noi.
 Harry s-a intors in spate, de unde a eliberat dispozitivul catorva butelii ciudate. Mai vazusem undeva chestiile astea: in camera lui.

A ambalat din nou masina, scaunul vibra odata cu mine din cauza puterii motorului.
- Pune-ti centura! Imi ordona Harry serios, vazandu-l si pe el pentru prima data ca face asta. Si-a pus chiar doua, formand un X pe abdomenul lui, tinandu-l bine protejat in scaun. La fel a facut si cu mine, scotand inca una din spatele scaunului si legand-o peste abdomenul meu, lasandu-ma fara aer si lipita de scaun.
Ii simteam respiratia pe gat. Cand a terminat sa ma baricadeze, si-a ridicat privirea spre mine, avea fata la cativa centimetrii de a mea.

- Esti pregatita sa intri in lumea mea? Ma intreba. Profunzimea din ochii lui m-a ametit pe moment.

- Da! Am raspuns, uimita de cat de hotarata eram pe proprille vorbe. Zambi satisfacut de raspuns apoi imi prinse buzele intr-un sarut apasat.

 Cand s-a retras in scaunul lui, mi-am trecut limba peste buze, savurandu-i gustul afrodisiac.
Mi-a zambit pervers, apoi si-a intors atentia spre bordul masinii. Cursa era aproape sa inceapa, dar o trasnaie mi-a trecut prin cap. M-am chinuit cu centurile stranse si m-am apropiat de el. M-a privit susprins dar imediat mi-am lipit buzele de gatul lui.

 - Pentru noroc! Am soptit, apoi l-am sarutat pasinal, sugandu-i usor pielea moale si calda. Stiam ca asta ii place la nebunie si mi-a raspuns printr-un geamat infundat de placere.

M-am indepartat usor de el si l-am privit zambind satisfacut.

- Era tot ce aveam nevoie.  Afirma zambind, apoi am observat tipa care a venit in fata noastra, imbracata doar intr-o fusta scurta si sutien.

Mi-am marit ochii cand tipa si-a dus mainile la bretele din spate ale sutienului. L-am privit pe Harry, dar el era extrem de concentrat la monitoarele lui de pe bord. Nu intelegeam nimic din ce era afisat pe ele. Parea un fel de tabel cu diferite functii.

- Asta e pentru tine! Spuse privindu-ma serios si dulce in acelasi timp, inainte sa isi indrepte privirea spre tipa din fata noastra care inca avea mainile la spate. Doar nu avea de gand sa se dezbrace?

Harry devenise deja foarte serios asa ca am tacut din gura. Nu parea ca in fata lui e o fata gata sa se dezbrace, era probabil obisnuit cu asta.

In momentul in care tipa si-a desfacut sutienul, iar acesta a atins pamantul, am simtit cum trec la propriu prin scaun. Harry a accelerat atat de puternic incat inima mi-a urcat in gat si bataile ei imi pompau acum pana pe limba. Credeam pana acum ca el conduce nebuneste, dar acum eram pe cale sa aflu ce poate cu adevarat.

Mana ii zbura mereu pe schimbatorul de viteze, luand usor avantajul si ajungand primul. Am zambit mandra fara sa vreau, dar mi-am schimbat expresia cand au inceput curbele. Harry cotea ametitor, invartind masina aproape pe loc. Franele erau bune si rezistente dar eram la fel de sigura si in legatura cu inima mea.

Ceilalti erau chiar in urma noastra si am ramas putin surprinsa sa vad ca desi intrasem in oras, nu mai era nicio masina prin jur. Cum blocasera traficul?
Harry parea extrem de concentrat, insa zambea din cand in cand mai ales cand le lua fata celorlalti. Ken era chiar in urma noastra. Si el era extrem de bun si il facea pe Harry sa mormaie ofticat.


- Arghh, japonezi si driftingul vostru! Injura Harry pentru el desi eu nu aveam nicio idee despre ce vorbeste. Acum eram ocupata sa imi tin inima in piept. Viteza devenea din ce in ce mai mare si am strans centura in pumni, speriata ca voi zbura din masina.

- Harry… norocul tau este pe cale sa faca pe el! Am dardait cu ochii cat cepele, abtinandu-ma sa nu imi acopar fata de frica. Deja nu mai vedeam nimic clar in jur din cauza vitezei nebunesti.


El a inceput sa rada, luand alta curba mortala. Noroc ca eram bine baricadata in scaun, altfel zburam demult prin parbriz.

- Si acum vine partea distractiva! Spuse cu un zambet periculos.

- Alta? Am tresarit terifiata. Inainte sa il intreb altceva am observat luminile caii ferate in fata noastra.

-Harry… Am baiguit de-a dreptul inspaimantata lipindu-ma mai mult de scaun.
 El doar a zambit, si imediat am vazut trenul care se apropia deja din dreapta, urmand sa treaca chiar prin fata noastra, desi Harry parea sa aiba alta idee.
Mainile i-au zburat pe aparaturile de pe bord si am obervat cateva lumini aprinzandu-se pe butoanele de pe volan. Chiar ma intrebam pentru ce sunt alea… ei bine, eram pe cale sa aflu.

Am inghitit in sec cand am vazut trenul apropiindu-se. El de noi si noi de el. Nu avea rost sa ii zic sa opreasca, nu m-ar fi ascultat.

- Tine-te bine! M-a sfatuit chiar inainte sa apese unul dintre acele butoane. Masina a scos un zgomot puternic, de parca ceva ar fi explodat sub ea si a prins o viteza demonica, lasandu-ma de-a dreptul fara aer.

 Am tipat fara sa ma pot abtine cand am vazut trenul la cativa metrii langa noi. Urma sa sarim in fata lui. Cum naiba puteam sa trecem peste sine? Dar am primit rapid raspuns la intrebare cand am vazut rampa din fata noastra, la cativa metrii distanta de calea ferata. Trenul ne-o luase inainte deja. Nu aveam cum sa mai trecem prin fata lui. Ce naiba avea in plan?

- Harryyyy!!! Am tipat din nou, strangand centura cand am urcat cu o viteza nebuna pe rampa,  si am simtit la propriu cum zbor, nu in fata trenului, ci pe deasupra lui. Am tipat incontinuu, neputand sa ma abtin, era o senzatie de nedescris, incredibila si infricosatoare in acelasi timp. Masina a plonjat pe deasupra locomotivei, aterizand pe partea cealalta cu o zguduitura puternica, care ne-a facut sa sarim in sus chiar si cu centurile puse.


Harry a inceput sa rada si sa aclame fericit, lovindu-si bordul masinii mandru. L-am privit ca pe un nebun, abtinandu-mi instinctul de a ma inchina. Tocmai imi vazusem moartea cu ochii.    Sarisem cu o masina peste un tren in miscare. Trebuie sa dau pe la biserica cat de curand si sa ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a scapat cu viata.

Am vazut deja multimea adunata in fata noastra, asteptand castigatorul. Probabil venisera pe o scurtatura sa ne iasa in cale.

Am privit rapid in urma noastra si am vazut maina lui Ken la cativa metrii in urma noastra si a lui Jay mult mai in spate. Celalalt tip nu mai era, probabil renuntase la saritura.

M-am intors, afisand un zambet fara sa vreau.

Viteza inca era puterinca, dar se mai diminuase. Acele butelii aveau esenta diavoleasca in ele.

Inima mea inca isi cauta bataile normale cand Harry a trecut linia de sosire. Avea un zambet enorm pe buze si a pus pus o frana puternica si oprind masina chiar in mijlocul multimii. Am zburat iar in centura dar incepeam sa ma obisnuiesc, stomacul meu probabil se inodase cu sira spinarii.

- Da! A exlamat fericit lovind volanul. Eu am inceput sa rad clatinandu-mi capul apoi respirand usurata, asta cu siguranta fusese cea mai tare si infricosatoare experienta din viata mea.

El a iesit repede din masina, primind aclamarile bine meritate. Am iesit si eu, nefiind sigura daca ma pot tine pe picioare. Dar eram bine, surprinzator de bine.
Imediat ce m-a vazut a traversat prin fata masinii  si a venit spre mine, prinzandu-ma de gat si tragandu-ma in bratele lui. Am icnit amuzata de reactia brusca si am ras usor.

Tipul care luase banii inainte pe pariuri, venise acum langa Harry cu tot teancul. 
- Da-i lui Ty pentru roscata! Ii ordona Harry zambind. Iar roscata aia? Ma imbufnasem deja. Dar mi-a trecut cand Harry m-a prins de solduri, si m-a ridicat in sus, deasupra capului sau.

- Tu, esti premiul meu! Marai intr-un ranjet siret, coborandu-ma spre el si sarutandu-ma pasional si salbatic. Mi-am incolacit picioarele in jurul lui si mi-am infipt mainile in parul lui, raspunzandu-i dornica la sarut. Incepea sa imi placa din ce in ce mai mult lumea lui. Mai mult decat as fi crezut.

- Felicitari, campionule! L-am auzit pe Ken in spatele nostru. Ne-am despartit fara vlaga din sarut, iar Harry s-a intors spre el, zambind.

Am coborat din bratele lui, dandu-i voie sa de-a mana cu Ken.

- Si tie, pentru prima oara… m-ai uimit! Recunoscu Harry zambind.
- Data viitoare te intrec. Desi trebuie sa recunosc, m-a bagat in sperieti saritura aia. Toti am inceput sa radem.

- Mai ai de invatat pana sa ma intreci! Clarifica Harry cu un zambet malefic. Ken zambi si el acceptand provocarea. Prevedeam o prietenie stransa intre ei. Ken era mai mult pe stilul lui Harry, era mai serios si mai matur. Spre deosebire de Jay care acum se razbuna pe masina, luand-o la bataie si invinovantind-o pe ea pentru ca pierduse. V era langa el si se prapadea de ras, la fel si noi atunci cand teposul s-a urcat pe capota si a inceput sa o joace in picioare ca un copil ofticat.
 Eu mi-am intors atentia spre Harry, buzele mele au format un zambet de mandrie.

- Deci, ti-am purtat noroc? Am soptit, prinzandu-mi mainile dupa gatul lui.

- Cel mai mare! Raspunse, sautandu-ma din nou, mai usor si pasional.
Dar momentul nostru a fost distrus de sirenele puternice care au rasunat dintr- data de peste tot.

- La dracu’! Marai Harry nervos, tragandu-ma de mana dupa el si bagandu-ma inapoi in masina, el urcand imediat la volan. Nu mi-a luat mult sa imi dau seama ca era politia.

 A accelerat rapid, departandu-se de multime pe o strada stramta pe care nici nu o vazusem pana acum. Jay, Ken si Ty erau in urma noastra si am respirat usurata cand nu am mai auzit sirenele si in jurul nostru devenise deja liniste. Am   recunoscut cartierul lui Harry dupa structurile caselor neingrijite.

- E mereu asa? L-am intrebat.

- Aproape. Nu stiu de ce se mai sinchisesc. Si ei stiu ca nu au sanse sa ne prinda. Spuse cu un scurt zambet pe buze.

Mi-am simtit telefonul vibrand in buzunar, realizand ca mai simtisem asta de nenumarate ori in seara asta, dar nu ii acordasem atentie. L-am scos si am vazut un numar ametitor de apeluri de la tata. Nu voiam sa imi strice buna dispozitie. Eram in lumea lui Harry si voiam sa ma bucur de asta pe moment. Asa ca am inchis telefonul, bagandu-l inapoi in buzunar si incercand sa nu ma gandesc la pedepsa ce ma astepta dupa asta, avand in vedere ca eram si in prezent pedepsita.
Harry m-a analizat serios, apoi a oprit masina in fata unei case care desi era intuneric, am recunoscut-o ca fiind a lui, sau mai bine zis, a lor.

Restul noptii a fost un haos total, mi-au demonstrat cat de bine stiu sa se distreze si chiar daca eram de cateva zile printre ei, ma simteam deja parte din gasca loc, sau familia lor.

Ty si Jay s-au imbatat ingrozitor. Si eu bausem cateva doze de bere care ma ametisera putin, dar eram inca constienta. Insa am fost surprinsa sa realizez ca Harry nu pusese gura pe bautura toata seara. Fumase multe tigari si mai tragea din cand in cand din prafurile lui Jay, dar refuza complet alcoolul. Asta era putin ciudat. Nici Ken nu le avea cu bautura, dar savurase cateva doze de bere.

Baietii erau in living, uitandu-se la un film de actiune in timp ce eu si V incercam sa terminam jocul de carti pe care il incepuseram mai devreme. Batalia era intre noi doua acum.

In cele din urma am renuntat si am lasat-o sa castige. Ma plictisisem si aveam disperata nevoie de ceva. Ea a aclamat fericita si a sarit in sus, felicitandu-se sigura pentru castig

Am ras inainte sa ma ridic de la masa si m-am dus la Harry cu o moaca de catel. M-am asezat in poala lui  cersindu-i din priviri. M-a privit cu o expresie amuzata intelegand imediat ce vreau.

 - Nu-ti mai dau! Sopti jucaus, muscandu-ma de nas. M-am bosumflat punadu-mi mainile in san si sarind in poala lui ca un copil de cinci ani.

- De ce? M-am revoltat.

- Shhht! Ma mustra Jay incercand sa fie atent la film. Steve Austin rupea cateva capete, da, foarte interesant. 

Harry zambi amuzat, lasandu-si tigara in scrumiera si imi prinse coapsele, ridicandu-se cu mine in brate si iesind din living. Am inceput deja sa zambesc cand am vazut ca ne indreptam spre camera lui. 

M-a pus pe picioare cand a inchis usa in urma lui. Trupul meu s-a dezechilibrat usor. Eram mai ametita decat credeam.

M-am intors spre el cu un zambet de pisicuta.

- Nu-ti dau nimic, nu te mai uita asa la mine! Continua sa rada si aprinse o veioza pe biroul lui. O lumina slaba s-a asternut in camera.


- De ce? M-am plans batand din picior.

- Pentru ca deja ai baut, daca te mai si droghez o s-o iei razna! 
 M-am bosumflat intorcandu-ma cu spatele la el. Desi avea dreptate. Nu mai simteam nevoia atat de tare acum. Voiam mai mult pentru placere, dar riscam sa fac cine stie ce daca ma mai si drogam. Si asa camera asta imi starnea multe idei in cap, mai ales salteaua cu cearseafuri negre, care imi aduc aminte ca era incredibil de confortabila.

- Te droghez eu cu altceva! Sopti aparand deodata in spatele meu si punadu-si mainile pe soldurile mele. Am tremurat la contactul cu degetele lui electrizante.
 M-am intors usor spre el, fiindu-mi aproape teama sa il privesc in ochi. Riscam sa lesin pe loc. Smaraldele acelea verzi ma atinteau atat de ispititor, cu siguranta dezbracandu-ma din priviri.

- Si daca te droghez eu pe tine?! Am zambit pervers.

- Nu ma opun! Sopti lipindu-si buzele de urechea mea si muscandu-mi lobul.
Mi-a prins marginea tricoului si l-a ridicat usor in sus, bagandu-si mana pe sub material si mangandu-mi tandru spatele cu mainile sale calde. M-am intins dornica spre buzele sale si mi le-a oferit imediat, tragandu-ma in bratele lui si coborandu-si cealalta mana spre partea din spate a pantalonilor mei, strecurandu-si usor degetele pe sub materialul stramt.

Mi-am adus aminte ca tricoul lui era inca patat de sange, sangele nemernicului ala. Asa ca am luat rapid atitudine si i-am prins marginile tragandu-l in sus. S-a departat de buzele mele, permitandu-mi sa il trag peste cap, si l-am aruncat apoi jos.
- Voiam de mult sa scap de asta! Sopti, luandu-ma din nou in brate si tragand si el jucaus de marginea tricoului meu. Imaginea abdomenlui sau lipit de mine… Doamne, da-mi putere sa nu lesin tocmai acum. 

Mi-a tras tricoul din ce in ce mai sus, analizand atent fiecare particica descoperita din pielea mea. Am ridicat bratele atunci cand tricoul mi-a ajuns la gat. Mi l-a tras repede, invaluindu-mi parul si lasandu-ma doar in sutienul negru. M-am foit putin stenjenita.

Acum parea de-a dreptul fascinat. A inceput sa-si plimbe degetele pe abdomenul meu, atingandu-mi fin pielea, si electrizandu-mi tot corpul in urma atingerilor lui.
A coborat usor in jos, lasandu-se in genunchi in fata mea. Am inghitit in sec cand si-a pus mainile pe fundul meu, tragandu-ma mai aprope de el si lipindu-si buzele de pielea de deasupra liniei pantalonilor. A sarutat-o pasional, urcandu-si usor mainile mai sus pe spatele meu. Am  uitat sa respir. Era posibil sa simti atata placere intr-o actiune atat de simpla?

Mainile sale au coborat in jos, prinzandu-mi picioarele si descaltandu-ma de bocanci. A urcat inapoi, fiind hotarat asupra fermoarului de la pantalonii mei. Mi-am muscat buza tematoare cand l-a coborat in jos, tragandu-mi usor pantalonii pe coapse si scotandu-mi fiecare crac pe rand. M-am prins de umeri lui pentru a putea sta pe picioare.

Ramsesem in lenjerie intima in fata lui si chiar daca eram putin beata ma simteam mai constienta ca oricand. Adevarul este ca nu mai ajunsesem niciodata cu un baiat la un asemenea nivel, baietii imi faceau avansuri mereu, insa nu le acordam atentie, dupa schimbarea oferita de Nicky preferam sa ma joc cu ei insa nu le ofeream nimic. Nu mai avusesem probleme sa ii rezist unul baiat pana acum, pana la… Harry.

Si-a ridicat privirea, uitandu-se la corpul meu. Eu mi-am apropiat picioarele rusinata, a chicotit amuzat si si-a strecurat palma printre ele, fortandu-le se departeze usor.

Si-a asezat din nou palmele peste fesele mele, tragandu-ma aprope de el. A prins materialul lenjeriei mele cu dintii, tragand jucaus de ea, insa nu l-am lasat sa faca mai mult si mi-am strans iar picioarele. Obrajii mei erau carbuni incinsi.

Mi-a sarutat pielea chiar deasupra materialului negru, urcand usor in sus si traversandu-mi abdomenul in saruturi fine si electrizante. Cand a ajuns la sani mei, si-a scufundat usor fata intre ei, plasand un sarut infometat care mi-a intarit sfarcurile imediat. Am gemut fara sa imi dau seama. A urcat pe gatul meu – partea lui preferata - sarutand fiecare bucatica de piele in timp ce isi plimba degetele pe spatele meu. L-am simtit si pe el inghitand in sec.

M-a prins coapsele, ridicandu-ma usor si aplecandu-se apoi cu mine pe salteaua. Spatele mi s-a indoit usor si mi-am muscat buze puternic cand Harry a coborat deasupra mea. Asternuturile negre de matase erau reci, numai bine pentru corpul meu care ardea acum.

S-a aplecat usor peste mine, sustinandu-se pe brate, care le avea de-o parte si de alta a capului meu. Arata ireal deasupra mea. Trupul lui masiv si conturat perfect ma innebunea si nu imi doream nimic altceva. V avea dreptate: nu stiu cat de obsedat era el de mine, dar eu clar deveneam foarte obsedata de el.
 Mi-a prins din nou soldurile, fortandu-ma sa ma intorc pe burta. Am icnit neintelegand ce vrea sa faca. S-a aplecat usor peste mine, totusi fara sa ii simt greutatea in vreun fel. Mi-a desfacut la spate cureaua de la sutien, lasand bretele sa cada pe langa mine, sanii mei erau striviti de saltea. Mi-a dat parul de pe spate, aplecandu-se spre ceafa mea si sarutand-o  pasional. Simteam cum transpir de placere. A continuat sa coboare in saruturi pe spatele meu, corpul  indoindu-mi-se sub placerea nemarginita provocata de buzele lui. 

A ajuns la materialul chilotilor, prinzandu-l cu dinti si tragand de el. Norocul meu ca purtam boxeri, si nu avea prea mare priveliste spre posteriorul meu. Asta pana cand  si-a infipt dinti mai bine in  material si a inceput sa traga cu putere in jos, lasandu-ma usor in fundul gol. Am incercat sa ma lipesc de pat pentru a nu-l lasa sa faca asta. Dar cu un marait diabolic, mi-a prins soldurile, ridicandu-mi fundul in sus si tragandu-mi lenjeria mai jos. Eram intr-o pozitie penibila, dar care ma excita al naiba de mult. Cand mi-a dezvelit fundul, a prins lenjeria cu mana, tragand-o complet de pe mine. Mi-am ingropat fata in saltea de rusine,  ramasesem in fundul gol in fata lui. Singurul barbat care mai vazuse asta era tata, acum 18 ani. Bine macar ca nu putea sa vada si partea din fata… inca.


 A chicotit amuzat de reactia mea. Mi-am lasat fundul jos dar a sasait suparat si l-a ridicat inapoi. Am mormait cu fata in flacari. Stiam clar ca el are experienta in genul asta de lucruri si deja nu il mai jena nimic. Gandul ca facuse asta si cu Amber ma facea sa stramb din nas si sa imi doresc ca eu sa il satisfac mai bine decat ea. De ce imi doream asta? Imi pierd mintile, asta e clar.

L-am simtit aplecandu-se din nou peste mine, lipindu-si buzele senzuale si obraznice de fesele mele, muscand pofticios din piele, facandu-ma sa gem din nou de placere si durere. Am incercat din nou sa imi las fundul in jos dar Harry m-a muscat mai tare din cauza asta si mi-a proptit genunchii in saltea. Incercam sa imi tin picioarele impreunate pentru a nu oferi si mai multe imagini decat ofeream deja.

- Lasa-l asa. Doamne, iti ador gemetele. Spuse totodata gemand si el si muscandu-mi din nou pielea de pe fesa, mi-am strans dintii pentru a nu scoate alt sunet. Nu o faceam din ambitie si de rusine.

- Hai, iubito, raspunde-mi! Nu muscatura ci cuvintele lui mi-au scos geamatul puternic printre buzele tremurande. Spatele mi s-a indoit si m-am ridicat singura de data asta mai aproape de el.

- Asa! Gemu, mangaindu-mi coapsa cu mana dreapta si indreptand-o usor printre picioarele mele, spre acea portiune care era deja ingrozitor de umeda. Mi-am strans picioarele mai tare, nu mai fusesem atat de jenatata in toata viata mea si totodata atat de excitata.

Harry chicoti usor si isi indeparta mana, aproape am regretat. O voiam acolo, voiam sa ii simt atingerea acolo indiferent de ce credeau obrajii si inima mea despre asta. Aceea era o parte neatinsa din mine si nu mi-am dat seama pana acum cat de tare tanjeste dupa afectiune.

Deodata s-a ridicat, am tresarit speriata si m-am intors vazandu-l luand rapid ceva de pe biroul lui. M-am incruntat nedumerita.

S-a aplecat din nou in genunchi pe saltea, incolacidu-si picioarele in jurul alor mele si dandu-mi voie sa imi las fundul jos. Acum nu mai voiam asta, ma simteam atat de senzuala si sexy in pozitia aia.

 Am observat ca tinea in mana ceva ce semana cu un marker. A desfacut capacul zambind malefic.


- Ce faci? L-am intrebat speriata.

Nu mi-a raspuns si s-a aplecat peste fundul meu, incepand sa scrie ceva pe fesa mea stanga. M-am ridicat speriata, incercand sa vad ce face acolo si aproape m-a bufnit rasul cand am vazut ca scrisese “Mine” si mai jos in partea stanga facuse celebrul “ S. “ care il reprezenta pe el. Mi-am dat ochii peste cap. Aa, deci acum are boala si pe fundul meu.

_________________________

“Mine – Al Meu”

_________________________

A zambit satisfacut privindu-si opera, eram  multumita ca alesese un marker pentru asta.

 - Ai cel mai sexy fund pe care l-am vazut in viata mea. Ochii ii clipeau rapid privind spre posteriorul meu si as fi ras daca nu ma inroseam iarasi.

- Si sa ghicesc ca ai vazut foarte multe pana acum.  Ridica obraznic din sprancene, raspunzandu-mi clar la intrebare. Mi-am dat ochii peste cap, intorcandu-ma din nou si lipindu-mi abdomenul de cearseaf, el era inca in blugi si eu eram goala. Nu-mi placea situatia, dar nu ma puteam intoarce sa iau atitudine pentru ca m-ar fi vazut dezbracata complet, si imi era al naiba de rusine de chestia asta. Ce era cu mine? Ce imi facea baiatul asta?

A chicotit usor, prinzandu-mi coapsele si incercand sa ma intoarca.

- Nu! Am icnit scufundandu-mi fata in cearseaf. A inceput sa rada amuzat. 


- Oh, haide, nu-mi spune ca ti-a disparut tot tupeul! Rase amuzat.  


- Tu esti inca in blugi! L-am mustrat bosumflata.


- Atunci vino si dezbraca-ma! Ma provoca pervers aplecandu-se pe spatele meu si sarutandu-mi pielea in dreptul tatuajului.


Ahhh, as fi vrut atat de mult sa fac asta, hai, idioato, curaj!


Am tras o gura mare de aer, ridicandu-mi capul si chiar inainte sa ma ridic spre el, o bataie puternica m-a facut sa tresar.


- Harryyyy, iesi afara! Tipa Jay de pe partea cealalta, batand puternic in usa. Vocea lui indica ca emort de beat.

 - Pleaca de aici, Jay! Il certa Harry nervos. Ii stricase momentul.


- Iesi afara sau intru eu peste tine! Continua horatarat cu o voce acompaniata de sughituri.
Ochii mei s-au marit cat cepele, m-am lipit de saltea si am cautat ceva care sa imi acopere goliciunea.

- Atat iti trebuie ca iti rup gatul. Marai Harry  furios.


- Intru la trei… unu…

L-am lovit pe Harry in genunchi si l-am mustrat disperata sa iasa la el. Mi-am bagat mainile sub mine pentru a-mi acoperi sanii mai bine.

- E beat, daca intra peste noi asta s-ar putea sa nu mai fie doar al tau. L-am amenitat serioasa aratand spre fundul meu. Chiar si daca doar il vede, tot se pune.
 A afisat o figura nebuna si imediat a tras cearseaful peste mine, acoperindu-mi corpul complet.

S-a ridicat injurand si a iesit la Jay ca o tornada, inchizand rapid usa in urma lui.
- Ce dracu’ vrei? L-am auzit tipand.

Am inceput sa rad amuzata, intorcandu-ma in sfarsit pe spate si scufundandu-ma in cearseafurile lui negre si catifelate.

M-am invartit ca o pisica  pe salteaua  mare si confortabila ascultand ciondaneala dintre ei doi. 

Se pare ca ceilalti adormisera, iar Jay nu mai avea cu cine sa se joace Nascar si se gandise ca Harry oricum nu are ceva mai bun de facut asa ca de ce sa nu-l ia pe el. Nu sunt sigura, dar cred ca Harry i-a pleznit cateva dupa cap, trimitandu-l imediat la culcare. Nimic nu enerva mai tare un barbat decat atunci cand era deranjat in mijlocul extazului.

Brusc, mi-am dat seama ca el iesise fara tricou si urma sa se intoarca suparat si hotarat la mine. 

Am tasnit in sus, adunandu-mi lenjeria de pe jos si sutienul si punandu-le rapid pe mine. Mi-am lasat boxerii sa imi intre usor intre fese, pentru a-i ramane tatuajul la vedere. Nu ma puneam acum cu obsesia lui nebuna. Plus ca imi placea intr-un anume fel. M-am aplecat pe spate incercand sa il analizez mai atent; fundul meu ii apartine  demonului Styles, asta nu poate fi de bine.
Am tresarit cand a intrat pe usa, era pachet de nervi. A afisat o figura de exasperare cand m-a vazut din nou imbracata in lenjerie. Eu am zambit ca o pisicuta, trebuie sa mai fie jocul si de partea mea.

- Serios?! Intreba exasperat ridicand mainile in aer. Am izbucnit in ras.

- Arghh il omor pe blondul ala. Marai plin de nervi si venind hotarat spre mine.
- Nu, nu, nu! L-am oprit autoritara pozitionandu-mi mana pe abdomenul lui. Te-ai distrat destul, acum e randul meu!

A zambit pervers, parea sa ii placa ideea. Asa, si acum ce naiba se presupune ca trebuie sa fac?

Am respirat usor, punandu-mi ambele maini pe abdomenul sau si mangaindu-l timid cu degetele tremurande. Era atat de tare si incordat. Am trasat din nou conturul aripilor fluturelui, inghitand in sec la cat de bine putea sa arata la bustul gol. Am coborat pe linia V, care ma omora pur si simplu, prinzand usor inchizatoarea de la pantaloni sai. El privea fascinat de ceea ce fac, respira din ce in ce mai greu. Asta era de bine… cred.

 I-am tras fermoarul in jos, lasandu-i pantalonii sa ii cada usor pe coapse. Boxerii lui negri mi-au creat dezechilibru, mai ales ce se afla in ei. Monstruos si trezit.

A zambit, continuand el treaba si scotandu-si rapid bocancii apoi pantalonii. 
Acum eram amandoi pe aceeasi lungime de unda.

 - Vezi ce-mi faci? Rosti usor, punandu-si mainile pe soldurile mele si indicand spre barbatia lui. Am zambit si m-am apropiat mai mult de el, prinzand curaj si ridicandu-ma dornica spre buzele sale. Acele bucati de piele rozalie, atat de fierbinti si pricepute care ma faceau sa uit cum ma cheama.

M-a strans mai tare la pieptul lui, urcandu-si o mana pe spatele meu, in timp ce pe cealalta a coborat-o usor in fata, ajungand din nou la marginea lenjeriei mele. Am inghitit in sec peste buzele lui, de data asta nu i-a mai tras in jos ci si-a strecurat gentil mana in interiorul lor. Aerul mi s-a blocat in plamani.


- Niciun barbat nu te-a mai atins pana acum, nu-i asa? Ma intreba, plimbandu-si buzele pe pielea obrazului meu. Mi-am muscat buza jenata, probabil nu se astepta la asta de la mine, era rebela, tupeista, impulsiva, agresiva si cum ma mai nimse el deci sa fiu virgina la 18 ani nu parea normal sa fie adaugat pe o asemenea lista.

Pur si simplu am dezaprobat din cap, nestiind ce sa spun altceva.

Mi-a sarutat gentil obrazul, coborandu-si mana din ce in ce mai jos spre feminitatea mea.

- Ai idee cat imi doresc ca eu sa fiu primul acum? Am chicotit in umarul lui. Normal ca voia sa fie primul, era obsesia lui.

- Ma vrei? Continua soptind suav in urechea mea.

Am gemut fara vreau cand degetul sau mi-a atins clitorisul, mangaindu-l incet. Niciun baiat nu m-a mai atins vreodata acolo si simteam alta senzatie de umezeala acaparand acel loc sub degetele lui.

- Oh, iubito, corpul tau raspunde pentru tine. Zambi plimbandu-si buzele pe obrazul meu.

- Spune-mi ce iti doresti de la mine, iubito. Spune-mi cum vrei sa te ating.

Picioarele imi erau gelatina si creierul mi se invartea ametit din cauza felului in care imi spunea, iubito. Nu am auzit in viata mea un cuvant sunand mai senzual.


Mi-am pus mainile pe umerii sai, din nou nestiind ce sa zic, nestiind ce sa ii cer desi imi doream atat de multe. O dorinta incontrolabila forfotea in mine. Mi-am scufundat fata in gatul lui indoinud-mi corpul usor in urma atingerilor lui gidandu-ma dupa degetele sale. Era o placere de nedescris.

 - Ma lasi pe mine sa aleg? Sopti usor vazand ca nu ii raspund, scufundandu-si fata in parul meu. Am aprobat pierduta din cap. I-am simtit zambetul prin suvitele mele de par.

- Cere-mi sa iti provoc placere. Sa te fac sa te simti bine. Cere-mi asta rostindu-mi numele. Vreau sa te aud spunand-o, iubito.

Am inghitit in sec, ma simteam deja atat de bine si mai mult extaz m-ar fi terminat.

- Iti pot oferi mult, mult mai mult de atat, doar cere-mi! Sopti, plimbandu-si usor degetul pe feminitatea mea care se transformase intr-o adunatura de nervi ce imi transmiteau fiori pana in varfurile firelor de par.

- Fa-ma sa ma simt bine, Harry!  Am rostit, inghitind in sec si deveneam excitata chiar din cauza propriilor mele cuvinte. Un geamat mi s-a imprimat pe obraz, geamatul lui Harry care mi-a facut corpul sa cedeze complet in mainile lui.

- Astept sa imi spui asta de cand te-am vazut prima data. Gemu intr-un marait, ridicandu-ma usor de coapse cu cealalta mana pentru a ma reaseza pe saltea.

S-a asezat usor peste mine, mana sa explorandu-mi in continuare partea sensibila. Masculinitatea lui o luase razna, patrunzand materialul boxerilor in care deja nu mai avea loc. Probabil asta il deranja.


Buzele sale s-au lipit de ale mele si am icnit puternic cand degetul sau mare a inceput sa isi faca usor loc in interiorul meu. 

Nu as fi crezut ca ceva dureros poate provoca atata placere in acelasi timp.
Mi-am pus mainile pe spatele sau, infigandu-mi unghiile in pielea sa. A gemut infundat, muscandu-mi usor buza de jos si adancindu-si mai tare degetul in interiorul meu. Spatele mi s-a indoit sub el, tragand aerul printre dinti. Durea, dar era de nedescris placerea care venea cu aceasta durere.


Degetul sau a inceput sa se minte usor in interiorul meu, iesind si intrand din nou. Am gemut de placere, adancindu-mi si mai tare unghiile in spatele sau. El s-a aplecat pe gatul meu, sarutandu-mi pasinoal pielea transpirata si sugand-o infometat.

- Cum se simte, iubito? Respira greu pe gatul meu.

Am inghitit zgomotos in sec.

- Spune-mi! Insista, incepand sa se joace cu degetul in interiorul meu, tachinandu-mi peretii vaginali.

- Ahhh, bine… foarte bine. Am gemut, indoindu-mi spatele si ingropandu-mi capul in perna.

Zambetul sa imprimat pe pielea mea transpirata.

- Ma innebunesti. Seriozitatea din cuvantul sau marait m-a facut sa inghit in sec. Dintii lui se jucau pielea mea dar eram prea excitata sa imi dau seama ca acele muscaturi sunt dureroase, sau ca unghiile mele ii pot provoca si lui acelasi lucru pe spate.

Gemea din ce in ce mai tare, corpul sau incepea sa se miste cu mana lui si degetul orgasmic ce se scufunda in mine si iesea afara din ce in ce mai repede. Probabil o parte era si la el durere, durerea provocata de boxerii care ii strangeau madularul erect.

- Iti desfaci picioarele mai mult pentru mine, iubito, te rog?

Ma ruga asta? Socul mi-a traversat corpul ca o avalansa de convulsii si i-am implint dorinta fara sa stau pe ganduri. Ma saruta pasional in semn de multumire si corpul sau se muta deasupra mea, facandu-si cu totul loc intre picioarele mele.

Pielea mea parea sa plesneasca de placere, felul in care el se simtea in pozitia asta deasupra mea imi lua mintile complet si gemeam ca o dementa fara sa imi dau seama de ce. Nu era un act sexual, ci simularea unuia. Harry se misca deasupra mea in ritmul specific penetrarii insa boxerii opreau orice contact real si doar degetul sau imi oferea placere care imi era de ajuns sa ma scoate din minti. Cu cealalta mana imi mangaia soldul si mi-am indoit mai mult sub el, lipindu-mi abdomenul de al sau. Gatul mi s-a indoit, ingropandu-mi capul in perna si Harry nu a pierdut opurtunitatea de a-si infige buzele in el.

 Eram in culmea exatzului si acesta era provocat doar de degetul sau. Ma deranja acum lenjeria care ramasese pe mine, o voiam data jos, imi doream sa fiu iar goala in bratele lui.

- Haide, iubito. Stiu ca vrei sa iti dai drumul. Fa-o!

Sarutul si vorbele lui mi-au transformat trupul intr-o structura afectata de cutremur si am gemut puternic inainte sa simt umezeala scurgandu-se din mine degetul sau.

 A zambit satisfacut pe pielea gatului meu.

Am inceput sa respir greu, corpul inca imi tremura usor si parea epuizat, dar epuizat de placere. Mi-am scos unghiile din spatele sau. Probabil ii lasasem vanatai.


El si-a scos mana din lenjeria mea. Degetul sau era umed. Am facut ochii mari cand l-am vazut ducandu-si degetul la buze si mangaindu-le incet cu vraful acestuia, apoi l-a afundatin gura, sugandu-l amlpu si savurandu-mi aroma. Mana lui a disparut dintre noi si acum se lipea cu totul de mine. A inchis ochii, continuand sa-si suga degetul si miscandu-se in continuare pe corpul meu, strangandu-mi coapsa cu cealalta mana. A gemut puternic si am simtit materialul ud al boxerilor sai imprimandu-se in contactul cu ai mei. Respiratia mea era inca nebuneasca dupa tot ce se intamplase si singurul lucru pe care mi-l doream era sa scap si de restul hainelor de pe noi si sa facem asta din nou, asa cum trebuie.

 A deschis ochii privindu-ma euforic. 


-Esti delicioasa! Declara cu o sclipire in ochi. Mi-am simtit obrajii inrosindu-se. Nu puteam spune multumesc unei asemenea afirmatii.

S-a aplecat peste mine, lipindu-si buzele peste ale mele sarutandu-le usor. I-am simtit gustul sarat pe buze, din cauza umezelii mele pe care o gustase mai devreme. M-ar fi dezgustat altadata dar acum nu se punea problema de asta.

- De ce te-ai oprit la atat? Am intrebat fara sa imi dau seama. Harry zambi dulce peste buzele mele si le saruta din nou.

- Vrei mai mult?

- Tu, nu vrei?

Zambi din nou.

- Cred ca stii deja raspunsul meu, dar vreau sa il aud pe al tau. 

Am inghitit usor in sec.

- Cred ca si tu il stii deja pe al meu.

Chicotii si imi saruta din nou buzele in cel mai romantic mod in care o facuse pana acum.

Deodata m-a prins puternic de coapse, tragandu-ma in sus si incolacindu-mi picioarele in jurul taliei sale. Am icnit speriata de reactia neasteptata. Nu ma simteam prea comod deoarece lenjeria mea era uda din cauza orgasmului de mai devreme, si el se afla in aceeasi situatie.

A iesit cu mine pe usa.


-Ce faci? L-am intrebat speriata, scufundandu-ma in pieptul lui. Eram doar in lenjerie intima si nu eram singuri in casa asta.

-Nu-ti face grij. Nici o sirena de armata nu i-ar trezi acum. Spuse razand. 
Am trecut pe langa living si i-am observat pe toti dormind dusi pe jos cu dozele de bere langa ei. Doamne, te rog sa nu il apuce pe vreunul chemarea naturii si sa ii strice iar planurile lui Harry. Ma asteptam sa mearga la baie, dar gandurile mi-au fost schimbate cand a coborat jos in garaj.  Spre norocul nostru Harry era descult deci nu am facut deloc galagie pe scarile de metal.

Cand am ajuns jos, tot ce am putut vedea a fost masina lui chiar in fata noastra. 
A zambit diabolic, incepand sa mearga hotarat spre ea. Ce avea nebunul  de gand sa faca, la miezul-noptii, cu masina si cu mine imbracata doar in lenjerie intima?

- Harry, ce faci? L-am intrepat din nou uimita si putin speriata.

Zambi si se lipi din nou de buzele mele.

- Iti ofer mai mult!

Continue Reading

You'll Also Like

1.2K 212 10
ᴄᴏʟᴀʙᴏʀᴀʀᴇ ʟᴀ ᴀᴄᴇᴀsᴛᴀ ᴄᴀʀᴛᴇ ᴄᴜ: @Storykpop58 ᴛᴏᴘ ᴊᴜɴɢᴋᴏᴏᴋ ʙᴏᴛᴛᴏᴍ ᴛᴀᴇʜʏᴜɴɢ ᴊɪɴ: Tᴀᴇʙᴀʙʏ, ɴᴜ ᴘᴜᴛᴇᴛɪ ғɪ ɪᴍᴘʀᴇᴜɴᴀ ᴛᴀᴇʜʏᴜɴɢ : ʜʏᴜɴɢɪᴇ ....ᴅᴀʀ ᴇᴜ ɪʟ ɪᴜʙ...
54.5K 3.6K 28
"Ești a mea , мой яд " zice . Nu credeam niciodată ca o sa dau cu mașina peste lucrul care m-a va distruge .Am vrut doar sa merg la o zi de naștere ș...
3.3K 575 24
Trăind într-o lume total diferita celorlalți nobili, lumina lunii, întunericul și umbrele făceau parte din secretul familiei Jeon, un mister ascuns î...
5.3K 166 25
Eliana Ricci era un fel de prințesă a mafiei, tatăl ei conducea cea mai de temut mafie din Italia. Dar, ''afacerea,, tatălui ei era pusă în mare peri...