Dangerous Love I. Obsession

By XCalypsoX

10.7M 239K 137K

După divorţul părinţilor săi, viaţa lui Katherine se schimbă radical. Renunţă la toate planurile pentru viito... More

PREFATA
Trailer
1. Adanc In Intuneric
2. Demonul
3. Capitol Nou, Probleme Noi
4. Electricitate
5. Protectorul
6. Dependenta
7. Orgoliu
8. Bantuita De Iluzii
9. Sa Inceapa Jocul!
10. Baiat Sau Fetita?
12. Fluturele
13. Furie
14. Adrenalina
16. Imposibil
17. Lacrimile Demonului
18. Decizia
19. Sectiunea Secrete
20. Tatuajul
21. Marcajele Trecutului
22. Extaz
23. Roscata
24. Negustor De Moarte
25. Calul Troian
27. Power Rangers
28. Protectie
30. Consecinte
31. Ingerul
32. Trecutul
33. Prezent
34. Planuri
36. Marcajul
37. Gelozie
39. Ingerul Salbatic
40. Victime Colaterale
41. Incredere
Preview 44
Preview 45
45. Tatal Vitreg
Preview 46
46. Papusa Ruseasca
Preview 47
Surpriza
47. Yrrah
Preview 48
48. Prea Tarziu
Preview 49
49. Razbunarea
Epilog - Doi Demoni
Multumiri
The Game - Preview Trailer
Lansare Volumul 2. Cercul Vieții
Publicare eBook
Capitol Aniversar
dl ip

11. De-a Mama Si Tata

187K 5.7K 3.3K
By XCalypsoX

                                               11. De-a Mama Si Tata

  

    M-am desprins usor de buzele lui Harry, el ma privea putin incruntat, probabil se prinsese de ce facusem asta si nu ii convenea sa il folosesc drept arma de razbunare.

Mi-am muscat buza, intorcandu-mi fata spre Amber, care am fost surprinsa sa vad ca disparuse din clasa. Cat durase sarutul nostru?

Toti cei care ramasesera in clasa ne priveau stupefiati, gura lui Candice se deschisese atat de tare incat probabil o durea maxilarul.

Mi-am intors rapid fata spre Harry, ce Dumnezeu facusem? Din suparata, expresia lui devenise  zambitoare, intr-un fel obraznic.

- Offf… voiam sa fiu eu ala care te saruta primul in public. Sopti pervers prinzandu-mi barbia intre degetele sale mari si apropiindu-ma mai tare de fata lui. Am inceput sa bomban in capul meu, dorindu-mi atat de tare sa imi  dau o palma in momentul asta.

 - Harry! Vocea lui Ty a rasunat serioasa in clasa. Cretul si-a ridicat privirea din ochii mei privindu-l pe acesta pe deasupra capului meu.

- Roscata! Adauga roscatul si imediat fata lui Harry a devenit serioasa. Mi-am intors si eu privirea spre el, Jay si V se erau deja langa acesta pregatiti parca sa fuga afara.

Harry ii privi rapid apoi isi apleca din nou privirea spre mine, tragandu-mi fata inapoi spre ochii sai. Trebuia deja sa devin obisnuita cu ei, dar de fiecare data mi se inmuiau picioarele atunci cand ii priveam arzandu-ma cu acea nuanta ametitoare de jad.

- Ne vedem mai tarziu, iubire, ai grija de bebelusul nostru! Rosti cu o usoara tenta de zambet dar si cu putina retinere. Ceva il nelinistea, cine naiba era roscata asta?

Inainte sa pot spune altceva se apleca usor spre mine lipindu-si buzele de fruntea mea, au ramas lipite cateva secunde pe pielea mea, transmitandu-mi o caldura neobisnuita in tot corpul. Cand s-a indepartat de fruntea mea a trecut rapid pe langa mine, eliberandu-mi talia din celalata mana  si am simtit aerul rece care a ramas in urma lui. M-am intors speriata pentru a-l vedea in ultima secunda, iesind pe usa alaturi de gasca lui.

Am ramas  perplexa privindu-l cum pleaca, unde se ducea? Cine era roscata? Brusc, o presimtire proasta mi s-a asternut in vene si nu imi placea deloc ca asta in includea si  pe el.

   Harry’s  P.O.V.

 

 

- Cand trece? L-am intrebat pe Ty, aproape alergand prin parcarea liceului.

- Nu sunt sigur dar mai devreme decat as fi crezut. Imi raspunse acesta butonand rapid pe telefonul fara sa se uite prea mult pe unde merge.

- Sa punem mana pe focoasa aia! Marai Jay entuziasmat chiar inainte sa urce in masina lui impreuna cu Violet. Ty s-a urcat si el rapid intr-a sa, iar eu mi-am facut loc in demonul meu negru. Intr-un fel, ma enervau masinile lor colorate, a lui Jay avea un verde aprins care imi lua ochii, de a lui V nu mai vorbim, este de la sine inteles, iar a lui Ty nu poate fi altfel decat rosie, nu stiam ca este la moda sa iti asortezi parul cu masina.

Simteam toate privirile pe noi, imi inchipui ce era in capul tuturor: unde pleaca starurile? Dar nu imi pasa, o singura privire mi-a tras atentia. Era departe dar nu am putut sa nu o observ. De la etajul al doilea, prin fereastra mare si inconjurata de prietenii ei, Katherine privea spre masina mea. Parea intrigata dar intr-un fel ciudat; si putin speriata. Urasc ca trebuia sa plec acum, cand lucrurile mergeau asa bine, gustul buzelor ei era inca presat peste ale mele dar trebuia sa pun mana pe Mustangul ala, aveam planuri mari pentru el.

 Am invartit cheia in contact, lasand masina sa zboare din parcare cu un scartait puternic de roti.

Nimic nu ma calma mai bine decat viteza masini mele, dar acum mintea imi era doar la ea, la pielea aia calda si atat de moale. La ochii aia intunecati care imi nenorocesc controlul de sine. Mintea mea recompunea fiecare etapa a sarutului nostru si a momentului din sala de gimnastica. Nu am simtit niciodata o dorinta atat de mare de a avea o femeie si totodata un control atat de puternic sa ma abtin. Puteam sa o am, as fi putut atat de usor sa o am astazi si inca nu stiu de ce m-am oprit. Ceva nu parea in regula, se simtea atat de bine… Doamne, mai bine decat s-a simtit vreodata un sarut dar nu aveam voie mai mult. De ce? Habar nu am, mi-o doream ca un maniac si m-am oprit ca un fricos. Inca ii simteam respiratia fierbinte cum imi electrizeaza trupul. Ochii ei, ochii aia negri in interiorul carora se afla parca un paradis nedescoperit de nimeni. Un paradis in care se ascunde un inger salbatic, care nu isi deschide inima in fata nimanui. Pana acum.

Eu sunt demonul, si orice ar fi, voi intra in acel paradis iar ingerul ala va fi al meu.

Ne-am parcat masinile in fata garajului, Ty a sarit primul, practic alergand  inauntru la computerele sale. Era o adevarata lupta cu propriul creier sa il privesti butonand si sa nu ametesti. Intr-o zi tastele ii vor ramane lipite pe degete.

Am mers si eu langa el, luand pachetul de tigari de pe masa si scotandu-mi una. Nu fumam prea des, dar preferam asta in locul drogurilor si acum aveam al dracu’ de mult nevoie de ceva care sa ma calmeze. Daca ma mai gandeam mult la Katherine si buzele ei, plus pielea aia aproape ridicol de fierbine, o sa trebuiasca sa merg la baie si sa eliberez excitarea asta. Cum dracu’ ma putea excita o fata atat de tare doar dintr-un sarut?

 Am tras un fum lung privind pe monitoarele lui Ty. Se legase de camerele de supraveghere si urmarea tirul care transporta bijuteria roscata pe patru roti.

Jay a luat si el o tigare asezandu-se pe unul dintre scaunele de langa noi.

- Cat timp mai avem? Intreba acesta jucandu-se cu fumul care ii iesea din gura.

- Ei bine, depinde… unde vreti sa atacam? Ne intreba Ty verificand cateva site-uri. Ameteam deja asa ca mi-am mutat privirea de la el.

- O luam inainte sa intre in Seattle. Am spus serios invartindu-mi tigara intre degete.

- Atacam pe autostrada principala? Intreba V surprinsa. Am aprobat din cap. Ahh, asta e nasol. Avem o singura directie, adica in oras e nasol din cauza politistilor dar macar avem mai multe optiuni. Se planse aceasta.

- La fel si ei, si nu am chef de agitatie. Am raspuns sever.

- Si cum il abordam? E escortat de doua masini. Se pare ca arabul tine la roscata. Clarifica Ty chiar daca stiu sigur ca in capul sa se forma un plan deja. Roscata era un nume de cod pentru masini. La fel ca bruneta, blonda, sau cele de alta culoare le porecleam dupa marca. Un Audi era Stapanul inelelor, iar un Ferrari, Calul Naravas. Ideile nebune ale lui Jay, dar ne ajutau sa comunicam mai usor in public, cu toate urechile ciulite in permanenta pe discutiile noastre.

- Incercam cu frumosul, si daca nu ne asculta… mi-am scos pisotoul de la spate si l-am asezat pe masa metalica. Toti m-au privit seriosi. Stiam ca lui V nu ii prea face placere sa ucida, nici mie nu imi facea, dar devenise deja o obisnuita. In afacerile lui Carter ucisul este o tehnica de supravietuire. Nu imi mai amintesc cati oameni am omorat, dar nu o sa uit niciodata prima victima care mi-a patat mainile de sange.

M-am departat usor de langa ei, tragand puternic din tigara aproape terminata apoi mi-am aprins rapid alta. Am iesit afara, inconjurand casa pana in gradina din spate. Noroc ca V avea ceva spirit feminin in ea si locul asta arata cat de cat normal. M-am asezat pe sezlongul vechi incepand sa ma legan usor sub razele soarelui si sa calmez agitatia din interiorul meu careia inca nu ii cunosteam semnificatia. Ceva nu imi dadea pace; ce se intamplase cu mama lui Katherine? Era clar ceva serios care o deranja, iar pe mine ma deranja ca nu stiam.

Mi-am scos telefonul din buzunar, gandindu-ma daca ar fi mai bine sa o sun sau sa ii trimit un mesaj, dar la felul in care o abandonasem cu papausa aia sigur m-ar fi injurat.

Am tastat rapid pe touch-ul negru:

                                       “ Ce face bebelusul meu? “

Am trimis mesajul zambind si simtind ceva ciudat cand am scris acele cuvinte.

 Katherine era ceva total nou pentru mine, simteam pentru ea aceasi atractie ca in preajma oricarei femei, doar ca mult mai puternica, enervant de puternica. Am jurat sa nu imi mai deschid niciodata inima in fata nimanui, dar cu ea lucrurile par sa se schimbe usor, usor. Nu credeam ca imi voi dori asta dar m-am inselat. Chiar daca asta ma facea vulnerabil, mi-o doream. Orice schimbare majora are nevoie de un motiv iar ea ar putea fi motivul meu. Drace, o cunosc de doua zile si deja gandesc asemenea lucruri care nu mi-au trecut prin cap langa alta fata nici dupa un an. Gandul mi-a fugit la Amber si m-am strambat automat, era doar o aventura sexuala, nimic mai mult si avand in vedere ca tocmai am oprit o posibila partida de sex cu Katherine e clar ca fata asta o sa imi faca mari, mari probleme. Probleme care e posibil sa imi placa.

O vreau atat de mult aproape de mine, m-as putea schimba pentru ea, daca asta nu ar fi imposibil pentru mine acum. Eram prea adanc ingropat in lumea asta ca sa pot iesi acum, si chiar daca pana acum asta nu a reprezentat o teama pentru iubitele mele, cu ea lucrurile pareau sa se schimbe. Proabil ca rivalii mei stiau ca nu prea dau importanta relatiilor mele, de asta nu au atacat-o niciodata pe Amber sau pe cele dinaintea ei, dar daca ar afla ce creste acum in inima mea pentru Katherine… Am strans din pumni, strivindu-mi tigara in mana la acest gand oribil. Nu puteam concepe ca ea sa fie ranita din cauza mea. Chiar daca nici macar eu nu stiam ce e acel ceva care creste in inima mea pentru ea, sau stiam foarte bine si imi era teama sa recunosc, mai ales ca nu mai simtisem asta pana acum si era mai puternic decat am crezut.

 Scrumul inca aprins mi-a ars palma, dar asta nu m-a oprit sa o strang mai tare, incercand sa alung gandul la ranirea lui Katherine.

Telefonul a vibrat langa mine, facandu-ma sa tresar speriat. L-am luat in mana si am privit ecranul atent, era un mesaj de la ea, era pentru prima data cand imi scria inapoi, cam tarziu ce-i drept dar sigur avea ea ceva interesant de spus. L-am deschis rapid curios:

     “ Seamana cu tine, ma scoate din minti!!! Nu pot sa cred ca m-ai lasat singura cu ciudatenia asta urlatoare pentru parasuta ta roscata. Doar sa stii, daca iti ramane copilul fara cap, inseamna ca asta voiam sa iti fac tie in acel moment! “

 

Am inceput sa rad ca un nebun dupa ce am terminat de citit. Gaseam putina gelozie in cuvintele ei si asta ma incanta neobisnuit de tare.

 Mi-am muscat buza, pastrandu-mi in continuare zambetul pe buze si incepand sa tastez din nou:

 “Asta nu seamana cu mine, asteapta-l pe cel real, sa vezi atunci! Si esti cumva geloasa, iubito? Scuze, dar chiar nu ma pot abtine, trebuie s-o am pe roscata asta! “

 

Am trimis mesajul incepand din nou sa rad ca prostul, gandindu-ma la ce o sa isi imagineze ea cand o sa citeasca   asta.

Asteptam mesajul ei, am aruncat tigara din mana si m-am abtinut sa aprind alta. Destula nicotina pentru nici 5 minute. In palma mea ramasese un semn rosu din cauza arsurii.

De unde aparse fata asta? Adica, stiam asta, era bun si Ty la ceva asa ca l-am pus sa ii studize dosarul de liceu pana la cel mai mic detaliu. Dar chiar si asa, era o fata ca oricare alta, dar o fata care ma innebunea. Poate chestie cu aleasa e reala pana la urma, nu o credeam pana acum dar imi demonstra pe propria piele, inima si instincte ca e cat se poate de reala. Imi simteam pielea electrizandu-se doar cand se apropia de mine. Asa ceva nu poate fi real, inca putin si o sa cred ca e o fiinta supranaturala dornica sa se joace cu sufletul meu. Nici nu imi pasa daca era virgina sau nu (lucru pe care eram obsedat), nu imi pasa daca fusese a altuia sau era chiar acum in alta relatie. Voiam sa fie a mea, de acum in colo doar a mea.

 Nu imi mai raspundea, dar ma asteptam la asta, sigur fierbea de nervi acum.

Cu zambetul persistent pe buze m-am ridicat de pe sezlong si m-am intors  in garaj. Era extrem de ciudat pentru mine sa zambesc atat si sa nu ma pot opri, dar era un sentiment placut.

Baietii m-au privit ciudat cand am intrat inauntru, am incercat sa revin la expresia serioasa inainte sa creada ca am innebunit.

- Plecam peste doua ore! Imi transmise Ty inca privindu-ma ciudat.

- Bine, fii cu ochii pe ea pana atunci! Am raspuns serios, el a aprobat din cap revenind la computer-ul sau.

- Sa ne pregatim!

 Am spus, deplasandu-ma spre masina mea, incercand sa scap de privirile lor cercetatoare si enervante. Nu mai are omul voie sa zambeasca?

- Luam arme de la depozit? Intreba Jay rapid in urma mea. Am aprobat din cap, neintorcandu-ma spre el.

- Oh, frate, iar o sa faca Carter o criza! Ofta V inainte sa urce in masina ei.

- Cine a spus ca ii cerem armele lui? Am mustacit cu un zambet malefic.

Amandoi s-au privit rapid ranjind in acelasi fel. Apoi Jay a scos un tipat nebun de bucurie, tipic lui; si toti am urcat in masini derapand spre depozitul de arme al lui Carter, de unde urma sa  imprumutam cateva, el intotdeauna avea ceva nou si puternic. Numai bun pentru misiunea noastra. Am apasat acceleratia pana la fund incercand sa nu mai mai gandesc la Katherine dar mintea mea se blocase ca un film vechi care derula o singura secventa: sarutul buzelor ei. Si asta nu ar fi fost atat de rau daca nu mai aveam putin si turbam pentru ca imi doream sa il simt din nou cu adevarat.

Si astfel, se formeaza o obsesie.

Katherine’s P.O.V

Am intrat in casa cu Candice si Kristen in urma mea. Ma bucur ca reusisem sa ne impacam si dupa o lunga discutie in care le-am asigurat ca nu este nimic intre mine si Styles, doar am vrut sa o enervez pe Amber, am hotarat sa ne petrecem restul dupa-amiezi la mine acasa, alaturi de noile noastre achizitii urlatoare.

- Ahh, m-am saturat de tampenia asta. Am marait nervoasa, aruncand pe pat papusa care plangea din nou. Pentru a zecea oara pe ziua de azi. Am fost data afara de la doua cursuri din cauza ei.

- Dar, stii, nu ai avut dreptata cand ai spus ca seamana cu Harry, adica, el nu prea da din gura, mai mult… actioneaza. Spuse Kristen amuzata, agitandu-si pumnii in aer. I-am aruncat o privire nervoasa.

- Nu pot sa cred ca m-a lasat singura intentionat, pentru o parasuta. Afemeiat imbecil. Am injurat mormaind in timp ce ii dadeam papusei sa bea apa din biberon ca sa isi inchida gura.

- Hmm, nu stiu ce sa zic. Medita Kristen serioasa. Styles nu obisnuieste sa umble asa cu fetele, adica,  oricat de nebun ar parea nu isi bate joc de ele.

- Ce vrei sa spui? Am intreabat curioasa asezandu-ma pe pat langa ea si cerandu-i sa aprofundeze ideea.

Aceasta ma privi cateva secunde.

- OK! Spuse rapid, asezandu-se mai confortabil pe pat cu papusa in brate, parca pregatindu-se pentru o discutie lunga.

- Ai vazut tatuajul de pe gatul lui Amber?

- Da! Am raspuns sceptica, nefiind sigura ce legatura are asta cu discutia noastra. Tot ce o includea pe Amber ma enerva instantaneu.

- Bun! Acela este marcajul lui Styles. El i-a facut acel tatuaj, ca toti sa stie ca e fata lui si sa nu se apropie de ea. Ti-as spune ca e putin nebun dar probabil stii asta deja. Niciodata nu se cupleaza cu o fata care a fost a altuia, cel putin sa fi fost intr-o relatie serioasa cu un alt baiat. Si mai ales daca nu mai e virgina. El vrea sa fie primul si se pare ca si ultimul, deoarece niciun baiat nu se mai apropie vreodata de o tipa care are S-ul pe gat, chiar daca Harry a parasit-o deja.

Am ramas cu gura cascata ascultand-o, nestiind daca isi bate joc de mine sau vorbeste serios.

- Deci, acum intelegi de ce Amber e asa disperata. Nu numai ca risca sa il piarda pe Harry, dupa care e practic innebunita, dar niciun baiat nu o sa se mai apropie vreodata de ea, mai ales ca a avut o relatie destul de lunga cu el pana acum, de serioasa nu prea se pune problema, nu e stilul lui Styles, dar cu toate astea tine la ce e al lui. Termina aceasta serioasa.

Nu imi venea sa cred, vazusem tatuajul ala de nenumarate ori, si chiar ma intrebam ce inseamna dar nici prin cap nu imi trecea ca acela era marcajul lui Harry asupra ei.

- De asta iti spun sa incerci sa stai departe de el, tipul e maniac si mai mult decat atat; e periculos. Se infurie din orice, isi pierde controul si ratiunea. Ai vazut ce i-a facut lui Zac doar pantru ca a incercat sa te ia de la el! Clar i s-a pus pata pe tine, Kath, incearca sa il indepartezi acum, pana nu e prea tarziu. Avertismentul lui Kris avea o urma de rugaminte in el.

Mi-am lasat capul in jos analizand noile informatii. Tot nu imi venea sa cred ca Harry e atat de dement incat sa isi marcheze iubita ca pe un animal. Si totusi, cat de nebuna sa fii sa te lasi insemnata in acest fel? Dar ceva imi spunea ca lui Amber ii placea asta, si-o dorea; si totul decurgea perfect in viata ei pana sa apar eu si sa devin obsesia lui Styles. Oare chiar eram asta? Acelasi lucru il planuia si pentru mine? Inca un motiv sa ma tin cat mai departe de el, desi, o parte din mine imi reprosa ca asta devine din ce in ce mai imposibil.

Restul zilei am petrecut-o ca intre fete, si chiar daca nu era tocmai stiulul meu sa rad si glumesc mancand inghetata in fata unei comedii proaste, ma simteam bine.

Ma bucuram ca papausa mea tacuse din gura, fetita lui Candice nu plansese deloc pana acum: viitoare mamica de nota 10 la bord. Dar baietelul  lui Kristen o luase razna acum. Si asta era adevarata comedie, sa o privesti pe acesta injurand toate generatia de stramosi a lui Jay pentru ca o lasase sa schimbe singura scutecul papusii. Chestia aia mirosea chiar urat. Proiecte ridicole. De parca imi planuiam sa fac un copil in viitorul apropiat astfel incat sa nu imi dau seama cum se schimba scutectul pana atunci.

Am primit si un telefon de la Zac, care ne ruga sa il ajutam sa isi faca progenitura sa taca din gura. V il lasase si pe el singur cu bebelusul

- OK, Tom Woltson sau Richard Benner? Intreba Kristen cu un zambet pervers pe, aratandu-ne catalogul cu pozele fotbalistilor din echipa liceului nostru.

Dintr-o petrecere intre fete nu puteau lipsi discutiile despre baieti.

- Tom! Raspunse Candice muscandu-si buza obraznic.

- In niciun caz, uite ce ochi are Richard! Am contrazis-o intrand si eu in joc.

- Hmm, are ochii verzi, nu stiam ca iti plac! Mustaci Kristen privindu-ma pe sub ochi.

M-am uitat  mai atent la poza si blondul inalt chiar avea ochii verzi. Am injurat in mintea mea afisand o figura bosumflata. Kris si Candice au inceput sa rada de mine. Chiar si asa, nu se comparau cu ochii lui Harry, daca tot am deschis discutia asta. Dar nu aveam de gand sa o zic cu voce tare,  desi imi doream.

Am fost intrerupte din contrazicerile noastre de papusa mea, care a inceput din nou sa planga.

- Nu din nou! M-am ridicat de jos, tragandu-ma de par. Nu o sa mai supravietuiesc doua zile cu tampenia asta pe cap. Am luat biberonul de pe cap si i l-am indesat pe gat, dar nu voia sa taca. I-am verificat  scutecul, si era uscat.

- De ce nu tace? Am tipat enervata, zgaltaindu-l de cateva ori.

- Nu ii mai face asa! Sari Candice rapid, lunadu-mi-l din mana si incepand sa il legene usor.

Minutele treceau si bebelusul din plastic nu voia sa taca, mai aveam putin si il aruncam pe fereastra. Noroc ca tata nu era acasa, ar fi facut un atac de panica daca auzea un bebelus plangand din camera mea.

- Stati putin! Ne opri Kristen deodata. Mai tineti minte ce a spus profa de chestia cu amprenta? Poate ca asta vrea.

Am analizat imediat informatia, dandu-i dreptate lui Kristen si deschizand capacul din spate al papusii. Mi-am pus din nou degetul in locul amprentei mele  si m-am rugat sa functioneze. Dar era in zadar, plangea in continuare si deja imi imaginam nota mea la acest proiect. Avand in  vedere ca bebelusul meu plangea opt minute din zece.

- Poate are nevoie de cea a tatalui. Ma lovi Candice ca un ciocan in cap.

- In niciun caz, nu o sa il aduci pe Styles aici. Spuse Kristen autoritara luandu-mi papusa din mana si punandu-si ea degetul in locul amprentei lui Harry.

- Gata, eu il sun! Am spus dupa alte minute de nebunie in care nu reuseam sub niciun chip sa facem bebelusul sa taca.

- Nuuuu! Tipa Kristen speriata. Nu, Kath, te rog, o sa gasim noi o modalitate sa il facem sa taca.

- Calmeaza-te! O sa vina aici, opreste tampenia asta, dupaia pleaca. Nu am de gand sa pic din cauza lui. Am spus hotarata luandu-mi deja telefonul in mana si cautand in agenda numarul lui. Noroc ca il salvasem, dar, oricum, aveam destule mesaje de la el, unde sa il gasesc.

- Daca vine, nu o sa mai plece! Ma ameninta, parca declarandu-mi sentinta la moarte.

Mi-am scuturat capul, privind spre ecranul telefonului aprins. Kristen si Candice ma priveau speriate parca implorandu-ma sa nu fac asta. Dar zgomotul papusii deja ma scotea din minti.

Am apasat butonul de apelare, ducand rapid telefonul la ureche si asteptand. Am vazut-o pe Kristen mormaind un "nu!". Mi-am dat ochii peste cap la reactia ei exagerata.

- O sa vina aici! Susoti si Candice speriata.

Le-am facut nervoasa semn sa taca, concentrandu-ma la sunetul scos de telefon in urechea mea. Imediat un bipait enervant s-a auzit, si apelul s-a oprit, semn ca apelatul nu raspunde.

- La naiba, nu raspunde! Am mormait nervoasa, agitand telefonul in mana de parca el era de vina. Kristen si Candice au respirat usurate.


Papusa nu avea de gand sa se opreasca din plansul isteric care deja imi urca parul in cap. Am luat-o de pe pat invartind-o pe toate partile si lovind-o cu capul de perna. Asta nu functiona si parca plangea din ce in ce mai tare.

 - La dracu’, ori vine sa opreasca prostia asta ori o arunc pe geam. Am injurat nervoasa incepand sa butonez din nou telefonul, am apasat pe ultimul contactat si deja telefonul meu forma un nou apel catre el.

- Haide, Kath, o sa gasim noi o modalitate sa facem chestia asta sa taca, nu il aduce acum aici! Se milogi Candice speriata privind intunericul de afara, prin fereastra mea deschisa.

- Taci! I-am ordonat autoritara chiar inainte sa aud din nou bipait-ul enervant. La dracu’, unde tine telefonul ala?

Nervoasa, l-am apelat din nou, nu aveam de gand sa renunt pana nu imi raspundea.

De data asta a sunat o singura data, si un zgomot ca vajaitul unui vant mi-a intrat in urechi.

- Ce!?! A raspuns nervos, parea destul de agitat, si zgomotul din jurul lui era provocat de motorul unei masini. De fapt, mai multe masini.

- Harry, trebuie sa vii sa opresti...

- Katherine?! Ma intrerupse cu un glas surprins, se pare ca nu realizase cine sunt, era atat de ocupat incat nu se uitase la numar inainte sa raspunda? 

Au urmat cateva secunde de tacere, timp in care probabil verifica numarul.

- Uite, Katherine, sunt putin ocupat acum, te sunt eu mai tarziu. Abia auzeam ce spune din cauza galagiei din jurul sau. Sigur conducea, probabil era in vreo cursa tampita.

- Nu, Harry... am inceput nervoasa dar deodata inima mi-a urcat in gat  cand zgomotul ascutit si puternic al unei impuscaturi mi-a spart timpanul. Mai multe au urmat fara oprire.



- Harry! Am tipat speriata, si tot ce am mai putut auzi a fost o frana puternica si apelul s-a deconectat.

 Am ramas paralizata cu telefonul la ureche.

- Kath, ce s-a intamplat? A sarit Kristen speriata venind in fata mea.

Am lasat-o sa imi ia telefonul din mana, privind spre ecranul deja stins. Incercam sa vorbesc dar nu reuseam. Zgomotul impuscaturii inca imi rasuna in urechi… daca patise ceva?

Cu respiratia taiata i-am luat telefonul din mana, apelandu-l din nou cat de repede am putut. De data asta nu a mai sunat deloc, iar sunetul robotului mi-a facut inima sa explodeze de frica. Ce se intamplase cu el?

- Katherine, ce s-a intamplat? Ma intreabara prietenele mele speriate. Nu eram sigura daca era bine sau nu, sa le spun ce auzisem.

- Nimic… ahhh… trebuie sa merg pana la baie. Am trecut rapid pe langa ele iesind pe usa camerei mele si indreptandu-ma spre baia de pe hol. Mi-am umplut palmele cu apa si mi-am aruncat-o peste fata. Imi priveam reflexia speriata din oglinda. Nu intelegeam de ce, dar gandul ca el patise ceva rau ma terifia. Ma terifiat mai tare decat sentimentul normal atunci cand un om pateste ceva rau. Era mai puternic de atat. Imi simteam inima stransa intr-o menghina si mainile tremurande.

 Dupa un timp, Kristen si Candice au refuzat sa imi mai puna intrebari despre ce se intaplase, hotarand  sa plece acasa, deoarece eu eram total paralela cu tot ce se intampla in jurul meu. Nu imi mai pasa de zgomtul produs de papusa, stateam ghemuita pe pat gandindu-ma speriata la ce se putuse intampla cu el.

Un ciocanit usor m-a intrerupt din gandurile mele facandu-ma sa imi ridic capul de pe genunchi. Am privit spre balconul meu si am suspinat cand l-am vazut pe Harry de cealalta parte a usii mele de sticla.

Am sarit rapid din pat, mergand spre el si deschizandu-i usa, nici nu stiu cand o inchisesem, dar probabil Candice sau Kristen o facusera.

Am iesit rapid pe balcon, in aerul rece al noptii si cand l-am vazut in fata mea, teafar si nevatamat, nu m-am putut abtine instinctului de a-i sari in brate.

Mi-am ingropat fata pieptul sau cald, incolacindu-mi mainile dupa gatul sau. El mi-a cuprins imediat spatele cu bratele sale, tragandu-ma mai aproape.

-Shhh! Incerca sa ma calmeze, respirandu-mi aerul sau cald pe frunte. Katherine, ce s-a intamplat?

Mi-am departat fata de pe pieptul sau, privindu-l uimita.

- Ce s-a intamplat? Aproape ca am murit de spaima! Tu ce crezi ca se intampla cu o persoana cand aude impuscaturi la capatul celuilalt apel?

Zambi, dar puteam vedea ca e un zambet fortat.

- Iubire, eram cu baietii si jucam un joc video. Scuze ca nu ti-am raspuns dar devenim foarte dedicati cand simtim gustul jocului.

M-am indepartat din bratele lui nevenindu-mi sa cred. Eu murisem de ingrijorare si el se juca.

- Esti un imbecil! L-am injurat nervoasa. Du-te si opreste prostia aia si pleaca din casa mea. Am ordonat plina de furie, aratand spre papusa care inca plangea pe patul meu.

Ma privi cu o masca de regret, prinzandu-mi mainile si tragandu-mi coatele in palmele sale. Palmele mele sau lipit de pieptul sau fara sa le dau voie, ii simteam inima batand si oricare ar fi fost adevaratul motiv al spaimei mele, eram usurata sa il vad teafar.

- Cum ai reusit  sa urci aici? L-am intrebat curioasa, indreptandu-mi privirea spre partea de sub balcon.

- Ai o planta agatatoare foarte rezistenta. Zambi si m-am incruntat putin inainte sa imi aduc aminte de floarea uriasa pe care o plantase tata acum cateva zile si ii intinsese ramurile pe toata structura casei pana la balconul meu, pentru a o inviora putin. Nu isi facea griji ca pot fugi de acasa cu ajutorul ei, stia ca nu ma ascund si folosesc usa, dar nu se gandise la partea in care altcineva o putea folosi sa urce la mine. Asta pentru ca nu exista o asemenea problema pana acum, nu mai adusesem niciodata un baiat acasa. 

- Imi pare rau! Sopti serios intr-o tenta de regret. Apropierea devenea din nou prea ampla si am incercat sa ma departez dar am observat o mica stralucire pe obrazul sau, lumina era slaba pe balcon si am incercat sa ma ghidez spre cea din camera observand ceea ce parea o zgaraietura pe pielea lui.

Mi-am dus instinctiv mana spre ea, trasand usor cu degetul linia acesteia.

- Ce e asta? L-am intrebat serioasa.

Si dus si el mana rapid spre fata, pipaind locul ranit de care, se pare ca nu era constient.

- Nimic, probabil m-am zgaraiat in bataia cu Jay dupa ce a pierdut jocul. Gasea o explicatie la orice, dar ochii sai nu erau le fel de mincinosi ca si el. Eram sigura ca ascunde ceva, dar am hotarat sa las subiectul balta pentru moment. Oricum, era clar ca nu avea de gand sa imi spuna adevarul.

Plus ca nu il prea vedeam sa fie tipul sa se joace genul ala de jocuri, mai ales sa devina atat de implicat intr-unul. Nu imi puteam scoate din cap vocea sa din telefon: speriata, furioasa, serioasa. Si sunetul din jurul sau, parea prea real pentru a fi provenit dintr-un joc.

A trecut incet pe langa mine, intrand in camera mea, degetele care ii atinsesera rana se simteau umede.

Am intrat dupa el, privindu-l atenta cum ridica papusa de pe pat, si o face rapid sa taca pozitionandu-si degetul in locul amprentei sale. Era atat de placuta linistea.

A zambit privind jucaria si a pus-o din nou cu grija pe pat. Indreptandu-si apoi atentia spre mine.

In lumina, zgarietura era mai vizibila, si mici picaturi de sange musteau in jurul ranii proaspete.

M-am apropiat  de el, analizandu-l cu atentie. Ma enerva, ma mintea, dar nu il puteam lasa asa.

Am trecut pe langa el, vrand sa  ies din camera, dar m-a prins de incheietura si m-a tras  din nou langa el.

- Katherine… jigneste-ma, injura-ma, loveste-ma… o merit, dar te rog, nu ma trata cu indiferenta! Sopti cu o figura plina aproape speriata si trista. Isi lipi fruntea de a mea. Am inghitit usor in sec, uimita de gestul lui de afectiunie si a cuvintelor sale. Nu il mai vazusem niciodata atat de afectat de reactiile mele. Si era pentru prima data cand nu imi aratam furia asupra lui.

Mi-am pus o mana pe pieptul sau masiv, impingandu-l usor spre patul meu, si obligandu-l sa se aseze.

- Le pastrez pe toate pentru mai tarziu. Am spus serioasa, privindu-l de sus, dar asta l-a facut instantaneu sa zambeasca.

M-am intors, iesind din camera si indreptandu-ma spre baia de  pe hol. Noroc ca aveam un tata pompier, deci trusele de prim ajutor erau o lege pentru el.

Am scos cutia albastra si patrata din dulap, avea o cruce rosie pe ea, deci o nimerisem bine, chiar daca nu mai lucrasem niciodata cu asa ceva.

Am scos cateva bandaje dinauntru si o sticluta cu o substanta albastra pe care stiu ca o folosea tata sa imi curete ranile cand eram mica.

Am inchis cutia si am bagat-o inapoi in dulap, iesind din baie si intorcandu-ma in camera mea, unde Harry ma astepta cuminte pe pat, exact asa cum il lasasem.

M-am apropiat de el, muscandu-mi buza si lasandu-ma in genunchi in fata sa. Am desfacut dopul sticlutei care degaja un miros intepator, si am udat unul dintre bandaje cu substanta medicinala.

I-am prins barbia lui Harry,  intorcandu-i fata spre stanga, astfel incat sa ii pot curata rana mai usor.

Sangele incepuse sa se scurga deja pe gatul sau. I-am tamponat usor zgarietura, a tras usor aerul printre dinti din cauza usturimi provocate. Am continuat sa il curat, in timp ce el se uita atent la mine, neluandu-si ochii de pe fata mea. Ma simteam ingrozitor de ciudat sa stau in pozitia asta si in camera parea sa se faca mai cald. A trebuit practic sa intru intre picioarele sale uriase pentru a ajunge mai aproape de fata sa. Avea mainile pe genunchi, lasandu-ma cuminte sa imi fac treaba. Dar imediat ce am terminat de curatat rana si am incercat sa ma ridic, bratele sale s-au incolacit ca doua lanturi in jurul spatelui meu.

M-a ridicat usor, el lasandu-se pe spate in acelasi timp si tragandu-ma peste el.

Am expirat speriata incercand sa ma eliberez, dar nu mi-a dat drumul. Urcandu-se pe patul meu, cu mine deaspra lui. Era prea puternic pentru mine si ma tragea ca pe o papusa deasupra lui.

- Ce mi-ai facut? M-a intrebat ingropandu-si fata in scorbitura gatului meu.

Respiratia mea s-a accelerat, simtind-o pe a lui fierbinte pe gatul meu.

Mi-am ridicat capul, privindu-l in ochi.

- Ti-am curatat rana! Am raspuns simplu.

A inceput sa rada, sunetul rasului sau rasuna ca un clopotel in camera mea, si din nou acele gropite superbe si-au facut aparitia.

- Nu la asta ma refer, prostuto! Imi spuse, privindu-ma ca pe un copil de cinci ani. Pe care il tinea deasupra lui intr-o pozitie neobisnuit de perversa pentru aceasta varsta. Ce mi-ai facut de nu mi te mai pot scoate din cap? Clarifica, expresia devenindu-i deodata serioasa. Am inghitit din nou in sec deasupra lui, nestiind ce sa spun. Am incercat sa ma ridic din nou dar nu aveam sanse prea mari de reusita.

Am fost intrerupta din incercarea mea de ai raspunde, de zgomotul produs de usa de la intrare. La naiba, probabil se intorsese tata acasa.

- Oh, nu! Daca te prinde tata aici, sunt moarta! Am spus sarind rapid de data asta de pe el si picioarele au inceput sa mi se agite prin camera.

Se ridica in fund ramanand inca pe pat, privindu-ma cu zambetul ala enervant de superb.

- De ce? Sunt tatal copilului tau pana la urma! Spuse amuzat cu logica lui de om nebun. L-am privit exasperata dorindu-mi sa ii dau cu ceva in cap.

- Tebuie sa pleci! Am soptit stingand rapid lumina.

- E mult mai greu de coborat decat de urcat. Sopti, prinzandu-ma din nou de mana si tragandu-ma iar in pat, deasupra lui.

Am inghetat cand un ciocanit in usa s-a auzit.

- Katherine, nu dormi, scumpo? Suna vocea tatei din partea cealalta a usii.

- Nu! Imi fac temele! Am incercat sa par cat mai serioasa. L-am simtit pe Harry chicotind sub mine. Mi-am ridicat mana lipindu-mi rapid palma peste gura sa.

- La ora asta? Nu esti obosita? Continua tata, trebuia sa scap neaparat de el, mai ales ca Harry normal ca nu avea de gand sa ma ajute si isi cobora mainile pe spatele meu, plasandu-le pe fund si ciupindu-ma. L-am lovit in cot cu cealalta mana, dar asta nu l-a facut sa se opreasca.

- Nu, nu sunt! Si apropo, parca aveam o discutie de tinut! Am spus prefacandu-ma nervoasa stiind sigur ca asta o sa il goneasca. Varful limbii lui Harry a inceput sa execute cerculete electrizante in palma mea care imi trimteau fiori in tot corpul.

- Ah, o sa discutam maine dimineatam scumpo, promit! Acum, culca-te, e tarziu! Noapte buna! Spuse rapid si l-am auzit plecand. Am respirat usurata simtind cum o piatra mi se ia de pe inima. Noroc ca tata nu obisnuia sa intre peste mine in camera daca nu ii dadeam voie. Mai ales cand discutiile care urmau sa le purtam nu erau in favoarea lui.

Am devenit din nou constienta de ce se intampla in camera mea, mai bine zis sub mine. Mi-am luat palma de pe gura lui Harry, incepand sa il lovesc in piept si luandu-i mainile obraznice de pe fundul meu.

- Idiotule, daca te prindea aici zburai pana jos si fara planta agatatoare. L-am certat susotind, lucru care l-a facut sa chicoteasca amuzat.

- Ti-ai fi lasat tu copilul sa ramana fara tata? Mormai usor in gatul meu, prinzandu-ma din nou de spate si intorcandu-se de data asta peste mine.

Gestul sau m-a facut sa icnesc dar acea senzatie de electricicate ucigasa s-a instalat din nou in mine.Nu il vedeam prea bine, doar lumina difuza venita de la fereastra mea deschisa ii lumina chipul, dar il simteam masiv si superb deasupra mea. Si-a proptit antebratele de o parte si de alta a capului mei, apropiindu-se de fata mea, ii inhalam respiratia fierbinte ce mi se izbea de fata.

Era atat de cald deasupra mea, puteam simti contractiile muschilor masivi vibrand peste trupul meu. Oricat m-as fi straduit nu aveam cum sa ies de sub el, si nici nu imi doream.

 Brusc, mi-am adus aminte de vorbele lui Kristen, de tatuaj, de obsesia lui Harry pentru iubitele lui.

- Mie nu o sa imi faci tampenia aia de tatuaj, Styles! Am spus serioasa. Trupul sau s-a tensionat imediat la auzul acestor cuvinte. - Nu-mi pasa ce planuri ai tu cu mine, dar i-ati gandul daca ai impresia ca ma poti pacali asa usor ca pe restul animalelor tale de companie.

L-am simtit respirand greu.

- Nu o sa ti-l tatuez eu… sopti usor coborand spre gatul meu si sarutandu-mi pielea intr-un mod pasional; o sa te fac sa ti-l doresti singura!

Continue Reading

You'll Also Like

90.3K 2.4K 15
Continuare Orgolii Vol 2🔞[+18] Spor la citit -Pleaca, te rog! -De ce, iubito?punandu-mi mainile pe soldurile ei. -Du-te la iubitele tale! -Mmm....es...
8.5K 579 44
V O L U M U L III ''Îi ridic tricoul și i-l dau jos. Roșește și își mută privirea. Încep să îi sărut corpul micuț până când ajung la tivul pantalon...
40.6K 957 20
„ - Când mi-ai jurat iubire, nu aș fi crezut că va fi pentru toată viața, îi mărturisesc și încerc să nu-l privesc în ochi pentru a nu începe să plân...
54.5K 3.6K 28
"Ești a mea , мой яд " zice . Nu credeam niciodată ca o sa dau cu mașina peste lucrul care m-a va distruge .Am vrut doar sa merg la o zi de naștere ș...