Dangerous Love I. Obsession

Par XCalypsoX

10.7M 239K 137K

După divorţul părinţilor săi, viaţa lui Katherine se schimbă radical. Renunţă la toate planurile pentru viito... Plus

PREFATA
Trailer
1. Adanc In Intuneric
2. Demonul
3. Capitol Nou, Probleme Noi
4. Electricitate
5. Protectorul
6. Dependenta
7. Orgoliu
8. Bantuita De Iluzii
9. Sa Inceapa Jocul!
11. De-a Mama Si Tata
12. Fluturele
13. Furie
14. Adrenalina
16. Imposibil
17. Lacrimile Demonului
18. Decizia
19. Sectiunea Secrete
20. Tatuajul
21. Marcajele Trecutului
22. Extaz
23. Roscata
24. Negustor De Moarte
25. Calul Troian
27. Power Rangers
28. Protectie
30. Consecinte
31. Ingerul
32. Trecutul
33. Prezent
34. Planuri
36. Marcajul
37. Gelozie
39. Ingerul Salbatic
40. Victime Colaterale
41. Incredere
Preview 44
Preview 45
45. Tatal Vitreg
Preview 46
46. Papusa Ruseasca
Preview 47
Surpriza
47. Yrrah
Preview 48
48. Prea Tarziu
Preview 49
49. Razbunarea
Epilog - Doi Demoni
Multumiri
The Game - Preview Trailer
Lansare Volumul 2. Cercul Vieții
Publicare eBook
Capitol Aniversar
dl ip

10. Baiat Sau Fetita?

177K 5.7K 4.1K
Par XCalypsoX

                                   

                                                   10.  Baiat Sau Fetita?

   Degetele lui Harry se plimbau usor pe  pielea spatelui meu, facand-ma sa tremur sub atingerea lui fierbinte si priceputa. Ochii mi s-au inchis din cauza euforiei oferita de el.

 S-a ridicat spre buzele mele, impletindu-le in alt sarut pasional. Mainile sale au coborat pe spatele meu, prinzandu-mi fundul in palmele mari si trangandu-ma cu putere la pieptul lui, m-am simtit dezlipita de metalul rece al dulapului si asezata pe una dintre bancile din mijlocul vestiarului. Era ingusta si nu prea confortabila, dar cand l-am vazut pe Harry deasupra mea, am innebunit.

 Era… ireal. Acum avea mai multe posibilitati, astfel ca mainile sale au inceput sa se plimbe usor pe corpul meu, mangaindu-l in atingeri pasionale de la sold pana la genunchi apoi spre glezna si inapoi. Picioarele mele s-au incolacit in jurul coapselor lui, muschii masivi vibrau prin pielea sa, incordandu-se dupa propriile-i miscari. Respiratia fierbinte ii iesea din ce in ce mai rapida, tregand printre buzele mele si izbindu-mi-se in gat. In momentul asta am gustat cel mai puternic drog din lume.

 Mi-am coborat mainile pe spatele sau, eliberandu-i buclele deja ravasite. Unghiile mele s-au infipt in pielea lui, incercand apoi disperate sa scape de tricoul deranjant care ii acoperea perfectiunea. Il voiam, acum. Si el nu facea nimic; doar ma saruta si ma mangaia. Voiam mai mult, simteam ca explodez.

Se desparti de buzele mele, respirand greu de parca tocmai terminase un maraton. Isi stranse ochii, scotandu-si mana de sub tricoul meu, care deja urca spre cureaua sutienului.

- Nu aici! Sopti respirand greu.

 L-am privit perplexa. Cum adica nu aici, atunci unde?

- Altundeva, acum! Am respirat greu, tragandu-l din nou de par, mai aproape de mine.

- Nu acum, Katherine. Sopti din nou lipindu-si fruntea de a mea, avand in continuare ochii inchisi. Vreau sa fii… tu, cand o sa se intample, acum esti drogata, si nu vreau sa ma omori dupa ce iti revi, crezand ca am profitat de tine.

- Cand nu o sa fiu drogata, nu o sa se intample. I-am raspunse deja bosumflata. Zambi smecher, privindu-ma jucaus in ochi.

- Mai vedem noi! Imi facu cu ochiul, sarutandu-ma din nou pe buze, mai pasional, parca savurandu-le gustul. Doamne, ce e cu mine? Il vreau atat de mult, chiar daca o parte din mine stie ca nu sunt eu cea reala care il vrea. Nu?!

 Zgaltaitul clantei ne-a intreurpt pe amandoi, facandu-ne sa ne ridicam privirea spre usa incuiata. De partea cealalata se afla cineva care voia neaparat sa intre.

- La dracu’! Injura  Harry infundat,  ridicandu-se rapid, tragandu-ma si pe mine de pe bancuta care deja imi dadea dureri de spate.

- Vino cu mine! Sopti usor, tragandu-ma de mana spre o alta usa din incapere.

- Unde duce asta? Am intrebat putin speriata, bataile in cealalta usa deveneau din ce in ce mai puternice, pareau un grup de elevi care probabil terminasera ora de sport si voiau sa intre sa se schimbe. Chipul lui Amber prinzadu-ma in vestiar cu iubitul ei ma speria si ma incanta in acelasi timp.

- Spre sala de gimnastica. Rosti rapid, deschizand usa si tragandu-ma dupa el intr-o incapere intunecata.

Am expirat speriata, cand Harry m-a tras rapid inauntru, inchizand usa in urma mea si lasandu-ma intr-o bezna completa.

- Nu exista lumina  aici? Am intrebat privind  bezna din jurul meu, imi placea intunericul, dar in momentul asta nu se prea potrivea  companiei. Dar poate ca era mai bine, sa nu ii mai vad corpul ala demonic care ma innebuneste.

Harry nu mi-a dat drumul la mana, dar il simteam destul de agitat cu cealalta, incercand parca sa baricadeze usa.

- Ce faci? Am mormait nedumerita, aplecandu-ma spre urechea lui, desi nu vedeam nimic.

- Shht! A fost tot ce a spus. Mi-am dat ochii peste cap in intuneric, apoi dintr-o data m-am simtit insfacata si obligata sa merg, habar nu am unde.

- La dracu’, mi-am uitat telefonul in masina. Injura infundat. Eu am mustacit si l-am scos pe al meu, desi nu eram sigura de ce are nevoie de telefon.

- Pentru ce ai nevoie de el? L-am intrebat gandindu-ma daca era bine sau nu sa ii spun ca eu il am.

- Sa luminezi cu el, daca nu vrei sa ne invartim ca prostii pe aici pana gasim o saltea si asteptam sa plece  astia. Am chicotit usor, desi ma speria cuvantul saltea, sau ma incanta?

Mi-am clatinat capul si am apasat o tasta,  aprinzandu-l si luminand vag, sala nu prea mare, dar burdusita cu tot felul de aparaturi sportive carora nu le cunosteam intrebuintarea prea bine.

Am luminat spre fata lui Harry,  el se incrunta amuzat, probabil orbit de lumina.

- Deci, lumea se antreneaza in intuneric pe aici? Am vorbit din nou in soapta, cautand cu lumina o saltea prin preajma.

- Nu, doar ca intrerupatorul e pe partea cealalta.

- Si tu ai uitat sa il aprinzi. Am oftat, dandu-mi ochii peste cap.

- Sau nu am vrut s-o fac. Nu ii vedeam zambetul pervers dar stiu sigur ca era acolo. Mi-a insfacat telefonul din mana, luminand rapid intr-un colt unde erau intinse pe perete, mai multe saltele.

A mers spre ele, tragand una in jos si asezandu-se in fund pe ea. Oh, nu, asta nu poate fi de bine.

- Ce droguri mi-ai dat? L-am intrebat indreptandu-ma spre el.

A luminat spre mine, orbindu-ma si impiedicandu-ma din a-l mai vedea pe el.

- De ce? Nu-ti plac? M-am incruntat din cauza luminii deranjante si mi-am folosit mana drept scut.

- Ba da, doar ca ma fac sa… imi doresc chestii… ciudate. Ia lumina aia de pe fata mea.

I-am auzit chicotul.

- Nu sunt drogurile de vina in totalitate, oricum ele iti dau tupeul sa faci ceea ce nu aveai curaj inainte. Rosti intr-un ton obraznic, intinzandu-se dupa mana mea, si tragandu-ma mai aproape de el.

Eram in picioare in fata lui, abdomenul meu era chiar langa fata sa. Am simtit-o imediat lipindu-se de materialul maioului meu.

Am inchis ochii incercand sa raman constienta, mai ales cand mainile sale mi-au cuprins baza spatelui tragandu-ma mai aproape.

Aerul fierbinte scos din plamanii sai mi se intindea pe sub maiou, electrizandu-mi fiecare mica particica din corp.

- Cat timp trebuie sa stam aici? Am respirat, incercand sa nu cad din nou in ispita.

- Cat vrem! Il simteam din nou excitat, plimandu-si nasul pe suprafata materialului stramt. Am inghitit in sec si m-am abtinut.

am tresarit cand o izbitura puternica s-a auzit din camera cealalta.

- Hmm, au reusit sa intre. Confirma Harry, neluandu-si fata de pe abdomenul meu.

- Daca intra si aici? Am intrebat putin speriata la gandul asta. Nu voiam sa fiu deja catalogata ca noua jucarie a lui Styles.

Harry incepu sa mormaie incet, prinzandu-mi maioul intre dinti si tragand de el ca un leu jucaus. Se pare ca intunericul il excita. Acum era randul meu sa il las cu ochii in soare… adica in bezna.

- Ti-ai ratat sansa! Am spus, tragandu-ma rapind din mainile sale si departandu-ma cativa pasi inapoi. Telefonul meu continua sa lumineze, asezat pe saltea, creand o lumina aproape inexistenta intre noi. Ma intreb de ce nu existau ferestre aici? Dar apoi mi-am amintit ca trebuia sa urcam cam zece trepte pana la terenul de afara, deci sala asta era practic, cufundata in pamant.

 Harry marai suparat, ridicandu-se rapid in picioare si venind langa mine. In intuneric arata ca un adevarat demon. Ochii lui erau negri, umbriti de buclele intunecate care ii cadeau pe frunte. Sa nu  mai vobersc de acea privire de pradator. Silueta lui enorma parea si mai mare, iar hainele negre il ajutau in eticheta de fiinta ireala.

- Spune-mi ca nu ma vrei! Sopti suav la urechea mea, dandu-mi parul deoparte si mangaindu-mi usor pielea gatului.

- Drogurile te vor! Am replicat ingamfata, rezistand tentatiei de a tipa un “Te vreau!” in gura mare.

Chicoti amuzat, electrizandu-mi pielea cu resipratia lui fierbinte care s-a izbit de gatul meu.

- Atunci, trebuie sa o facem si pe Katherine sa ma vrea! Concluziona ca un plan si imediat mi-am simtit din nou coapsele insfacate si trase in sus, incolacindu-mi picioarele in jurul taliei sale.

- Ai spus: nu acum! Am repetat tafnoasa, nelasandu-ma impresionata de saruturile sale pe gatul meu, in timp ce el mergea cu spatele.

- M-am razgandit! Marai, lasandu-se in jos pe saltea, pozitionandu-ma deasupra lui.

- La dracu’, cat mi-as dori sa te vad acum! Injura putin bosumflat. Dar te pot simti. Continua ingropandu-si din nou fata in gatul meu. Gatul era cu siguranta punctul sau erogen preferat, in ambele sensuri.

Telefonul meu se stinsese demult, deci acum era o adevarata bezna intre noi. Din vestiar se auzea agitatie, se pare ca nimeni nu constientizase ca persoanele  care blocasera cealalta usa se puteau ascunde aici. Multmesc, Doamne!

 M-am proptit in maini pentru a nu cadea complet peste trupul sau, el se asezaje pe spate, intinzandu-se pe salteaua moale si pozitionandu-si mainile pe fundul meu. M-am fatait deranjata, incepeam usor sa imi revin si nebunia oferita de droguri se mai domolea, nu pot sa cred ca fusesem la un pas sa fac sex cu el in vestiarul scolii, trebuie sa ma las de prostiile alea, acum este o chestiune serioasa la mijloc, am un joc de castigat. Si pana acum scorul  este aproximativ: Harry 10 - Kath 0.

Tot ce puteam simti era respiratia calda a lui Harry pe gatul meu, si mainile sale care urcau usor pe spatele meu, jucandu-se cu materialul maioului. Stiam ca nu vrea sa faca mai mult, daca ar fi vrut, s-ar fi intamplat deja. Ce urmarea?

- Taci!

Un tipat plin de furie a vibrat prin pereti, recunosteam vocea ascutita si enervanta. Harry s-a oprit si el indreptandu-si capul spre directia sunetului produs de iubita lui.

- Haide, Amber, recunoaste; Styles te-a aruncat la gunoi! O voce amuzata o sacaia pe aceasta, din cealalta camera,

- Da, se pare ca i s-a cam pus pata pe tipa aia noua. Vorbi alta.

- Harry e al meu! Tuna Amber cu o voce care a zguduit peretii. Nu imi pasa ce va trebui sa fac ca sa scap de emigrata aia, dar o s-o distrug.

 Bratele lui Harry s-au strans instantaneu in jurul meu la auzul cuvintelor pline de ura ale lui Amber, un marait lent iesindu-i din gat. Mie nu imi pasa ce zice parasuta aia blonda, ma enervau cuvintele ei dar nu ma speriau. O luam mai degraba ca pe o provocare, careia ii raspundeam fericita.

Alte contradictii nu s-au mai auzit, asterandu-se o liniste mormantala imediat.

Mi-am intors privirea spre Harry, prin intuneric. Ii simteam respiratia grea si nervoasa izbindu-se de fata mea.

Am strans din ochi incercand sa imi revin la realitate. Ce faceam? Nu o suportam pe Amber dar nu merita sa ii fac asta. Nici macar nu o cunosteam, si punandu-ma in situatia ei, probabil as fi procedat la fel; nici mie nu mi-ar fi placut ca alta sa se dea la iubitul meu, si mai ales, el sa ii ofere atata atentie.

Mi-am folosit mainile pentru a ma ridica de pe Harry, insa bratele sale nu m-au eliberat, ridicandu-se si el odata cu mine, tinandu-ma acum in poala sa, cu picioarele incolacite in jurul taliei lui.

- Nu-ti face griji, nu o sa se atinga de tine. Vorbi serios, ca o promisiune.

- Nu e vorba de asta. Am replicat serioasa. Doar ca… nu pot sa cred ca spun asta; dar, are dreptate. Nu putem continua asa, tu esti iubitul ei si am terminat-o cu jocul asta stupid, nu am degand sa fiu papusa ta erotica atunci cand te plictisesti de ea, Am incercat sa ma ridic din poala sa dar nu mi-a dat drumul, strangandu-ma mai tare la pieptul sau.

- Si daca nu ar mai fi un joc? Imi respira cald pe fata, ii simteam chipul aproape de al meu.

Am expirat bulversata de raspunsul lui, asta facea parte din strategia lui sau vorbea serios?

Am deschis gura incercand sa ii raspund, dar sunetul ascutit al soneriei ne-a facut pe amandoi sa tresarim.

- La naiba, o sa intarzii si la ora asta! Am spus speriata, ridicandu-ma rapid din bratele lui Harry, el m-a eliberat de data asta. Am bajbait dupa telefon pe salteaua de burete, dar nu il gaseam; deodata o lumina mi-a ars ochii si am fost intampinata de fundalul telefonului meu, tinut de Harry.

S-a ridicat si el, prinzandu-ma de mana si tragandu-ma dupa el.

Ne-a luminat calea pana langa usa care parea sa fie baricadata cu o haltera enorma. Ochii mi s-au marit cand l-am vazut radicand obiectul enorm cu o singura mana si eliberand usa. Parea sa aiba cel putin 20 de kilograme. Daca nu eram in situatia noastra… dificila, as fi fost chiar impresionata.

A deschis usa, ochii mi-au fost umpluti de lumina si am respirat usurata.

I-am smuls telefonul din mana, indesandu-mi-l in buzunarul blugilor. M-a privit cu un zambet amuzat care ma sacaia putin, apoi m-a tras  din nou dupa el spre iesirea din vestiar.

- Da-mi drumul! Mi-a ajuns cat m-a vazut lumea cu tine. M-am enervat, incercand sa imi eliberez mana dintr-a lui.

- Si, ti-e rusine cu mine? Isi ridica o spreanceana spre mine. Am suflat puternic pe nari.

- Mai degraba greata! Am bombanit, lasandu-ma tarata de pe holul enorm si gol.

Bufni amuzat, neparand sa creada ce ii spun.

- Unde ma duci? Trebuie sa imi iau cartea, nici nu stiu ce ora am. M-am luptat din nou cu stransoarea lui dar se ambitiona sa nu imi dea drumul si sa ma tarasca dupa el.

- Ai psiholgie. Zambi intorcandu-se spre mine. Si se intampla ca si eu sa am aceeasi ora.

Oh, serios? Am respirat exasperata, cautand prin cap o modalitate rapida sa scap pentru a nu intra cu el in clasa, tinandu-ne de mana.

- Da-mi drumul odata, stresantule.

- Vrei sa iti dau drumul la mana? Se uita de sus la mine.

- Da!

- Dar tot vreau sa te duc la curs, deci esti sigura ca vrei sa iti dau drumul?

Mi-am dat ochii peste cap si am oftat exasperata.

- Da! Am raspuns din nou.

- Bine! Zambi si am respirat usurata in secunda in care mana mi-a fost eliberata dar aproape am tipat cand s-a oprit si s-a aplecat spre copsele mele, apucandu-le cu bratul si ridicandu-ma pe umarul lui.

- Ce dracu’ faci! Pune-ma jos. Am strigat stupefiata, prinzandu-ma de spatele tricoului sau.

Rase.

- Ti-am spus ca vreau sa te duc la curs si daca tu nu ma lasi sa te tin de mana, am nevoie de alta modalitate.

- Esti nebun. Nebun de legat, pune-ma jos, dobitocule. M-am agitat pe umarul lui dar nu m-a bagat in seama si a continuat sa rada.

- Ori nebun ori dobitoc?

- Amandoua, plus, multe altele. L-am lovit in umeri.

- Stai cuminte sau jur ca te musc de fund.

Am facut ochii mari si m-am oprit instantaneu. Nici nu realizasem ca fundul meu e practic lipit de obrazul lui.

- Nu ai indrazni.

Rase.

- Pune-ma la incercare.

Nu voiam sa fac asta asa ca m-am potolit si mi-am varsat furia in injurii mintale asupra lui.

M-a carat pana la etajul doi, apoi s-a oprit in fata unei usi si m-a pus in sfarsit pe picioarele mele.

- Vezi ca stii sa fii si ascultatoare? Ranji si am scrasnit din dinti, mi-am ridicat palma pentru ca ii era dor de obrazul sau dar m-a prins inainte sa ii aplic palmuirea dorita.

- Nah, ridica cealalt deget aratator spre mine. Daca vrei sa ma plesneti iar, te las, dar jur ca te ridic iar si intru cu tine pe umar in clasa . Nu ti-ar place asta, nu?

Mi-am strans buzele de furie si mi-am tras mana intr-a lui.

- Esti un idiot! L-am injurat si am tras de clanta usii pana cand nu ajungeam din nou pe umarul lui. Harry ramase in urma mea cu un ranjet dracesc.

- Scuzati-ne pentru intarziere, doamna Ghelager! Vorbi Harry cu aceeasi voce mieroasa pe care o folosise ieri si pe profesoara de franceza.

Profa ne privi cu o incruntatura amuzata, punandu-si mainile in san. Nu parea sa aiba mai mult de 30 de ani, foarte slaba, cu o rochie de vara inflorata, lunga pana la genunchi. Parul lung pana la baza gatului, era rar si drept, de culoare aramie. Expresia ei imi dadea de stiut ca poate fi  de treaba.

- Treceti la locurile voastre, porumbeilor. Ne vorbi amandurora, cu un zambet amuzat.

Porumbei?! Oh, nu, mi-am schimbat impresia despre ea, e prea perspicace pentru gusturile mele.

Harry zambi cu gura pana la urechi, la auzul cuvintelor ei, prinzandu-ma din nou de mana si tragandu-ma cu el pana in fundul clasei. Acum observam restul chipurilor din clasa, am observat ca ii cunosteam aproape pe toti. Erau prietenii mei, prietenii lui Harry, plus Amber si cateva majorete din echipa. Deci, va fi o ora interesanta.

M-am asezat in ultima banca de pe randul din mijloc, Harry ocupand-o pe cea de la fereastra. In fata mea era Violet, parul ei mov mi-a luat ochii.

S-a intors imediat spre mine, cu un zambet smecher, privindu-l apoi pe Harry in acelasi fel. Jay era in fata lui Harry si ne privea la fel, mi-a facut cu ochiul si mi-am prins fata in palme lasandu-mi capul pe banca. Puteam auzi chicotul lui Harry.

 Prietenii mei pareau aproape speriati de ceea ce tocmai vazusera. Dar privirea lui Amber le intrecea pe toate. Fata asta sigur isi imagina cum ma jupoaie de piele in momentul de fata.

Profesoara a inceput sa faca prezenta, desi nu intelegeam rostul, clasa era plina, deci, nimeni nu lipsea. Mi-am asteptat numele si am raspuns un “prezent” sec si aproape inecat de aroma inca prezenta a lui Harry pe buzele mele. Mi-am trecut limba peste ele fara sa imi dau seama si nu stiu daca am facut-o sa ii elimin gustul sau sa il simt mai bine.

- OK, clasa, v-am promis o surpriza la inceput. Se ridica zambitoare, rezemandu-se de marginea catedrei. Acum observam cutiile care se aflau in fata clasei.

Multe, cu imagini ciudate pe ele… pareau sa fie niste… bebelusi.

- Am primit un nou proiect, care pe mine sincer ma incanta foarte mult. Zambetul ei cand spusese asta nu prevestea lucruri bune. Este despre formarea unei familii in randurile noii generatii. Tinerii de azi sunt din ce in ce mai rebeli si inconstienti si chiar daca au ganduri serioase sa isi intemeieze o familie, habar nu au cum sa faca asta. Si astfel bebelusi se trezesc cu parinti inconstienti care nu stiu unde se foloseste scutecul.

Era genul de explicatie in fata careia nu stiai daca sa izbucnesti in ras sau sa ingheti de spaima. Perechile de ochi din sala s-au marit. Mi-am rezemat mana pe frunte cand profesoara a desfacut o cutie, scotand din interiorul ei o papusa de forma si marimea unui bebelus.

- Vrea sa studiez comportamentul vostru in fata unei asemenea responsabilitati.

Jay a izbugnit intr-un ras isteric, aproape m-a speriat pentru ca eu inca eram in stare de soc.

- Oh, haideti, doar nu vorbiti serios? Spuse acesta rezemandu-se de spatarul scaunului din cauza rasului.

- Vorbesc foarte serios, Jay. Ii raspunse profa intr-un ranjet. Deci, vrei fetita, sau baiat? Teposul o privi inspaimantat, inghitind in sec.

L-am privit pe Harry, el avea un zambet mic si amuzat pe buze, fiind asezat comod in banca lui, mai mult ca un spectactor.

- Acestia vor fii copiii vostri pentru trei zile! Ne explica profesoara zambitoare scotand si restul papusilor din cutii. Unele erau imbracate in roz, altele in albastru, deosebire probabil intre baieti si fete.

- Si mai am o surpriza pentru voi. Continua radicand o foaie de pe catedra.

- Pe bune, doar nu o sa ne dati si o burta de jucarie sa o purtam inainte, nu? Protesta Violet revoltata, facand toata sala sa izbucneasca in ras.

- Nu e deloc o idee rea! Medita profesoara amuzata.

- Stati putin, pana la burta si copii se mai intampla ceva, esential. Spuse Jay foarte serios, facandu-ma sa ma inec de ras, pana si Harry radea cu gura pana la urechi. Doamne, era superb cand radea, niciodata nu il mai vazusem asa, gropitele lui erau splendide, facandu-l ca de data asta, sa semene cu un inger.

- Considera ca pe bebelusul tau l-a adus barza. Ii inchise profa gura. Teposul se imbufna si isi  puse mainile in san.

- Bun, acum sa cunoastem familiile. Ranji aceasta, agitand din nou foaia in mana.

- Stati putin, adica o sa fim cate doi? Intreba Kristen speriata.

- Oh, da, un copil trebuie sa aiba mama si tata, pe care eu ii aleg.

Iar ramaseseram toti muti. Oh, Doamne, asta nu o sa se termine bine.

- Stewart cu Cyrus, Green cu Solton… profesoara a inceput sa enumere perechile dupa numele de familie scotand suspine dezaprobatoare de la persoanele numite. Mi-am muscat buza speriata asteptandu-l pe al meu… Ventura cu Danice;  imediat ce a spus asta doua scaune au scartait pe podea facand un zgomot ascutit.

- Ce!? Tipara Kristen si Jay ridicandu-se in picioare.

- Doamna profesoara, scuzati-ma ca va spun asta, dar; a-ti innebunit? Intreba Kristen exasperata. In ce lume dominata de extraterestrii cu tepi in cap mi-as intemeia eu o familie cu asta?

Am izbucnit iar in ras.

- Ce sa spun; in aceeasi lume in care tu ai fii vreodata capabila sa satisfaci un barbat! Ii replica Jay artagos.

Satena pufni nervoasa si se repezi imediat spre Jay. Gestul ei m-a uimit si am continuat sa rad cu gura pana la urechi, apoi am observat privirea lui Harry asupra mea si am tacut imediat. Zambetul sau era ametitor.

- Nu se discuta, cuplurile raman exact cum le-am facut eu. Spuse profesoara, dar totusi nici ea nu se putea abtine din ras.

- Atunci, ma scuzati putin, trebuie sa imi calmez nevasta. Se resemna Jay de sub Kristen, pana si V radea, chiar daca Jay era iubitul ei.

- Bolton cu Brown. Sherman cu Hale, Styles cu Wrise… mi-a cazut fata, desi mai aveam o sansa sa scap.

- Care Wrise?! Am intreabat rapid intrerupand-o pe profesoara. Am observat fata curioasa a lui Harry, devenind interesat de ce se intampla in clasa.

- Hmm… profa privi nedumerita pe foaia. Ohh, da, avem doua Wrise, realiza uimita. Pai,  John Dubber cu Amber Wrise si Harry Styles cu Katherine Wrise.

Gatul meu a format un gol de aer si o vena era pe cale sa plesneasca acolo, nu se putea intampla asa ceva. M-am prins cu mainile de par, observandu-l pe Harry cum zambeste diabolic.

- Doamna profesoara, asta nu poate fi posibil, Harry este iubitul meu, va rog, faceti schimb intre noi.

Mi-am ridicat capul aproape revoltata la cuvintele suparate ale lui Amber, dar intr-un fel, eram de acord cu ea.

- In niciun caz, si Jay e iubitul meu si nu ma mai umflu atat in pene. Replica Violet diabolic, oarecum, eram sigura ca ma prefera pe mine in locul lui Amber.

Harry a inceput sa rada pe sub mustata facandu-i cu ochiul lui V cand s-a intors spre el.

- Sunt de acord cu ea, doamna! M-am auzit vorbit si nu mi-a venit sa cred ce am spus, dar sa ma prefac pentru urmatoarele trei zile ca Harry e tatal copilului meu nu era tocmai cea mai buna idee sa ma tina departe de el.

Profesoara ma privi nedumerita.

- Si tu vrei sa faci schimb?

Toate protestele noastre o epuizasera.

- Da, Amber este iub…

- Nu! Ma intrerupse Harry serios vorbind pentru prima data. In clasa s-a facut o liniste imediata la auzul vocii sale serioase. Echipele raman exact asa cum sunt. Aproape ordona aruncandu-mi o privire suparata.

- Asta spuneam si eu! Fu profesoara de acord cu cu el, continuand sa citeasca numele de pe foaie.

I-am aruncat o incruntatura suparata cretului, dar nu o intrecea pe cea a lui Amber.

- Bun, acum ca avem familiile formate este timpul ca mamicile si tatici sa isi primeasca bebelusii. Chitai profesoara entuziasmata oferind cate o papusa fiecarei fete.

Mi-am pleznit alta palma peste frunte.

- Katherine, baiat sau fetita? Am auzit vocea profesoarei langa banca mea. Mi-am ridicat capul rapid privind-o cu doua papusi in brate.

- Baiat! Raspunse Harry inaintea mea.

- Baietel sa fie! Zambi aceasta, intinzandu-mi o papusa imbracata in albastru.

M-as fi opus, voiam fetita, dar profesoara trecuse deja la cealata banca asa ca am renuntat. Imi era tot una, dar nu imi placea ca toate ieseau cum voia el.

- OK, acum ca toti aveti bebelusii, vreau sa ma ascultati cu atentie si sa va grupati cate doi, dupa cum v-am numit pe perechi.

Nu a trebuit nici sa clipesc ca sa il simt pe Harry langa mine.

Nu avea scaun, asa ca statea in picioare langa mine, era enorm si sfidator asa ca m-am ridicat si eu, asa cum au facut si restul fetelor.

- Nu-ti face griji, al nostru o sa fie mai frumos ca asta. Imi sopti Harry la ureche facandu-mi pielea sa se electrizeze. Si apropo; vreau fetita, dar am cerut baiat ca sa te pedepsesc pentru ca ai vrut sa ma schimbi cu altul. Continua cu o soapta cicalitoare, i-am aruncat o incruntatura acida, dar el nu a facut decat sa imi zambeasca dulce, facandu-mi picioarele sa se inmoaie.

Vrea fetita? Asta e ceva nou.

- Bun, pe spatele fiecarei papusi exista un dispozitiv, vreau sa desfaceti capacul si sa faceti exact ceea ce va spun eu.

Harry ridica jucaria inaintea mea, desfacandu-i hainuta si capacul care abia se observa fiind de aceeasi culoare cu materialul pielii ei.

 Amandoi am privit uimiti interiorul papusii, era plin de tot felul de fire si circuite.

- Jos aveti doua patratele negre. Vreau ca pe rand sa va puneti degetul cu amprenta in locul indicat.

- Mami prima! Sopti Harry intinzand papusa spre mine, am privit-o putin speriata, dar mi-am pus degetul aratator pe patratelul unde scria “Mama” nestiind sigur ce voia sa insemne chestia asta. Harry a facut si el la fel, pozitionandu-si degetul putin cam mare, in locul indicat pentru “Tata”.

- Toata lumea si-a lasat amprenta? Am aprobat cu totii putin cam nesiguri de ce avea sa se intample mai departe.

Profesoara zambi si se intoarse la catedra, asezandu-se la un calculator, unde a inceput sa butoneze rapid.

Harry a intors papusa cu fata, punand capacul la loc.

- Si chiar acum… copiii vostrii sunt in viata.

Am tresarit cand bebelusul de jucarie a deschis ochii instantaneu. Avea ochii verzi, oh, serios?

Harry a zambit privindu-l fascinat si amuzat in acelasi timp.

- Uau, asta a fost cea mai rapida nastere pe care am vazut-o in viata mea. Spuse Jay amuzat facandu-ne sa radem.

- De parca ai mai vazut tu vreo nastere pana acum. Ii replica Kristen acid facandu-l sa fumege iar de nervi.

- Stati putin! Bebelusul meu are ochii verzi, eu nu am ochii verzi! Cu cine m-ai inselat? Se revolta Ty aruncandu-i colegei sale o privire acida, speriind-o.

- Toti au ochii verzi! Rase profesoara. Daca se intampla sa nu semene cu niciunul dintre voi, asta este.

Harry afisa un zambet triumfator. Nemernic cu ochii tai verzi si superbi.

- Fiecare papusa are un dispozitiv care va recunoaste amprentele. Acestea nu sunt jucarii oarecare, si costa o groaza de bani, asa ca aveti grija ce faceti cu ele. Ne atentiona profesoara serioasa. Au nevoie de mancare, somn si afectiune. Ii hraniti cu apa pe care le-o oferiti din biberon. Nu coonteaza continutul mancarii ci grija voasta pentru a le-o oferi. Normal ca trebuiesc si schimabati, la o anumita perioada de timp elimina apa pe care le-ati oferit-o dar o sa fie amestecata cu o substanta din interiorul lor care o sa degaje un miros deranjant, asa ca nu va ganditi sa va lasati bebelusii uzi leoarca. Ranji aceasta diabolic, facandu-ne sa ne lipim cate o palma peste frunte. De fiecare data cand au nevoie de ceva, bebelusii vor incepe sa planga, si nu vor tacea pana nu le veti oferi ce au nevoie, lucru de care trebuie sa va dati seama singuri. Atunci cand nu tac nici dupa ce i-ati schimbat sau hranit inseamna ca au nevoie de unul dintre parinti; si aici intervine faptul ca in acest proiect trebuie sa fiti mai mereu impreuna, deoarece cand bebelusul are nevoie de tata, nu o sa taca pana cand acesta nu isi pune degetul in locul amprentei de unde l-ati pornit.

Gura mi s-a deschis in soc. Ce mai urma? Sa ne cumparam si cate o locuinta impreuna?

- Nu va ganditi sa ii dezinstalati, fiecare are un program pe care eu il verific in permaneta pe calculator, vor fi inregistrate toate actiunile voastre, si timpul care va ia pentru a va opri bebelusul din plans. Acordati atentie acestui proiect deoarece reprezinta trei sferturi din nota voastra pe semestrul asta.

Soneria ne-a facut pe toti sa tresarim.

-  Sa ii aveti peste tot cu voi, niciodata nu puteti sti cand incep sa planga, nu au un program deci nu inercati sa cronometrati asta. Pe catedra aveti o cutie cu biberoanele pentru ei si cate un pachet de scutece, luati fiecare cate unul si ne vedem maine. Bafta, mamici si tatici. Ne ura profesoara amuzata inainte sa plece din clasa si sa ne lase pe toti stupefiati cu ciudateniile in mana.

- Frate, asta e cea mai mare tampenie pe care am vazut-o in viata mea. Se revolta Jay aruncand papusa pe banca. Imediat aceasta a inceput sa planga, scotand un zgomot ascutit si puternic care ne-a speriat pe toti. Plangea mai tare decat as fi crezut.

- Bravo, arici idiot. Du-te si ia biberonul ala. Ii ordona Kristen ca o adevarata sotie autoritara, blondul se conforma imediat ascultand-o.

In clasa era o  agitatie ingrozitoare, se pare ca Zac era cu Violet, si nici ei nu se intelegeau prea bine. Candice cu Chris,  poate bebelusul lor va supravietui.

Eu si Harry ne uitam cand la jucarie, cand unul la altul. Amber ne ardea cu privirea pe amandoi.

- Bafta, emigrato, imi pare rau de bebelusul tau, daca semeni si tu cu mama ta o sa ajunga abandonat in vreo ghena de gunoi saracul de el. Ma batjocori Amber.

Mi-am simtit furia crescand si imediat am vrut sa merg spre ea dar, bratele lui Harry m-au oprit, strangandu-se  in jurul taliei mele.

L-am privit furioasa, se incrunta spre Amber, se pare ca nu intelesese ce vrea ea sa spuna, semn ca el nu stia despre mama mea, dar ea stia, de unde stia?

- Da-mi drumul! Am marait incet privind-o pe Amber cu toata ura de care eram capabila.

- Shhh, ma calma usor respirandu-mi cald in ureche. Nu in fata copilului, o omori mai tarziu.  Ma saruta fin pe obraz, aproape de maxilar, strangandu-ma mai tare in brate.  Nu imi vine sa cred dar asta m-a calmat, insa Amber spumega de furie privindu-si iubitul cum ma strange in brate. Asta era o razbunare chiar mai mare decat cea de ai jumuli parul. Toata clasa ne privea uimita, nu stiau ce se intampla intre mine si Harry si nici eu nu stiam dar nu imi pasa ce aveau sa creada,  nu puteam rata sansa asta, de a o face praf pe Amber.

M-am intors usor spre Harry, punandu-mi o palma peste obrazul sau. M-am ridicat incet spre el si mi-am lipit buzele de ale sale. Reactia mea l-a uimit, lasandu-l nemiscat cateva secunde, dar imediat mi-a raspuns la sarut strangandu-ma mai tare la pieptul sau, nu stiu daca era doar satisfactia de a o distruge pe Amber, dar ma simteam atat de bine in bratele lui, si buzele sale creau un sarut cum nu am crezut vreodata ca este cu putinta sa simt

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

880K 4.1K 17
(Finalizată)❞ Am căscat și am deschis ușa, mergând pe hol către baie. Mi-am înghițit saliva în momentul în care l-am văzut pe Xander la bustul gol, a...
3K 457 30
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...
22.3K 1.1K 100
ʟᴀ ꜰᴇʟ ᴅᴇ ʀᴇᴀʟɪꜱᴛĂ ᴄᴀ,ᴄᴇʟᴇʟᴀʟᴛᴇ! ꜱᴘᴇʀ ꜱĂ ᴠĂ ᴘʟᴀᴄĂ ᴇꜱᴛᴇ ᴏ ᴄᴏɴᴛɪɴᴜᴀʀᴇᴀ ᴀ ᴄᴇʟᴏʀʟᴀʟᴛᴇ ᴅᴏᴜĂ ᴄĂʀȚɪ,ʟᴇᴄᴛᴜʀĂ ᴘʟĂᴄᴜᴛĂ!💍
77.9K 3.7K 34
Lexy Addams după divorțul părinților ei este distrusă. Ea rămâne cu mama ei în timp ce tatăl ei se afla în Los Angeles. Îl vizitează de fiecare data...