Dangerous Love I. Obsession

By XCalypsoX

10.7M 239K 137K

După divorţul părinţilor săi, viaţa lui Katherine se schimbă radical. Renunţă la toate planurile pentru viito... More

PREFATA
Trailer
1. Adanc In Intuneric
2. Demonul
3. Capitol Nou, Probleme Noi
4. Electricitate
5. Protectorul
6. Dependenta
7. Orgoliu
8. Bantuita De Iluzii
10. Baiat Sau Fetita?
11. De-a Mama Si Tata
12. Fluturele
13. Furie
14. Adrenalina
16. Imposibil
17. Lacrimile Demonului
18. Decizia
19. Sectiunea Secrete
20. Tatuajul
21. Marcajele Trecutului
22. Extaz
23. Roscata
24. Negustor De Moarte
25. Calul Troian
27. Power Rangers
28. Protectie
30. Consecinte
31. Ingerul
32. Trecutul
33. Prezent
34. Planuri
36. Marcajul
37. Gelozie
39. Ingerul Salbatic
40. Victime Colaterale
41. Incredere
Preview 44
Preview 45
45. Tatal Vitreg
Preview 46
46. Papusa Ruseasca
Preview 47
Surpriza
47. Yrrah
Preview 48
48. Prea Tarziu
Preview 49
49. Razbunarea
Epilog - Doi Demoni
Multumiri
The Game - Preview Trailer
Lansare Volumul 2. Cercul Vieții
Publicare eBook
Capitol Aniversar
dl ip

9. Sa Inceapa Jocul!

174K 5.7K 3.1K
By XCalypsoX








                                                    9. Sa Inceapa Jocul!





 - Kath!... Katherine, trezeste-te! Am inceput sa mormai inconstienta si sa imi agit mana prin aer, incercand sa opresc vocea enervanta.

- Ei, asta e buna, o sa intarzii la scoala, trezeste-te odata. Vocea devenise suparata si deodata am tresarit cand patura a fost trasa rapid de pe mine. Valul rece care m-a cuprins a fost ca o trezire la realitate. M-am ridicat speriata in sezut, privind socata in jurul meu.

- Usor, scumpo, n-am vrut sa te sperii. L-am observat pe tata langa marginea patului meu, privindu-ma cu amuzat. Am incercat sa ma linistesc si sa revin cu picioarele pe pamant dupa ce am bolborosit cateva injurii mintale.

- Grabeste-te, in douazeci de minute trebuie sa fii la scoala. Ma anunta tata inainte sa iasa pe usa. Ma frecam pe frunte, incruntandu-ma la amintirile de noaptea trecuta: mesajul, visul... ia stai asa; douazeci de minute?

- La dracu’! Am injurat sarind din pat, impleticindu-ma in propriile picioare si fiind la un pas sa cad in nas.

De ce nu sunase nenorocitul ala de ceas? A da; pentru ca uitasem sa il setez. Am la baie. Facusem dus aseara, deci puteam sa trec pe asta acum, desi visul de noaptea trecuta imi lasase o pelicula fina de transpiratie pe piele insa nu mai aveam timp asa ca mi-am clatit fatam mi-am periat dintii si am incercat sa calmez dezastrul din parul meu pentru ca nu mai aveam timp sa il indrept. Maraind, l-am prins rapid intr-o coada la ceafa si am trecut  de cateva ori cu peria prin ea. Acum arata acceptabil, desi nu prea obisnuiam sa imi prind parul in coada.

Mi-am aplicat niste fard negru pe ploape si dermatograf, incercand sa acopar roseala care imi facea ochii sa arate ca doua sfecle. Am alergat inpoi in camera mea, simtind o ameteala rapida dezechilibrandu-ma pe moment. La dracu’, am nevoie de droguri.

Puteam sa imi iau pastilele, dar ma indoiec ca ma vor mai ajuta acum. Un bolnav degeaba ia medicamente atat timp cat cosuma alcool. Cam in aceeasi situatie eram si eu acum. Si habar nu aveam de unde sa fac rost de droguri, ma indoiesc ca voi gasi vreun magazin de vise prin prin zona, sunt ilegale si se fac pe ascuns, iar eu nu cunosc inca pe nimeni care sa se ocupe cu asa ceva, inafara de... ahh in niciun caz, nu am de cand sa cersesc la demonul ala ca un catel flamand.

Am   cotrobait rapid prin haine nestiind cu ce sa ma imbrac. Deodata, mi-a aparut in minte mesajul de aseara.  “Sa porti ceva sexy maine!”   Da, cum sa nu? Unde e treningul ala nenorocit? Ii arat eu sexy.

Strigatul tatei m-a oprit din cotrobait, am oftat nervoasa renuntand la plan pe moment si tragand pe mine o pereche de blugi mulati de un albastru-inchis  si un maiou negru. Bocanci mei erau inca la scoala asa ca mi-am luat tenisii negri. Parea destul de cald afara deci puteam pleca si fara geaca, ceea ce era bine pentru ca oricum zacea in vestiarul de la scoala.

M-am oprit in fuga din drumul spre usa, in fata oglinzii. Cum Dumnezeu?... Alesesm haine in care chiar aratam atragator. Ah, deci cand vreau sa fiu sexy nu-mi iese, si acum...

- Katherine! Strigatul tatei a rasunat in toata casa, am inceput sa injur renuntand sa ma mai schimb si iesind direct pe usa. Aveam alta geanta deci urma sa ma intorc cu doua acasa. Grozav.

- Haide, Katherine, pentru numele lui Dumnezeu, cat iti ia sa te imbraci? Ma certa tata exasperat cand am coborat jos.

- Calmeaza-te, tata, nu ma inrolez in armata. Am spus simtind din nou ameteala cand am coborat ultima treapta.

- Taci din gura si mananca ceva, te duc eu la scoala. Vorbi agitandu-se pe langa masa din bucatarie cu o farfurie de vafe. A, si  mersi pentru cina de aseara, adauga zambindu-mi. Nu ai mai gatit de cand... se opri brusc, eu mi-am incruntat sprancenele nervoasa. Voia sa spuna ca nu am mai gatit de cand a plecat mama, inainte obisnuiam sa ne petrecem ore in sir, amandoua in bucatarie.

 - Da, ma rog. Am bolborosit frecandu-ma pe frunte.

- Dar daca ai impresia ca scapi de pedeapsa asa, n-ai sanse. Incerca sa schimbe rapid subiectul cu un zambet smecher pe fata.

- Cum zici tu, apropo unde ai fost asera? L-am intrebat acuzatoare intorcand jocul in favoarea mea. Expresia lui se schimba brusc, parea prins cu garda jos. Cand a deschis gura sa vorbeasca a fost intrerupt de un claxon care s-a auzit de afara. Probabil erau prietenii mei, grozav moment si-au gasit sa apara.

- Vorbim diseara, acum fugi. Ma goni grabit, sa scape de interogatoriul meu.

- Da, daca o sa fii acasa ca si pana acum o sa avem o discutie foarte interesanta. Am mormait iesind pe usa, iar imi era rau. Dependenta blestemata.  

Am coborat usor cele trei trepte, cu fata in jos si frecandu-ma in continuare pe frunte, incercand sa alung durerea ce mi se asternu-se pe cap.

Am ridicat privirea pregatindu-ma de contactul cu prietenii mei cand am ramas stupefiata in mijlocul aleii. In fata casei mele era parcata masina neagra pe care o stiam deja atat de bine. Am inghitit in sec privind-ul pe El. 

Rezemat de partea dreapta a masinii, zambind sfidator. Am clipit des asigurandu-ma ca nu visez, si abtinand-ma instinctul de a ma ciupi. Dar era real, mi-am incruntat sprancenele nervoasa incepand sa merg din nou spre el.

-Ce cauti aici? Am marait cu vocea  joasa cand am ajuns in fata lui. Zambi obraznic, vizibil neafectat de nervozitatea mea.

-Eram prin zona si m-am gandit sa incep ziua cu o fapta buna si sa duc un suflet neajutorat la scoala. Tocmai m-a facut suflet neajutorat? Ohh, ai face bine sa tii bine de carliontii aia cretule, pentru ca risti sa ramai fara ei.

-Foarte frumos din partea ta. L-am ironizat batjocoritor. Dar imi astept prietenii, du-te si salveaz-o pe iubita ta idioata, eu nu am nevoie sa fiu salvata. I-am replicat acid cu o privire serioasa. Zambi parca satisfacut de ce spusesem. Nu-l deranja cat de putin ca ii jigneam iubita?

Isi ridica rapid mana lunga si o prinse pe a mea, tragandu-ma fulgerator la pieptul sau. Am expirat speriata de reactia lui brusca. Isi aseza mainile pe baza spatelui meu, periculos de aproape de fund.

Am icnit incercand sa scap din bratele lui, deja ma strangea ca intr-o menghina. Nu isi cunostea puterea si abuza cam mult de ea. Isi ingropa fata in obrazul meu, era mai inalt decat mine asa ca a trebuit sa se aplece pentru a ajunge spre gat. Trupul mi s-a pietrificat.

-Se pare ca prietenii tai te-au abandonat, pentru ca eu nu ii vad prin zona. Mormai pe pielea gatului meu. Am clipit des de cateva ori pentru a nu lesina in bratele lui. Doamne, ce e baiatul asta?

Am inghitit in sec sub buzele lui, simtitindu-i zambetul formandu-se in urma gestului meu. Ma rugam la Dumnezeu ca tata sa nu ne vada, chiar nu aveam nevoie de alt interogatoriu de-al lui.

-Atunci o sa iau autobuzul. I-am raspuns serioasa incercand sa nu-i arat cat de tare ma ameteau buzele lui pe pielea mea. M-am indepartat de el, dar nu mi-a dat drumul din brate.

-Mmmm... mormai din nou, lipindu-si buzele de obrazul meu. Nici nu parea ca baga in seama refuzul meu.

-Vreau sa iti simt buzele! Sopti suav in urechea mea, facandu-ma sa paralizez.

-Ce!? Am tipat nervoasa departandu-mi fata de a lui. Ma privi ispititor in ochi, cu un zambet care imi inmuia genunchii.

-Saruta-ma! Sopti din nou, trecandu-si limba umeda peste buza inferioara. La dracu’, abtine-te Wrise!

-Esti nebun! I-am reprosat perplexa. Zambi amuzat, intr-un mod pervers.

-Nu pe buze, aia e partea mea. Saruta-ma pe gat. Se apropie de fata mea periculos de tare. Vreau sa-ti simt buzele fierbinti pe pielea mea. Respiratia lui mentolata se lovi de fata mea, facandu-ma sa uit cum ma cheama.

-Nici nu ma gandesc.  Am replicat hotarata. Pastreaza-ti fanteziile pentru blonda ta idioata! Plus, tata e in casa si mi-ai facut deja destule probleme. Isi ridica privirea din ochii mei, indreptand-o in spatele meu, spre casa.

-Hmmm... medita cu un zambet malefic. Oh, nu, la ce se gandea acum?

-Am o idee: tu ma saruti, iar eu nu ii spun tatalui tau ca te droghezi din nou.

-Nu ai indrazni. Am marait furioasa.

-Pune-ma la incercare. Ma intarata pastrandu-si zambetul diabolic.

-Atunci eu o sa ii spun ca tu m-ai drogat si o sa te omoare in bataie. Am ranjit malefic.

-Serios?! Ma privi cu o spranceana ridicata.Bun, deci, clar nu ii era teama de tata, sau chiar sa fie inclus intr-o bataie cu el, ceva imi spunea ca l-ar fi incantat asta. Demon sexy si idiot. Am privit  rapid in spatele meu, nicio urma de tata. Sigur avea iar de gand sa plece si acum era probabil la dus, altfel ar fi iesit demult afara sa vada ce se intampla. M-am intors furioasa catre Harry.

-O sa ma razbun eu pentru asta mai tarziu. L-am amenintat nervoasa si i-am prins rapid barbia, radicandu-i capul in sus, apoi intr-o fractiune de secunda m-am intis si i-am dat un sarut rapid pe linia pulsului de pe gat. La dracu’, avea o piele ridicol de fierbinte, parca isi tinuse gatul lipit de un calorifer inainte sa vina aici, aproape m-am urat ca a fost atat de rapid.

Ma privi socat.

-Pe bune? Asta e tot ce poti? Si o pisica ma excita mai tare de atat. Imi reprosa.

-Asta e si ideea, nici nu veau sa te excit. I-am raspuns intepata.

-Te provoc!

Oh, nu, iar avea zambetul ala pervers pe buze. Ce e in neregula cu mine si electricitatea din corpul meu?

-Eu te fac pe tine sa tremuri, tu esti in stare sa imi provoci mie asta? Sau e doar gura de tine!? Stiam ce face, incerca sa ma provoace, sa ma intarate ca sa ii cad in plasa. E bun dar nici cu mine nu ii merge, desi voiam disperata sa simt din nou pielea aia fierbinte. Si cum adica ma face sa tremur? Nu fac asa ceva in preajma lui, nu? Oh, pe dracu’, bineintele ca fac, sunt gelatina in mainile lui. Katherine, esti o idioata.

-Nu iti fac jocul. I-am spus serioasa si aproape plictisita, mentinandu-ma pe pozitie.

-Adica nu esti destul de buna pentru jocul meu. Ma corecta cu un zambet malefic. Pana aici, m-am enervat si i-am prins din nou barbia intre degetele mele.

-Bine,Demonule, sa ne jucam! Iti arat eu tie tremurat. Am soptit pervers indreptandu-ma din nou spre gatul sau. I-am simtit respiratia oprindu-se. Mi-am plimbat usor nasul pe pielea sa fina, parfumul lui barbatesc ma innebunea. Dar aveam o misiune de indeplinit.

Mi-am lipit usor buzele de gatul sau, prinzand o mica portiune de piele pe care am supt-o usor. A inghitit puteric in sec, iar mainile sale s-au strans in jurul meu, tragandu-ma mai aproape de pieptul sau incordat. Si-a dat usor capul pe spate cand limba mea a inceput sa il mangaie lent, traversand o linie umeda si pasionala pe linia pulsului, pana sub ureche. Ii simteam masculinitatea intarita intre picioarele mele.

L-am muscat  de lobul urechii, infigandu-mi dinti din ce in ce mai tare pana cand un geamat infundat de placere ia parasit gatul.

I-am eliberat lobul satisfacuta, privindu-l cu un zambet triumfator pe fata.

-Hmm, nu-mi amintesc ca tu sa ma fi facut pe mine sa scot un asemea sunet. Am meditat, privindu-l cum incearca sa isi revina, era excitat la maximum, misiune indeplinita, desi am impresia ca asta urmarea de la inceput.

-O sa scoti iubire, multe si puternice. Marai satisfacut privindu-ma in ochi si strangandu-mi fundul in mainile lui mari.

Am icnit socata.

-Si esti perfecta pentru jocul meu, iar acum tocmai ai intrat de bunavoie in el. Contiuna cu un zambet diabolic de pervers. Am marait nervoasa, stiam eu ca asta urmareste. Cum dracu’ am putut cadea asa usor in plasa? Desi trebuie sa recunosc, aroma lui ma facea sa imi doresc sa il devorez. Sa pacatuiesc pe trupul lui, sa… ah, drace.Cat mi-as fi dorit sa imi pot da o palma acum.

-Ah, si ma bucur ca ai ascultat. Vorbi intr-un ton obraznic, analizandu-ma din cap pana in picioare, referindu-se probabil la faptul ca eram sexy. Am mormait indignata, abtinandu-ma sa nu il injur pentru ca imi umblase prin telefon. S-a departat de langa masina, eliberandu-si  bratele din jurul meu, apoi mi-a deschis portiera pasagerului cu un zambet triumfator. Mi-am dat ochii peste cap intrand in masina.

Nu mai aveam alta posibilitate, prietenii mei pareau sa fi uitat de mine, si sa ma duc acum la tata sa il rog sa imi dea masina, nu era o idee buna. Inainte sa plecam am privit din nou spre casa rugandu-ma ca el sa nu fi nu fii vazut asta.  

Harry conducea ca un maniac, dar  cu toate astea nu mi-a fost frica o secunda. Imi placea viteza, iar stilul sau perfect de a conduce te facea sa iti doresti sa nu-ti ma iei ochii de pe el. Oricum acelasi lucru il facea si el cu mine, neacordand prea multa atentie drumului ci fixandu-ma pe mine cu prvirea. Clocoteam si nu cred ca era de furie.

 Arata mult mai bine decat ieri, clar se odihnise, ochii sai avand o claritate superba scaldata in acea nuanta ametitoare de jad.

Hainele tot negre, tricou si blugi, mulate pe corpul masiv intr-un mod revoltator de sexy. Fulgerator, mi-a revenit in minte visul de noaptea trecuta. Harry, si felul ciudat in care mi se aratase. Iar eu nu il cunosteam, eram doar o fetita. Mi-a spus ca de acum in colo va avea el grija de  mine, ca sunt a lui... of, subconstient tampit. Ce voia sa insemne asta? Cum sa fiu a lui? Ce tampenie.  

Cand am oprit in parcarea scolii, doar cativa elevi mai erau prin jur. Cursurile incepusera  probabil demult.

-Cum te simti? Vorbi in sfarsit, intorcandu-si atentia spre mine.

-Ce vrei sa spui? M-am incruntat nestiind la ce se refera. Isi intinse mana lunga atingand fin cu varful degetului, ce mai ramasese din punctul rosu de pe bratul meu. Brusc, mi-am adus aminte de ameteala mea, care paruse sa dispara din cauza efectului afrodisiac pe care îl avea el in preajma mea.

- Am nevoie de alta doza. Am soptit inchizand usor ochii.

Fara sa mai spuna altceva, mana i-a zburat spre torpedoul masinii, de unde a scos cateva obiecte ciudate. O lingurita, o bricheta si o seringa ambalata intr-o folie de nailon. Din buzunarul blugilor a scos un pliculet micut, in interiorul caruia se afla un praf alb. Am tresarit, facandu-mi-se pofta instantaneu. A rupt cu dinti ambalajul, turnand contiutul lui in lingurita, apoi aprinzand bricheta sub aceasta.

L-am privit fascinata cum imi pregateste drogul, era foarte priceput, semn ca facuse asta de multe ori pana acum.

-Tu de cat timp te doghezi? L-am intrebat, privind praful din lingrita, cum se transforma intr-un lichid maroniu, sub flacara micuta.

-De cinci ani! Imi raspune fara nicio retinere. Gura mi s-a deschis de uimire.  

-Si ai incercat vreodata sa te lasi? Am continuat interogatoriul curioasa, cinci ani, dar totusi nu arata deloc ca o persoana drogata.

-Da, dar nu sunt tocmai dependent. Am reusit sa imi creez un... program, sa zic asa. Am mai multe metode sa imi cresc adrenalina cand am nevoie de ea. L-am privit cu o spranceana ridicata. Ce alte metode mai puteau fi? Ochii lui mi-au aratat zambitori spre bordul masinii. Am clipit de uimire, el deja conducea ca un nebun, nu vreau sa imi imaginez cum o face cand are nevoie de adrenalina.

-Asta si alte lucruri, dar sa zicem ca viteza e cel mai bun drog pentru mine. Sunt mai ciudat. Recunoscu amuzat, facandu-mi cu ochiul in timp ce extragea drogul lichid ce se afla acum in lingurita, in seringa. Era foarte mica si inauntrul ei nu se aflau mai mult de 10 picaturi de energie otravitoare,  dar nu imi prea placeau acele, oricum ma bucur ca folosise o seringa sterila, imi confirmase deja ca este atent cu drogurile. Agita usor seringa, privind atent lichidul maroniu dinauntrul ei. Poate era dorinta de droguri prea mare, dar il vedeam fascinant facand asta.

S-a intors spre mine, prinzandu-mi bratul si trecandu-si usor degetul peste punctuletul aproape maroniu. Ma privi in ochi, parca asteptand confirmarea, am aprobat din cap si imediat acul micut mi-a intepat pielea, introducandu-mi viata in vene. Am tras usor aerul printre dinti, mai mult de teama. O intepatura de tantar durea mult mai tare decat asta, plus ca mana lui, in ciuda faptului ca era mare, era foarte usoara si gentila, il simteam priceput in ceea ce face. Drogul era cald in venele mele, si deja simteam energia inflorandu-mi in corp. A extras usor seringa, aplecandu-si apoi capul pentru a saruta punctuletul care era din nou rosu, m-am bucurat ca injectase in acelasi loc, nu voiam sa  am bratul plin de puncte rosi. Buzele sale au format o atingere usoara si pasionala pe pielea mea. Am tremurat ametita, tragamdu-mi rapid bratul cand buzele sale au inceput sa urce mai sus.

-Am intarziat destul! am spus rapid deschizand portiera si iesind din masina. Am respirat adanc cand am simtit aerul proaspat. Chiar aveam nevoie de asa ceva. Din intepatura incepea sa curga usor o picatura mica de sange, am sters-o rapid incercand sa opresc sangerarea. Cu un zambet obraznic, Harry a coborat si el din masina, venind rapid langa mine.

-Katherine, trebuie sa imi spui daca vrei sa continui asa, sau te intorci la medicamente. Vorbi, privindu-ma serios. Pot sa iti dau o vreme cateva droguri mai usoare si...

-Nu! L-am intrerupt hotarata. M-am saturat de medicamente. Pana la urma si alea erau tot droguri, cum spusese si Jay, iar daca Harry se descurca foarte bine si asa, eu de ce nu as putea? Aproba din cap, prinzandu-ma apoi de mana si tragandu-ma dupa el prin parcarea liceului.

-Pot sa merg si singura, am mormait incercand sa imi trag mana dintr-a lui, dar asta l-a facut sa ma traga si mai aproape de el. Am bodoganit tot drumul, multumind sfintilor ca nu mai era nimeni in parcare sa ne vada.

Am intrat in liceu, holurile erau pustii, parea inspaimantator, mai ales ca eram singura cu un demon obsedat si atragator. Harry s-a tinut dupa mine pana la dulapul meu.

-Tu nu ai un curs la care ar trebuii sa mergi? L-am intrebat exasperata, bagandu-mi geanta in dulap.

-Nu! Raspunse simplu, analizandu-ma pervers cu un zambet care ii adancea gropitele superbe. Era rezemat de dulapul de langa mine, cu bratele incrucisate la piept si aratand ca un Adonis sculptat. Mi-am luat cartea de matematica pentru prima ora (ce mai ramasese din ea). Am inchis usa dulapului incercand sa plec, pana mi-am simtit mana insfacata, iar corpul meu a fost izbit brutal de vestiar. Mi-a prins incheieturile lipidu-si trupul de al meu, buzele sale explorandu-mi din nou gatul. Baiatul asta e obsedat de pielea gatului. Am inchis ochii incercand sa imi pastrez calmul.

-Da-mi drumul! Am expirat nervoasa, desi o mica si enervanta parte din mine, era in extaz dupa atingerile lui.

-Ne vedem peste zece minute. A soptit suav, apoi mi-a sarutat pasional gatul. De data  asta i-am simtit toata puterea buzelor presate pe gatul meu, sugandu-mi pielea infometate, era ireal. Fulgerator, s-a departat, eliberandu-mi bratele si disparand rapid pe holul gol.

Am ramas perplexa privind in urma lui. Acum inteleg de ce ii se spunea demon, genul asta de baieti nu exista, si tocmai eu m-am pricopsit cu unul care sa imi intunece mintile. Mi-am scuturat rapid capul incercand sa imi revin, sarutul sau apasat si umed inca se simtea pe pielea mea. Zece minute? Am scos rapid telefonul din buzunar, mai erau fix opt minute din ora mea. La dracu’!

Am inceput sa alerg pe hol, nefiind sigura daca mai avea rost sa intru sau nu. Am tras o gura mare de aer, aflandu-ma in fata usii clasei la care aveam curs. Am ciocanit rapid de doua ori si am intrat. Profesorul de matematica era un barbat in varsta, scund si indesat, care ma privea ciudat cand am intrat in clasa. M-am scuzat, mintind ca am pierdut autobuzul si am fugit la locul meu,  toata clasa ma privea de parca tocmai aterizasem de pe Pluto.

Simteam drogul inflorind in mine, iar o energie nebuna si euforica ma cuprindea. Printre privirile lor am zarit-o si pe a lui Kristen, care mai avea putin si sarea din banca ca sa vina la mine. S-a intors, rupand o foaie de la sfarsitul caietului si incepand sa scrie rapid. A mototolit-o apoi mi-a aruncat-o.

                                                 "Katherine, ai innebunit?"

  Scria pe biletel cu o caligrafie grabita. Mi-am incruntat sprancenele speriata. Doar nu ne vazuse...  

                                                 "Ce vrei sa spui?"  

  I-am scris rapid aruncandu-i biletul. Am privt-o scriind rapid, in timp ce profesorul dicta deja o tema pe care nu m-am obosit sa o notez. Mi-a trimis biletelul inapoi, indreptandu-si atentia spre profesor. L-am deschis putin tematoare.                                             

                                        "Ai cazut in capcana lui!"

    Am mototlit nervoasa biletelul, aruncandu-l in banca. Sunetul clopotelului m-a intrerupt din orice gand, si imediat Kristen a fost langa banca mea.

-Katherine, ce in capul tau? Ma intreba cu o voce joasa. Deja incepea sa ma enerveze asta. Chiar daca l-as fi acceptat pe Harry, pana la urma care era problema lor?

-Stii ceva?! Chestia asta devine chiar enervanta, e viata mea si fac ce vreau. Am vorbit putin cam tare aruncandu-i o privire furioasa.

-Bine, atunci nu ne baga si pe noi in asta! Imi raspunse la fel de furioasa.

-Despre ce dracu’ tot vorbesti? Si ar fi fost frumos sa ma anuntati si pe mine ca nu aveti de gand sa veniti sa ma mai luati.

- Ohhh, aia nu a fost ideea noastra. Imi reprosa cu o privire acuzatoare.

 - Ce… dar nu am apucat sa mai vorbesc, oprindu-ma muta de uimire cand mi-am vazut restul prietenilor intrand in clasa. Si in special, pe Zac.

Gura mi sa deschis stupefiata cand a ajuns in fata mea, si i-am putut vedea mai bine vanataile de pe fata. Arcada stanga era sparta, iar cealalta extrem de umflata, urme violet ii acopereau pielea alba a fetei.

Privi in jos, parca jenat.

-Zac, ce s-a intamplat? Am expirat stupefiata.

-Iubitul tau l-a batut pentru ca a indraznit sa intervina ieri. Vorbi Kristen aproape batjocoritor.

M-am intors spre ea cu o expresie nervoasa.

-Iubitul meu?! Am repetat plina de furie.

- S-a dus ieri peste Zac, l-a batut si amenintat sa nu se mai apropie de tine, vine si te ia de acasa, mergeti prin parcare tinandu-va de mana… ce ar trebui sa intelegem noi din asta, Katherine? Imi raspunse Kristen lasandu-ma fara cuvinte.

 Am trecut furioasa pe langa ei, fumegam de furie si nici macar nu mi-am luat cartea de pe banca. Aveam de gand sa il gasesc pe nenorocitul ala si sa ii bag mintile in cap.

Auzeam voci care ma strigau pe hol, erau ceilalti, dar nu m-am oprit. Am continuat sa merg rapid, izbindu-ma de ceilalti elevi si cautandu-l pe el cu privirea.

-Domnisoara Wrise! O voce dura m-a strigat de data asta, facandu-ma sa ma opresc instantaneu.

M-am intors pe calcaie si am vazut-o pe directoare venind spre mine. La dracu’, ziua asta putea fii si mai rea? Plus ca drogul imi pulsa deja in vene si aveam o pofta nebuna de scandal.

-Tu, la antrenament, imediat! Mi-a ordonat serioasa cand a ajuns in fata mea.

-Ce?!

-Esti in echipa de majorete, Katherine, chiar tatal tau mi-a confiramt asta. Imi replica mandra. Si mi s-a spus ca ai intarziat azi la prima ora, incepi bine, Katherine, tine-te de treaba si o sa frecventezi liceul asta mai mult decat crezi. Isi termina monologul serios intorcandu-mi spatele si plecand.

M-am abtinut din toate puterile sa nu tip de furie. Echipamentul meu zacea in cosul de rufe deci azi ma descurcam cu ce aveam. Plus ca trebuia sa imi descarc nervii pe ceva, si astfel, sa o vad pe Amber, nu mai pareau un lucru atat de rau.

 Am traversat sala vestiarelor, urcand spre teren. Simteam deja sute de persoane in urma mea, sunt vedeta scolii si nu stiu eu?

Cand am iesit pe gazonul verde am simtit cum tensiunea mi se urca la cap, Amber si restul fetelor erau pe teren, din nou toata scoala parea sa fie prezenta, si… el.

 Lasandu-se mangaiat si sarutat de ea, nu parea prea incantat, dar mainile ei plimbandu-se pe gatul lui m-au scos din minti. Gatul pe care il sarutasem eu mai devreme.

Mi-am strans palmele in pumni si m-am indreptat plina de furie spre ei.

Amber m-a observat prima.

-Ai intarziat! Mi-a reprosat furioasa, dar atata a apucat sa faca pentru ca mana mea s-a ridicat fulgerator, lipindu-mi palma peste obrazul ei, intr-o lovitura care a facut-o sa se dezechilibreze.

Si-a ridicat privirea stupefiata, cu gura larg deshisa si cu palma lipita de zona pe care deja o rosisem.

-Cum indraznesti? A tipat incercand sa vina spre mine.

Dar exact asta voiam.

-Cum indraznesc? O sa vezi imediat! Am marait indreptandu-ma hotarata spre parul ei, cand m-am simtit brusc smucita de doua brate puternice, pe care le cunosteam deja.

-Katherine, ce faci? Vocea joasa si marainda a lui Harry mi-a intrat in ureche.

Brusc, mi-am amintit de el.

-I-ati mainile jegoase de pe mine. Cum ai putut sa ii faci asa ceva lui Zac? Incerca sa ma protejeze. Am tipat revoltata intorcandu-ma spre el si eliberandu-ma de bratele lui.

-Nu aveai nevoie de protectia lui! Am marait cu o voce joasa incercand sa nu se faca auzit de toate persoanele care erau acum in jurul nostru.

-Oh, dar aveam nevoie de a ta! Demonul salvator. L-am ironizat batjocoritor, privindu-l cum incepe sa fiarba de furie.

-Ce se intampla aici? Aceeasi voce care m-a oprit mai devreme o facea si acum. Directoarea impreuna cu profesorul de sport si-au facut aparitia intre noi.

-Domnisoara Wrise, asta se presupune ca este un antrenament? Eu si Amber am privit amandoua, dar apoi mi-am dat seama ca vorbea cu ea. Nume blestemat.

-Imi cer scuze, doamna director, doar ca unele persoane pur si simplu nu ar trebui sa fie aici, si dupa cum vedeti nu fac decat sa ne incurce. Vorbi blonda dur, aruncandu-mi o privire uracioasa.

Am simtit furia crescandu-mi si bratul lui Harry m-a prins din nou de talie, mentindandu-ma pe loc. Probabil stia ca din cauza drogurilor fac asa. Deci, din nou, era vina lui.

-Pai atunci sa vedem daca este loc pentru doua Wrise in echipa asta! Vorbi directoarea cu un zambet malefic.

-Sa vedem ce poti, Katherine! Ma provoca aceasta.

M-am tras din imbratisarea lui Harry, idreptandu-ma hotarata spre Amber, privirea mea era probabil demonica pentru ca am vazut expresia de frica care i-a traversat chipul cand am ajuns in fata ei.

I-am aruncat o privire sfidatoare, intorcandu-ma apoi pe jumatate si incercand sa imi amintesc rapid ce stiam despre dans si miscari sportive.

Asta era sansa mea sa scap de prostia asta, dar in niciun caz nu ma faceam de ras in fata idioatei  si a intregii scoli. Orgoliul meu si adrenalina oferita de droguri erau prea mari.

Am tras o gura mare de aer, ridicandu-mi putin pieptul si indreptandu-mi spatele, apoi picioarele mele au calcat dur iarba, intr-un alergat salbatic, pana m-am aruncat in maini, indoindu-mi trupul in aer. Am repetat miscarea de cateva ori, dandu-ma rapid peste cap, apoi aterizand intr-un spagat perfect.

Am scrasnit umpic, nu mai facusem asta de mult timp si trupul meu se mai dezvoltase de atunci, dar mi-a iesit.

Am zambit triumfator, salutandu-i pe toti, care au inceput sa ma aplaude extaziati. Amber fierbea de nervi, iar Harry parca zambea… mandru. Oh, nici sa nu te gandesti, nu am terminat cu tine.

M-am ridicat rapid de pe iarba, incercand sa par cat mai neafectata de miscarea executata, desi intre picioarele mele parea sa se rupea ceva acum, plus ca blugii ingreunasera situatia si mai mult.

-OK, se pare ca trebuie sa facem loc pentru doua Wrise pana la urma. Vorbi directoarea zambitoare. Continuati antrenamentul, si fara alte incidente. Ne ordona din nou, plecand cu dificultate de pe terenul cu iarba, in care tocurile ii intrau dezechilibrand-o.

-Nu am terminat cu tine! M-am intors deodata spre Amber, planuind sa am grija si de Harry mai tarziu.

-Care e problema ta, emigrato? Vorbi cu o dusmanie uriasa. Sa iti intre asta in cap: Harry e al meu.

Am privit-o perplexa cateva secunde, apoi am izbucnit intr-un ras isteric.

-Crezi ca asta e problema mea? Nu taratura, poti sa iti pastrezi obsedatul, de fapt, ti-as fi recunoscatoare daca m-ai scapa de el, incepe sa ma enerveze. Stiu ca sunt mult mai buna decat tine si il inteleg, dar eu nu iau obiectele folosite si uzate de altii. Am spus sfidator, intorcandu-mi usor privirea spre Harry, niciodata nu il mai vazusem rosu la fata, venele incepeau sa devina proeminente pe gatul si fruntea lui din cauza nervilor. Oh, stai, tocmai s-a facut violet.

-Oh, nu-mi spune ca nu te-ai visat deja deasupra lui. Scuipa cuvintele, privindu-ma furioasa.

-Nu la fel de mult cat s-a visat el deasupra mea. I-am replicat cu un zambet dracesc, aplecandu-mi fata spre ea.

Am vazut-o rabufnind, si-a ridicat mana incercand sa ma loveasca, dar a fost rapid prinsa de una imensa care a impins-o in spate.

Harry s-a pozitionat in fata mea, respirandu-mi fierbinte pe fata si privindu-ma furios.

-Tu, vii cu mine, imediat! Imi ordona prinzandu-ma rapid de incheietura si tragandu-ma dupa el.

-Da-mi drumul, vrei sa iti omori iubita de inima? L-am batjocorit tragandu-ma inapoi.

Tot liceul era in jurul nostru privindu-ne ca pe un spectacol de teatru, cel mai bun. Pauza idioata, cat mai dureaza?

-Katherine, inceteaza! Marai din nou, venind spre mine.

-Altfel ce? Nu ai niciun drept asupra mea, ai auzit-o doar, esti al ei. Am spus continuand sa zambesc, aratand spre Amber care mai avea putin si facea un atac cardiac.

-Harry! Tipa Amber ascutit, zgaraindu-mi timpanul.

Adrenalina pulsa in mine, voiam atat de mult sa ii desfigurez fata.

Cretul nu parea sa o auda, isi ridica mainile mari prinzandu-mi fata intre ele si tragandu-ma spre el.

-Katherine, inceteaza pana nu faci vreo prostie! Vino cu mine! Imi ordona soptit cu o voce serioasa.

Am inceput sa respir greu, ametita de privirea lui si de respiratia fierbinte care mi se izbea de fata.

Am clipit des, pierzandu-ma cateva secunde, imediat mi-a prins slabiciunea si m-a tras de mana dupa el; tarandu-ma aproape, pe terenul de fotbal spre vestiare, pana cand am scapat de privirile curioase ale celorlalti.

Am intrat in sala vestiarelor si Harry a inchis usa, incuind-o. M-am departat de el, indreptandu-ma spre peretele burdusit de vestiare mici in culori de albastru si galben.

S-a intors spre mine cu o expresie furioasa, si-a incordat bratele strangandu-si puternic pumnii, gura i s-a deschis expirand de nervi.

Aproape ca imi era teama de el. A inceput sa mearga hotarat spre mine, pasii sai mari si apasati aducandu-l langa mine imediat, am expirat speriata cand l-am vazut imens si furios venind spre mine, crezand ca m-a va lovi. Am asteptat impactul, pana cand mana sa mare mi-a prins un sold  izbindu-ma dur de unul din vestiarele din spatele meu, iar cealalta mi-a cuprins partea dreapta a gatului, apoi buzele sale s-au izbit de ale mele.

Am ramas stupefiata, nestiind ce sa fac. Am incercat sa scap dar nu aveam sanse, ceva imi spunea ca asa isi revarsa furia pentru ce ii facusem mai devreme.

Buzele sale le framantau pe ale mele, lasandu-ma fara aer, limba sa incerca autoritara sa-mi patrunda printre buze pentru a se impletii cu a mea.

Mainile lui mari si incordate, au inceput sa mi se plimbe pe corp, framantandu-l salbatice si infometate.

Mi-a prins coapsele picioarelor ridicandu-ma rapid pe tabla dulapului, si fortandu-ma sa ii inconjur talia cu ele.

Era atat de dornic si infometat, si parea sa fie ori asta, ori o bataie buna. Plus ca nici eu nu mai rezistam mult, era afrodisiac pentru mine. Il doream.

Mi-am ridicat mainile, infingandu-le brutal in parul sau fin si ondulat, tragandu-l mai aproape de mine, aveam dreptate, parul sau era orgasmic. I-am strans buclele in pumn, dandu-i voie sa isi impleteasca limba cu a mea, lucru care incercase disperat sa il faca pana acum.

Buzele noastre se framantau intr-un sarut salbatic, plin de furie si pasiune.

Isi zdrobea trupul de al meu, izbindu-ma de dulapul rece, m-am incolacit mai tare in jurul lui, Doamne, ce sentiment imi provoca sa il simt asa intre picioarele mele. Atat de puternic si excitat.

Mana lui mi-a patruns pe sub maiou, plimbandu-se dornica pe spatele meu. Eu mi-am coborat mainile pe gatul lui, zgaraindu-l lent si infingandu-mi unghiile in pielea moale si transpirata.

Un geamat ca un raget de placere a umplut sala goala, venind din gatul lui.

Nu stiu unde aveam de gand sa ajungem, dar  pur si simplu nu ma puteam opri, simteam cum iau foc, sangele imi gonea nebuneste prin vene iar el ardea langa mine in acelasi fel.

Mi-am dat capul pe spate, cand buzele sale au coborat pe gatul meu, incepand sa imi muste si sarute pielea excitata si transpirata, am inghitit in sec si am simtit geamtul de placere iesindu-mi din gat intr-un expirat adanc, tragandu-l de par mai aproape de mine.

I-am simtit zambetul formandu-se pe pielea gatului meu, mandru ca scosese sunetul dorit de la mine.

-Si asta a fost primul, iubire!



Continue Reading

You'll Also Like

22.3K 1.1K 100
ʟᴀ ꜰᴇʟ ᴅᴇ ʀᴇᴀʟɪꜱᴛĂ ᴄᴀ,ᴄᴇʟᴇʟᴀʟᴛᴇ! ꜱᴘᴇʀ ꜱĂ ᴠĂ ᴘʟᴀᴄĂ ᴇꜱᴛᴇ ᴏ ᴄᴏɴᴛɪɴᴜᴀʀᴇᴀ ᴀ ᴄᴇʟᴏʀʟᴀʟᴛᴇ ᴅᴏᴜĂ ᴄĂʀȚɪ,ʟᴇᴄᴛᴜʀĂ ᴘʟĂᴄᴜᴛĂ!💍
8.5K 579 44
V O L U M U L III ''Îi ridic tricoul și i-l dau jos. Roșește și își mută privirea. Încep să îi sărut corpul micuț până când ajung la tivul pantalon...
196K 28.1K 128
Продолжение с 16 арки Система 7480 была завоевана своим хозяином и стала рабом другой стороны. Но это не имеет значения, 7480, который может выбрать...
7.1K 648 40
West Golden - atât de ușor de detestat, dar atât de greu de rezistat. Nu lăsați fața aia drăguță a lui să vă păcălească. Nu e băiatul de alături sau...