Dangerous Love I. Obsession

By XCalypsoX

10.7M 239K 137K

După divorţul părinţilor săi, viaţa lui Katherine se schimbă radical. Renunţă la toate planurile pentru viito... More

PREFATA
Trailer
1. Adanc In Intuneric
2. Demonul
3. Capitol Nou, Probleme Noi
4. Electricitate
5. Protectorul
6. Dependenta
8. Bantuita De Iluzii
9. Sa Inceapa Jocul!
10. Baiat Sau Fetita?
11. De-a Mama Si Tata
12. Fluturele
13. Furie
14. Adrenalina
16. Imposibil
17. Lacrimile Demonului
18. Decizia
19. Sectiunea Secrete
20. Tatuajul
21. Marcajele Trecutului
22. Extaz
23. Roscata
24. Negustor De Moarte
25. Calul Troian
27. Power Rangers
28. Protectie
30. Consecinte
31. Ingerul
32. Trecutul
33. Prezent
34. Planuri
36. Marcajul
37. Gelozie
39. Ingerul Salbatic
40. Victime Colaterale
41. Incredere
Preview 44
Preview 45
45. Tatal Vitreg
Preview 46
46. Papusa Ruseasca
Preview 47
Surpriza
47. Yrrah
Preview 48
48. Prea Tarziu
Preview 49
49. Razbunarea
Epilog - Doi Demoni
Multumiri
The Game - Preview Trailer
Lansare Volumul 2. Cercul Vieții
Publicare eBook
Capitol Aniversar
dl ip

7. Orgoliu

173K 5.8K 2.8K
By XCalypsoX

                                                     7. Orgoliu

     O energie cunoscuta mi-a strafulgerat prin vene, imi simteam inconstienta in trup, nu puteam deschide ochii, desi corpul meu renastea.

 Am deschis ochii brusc, expirand o gura mare de aer, spargand zidul care ma tinuse prizoniera pana acum.

 Sangele meu fierbea, alergandu-mi precum argintul viu prin vene, am simtit din nou acea euforie ciudata careia ii dusesem lipsa, parca renascusem. Era atat de bine, dar de ce era?

 Brusc, m-am trezit la realitate, eram aproape de moarte, trupul meu parca se dezmembra si mintea o lua razna, cum era posibil sa ma simt atat de bine acum? Era un singur raspuns la intrebarea asta: eram drogata.

 Am observat ca eram intinsa pe o saltea neagra, in jurul meu parea sa fie un fel de dormitor desi nu arata ca unul.

Patul, era o saltea  mare, acoperita cu cearseafuri negre si curate, dar care miroseau vag a tutun. Peretii aveau o culoare inchisa, nu imi puteam da seama cu exactitate datorita intunericului difuz asternut in camera din cauza draperiei negre care acoperea fereastra micuta. In fata mea se afla un birou destul de lung, pe care erau asezate doua monitoare de computer, dar o singura tastatura, si multe alte dispozitive in jurul lor. Pe partea stanga, un dulap destul de ciudat, din sticla in interiorul caruia erau asezate, casti de motociclist, niste butelii argintii ciudate, si mai multe obiecte straine pentru mine.

Langa fereastra era pozitionat un dulap normal, de dimensiune medie, de culoare neagra.

Era o camera destul de sumbra, dar totusi ordonata. M-am ridicat imediat de pe salteaua joasa, simtand energia in vene in urma miscarii, eram inca incaltata. Am facut pasi rapizi pana la fereastra din stanga, tenisii mei scotand un zgomot usor in contact cu parchetul dur. Am prins marginea draperiei si am tras-o cu putere, fiind invadata imediat de o baie de soare. Tot nu reuseam sa imi dau seama unde sunt, privelistea de afara era una ciudata, un cartier destul de neangrijit, casele aveau fiecare structura proprie, unele erau mai orodonate, avand gazon verde si chiar copii mici care se jucau in curte, dar altele pareau parca abandonate de lume.

 Mi-am frecat tamplele incercand sa imi amintesc ce se intamplase, unde eram acum. Deodata am observat un mic punctulet rosu pe incheietura antebratului meu, am studiat mai bine semnul si parea sa fie intepatura. Am scrasnit din dinti, simtindu-mi sangele urcandu-se in cap, m-am chinuit atat sa ma las de droguri si acum totul se dusese de rapa. Am observat masina neagra parcata la cativa metrii de casa unde ma aflam eu. Acele aripi demonice si argintii mi-au readus amitirile precum o palma peste fata. Harry.

El ma adusese aici, el ma prins cand am cazut, bratele lui calde si respiratia puternica, furia si ochii aia… toate astea imi faceau capul sa vajaie, nu pot sa cred ca ma drogase.

 Eram aproape sa lovesc cu pumnul in geamul ferestrei cand am auzit usa deschizandu-se in spatele meu, m-am intors rapid si l-am vazut pe el, rezemat de tocul usii, cu mainile in san si privindu-ma serios.

- Ti-ai revenit? Ma intreba cu o voce  acuzatoare.

- M-ai drogat?! Am marait printre dinti, strangandu-mi palmele in pumni si apropiindu-ma cativa pasi de el.

- Nu asta voiai? Spuse dezinteresat, intorcandu-se si iesind pe holul din spatele usii.

 Am simtit cum innebunesc, adrenalina mi se instala in vene si l-am urmarit furioasa, iesind din camera.

- Ai idée cat de mult m-am chinuit sa scap de droguri? Am tipat in urma lui.

- Nu prea ti-a iesit.

L-am prins din urma, strangandu-i umarul si fortandu-l sa se intoarca spre mine.

- Ce mi-ai dat? Am tipat nervoasa.

- Ar trebui sa spui mersi, erai moarta acum daca nu te injectam. Isi indrepa privirea spre mine, coborandu-si putin capul, ochii sai pareau mai sumbrii in intunericul difuz al holului, semanau perfect cu o piatra de obsidian slefuit.

- Am supravietuit pana acum si fara ajutorul tau.

L-am simtit enervandu-se, probabil nu era obisnuit ca cineva sa il trateze asa, mai ales cand il ajuta, dar datorita lui posedam acum o energie fara limite si o nervozitate pe masura.

 - Imi placeai mult mai mult cand erai jumatate moarta si iti tineai gura inchisa. Imi reprosa, respirtia lui fierbinte mi se lipea de chip, furia mi-a explodat si mi-am ridicat mana dreapta, plesnindu-l peste fata. Nu stiu ce era cu mine, ce imi daduse, dar ma simteam incredibil, si adrenalina fierbea in mine.

 Ii lovisem obrazul cu toata forta, dar cu toate astea nu a facut decat sa isi intoarca putin capul in urma impactului, nici nu sa sinchisit sa isi puna mana peste partea ranita. Doar a scrasnit din dinti, strangandu-si buzele intr-o linie subtire, se intoarse fulgerator spre mine cu o expresie de furie.

- Stii ce a patit ultima persoana care a facut asta? A marait spre mine parca impuscandu-ma cu privirea.

- Ce?? L-am intaratat aragoasa, chiar daca ma jucam periculos de mult cu focul, imi placea.

- Mai fa asta odata si o sa aflii.

Nu a apucat sa faca sau sa gandeasca altceva, imediat mi-am ridicat cealalta mana plesnindu-l peste obrazul stang, asta l-a uimit complet iar mie mi-a afisat un un zambet diavolesc pe fata.

 S-a intors spre mine cu un marait nervos si mi-a prins incheieturile, impingandu-ma rapid in spate si izbindu-ma de peretele holului. Am scos un icnet in urma contactului dureros.

 Si-a lipit trupul masiv de al meu, acoperindu-ma in intregime, capul sau a coborat spre fata mea, lipindu-si buzele de urechea mea.

- Iti place sa te joci cu focul, huh? Marai gatuit muscandu-mi lobul urechii. Dar nu ti-ai ales partenerul de joaca potrivit.

Respiratia lui fierbite imi cobora pe gat, innebunindu-ma complet, am simtit o dornita nestapanita sa imi infig mainile in parul sau si sa il trag mai aproape de mine, asa cum mi-am imaginat in prima zi cand l-am vazut, voiam sa vad cum se simt acele bucle intre degetele mele, dar m-am abtinut, eram prea orgolioasa si nu voiam sa ii cad in plasa.

Mi-am infipt degetele in pieptul lui incercand sa il indepartez de pe mine, dar era de neclintit, strivindu-se mai tare de mine.

- Asta e tot ce poti? Asta le faci tu celor care te lovesc? Esti demon sau prostituata? L-am intaratat mai tare, inabusindu-mi un ras batjocoritor.

 A dat drumul incheieturilor mele, ridicandu-si rapid bratele si lipindu-si palmele pe perete, de o parte si de alta a capului meu. Asta l-a facut sa se departeze putin de mine si sa ma priveasca direct in ochi. Era atat de mare in fata mea, bratele lui enorme ma faceau sa ma simt ca intr-o menghina.

- Nu ma provoca sa te fac pe tine prostituata mea. A ranjit intr-o expresie demonica, simtindu-ma neajutorata in pozitia asta. Cel putin asa credea el, am scrasnit din dinti, ridicandu-mi genunchiul pentru a-l lovi unde stiu ca il durea cel mai tare, dar parca a prezis asta, mana sa stanga a cobornad rapid in jos si prinzandu-mi genunchiul chiar inainte sa-l loveasca.  Palma lui uriasa mi-a prins incheietura oaselor ridicandu-mi piciorul in sus si fortandu-ma sa ma prind de el pentru a nu cadea jos. Cealalta mana i-a coborat rapid pe coapsa din spate a celuilalt picior,  ridicandu-ma in sus, si incolacindu-mi picioarele in jurul taliei lui.

 Am tipat de furie incercand sa scap atunci cand sa strivit din nou de mine, lipindu-ma mai tare de perete si coborandu-si fata spre gatul meu. Abdomenul i-a intrat intre picioarele mele si fiorii electrici din mine urmau sa lase tot cartierul fara curent.

- Daca ai stii cat noroc ai ca esti sexy. Respira pasional pe pielea mea, prinzand o mica portiune intre dinti si muscand-o usor.

 Noroc ca aveam bratele libere acum si ma puteam folosi de ele ca sa scap de el, dar nu a functionat prea bine. Nervos, si-a impins o mana pe piciorul meu, ajuncandu-mi pe fund pentru a ma putea tine mai bine, iar cealalta si-a eliberat-o prinzandu-mi rapid incheietura manii stangi si radicand-o in sus pentru a o lipi de perete.

- Tot nu te potolesti, huh? Marai nervos cu fata la trei centimetrii de a mea, o bucla intunecata ii cazu pe fata, acoperindu-i un ochii. Il deranja dar nu o putea indeparta, am ranjit diabolic cand un plan copilaresc mi-a trecut prin minte, inca aveam o mana libera, asa ca am folosit-o pentru a-i da tot parul pe fata. Buclele ii acopereau vederea complet si arata caraghios dar in acelasi tip, orgasmic de sexy.

- Asta e tot ce poti? Cati ani, 5?

- Fac 4 luna viitoare. Mi-am continuat tampenia scotandu-i limba, chiar daca el nu ma putea vedea.

- Pe cat punem pariu ca in cinci secunde imi dai parul la loc? Marai vizibil incantat de jocul meu, asta nu imi placea.

Am pufnit ironica, am asteptat cateva secunde fiind convinsa ca nu avea ce sa imi faca, pana cand mana sa, care se afla pe fundul meu, a inceput sa devina agitata. Prinzandu-mi puternic fesa si ciupindu-ma cu forta. Am tipat nervoasa incercand sa ii indepartez mana, dar imi era greu sa ajung la ea mai ales ca el continua sa ma striveasca de perete.

- Iti garantez ca am niste maini foarte obraznice. 5… 4… 3… era extrem de puternic, am scrasnit din dintii fiind sigura ca o sa imi ramana un semn enorm din cauza asta, imi zdrobea fundul si imi venea sa ii dau una in cap. 2… 1. M-am ambitionat si nu i-am indepartat parul, insa acum realizam ca eram inca imbracata in echipamentul meu de antrenament care includea o pereche de pantaloni scurti din trening, elastici si maleabili, a profitat de asta iar acum mana sa mi-a patruns pe sub materialul acestora, am icnit simtind atingerea degetelor sale reci pe pielea mea.

Inainta, scufundandu-si cu totul palma imensa in cracul pantalonului scurt, indreptandu-se spre o zone periculoasa, i-am observat ranjetul obraznic.

Am expirat exasperata, si i-am prins claia care ii acoperea ochii, aruncandu-i-o pe spate. Un zambet triumfator i-a aparut pe fata, arata revoltator de sexy chiar si cu parul ciufulit in cap. Nu pot sa cred ca am spus asta… din nou.

- Buna alegere. Marai cufundanudu-si fata in obrazul meu si oprindu-si mana pe loc, insa refuzand sa o scoata de sub pantalonii mei. Am marait nervoasa, cum indraznea sa ma atinga asa?

- Pune-ma jos imediat! I-am ordonat autoritara si plina de furie. Furie pentru ca imi incepea sa imi placa atingerea aia acolo si in niciun caz nu voiam sa ajung sa imi doresc mai mult.

- Si daca nu vreau? Prinsese gustul provocarii si ii placea, varful limbii sale imi atinse delicat pilea obrazului indreptandu-se catre coltul gurii. M-am indepartat dezgustata.

Pana aici, de data asta mi-am infipt cu putere mana in carliontii lui, indepartandu-i capul de pe fata mea, a scrasnit de durere. Il strangeam cu toata forta si a fost nevoit sa imi elibereze cealalta mana, mare greseala, acum eram libera asa ca mi-am inclestat pumnul lovindu-l cu putere in piept. A expirat gol din cauza durerii, eliberandu-ma complet.

Odata ce picioarele mele au atins podeaua, l-am impins de langa mine si am fugit pe holul ingust pana cand am ajuns in fundul acestuia. M-am oprit stupefiata, langa un perete gol. Unde erau scarile care duceau la parter? Eram sigura ca si pe cealalta parte e tot un perete in fund.

 Am auzit rasul ingamfat al lui Harry in spatele meu. M-am intors nervoasa si l-am vazut apropiindu-se incet de mine, fiind sigur ca nu am unde sa fug.

Isi aranja buclele chiar inainte sa ajunga in fata mea.

- Sa ne fie clar, daca ma mai lovesti odata, iti garantez o sa-ti para rau. Amenintarea lui era serioasa de data asta, ochii sai de jad ma fixau arzatori trimitandu-mi sageti in tot corpul.

- Ne-am inteles? Insista si am marait nervoasa.

- Hmm, vrei sa ma lovesti iar, nu? Continua de parca el si-ar fi dorit asta mai tare decat mine. M-am incruntat furioasa.

- Vreau sa merg acasa. I-am vorbit serioasa, incercand sa imi calmez nervii.

- Si eu vreau sa te tin aici. Din nou afisa un mic zambet diabolic.

- Ce, ma rapesti acum? Am reprosat artagoasa, punandu-mi mainile in san.

-Nu-mi da vreo idee. Ma ameninta pervers. Mi-am mijit ochii si obrajii mei se simteau fierbinti de furie.

Am vrut sa ii dau o replica acida dar am fost intrerupta de telefonul meu care a inceput sa imi bazaie in buzunarul pantalonilor. Ma mir ca reusise sa ramana in micutul buzunar, dupa tot ce patisem.

L-am scos si un oftat adanc mi-a iesit din plamani cand am vazut “Tata” scris in mijlocul ecranului.

- Da, tata! Am raspuns incercand sa par calma.

- Katherine, unde esti? Parea suparat si ingrijorat… grozav.

- Calmeaza-te, tata, sunt la… niste prieteni.

- Ce prieteni? Directoarea tocmai m-a sunat ca ai chiulit de la scoala.

- Nu am chiulit de la scoala, aproape am tipat. M-am simtit rau si am plecat, isteata aia de directoare m-a bagat in echipa majoretelor, stii ca eu nu mai dansez.

- Mi-a spus despre asta, si cred ca e un lucru bun, Katherine, ai nevoie de mai multe activitati, inceteaza sa mai renunti la pasiunile tale din cauza trecutului.

Am strans puternic telefonul in mana, de furie, Harry ma analiza serios.

- De cate ori sa-ti spun ca e viata mea si sunt alegerile mele?

-Atat timp cat locuiesti in casa mea, sunt si alegerile mele, si acum vino acasa imediat, esti pedepsita.

- Ce?! Am tipat in telefon.

-Niciun ce! Este a doua ta zi de scoala si deja ai intrat in probleme.

Am expirat nervoasa printre dinti, aruncandu-i lui Harry o privire criminala, era numai vina lui.

-In zece minute sa fii acasa, Katherine. Imi impuse strict.

-Bine! Am expirat nervoasa inchizandu-i telefonul si indesandu-l in buzunarul pantaloniilor

-E numai vina ta! I-am reprosat nervoasa, aruncandu-i o incruntatura.

-Vina mea?! A repetat vizibil nervos. Daca nu te luam eu de acolo, plecai pe o targa de ambulanta, si mai infundai o clinica de dezintoxicare vreo doua luni.

Isi intoarse spatele deschizand o usa de pe peretele lateral de langa noi, pe care nici nu o observasem. Mi-am inclestat maxilarul nervoasa.

-Oh, tu, marele salvator, l-am maimutarit agitandu-mi mainile in aer; presupun ca si tu esti un mare consumator daca tot stii atatea.

-Te prinzi repede. Spuse iesind pe usa, si am ramas uimita sa vad in fata lui o sala imensa, care se intindea pe aproximativ 20 de metri lungime.

Am mers automat in spatele sau iesind pe o platforma de metal, care era inconjurata de scari. Deci aici erau scarile.

 Am cascat  gura, marindu-mi ochii cand am observat ce se afla aici, erau masinile pe care le stiam, masinile lor, plus altele pe care nu le cunosteam.

Interiorul era enorm, construit in mare parte din metal, intr-o parte se afla un birou asemanator cu cel al lui Harry, doar ca mult mai incarcat de PC-uri si aparaturi, am numarat cinci monitoare.

La o masa pe mijloc se aflau trei persoane, care au afisat niste zambete largi in momentul in care ne-au vazut. Ii cunosteam, unul era blondul tepos, care mai conversase cu mine odata, si imi spusese papusa, o tipa putin ciudata care imi aducea brusc aminte de afine cand o priveam, era aproape toata mov. Si un tip roscat, pe care il vazusem deasemenea in prezenta lui Harry mereu.

 Harry a coborat pe scari spre ei, bocancii sai facand un zgomot ascutit in contact cu materialul metallic al acestora.

 -O sa stai acolo toata ziua? Striga spre mine in momentul cand a ajuns jos.

Am inceput sa bomban si am coborat si eu spre ei.

-Te simti mai bine, blondino? Ma intreba teposul cu un zambet mare pe fata.

-Da, blondinule, multumita prietenului tau sunt dependenta din nou. Am marait aruncandu-i lui Harry o privire urata, el si-a dat ochii peste cap nervos.

-Nu, esti in viata datorita lui, si daca ma intrebi pe mine, ai fost dependenta pana acum, medicamentele pe care probabil le iei au mentinut iluzia ca esti bine, si alea sunt tot niste droguri pana la urma. Vorbi aproape serios, ridicandu-se in picioare de pe scaunul sau si venind spre mine,

-Sunt Jay, dar poti sa imi spui teposul. Imi facu cu ochiul, m-am abtinut sa nu bufnesc in ras.

-Oricum iti spuneam asa. Am ras dand mana cu el. Kath.

Am observat expresia de furie de pe fata lui Harry cand am dat mana cu Jay, mai ales ca i-am zambit aproape prietenos, ceea ce nu facusem cu el pana acum.

Ceilalti s-au ridicat si ei si au venit spre mine, pe tipa o chema Violet, oare de ce nu ma mir? Iar celalalt era Ty, destul de prietenosi si nu atat de seriosi si incordati ca Harry.

El era ca un punct negru intr-o pata de culoare. Ei toti erau extrem de colorati as putea spune, Jay purta un maieu alb, larg, pe care erau imprimate o mazgalitura de culori, din care nu puteai distinge esentialul.

V, era toata mov, avand pe ici pe colo, si alte accesorii negre, in special ochii ei, care semanau perfect cu ai mei. Ty, avea o freza speciala, fiind negru la baza, si o creasta rosie in varf, un hairstyle care iesea foarte bine in evidenta.

Insa Harry, Harry era negru din cap pana in picioare, avea si el tatuaje, dar pareau mult mai serioase decat desenele celorlalti, care parca erau facute din anime-uri. Avea mereu acea figura serioasa, chiar si atunci cand zambea, tot parea matur si dur. Si ma enerva la culme, pentru ca imi placea asta.

Dar m-am bucurat sa vad ca Amber nu era prin preajma, probabil era inca suparata pe Harry pentru faza de mai devreme.

-Ce zici, Katy, te bagi la o carte? Ma intreba Jay privindu-ma pe sub ochi, acum am observat ca ei jucau carti pe masa.

-Daca vrei ca noi doi sa ne intelegem, sa nu imi mai spui niciodata asa. L-am amenintat, incercand sa par nervoasa, el s-a prefacut ca se preda, radicand mainile in sus cu o fata speriata si comica. Am inceput sa rad, ceilalti la fel, OK, poate teposul asta nu era asa de rau.

-Hmm, ce jucati? I-am intrebat privind spre masa unde se afla o invalmaseala de carti de joc si bani… oh, nu.

-Blackjack! Mustaci Ty ranjind.

-Pe bani? Am intrebat curioasa.

-Da, dar acum ca ni s-a mai alaturat o fata, o facem pe pedepse. Ranji Jay diabolic ridicand din sprancene. Am pufnit amuzata, defapt, aveam chef de putina distractie, nu mai avusesem parte de mult timp de asa ceva.

-OK! Am acceptat intorcandu-i zambetul obraznic, bine ca stiam sa joc,pierdusem multe nopti, bani, si facusem multe tampenii din cauza jocului asta.

-Ba nu, trebuie sa mergi acasa! Am observat expresia lui Harry, era o masca de nervi si frustrare, ce era in neregula cu el? Pana acum ma acuza ca sunt enervanta fiindca nu-l ascult, acum incerc sa fiu prietenoasa si tot il deranjeaza, ma scoate din minti baiatul asta.

-Sa inteleg ca ai renuntat la ideea de a ma sechestra aici? I-am reprosat, colturile gurii ridicandu-mi-se in sarcasm.

-O pastrez pentru mai tarziu, acum nu am chef sa imi reprosezi ca ai fost si pedepsita din cauza mea. Termina fraza suparat, prinzandu-ma de mana si tragandu-ma dupa el. Cum de stia el de pedeapsa mea? Trebuie sa imi modific volumul difuzorului de la telefon.

-Harry, haide omule, las-o sa se relaxeze putin. Vorbi Jay in urma noastra. Harry s-a intors spre el cu o fata nervoasa.

-Vezi-ti de treaba ta, Jay, ii reprosa, tragandu-ma mai aproape de el, ori o luam razna de la ce imi daduse el, ori el chiar parea gelos.

Jay a tacut imediat, radicand din nou mainile in pozitie defensica, in semn ca nu se mai baga, s-a asezat inapoi pe scaunul sau. I-am observat pe  ceilalti privindu-ma putin tristi.

 -Da-mi drumul! Am protestat, tragandu-mi incheietura  din mana lui, ma tragea dupa el si habar nu am unde ma ducea.

-Mereu esti asa agresiva si impulsiva? Intreba exasperat.

-Da!

-Bun! Imi place asta! Imi arunca un zambet pervers chiar inainte sa se opreasca, am ramas fara aer cand am vazut ca eram in fata unor motoare imense, erau trei, de culori tipatoare si extrem de stralucitoare, nu mai vazusem asa ceva decat in filme, si nu mai urcasem in viata mea pe o motocicleta.

Harry apuca una dintre castile de pe dulapul alaturat, inmandu-mi-o cu o privire sadica.

-Oh, nu, nici sa nu-ti treaca prin cap ca ma urc cu tine pe asa ceva. Am spus autoritara dandu-ma cativa pasi inapoi.

-Tu ai spus ca nu stiu sa conduc o masina, sa vedem ce parere ai de un motor.

-In niciun caz.

Si-a dat ochii peste cap, venind mai aproape de mine, am vrut sa fug dar m-a prins de mana tragandu-ma brutal in bratele sale.

Nu am apucat sa protestez ca m-am trezit cu galeata aia imensa de culoare neagra, indesata pe cap. Era extrem de grea si stramta, ma lasa fara aer.

-Las-o acolo! Mi-a ordonat autoritar cand am ridicat mainile sa o dau jos. Mi-a prins niste curele sub barbie si ma simteam deja sufocata.

-Am claustrofobie! Am spus prima chestie care imi trecea prin cap ca sa scap. Imi auzeam vorbele ca un ecou in cap din cauza castii.

Cand isi termina treaba, imi prinse capul burdusit de casca intre palmele sale mari, si ma apropie de el. Ma simteam ca un copil natang.

-Nu stii deloc sa minti. Zambi obraznic si ma musca rapid de nas. Doar ala mai era la vedere.

Am pufnit nervoasa si el a inceput sa rada dandu-mi drumul.

 A mers spre una dintre motociclete care am presupus ca este a lui dupa culoarea neagra, dar ma speria pentru ca era cea mai mare dintre toate. Kilometrajul ei era mai vast decat al masinii tatalui meu.

 A ridicat-o de pe cric, fixand-o dreapta, parea incredibil de grea. Am simtit cum mi se urca inima in gat de frica.

Isi ridica un picior peste aceasta, incalecand-o. Are noroc ca are picioare lungi, altfel nu stiu cum ar fi reusit sa faca miscarea asta, lui Jay sigur nu-i iesea.

 Imi facu semn cu capul sa trec in spatele lui.

Am strans de pumni.

-Nu ma fa sa te iau pe sus! Ma ameninta serios.

Am oftat exasperata si am mers langa el, am privit putin monstrul de masinarie si in cele din urma, mi-am ridicat piciorul peste aceasta, imitand gestul lui, dar mie nu mi-a iesit, si eram aproape sa cad daca nu ma prindea el de mana, ridicandu-ma cu forta in sus si pozitionandu-ma pe bancheta din piele neagra.

S-a asezat si el, pornind motorul cu un zgomot puternic de animal salbatic, care a vibrat la propriu sub mine. Nici nu plecasem si deja eram inspaimantata.

-Stai putin, tu nu-ti pui casca? L-am certat indignata cand am realizat ca buclele sale negre erau inca libere.

Nu ma baga in seama, doar zambi usor, inca apasnd cateva butoane.

-Tine-te de mine! Imi comanda intorcandu-si capul pe jumatate spre fata mea.

Am strans din dinti enervata, dar eram constienta ca as fi zburat de pe motocicleta in halul asta, asa ca mi-am pus mainile pe spatele sau, lipindu-mi palemele de umerii sai.

A oftat exasperat prinzandu-mi mainile de pe umerii sai si tragandu-le cu putere spre abdomenul lui, unde aproape ca le-a innodat in jurul taliei sale.

-Tine-te bine! Mi-a ordonat autoritar, dar vedeam micul zambet diabolic din coltul gurii sale. Nici nu ma vindecasem bine de experienta de pe hol si acum ajungeam iar intr-o asemenea pozitie langa el.

Imi ridica genunchii aducandu-i in jurul coapselor lui si puteam sa jur ca se bucura de asta mai mult decat ar trebui.

 Am strans din ochi, si mi-am ingropat fata in spatele sau, dar casca nu ma prea ajuta. Sa nu mai vorbim de senzatia care imi traversa tot corpul pentru ca il tineam atat de aproape de mine, lipindu-l practic de corpul meu. Dar voiam sa supravietuiesc.

 A ambalat motorul de cateva ori, timpanele mele vibrau si inima pulsa de spaima, era un sunet atat de puternic si dur. Apoi am simtit aerul rece ciupindu-mi pielea si eram in miscare.

Am crezut ca nu este asa de rau, pana cand am iesit din garaj, am deschis larg ochii si am vazut soseaua goala in fata noastra, viteza crestea din ce in ce mai tare, arzandu-mi pielea.

Buclele sale se involburau salbatice din cauza vantului. Pozitia sa era teapana, ii simteam muschii extrem de tari pe pielea bratelor mele si nu pot sa spun ca nu era o senzatie placuta sa il simt langa mine asa. Era un idiot si un un nesimtit, dar unul incerdibil de atragator.

Ceva ma incomoda, indesandu-se in abdomenul meu, si am observat ca venea de pe spatele sau, parea sa aiba ceva bagat pe sub tricou, dar nu imi dau seama ce. Era dur si lunguet. Ce putea tine acolo?

 Situatia devenea periculoasa, prinsesem viteza serioasa, iar Harry si-a aplecat mai mult corpul in fata, tragandu-ma dupa el. Vantul imi ardea ochii si nu ii puteam tine deschisi, zburam pe langa masinile de pe autostrada si in fiecare secunda credeam ca ne vom izbi de una.

 L-am strans mai tare in brate, simtind ca in momentul asta el este singurul care ma poate ajuta sa nu ajung bucati. Eram sigura ca il durea, deoarece si mie imi amorteau mainile de la cat de tare il strangeam.

Dar in loc sa protesteze i-am simtit micutul chicot traversandu-i prin corp.

Special conducea nebuneste, ca sa imi faca mie in ciuda, era sofer bun din toate punctele de vedere, felul in care aluneca cu motocicleta asta enorma, mentinand-o dreapta… era chiar priceput, dar nu aveam de gand sa recunosc asta.

 Ajunsesem in cartierul meu, recunosteam casele si am respirat usurata ca avea sa se termine, ramand totusi uimita cat de repede ajunsesem.

 La ultima curba am slabit stransoarea, si am simtit cum inima imi zboara din piept cand motocileta s-a aplecat nebuneste pe partea stanga, genunchiul meu aproape atingand asfaltul.

 Am tipat de spaima, trangandu-l de tricou si incercand parca sa ridic motocileta la loc, el a ras cu pofta, normal ca era doar o manevra de a lui ca sa ma scoata pe mine din minti.

Am respirat usurata multumindu-i lui Dumnezeu cand motocicleta a revenit la pozitia normala, apoi dupa cateva momente s-a oprit, motorul fiind redus la tacere cu un marait da bass.

Am realizat ca eram in fata casei mele, dar eu nu imi puteam lua mainile de pe el, eram pietrificata. Respiratia imi iesea puternic din piept si ma ustura gatul din cauza aerului rece.

-Sa inteleg ca mai vrei o tura? Spuse razand, privindu-mi mainile inclestate.

Speriata mi-am luat mainile de pe el, si am sarit rapid de pe motocileta monstru, fiind din nou la un pas sa cad, daca nu ma prindea el de antebrat, fixandu-ma pe picioare. Mi-am dat rapid casca jos, desi nu reuseam deloc sa ma descurc cu ea, cu un zambet amuzat m-a ajutat el, tragandu-mi-o de pe cap si permitandu-mi din nou sa respir.

Brusc, am realizat un lucru:

-De unde stiai unde locuiesc? Am intrebat unindu-mi sprancenele.

-Am relatiile mele! Sopti obraznic tragandu-ma mai aproape, el fiind inca pe motocicleta.

Fata sa era din nou periculos de aproape de a mea, de ce ma innebunea atat de tare felul in care incaleca motorul asta?

 Ochii sai erau inca incredibil de obositi dar atat de superbi, reflectand lumina soarelui precum un diamant. Parul ii era ravasit din cauza cursei nebune, facandu-l sa para neomenesc de sexy. Inca voiam sa imi infig mainile in chestia aia.

 Se apropie de fata mea, plimbandu-si usor nasul pe obrazul meu, inchizand ochii. Atingerea lui parea electricitate pe pielea mea.

 -Ne vedem maine! Sopti, buzele sale atingandu-mi delicat pielea obrazului, inainte sa se indeparteze  de mine si sa porneasca din nou motorul, mi-a facut cu ochiul inainte sa se pozitioneze bine, si sa dispara intr-o fractiune de secunda, ca un fulger, lasand o urma de praf in urma sa.

 L-am privit disparand nefiind capabila sa ma misc, mi-am cuprins corpul cu bratele constientizand ca inghetasem pe motorul acela, dar el ma mentinuse in flacari. Era cel mai ciudat baiat pe care l-am intalnit, ma atragea, dar deja avea impresia ca sunt a lui, iar eu nu aveam de gand sa accept asta asa usor, imi placea jocul in care intrasem.

Continue Reading

You'll Also Like

1.3K 130 18
Este vorba despre povestea a două fete Ana și Lia .Ele sau cunoscut la luceu, și vor avea parte de o mare surpriza atunci când descoperă trupa lor d...
7K 648 40
West Golden - atât de ușor de detestat, dar atât de greu de rezistat. Nu lăsați fața aia drăguță a lui să vă păcălească. Nu e băiatul de alături sau...
880K 4.1K 17
(Finalizată)❞ Am căscat și am deschis ușa, mergând pe hol către baie. Mi-am înghițit saliva în momentul în care l-am văzut pe Xander la bustul gol, a...