City Alfy

Od Ivanapokorna

28K 1.5K 75

Když Jessie už delší dobu nebylo dobře a doktoři nic nenašli, tak jí matka vzala na zdravotní pobyt. Jenže te... Více

Ráno
Škola
Školní výlet
Doučování
Příprava do hor
První setkání
Nový Alfa Měsíční smečky
Kanada
Přivěsek
Bolesti
Doktor
Odlet
Pravda
Proměna
Znovusetkání
Setkání s alfou
Hádka
Meditace
Procházka
Je to ona nebo ne?
Večeře
Už jsem si jistý že je to ona
Svatba se odvolává
Úplněk
Konečně je moje
Diagnóza
On ví že tu je
Radost a naštvání
Probuzení
Minulost
On je alfa?
Přestěhování
Přijetí do smečky
Nepřítel?
Mučení
Rehabilitace
Věci
Úplněk číslo 2
Vánoční speciál
Vodopády
Odpověď
Požár
Následky
Na to ani nemysli
Další novinka
Nepříjemné probuzení
víkend
Označit?
Sobotní večer
Volnost v lese
Zamilovaná
Zlobení
kamarádství
Přání
Následky noci
Vezmeš si mě?
NE!
Prosím ne!!
Doba páření
Musíš zůstat silná
Válka
Útěk
Konec?
Zpět tam kde to vše začalo

Večer s překvapením na konci

294 22 1
Od Ivanapokorna

Jess

Leovi narozeniny se blíží čím dál víc rychleji než jsem předpokládala, ale vše je už připravené. Už jen zítra ráno dodělám pár drobnůstek a je hotovo.

Ráno hned po snídani vyhledám Deana a ukážu mu signál, že můžeme začít. On mi ukáže nazpět, že je připraven a jde na to. Odtáhne Lea do pracovny a já se vydám na Měsíční skálu.

Až je vše hotové a vše na svém místě ještě jednou to překontroluji jestli jsem na něco nezapomněla a když se ujistím, že ne, tak jdu pro auto.

Zajedu s Charliem do obchodu, jeho pošlu ať mi vyzvedne dáreček pro Lea a já sama se vydám do obchodu pro něco co osladí zlatý hřeb večera.

Vejdu tam a hned ode dveří se na mě usměje prodavačka. Rovnou zamířím k pokladně.
"Dobrý den mám tady mít schované zboží...."

Leo

Dean mě dnes neskutečně štve, celý den mi na stůl hází práci za prací a ani mě nenechá vydechnout.

To snad zapomněl, že jeho alfa má dnes narozeniny? Jestli to takhle bude pokračovat tak ani nestihnu jít večer s Jessie na večeři.

Co jsme vypozoroval tak táta když měl narozeniny tak pracoval minimálně a většinu dne byl s námi.

Ani to nepostřehnu a už je sedm hodin večer. Dean se mi zdá čím dál víc nervózní a stále kontroluje mobil.

Dean

Už nevím jak ho mám zaměstnat. Už nadělal práci na celý víkend. A když ho pošlu uklidit archiv tak mě někam pošle.

Už chci začít psát luně jak je na tom, že ho tu už dlouho neudržím tak se přes vlčí komunikaci ozve 'Můžeš.'

Hned vyskočím na nohy z pohovky a jdu ke stolu.
"Alfo pro dnešek to už stačí. Běžte si užít pěkný večer s lunou."

Na nic nečeká a jde nejspíš do pokoje. Pousměji se nad tou myšlenkou a začnu kancelář trochu uklízet. Pak se už vydám za Viki, abychom i my si užili krásný pohodový večer.

Leo

"Zlato?!" Vběhnu šťastně do pokoje. Jenže tady jen převládá ticho. Asi je s Viki, převleču se, abychom hned jak jí najdu mohli jít alespoň na večeři.

Prohledám celý dům, ale nikde jí nemůžu najít. S neúspěchem se vrátím do pokoje a až teď si všimnu lístečků na posteli.

Najdeš mě tam kde se nebe dotýká hvězd

Usměji nad tím, vezmu si sako a vydám se na cestu. Vím přesně kde je.

Čím vím ve blížím ke konci cesty tím víc mi atmosféra napovídá, že to nebude obyčejný večer.

Až se dostanu na místo málem mi vypadnou oči z důlků, vypadá to tady úžasně. Svíčky, okvětní lístky příjemná potichoučká klasická hudba, ve vzduchu voní kytky s večeří. Prostě nádhera.

Přijde zamnou s úsměvem Jessie a obejme mě.
"Krásné narozeniny lásko." A lehce mě políbí na rty.

Málem jí v úžasu nestihnu pusu vrátit.
"Lásko vypadá to tu úžasně." Na tváři se jí objeví velký úsměv. Vezme mě za ruku a vede ke stolu.

Jessie

Jakmile uvidím Lea přicházet, pustím klasickou hudbu a už jen počkám až se dostane blíž.

Vidím jak je tady z tohohle v úžasu. Jsem ráda, že se líbí. Lehce mu to pokazím a překazím mu to pusou na rty, ani mi jí malém nestihne vrátit. Už to nebudu týrat a vezmu ho za ruku a dovedu ke stolu. 

Najíme se a u toho si povídáme. Až dojíme dám talíře pryč, aby nezavazely, naliji červené víno a sednu si zpátky.

Jak si povídáme tak si u toho propleteme prsty na ruce a já využiji příležitosti a předám Leovi dáreček.

Je to brož ve tvaru vlka. On se nad tím překrásně překvapeně usměje. Rovnou jí vyndá a připne si jí na sako. Zvedne se od stolu pomalu přejde ke mě, prstama jede po mé pokožce na ruce až k hlavě a tu zakloní tak abych se na něj dívala.

"Děkuji lásko je překrásná, celý tento večer je překrásný" Skloní se a políbí mě jemně na rty.
"A ještě nekončí" zamumlu si spíš pro sebe. Též si stoupnu a zavedu Lea na připravenou madračku s velkým množstvím polštářků a dekou.

Leo si sedne, ale já ještě skočím pro víno co jsme nechali na stole. Pak už se k němu stulím a film může začít.

Po čtvrtce filmu začnu naplňovat svůj plán. Začnu popojíždět svojí rukou kterou mám na Leovým koleni čím dál víc nahoru.

On to pochopí tak, že si chci proplést ruce a to taky hned udělá a dál se věnuje filmu. Po chvilce ruku vypojím a zas pokračuji v akci.

Zastavím se před pánví a tam to místo začnu hladit sem tam. Až tady se na mě podívá s otazníkem v očích co to dělám. Využiji toho, že se na mě dívá a sednu si na něj obkročmo čelem k němu. Chytne mě za pozadí a přitáhne blíž.

"Je ti jasné, že pokud to teď začne už nebude cesty zpět." Vím přesně co chci takže ho začnu líbat. On se s úšklebkem přidá. Až po dost dlouhé chvíli nás přetočí naopak abych já ležela pod ním.

Sundá si sako, a u toho využije příležitosti a zeptá se mě znovu.
"Ptám se naposled! dopravy to chceš?"
Odpovím mu ve stylu.
"Víc líbej a míň mluv" to už si mě s úšklebkem přitáhne a přijme můj rozkaz a místo mluvení tak líbá. "Jak si přejete má luno" zašeptá mezi polibky.

Po nějaké době se mu rozhodnu sundat košili. Jenže si všimne mích rozřešených ruk. Ani nevím proč. Vždyť tohle je úplně normální aktivita každého páru, tak proč jsem tak moc nervózní? 

Zastaví mě.
"Jen lež a užívej si to, na mě nech všechen zbytek" svou košili nechá košilí a začne se věnovat mým šatům. Zip rozepne zubama a pak lehce jakoby tančil na vodě sundá šaty.

Pak chce pokračovat v sundávání své košile, ale tam ho zastavím.
"Taky chci pomoct." Chvíli se díváme z očí do očí a pak vezme mé ruce a vede je do doby než naberu sebevědomí.

To je jen do doby než společně sundáme jeho košili. Pak ho začnu lehce škrábat nehtama po zádech mezitím co on opečovává můj krk. 

Olíbá každý místo mé pokožky a až potom se dostane k podprsence při její sundávání se nakloní k mému oušku.
"Už jsem ti někdy řekl, že jsi v krajce nebezpečně sexy?" Bod pro mě, už vím co použít když něco budu chtít, ale on mi to nedovolí. 

Jakmile se polibky dostal ke kalhotkám tak to už taky nemohu vydržet a začnu hledat rukama na slepo jeho pásek. Jakmile ho najdu na nic nečekám a začnu ho rozepínat spolu s knoflíkem od kalhot a stahovat dolů. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Leo

...Tak tohle byl ten nejlepší zážitek za posledních 22let mého života. 

Teď už s Jessie ležíme na madračce a vydýcháváme předchozí aktivitu. Jakmile zjistí, že jí pozoruji, plaše se usměje, schová obličej do dlaní a otočí se.

Začnu jí sázet polibky na krk za účelem, že jí to bude šimrat a otočí se nazpět. Když v tom mě to napadne, co si pro mě udělat ještě hezčí večer? Jí to bude sice bolet, ale zajistím, že už bude po celý zbytek života jen a jen moje. A též dnes už přežila jednu bolest a zvládla to skvěle. Tak doufám že to nebude bolet víc než to.

Takhle uvolněnou jak je teď jsem jí ještě neviděl a myslím, že dlouho neuvidím. Pokud využiji momentu, že je uvolněná je tam šance, že jí to bude mnohem míň bolet. 

Kleknu si nad ní a začnu líbat správnou stranu krčku kde má být značka. Ona mi automaticky svojí hlavu dá pryč, abych měl lepší přístup. Po chvíli líbání vytasím tesáky. Ona už ucítí, že je něco špatně tak lehce ztuhne.
"ššššš nic se neděje" snažím se jí uklidnit. 

Ona poslechne a pokouší se znovu uvolnit. Do doby než se uvolní jí jemně líbu a připravuji místo pro značku. Až se uvolní na nic nečekám a zakousnu se jí do krku.

Ona se automaticky začne bránit. Rukama jí přišpendlím k madračce. Nechci být hrubí, ale když se začne označovat musí se to dokončit, nemůžu to v půlce přerušit.

Až jsem hotov odpojím se od ní a podívám se jí do obličeje. Aby to její tělo vstřebalo musí vyložit všechny volné síly takže se její oční víčka začnou zavírat a usne. 

Lehce jí prstama pohladím po tváři.
"Vyspinkej se, byl to vyčerpávající večer." políbím jí na čelo, lehnu si, přitulím se a jdu spát. 

Probudí mě ledoví vítr. Vlče v mé náruči se jen zavrtí, ale neprobudí. I když jsem rozespalí tak mé instinkty fungují perfektně a teď mi říkají, že ten pocit co mám znamená, že bude během půl hodiny pršet. 

Normálně bych to neřešil, ale pokud nechci Jessie nemocnou kvůli tomu, že je po označení slabá a bude tak do svítání trvat než nabere síly tak musí do tepla a do sucha.

Zavolám Deana přes vlčí komunikaci ať se sem okamžitě se dvěma autama dostaví. Chvíli to trvá než ho proberu protože je to spáč a má lehce tvrdší spaní, ale na konec se to povede. I když dost neochotně, ale nakonec přijede a též někoho vytáhne z postele, aby řídil druhý auto.

Já mezitím Jessie obleču do své košile což jí je až po zadek, svůj účel splní, aby zakryla vše podstatný. I když je úplně normální v našem světě chodit a ukazovat svá nahá těla, nechci, aby mi okukovali družku po našem prvním společným milování.

Dean je tu během chvilky.
"Kluci potřebuji, aby jste uklidili to nejnutnější co by mohl déšť zničit."

"Proč to neuklidíme až ráno?" Zamručí rozespalí Dean, ale studený vítr a voda ve vzduchu mu odpoví za mě. Hned se pustí do uklízení já si mezitím vezmu Jessie do náruče a nesu jí do auta. "Na co jste vůbec chtěl dvě auta?" a zívne.

"Protože já teď beru vaši lunu do tepla, a abych nebyl zlí alfa, tak jsem myslel i na vás, aby jste to všechno nenosili v rukách až domů." Zamyslím se nahlas. "Já snad budu muset pořádat jednou za čas noční výpravy....jste totálně nepoužitelní...co kdyby nás v noci někdo napadl!? Vám by to snad bylo jedno protože pracovní doba začíná až v osm!?"

Uvidím, že se při tom zastydí a přidají v rychlosti. Já na nic nečekám a s prvními kapičkami na čelním skle se rozjíždím domů.

S momentem kdy ukládám spící Jessie do postele začne obří slejvák. Jen se nad tím pousměji. Doufám, že stihli schovat do sucha, alespoň to nejnutnější jinak jim to pěkně strhnu z výplaty.

Pokračovat ve čtení

Mohlo by se ti líbit

9K 436 15
CZ -Skoro jsem nedýchala, ale pomalu jsem se skláněla pro klacek vedle mojí nohy, abych se měla čím bránit. Na vlka to byl pořádný kus a rozhodně jse...
16.2K 644 43
Taky jste měli občas pocit, že potřebujete vypnout, vypustit vše zlé a někam utéct? Tak přesně tohle zažívám já. Je to pět let, co mi umřel táta a p...
11.3K 821 27
Otec byl její velkou oporou, ale teď už tu pro ni není. Bratr ji miluje a myslí si, že pro ni dělá to nejlepší. Původní smečka se rozrostla, ale ona...
25.3K 1.1K 10
Jedna jediná věc, která dělá vlkodlaky téměř nepřekonatelnými, je soudržnost. Drží spolu i v časech, kdy utéct by znamenalo zachránit si kožich. Pro...