Episode~16

430 56 22
                                    

   Yaklaşık beş ay geçmişti. Beş aydır Natasha çeşitli görevlere gidiyordu. Bu yüzden son olanlar hakkında çok fazla düşünecek vakti olmamıştı. Hayatına devam etmişti. Yine de başlarda Tony'e ulaşmayı denemişti. Ama hepsinde başarısız olmuştu.

   Artık Matt ile daha sık göreve çıkıyordu. Neredeyse her gün beraberdiler. Bu Matt'e olan katı düşüncelerini biraz değiştirmişti. Çünkü artık tamamen farklı biriydi. Ve bunu Natasha'ya kanıtlamaya çalışıyordu. Ama geçmişteki yarasını da asla unutmayacaktı. Yine de Tony'i bir anlığına da olsa unutturuyordu Matt ona. Natasha artık sadece yalnız kaldığında Tony ile aralarındaki özel şeyleri düşünüyordu. Natasha dışarı vurmasa da son olan onu içten içe üzüyordu. Belki de tamamen birlikte olabilirlerdi, ama Tony ona kendisini anlatma fırsatı bile vermeden çekip gitmişti. Gelse bile yüzüne bakmayacağını düşündü. Çünkü Natasha'yı terketmiş sayılırdı.

   Tony, ilk kez sosyal hayatından ve işinden bu kadar uzak kalmıştı. Ama bu ona çok iyi gelmişti. Artık onu yoran insanlar ve Natasha yoktu. Gerçi onu insanlar değil Natasha yoruyordu. Başlarda onun için her şeyi yapacağını düşünüyordu. Ama Natasha'nın sevgisizliğine daha fazla dayanamamıştı. İlk kez gerçek anlamda aşık olmuştu ve bu aşk onu dibe çekmişti. Ortalıktan çekilmesi hem kendisi hem de Natasha için iyi olur diye düşünmüştü. Natasha'yı uzaktan takip ediyordu. Şu yeni adamla olan yakınlığının haberini aldıkça ondan daha çok vazgeçmek istiyordu. Hayatına hiçbir şey yaşanmamış gibi devam ediyordu. Tony'de hayatına devam ettiğini düşünüyordu. Ama bu ikisi için de kendilerine söyledikleri bir yalandı. İkisi de birbirini deli gibi özlemişti. Ama araya gurur duvar gibi örülmüştü artık.

  Tony, sıkıntıdan telefonunu kurcalarken galerisinde birkaç fotoğrafa denk geldi. Bunlar Natasha ile birlikte çalışırken Natasha'yı kızdırmak için çektiği fotoğraflardı.

Birkaç dakika sonra galerisindeki her resmin Natasha ile dolu olduğunu gördü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Birkaç dakika sonra galerisindeki her resmin Natasha ile dolu olduğunu gördü. Daha fazla dayanamayıp telefonu kapattı. 5 aydır yüzünü görmemişti ve şuan fotoğraflarını görmek gardını indirmişti ve tamamen savunmasız kalmıştı. Artık yalanlarına sığınamıyordu. Aşkından bu kadar kolay vazgeçemeyeceğini daha iyi anlıyordu. Belki birlikte değillerdi ama Natasha'nın yanında olmak bile ona gerçekten yaşadığını hissettiriyordu. Şimdiyse ondan uzun süredir ayrı ve ölü gibiydi. Aynaya bile bakamıyordu.

  Bu düşüncelere daha fazla dayanamadı. Ve sonunda anladı; artık geri dönme zamanı gelmişti.

IronWidowWhere stories live. Discover now