Episode~9

633 65 33
                                    

Tony , Natasha'ya ne cevap vermesi gerektiğini düşünüyordu hâlâ cevaplamamıştı sorusunu. Natasha'nın keskin sesi gerçekliğe döndürdü onu.

+Tony sanki zor bir soru sormuşum gibi davranıyorsun. Sen Tony Stark'sın. 'Rahatlık Kralı' gibi bir şeysin.

Tony telefondan bile sesinin yumuşadığını, Natasha'nın o güzel dudaklarının nasıl kıvrıldığını hissetti.

-Sert sesiniz karşısında cevap vermek zor Ajan. Beni korkutuyorsunuz o derece. Ayrıca Rahatlık Kralı ha? Hoşuma gitti. Birbirimize lakaplar takıyoruz falan sence de bu ilişki çok hızlı gelişmiyor mu evliliğe hazır değilim, anlarsın ya?
+Hahahhaaa çok komiksiniz yine Bay Stark. Soruma cevap ver Tony. E harfinin anlamı ne?
-Ha o babamdan kalan bir sembol falan filan aile değerleri işte anlarsın. Bu arada gülüşünü duymak sana olan özlemimi daha da arttırdı.

Natasha bir anda sustu. İlk kez biri ona, onu özlediğini söylemişti. O kadar fazla düşünmüş olacak ki Tony birden yüksek sesle konuşarak hayal dünyasından çekip almıştı onu.

-Utandın mı yoksaa?
+Kelimeleri uzatarak şirin olmuyorsun.
-Kalbimi kırıyorsun amaaa
+Tamam bu kadar konuşma yeterli. Seni sonra arayacağım.
  -Peki Natasha, sabırsızlıkla bekleyeceğim seni. İyi geceler.
  +İyi geceler Tony... Ve bu arada ben de seni özledim.

     Natasha, Tony'nin bir şey demesine fırsat bırakmadan telefonu kapattı. İlk defa utandığını hissetmişti. Ama Tony'nin hayatında çok kadın vardı ve o bunlara alışık olmalıydı. Natasha'nın bunu düşünürken bir anlığına içi ezildi. Kıskanmıştı belki de ama hemen kendine geldi. Clint'i arayıp Tony'nin kimliğini bulmasını istedi.

     Bir saat sonra Clint, dosyayı mail atmıştı. Natasha açarken gerildi. Ama yine de dosyaya tıkladı. Tam o anda kapı gürültülü bir şekilde çalmaya başladı.

IronWidowWhere stories live. Discover now