Episode~15

483 66 48
                                    

   Natasha, bacağını Tony'nin kasığına doğru kaldırdı. Biraz daha kendisini zorlarsa tekme atacaktı. Tony, Natasha'yı biraz daha duvara bastırdı. Hâlâ cevap arayan gözlerle Natasha'ya bakıyordu. Yüzleri birbirine aşırı yakındı. Nefesindeki viski kokusu dar alanı kaplamıştı. Natasha, onun sarhoş olduğunu anladı. O yüzden yavaşça bacağını indirdi. Ama ellerini adamın göğüsüne dayadı ve onu kendinden uzaklaştırmak amacıyla geri itti.
+Her zamanki gibi beni uzaklaştıracaksın değil mi Tasha?
-Bay Stark, şuan sarhoşsunuz ve böyle bir ortamda bulunmamız hoş değil. O yüzden sonra konuşuruz. Ama mümkünse işle alâkalı konuları.
+Klasik. Gerçekten klasik. Bir kere olsun beni şaşırtmıyorsun. Bir kere olsun beni görmüyorsun, duymuyorsun.
-Ne diyebilirim, anlaşmayı sen bozdun Stark.
+Yanındaki adamla çalışmak daha mı güzel?
-Seni ilgilendirdiğini hiç sanmıyorum. Şimdi çekil önümden Matt beni bekliyor.
Tony, tuvaletin kapısını hızlıca kilitleyip kapının önünde durdu. Natasha, ikisinin de buradan kavga etmeden çıkamayacağını anlamıştı.
-Tony, çekil önümden cidden. Matt buraya gelirse bu durumu açıklayamam.
+Neden ona bir şey açıklayacaksın? Kim o adam?
-Seni ilgilendirdiğini sanmıyorum demiştim.
+Ben de sana beni özledin mi dedim ama hâlâ cevap yok. Neden bunu bana yapıyorsun? Neden senden, sen yokken bile kurtulamıyorum?
-Bu numaralara kanacağımı sanıyorsan, beni çok yanlış tanımışsın üzgünüm. Pepper'ın anlattığı kadınlardan olmayacağım Tony, anla bunu.
+Ortada bir numara yok Romanoff. İnsanlar buna "aşk" diyor. Ama sen kendini o kadar çok uzak ve soğuk tutuyorsun ki bunun nasıl hissettirdiğini asla bilemeyeceksin Romanoff. Ve evet şuan sana aşık olduğumu itiraf ediyorum çünkü saklamaktan ya da söylemeden göstermeye çalışmaktan yoruldum.
  Natasha şok olmuştu. Hisleri olduğunu anlamamak için salak olmak gerekiyordu ama yine de böyle adamın ağzından duymayı hiç beklemiyordu. Ağzı açık bir şekilde adama bakıyordu. Adamsa bunları tek nefeste söylediği için soluklanıyordu. Natasha tam bir şey diyecekken, Tony tekrar lafa girdi.
+Eğer gece sonuna kadar bana bir cevap vermezsen, hayatından sonsuza dek çıkacağım Romanoff. Kendimi sana unutturacak kadar uzaklaşacağım senden. Şimdi gitmene izin veriyorum.

  Natasha, bir şey demeden tuvalet kabininden çıktı. Belki on dakika geçmişti oradayken ama sanki bir saattir konuşuyorlarmış gibi geldi. Lavabodan çıkarken istemsizce gözleri dolmuştu. Sinirden mi yoksa birinin gerçekten samimi olarak ona olan sevgisini göstermeye çalışmasından mı bilememişti. Hızlıca gözyaşlarını silip, yüzüne sahte ama gerçekçi bir gülümseme yerleştirip Matt'in yanına oturdu. Matt sanki yüz ifadesini görebiliyormuş gibi elini Natasha'nın elinin üstüne koyup ona destek vermek amacıyla elini sıktı. Natasha, sanki buna ihtiyacı varmış gibi rahatladı ve gülümsedi. Matt onun gülümsediğini hissedince karşılığında aynı içtenlikle gülümsedi ve elini daha çok sıktı. Natasha avucunu açında Matt elini tutmuştu. Natasha da beklemiyordu bu hareketini ama elini geri çekmemişti.

Bu sırada, Tony kapıdan olan biten her şeyi izlemişti. Natasha'ya bir mesaj bırakıp etkinlikten ayrıldı. Natasha yaklaşık on beş dakika sonra telefonunu kontrol ederken mesajı gördü.
Tony: Cevabımı aldım Natasha, umarım bensiz hayatında mutlu olursun. İyi geceler.
 
  Natasha hızlıca onu geri aradığında numaraya ulaşamıyordu. Pepper'ı bile aramıştı ama o da Tony'e ulaşamadığını söylemişti. Natasha, boğulduğunu hissederek terasa çıkmak için Matt'in yanından ayrıldı. Soğuk hava yüzüne çarpınca içindeki ateş bir anda alevlenip, gözyaşlarına dönüşmüştü. Ya gerçekten gittiyse diye düşünmeye başladı. Telefonunu alıp defalarca Tony'i aramıştı. Sesli mesajlar bırakmıştı. Ama hiçbirine dönüş alamamıştı. O sırada kulaklığından Fury'nin sesi geldi. Görevin bittiğini, aksi bir şey çıkmadığını söylemişti. Rahatlamıştı. Bu hâlde hiçbir aksiyona odaklanacağını düşünmüyordu. Matt'e haber verip oradan ayrıldı. Evine gidip hemen kendini yatağa atmıştı. Sonunda kendisiyle başbaşa kaldığında, Tony olmadan hayatın berbat olacağının farkına vardı. Bu düşünceler onu zor da olsa uykuya itti.

  Sabahın erken saatlerinde SHIELD üssüne gitti. Nick'e geceki görev raporunu teslim ettikten sonra odasından ayrılmaya hazırlanıyordu.  O sırada Fury'nin kolu onu durdu.
+Stark, SHIELD'dan ayrıldı. Ve nerde olduğunu da bizim bile ulaşamayacağımız bir şekilde gizliyor. Yani artık Tony yok Natasha.
  Natasha duygularını dışarı vurmadan bu sözleri sindirebilmeyi diledi. Yoksa dün geceden beri akan sinir bozucu yaşlar şimdi yine çıkacaktı. Onaylayıp odadab ayrıldı. Çalışma alanına geri döndüğünde bundan sonra ne yapacağını düşündü. Ama yapacağı hiçbir şey kalmamıştı artık.







**Yazar Notu: Kitabimi okuyan ve destekleyen okurlarıma cok tesekkür ederim🥺 beni cok mutlu ediyorsunuz. Ama okunma sayısı oy sayısıyla örtüsmüyor. Lütfen okuyup beğeniyorsanız oy vermeyi unutmayın. Sizi seviyorum🥺🥺*

IronWidowWhere stories live. Discover now