Episode~13

534 56 32
                                    

  Natasha, gözlerini büyütüp hayal kırıklığı ve şaşkınlık karışımı bir bakışla Tony'e baktı. Ama adamın yüzündeki ifade değişmedi. Bunu anlayınca Natasha sahte bir gülümsemeyle Tony'nin elini sıktı.
+Sizinle çalışmakta öyleydi Bay Stark. SHIELD'a katkılarınızdan dolayı teşekkürler. Yaptıklarınızı Yönetici Fury'e rapor edeceğim.
-Teşekkürler Ajan Romanoff. Hayatta başarılar.
+Hoşçakalın Bay Stark.

   Natasha gideli bir saat geçmemişti belki de ama Tony'e ağır gelen bir süreydi. Sanki ömrü boyunca bu evde Natasha ile yaşamış gibi hissediyordu. Ve bu his onunla beraber gitmişti şimdi. Gitmesine izin verdiği için pişmandı. Ama daha fazla onun peşinde koşamazdı sonuçta. Eğer, Nat gitmeseydi Tony daha fazla duygu bataklığına düşecekti. Ve bundan yorulmuştu. Maksimum bir aydır beraberlerdi ama ona kendini kanıtlamaya çalışmak çok yorucuydu. Kendi kendine ben "Tony Stark'ım, kendime gelmem gerek" diye düşündü. Bir sürü kadınla ilişki kurup, onları kendine aşık edebilecek potansiyele sahipken neden Natasha'nın peşinde koşup vakit kaybedecekti ki? Edward olarak yazmayı da bırakmıştı. Bu düşünceleri biraz olsun onu rahatlatmıştı.

   Natasha, üsse geri döndüğünde her zamankinden daha ketum ve mutsuz gitti. Clint'in şapşallıkları bile güldürememişti. Fury, sessizce gözlemliyordu Natasha'yı. O da böylesinin doğru olacağını düşündüğü için Tony'nin kararını kabul etmişti. En iyi ajanını aşk kapanına kaptıramazdı sonuçta. Ve bunların dışında Natasha'ya değer veriyordu. Üzülmesini istemiyordu. O yüzden onu oyalayacak bir şeyler düşünmeye başladı. Başka bir görev.

                           *Bir kaç gün sonra*

  Tony, istemsizce Fury'nin verdiği işleri halletmek için SHIELD'a gitmişti. Kendine engel olmaya çalışsa da gözleri Natasha'yı aradı.
+Ajanlara eğitim veriyor şuan.
-Keşke arkamdan geldiğinden benim de haberim olsaydı. Ayrıca neyden bahsediyorsun Fury?
+Ajan Romanoff diyorum. Eğitim veriyor çaylaklara.
-Ne hoş... Fakat bu bilgiyi paylaşmasan da hayatım aynı olacaktı inan bana.
+Ha ha ha. Şu danışmanlık işlerine vakit ayırırsın umarım espirilerinden fırsat kalırsa.

   Tony'nin işi sanki gittikçe uzuyordu. Fury, durmadan bir belge yığıyordu. Çalıştığı masa, Natasha'nın olduğu yere yakındı. Arada ona bakmadan edemiyordu. Ama Natasha bir kere
olsun kafasını çevirmemişti. Bu biraz da olsa Tony'i üzmüştü. Kimi kandırıyordu? Baya üzülmüştü. Ama dışarı yansıtmayacak kadar oyunculuk yapabiliyordu.

  Fury'nin emiriyle kapı açıldı ve içeriye bir adam girdi. Oradaki herkesin dikkatini bir anda üstüne çekti. Natasha'da dahil. Natasha, korku ve şaşkınlık içinde adama bakıyordu. Adamsa, Natasha'ya doğru yürüyordu. Fury, bir adım öne çıkınca ikisi arasında duvar olmuştu. Fury, adamın kulağına eğilip bir şeyler dedi. Natasha, hâlâ şok içindeydi. Tony ne olduğunu anlamamıştı. Kimdi bu adam? Adam ve Fury durmadan fısıldaşıyorlardı. Sonra Fury adamı yanına alarak, herkese bir duyuru yapacağını söyledi.
+Ajanlar, bugün aramıza yeni biri katılacak. Çok kıdemli olduğunu söylemeliyim. Yeni üyemizin adı Matt Murdock. Kendisi artık Ajan Romanoff'un Ajan Barton'dan sonraki görev partneridir.

IronWidowWhere stories live. Discover now