Episode~7

708 77 9
                                    

N: Vay be... Gerçekten bir kızı etkileyebilirsin bu sözlerinle.
Tony'nin yüzü asıldı. Ama belki onun bunları idrak edememesinin sebebi sarhoş olmasıdır diye düşündü.
T: Şey tabii. Aynen.
N: Şey taaabii
T: Nat sanki biraz ipin ucunu kaçırmışsın. İçkiyi bıraksan mı acaba?
N: Ben çocuk değilim. İstediğim kadar içerim.
Tony'nin aklına Natasha'nın sözü geldi ama hemen gerçekliğe döndü.
T: Hem sağlık açısından diyorum... Hem de yarın görevin falan yok mu senin bu kadar içme ayılamazsın sonra.
N: Peki baba.
T: Bu derece bir samimiyet kurmakta yeter bana galiba.
N: Birazdan sızıp kalırım o yüzden şimdiden iyi geceler Tony.

Ertesi sabah, Nat baş ağrısıyla uyandı. Sert bir kahve yapıp kendine geldi. Telefonunu karıştırıp Tony'e sarhoş kafayla yanlış bir şey yazmış olabilir mi diye baktı. Ama Tony onun iyi geceler mesajına bile cevap vermemişti. Üste doğru çıkarken uzun bir mesaj gördü. Tony'nin sözleri gerçek olsaydı kesinlikle kalbine işlerdi. Sözleri tanıdık gelmişti ama bu baş ağrısı ile bunu anlayacak ya da peşine düşecek kadar gücü yoktu. Duşa girip hazırlandı diğer görev için.

Tony, biraz keyifsizdi. Sebebi Natasha'nın onun sözlerini ciddiye almamasıydı. Bugün kendine izin vermişti. İşe gitmeyecekti. Sadece dinlenecekti. Koltukta uzanırken Pepper ona bir kaç evrak getirdi ne olduğuna bakmadan imza attı. Pepper kapıdan çıkmadan önce bu 'SHIELD dosyasının' Natasha'ya gün içerisinde iletileceğini söyledi. Tony onaylayarak geçiştirdi. Ama Pepper gittiğinde kafasına dank etti. İmzasında diğer adını kullanıyordu.

Natasha, bu görevini erken bitirdi. Öğlene doğru otel odasındaydı tekrar. Kapının altından atılmış bir dosya gördü. Pakedi açtı. Tony ile birlikte çalıştığı için ortak rapor hazırlamaları gerekiyordu. Tony hazırlamıştı. En son imzasına takıldı gözleri. Tam adı Anthony Stark'tı. Ama ortada bir E harfi vardı. İlgisini çekti ama aldırmadı.

IronWidowWhere stories live. Discover now