Episode~5

809 80 4
                                    

Tony, üstündeki ağırlıkla ve şiddetli bir baş ağrısıyla uyandı. Pencereden sızan güneş gözünü kör edecek gibiydi. Başını eğdi ve Natasha'yı kollarının arasında gördü. Ufak bir şok yaşadı. Neredeyse onu uyandıracaktı. Ama dikkatli davrandı. Yavaşça telefonuna uzandı. Saate baktı, sabahın 7'siydi. Telefonun bildirim panelinde bir cevapsız arama vardı. Kim olduğuna bakmak için bastığında Natasha'nın adını gördü. İkinci bir şok yaşadı. Acaba Natasha görmüş müydü? Gördüğü için mi kendisinin kollarında uyumuştu? Yoksa görmemiş miydi? Tony'nin kafası bulanmıştı. Biraz sonra Natasha ağır ağır gözlerini açtı. Ve kendisini Tony'nin kollarında görünce hemen irkilip koltuktan kalktı.
T: Günaydın Nat.
N: Günaydın Bay Stark.
Tony gülümsemesini gizlemeye çalışıyordu. Natasha mahçup olmuştu. Buraya geldiğinden beri hiç kullanmadığı ikinci kelimeydi.
T: İyi uyudun mu?
N: Galiba... Başım ağrıyor.
T: Sana bir ilaç getirebilirim istersen. Ya da odanda biraz daha dinlenebilirsin.
N: Sağolun Bay Stark. Ama yapılacak işler var ve yeni avukatınız olduğuma göre-
T: Hayır bugün izinlisin ve bende izinliyim. Ayrıca şu aramızdaki sizli bizli konuşmayı kaldırsak olur mu? Artık ev arkadaşı sayılırız.
N: Olur 'Bay Stark'
Natasha bunu vurgulayarak demişti ve bu da Tony'nin hoşuna gitmişti. İkisi de gülümsedi. Tony rahatlamıştı Natasha öğrenmemişti. Ya da öğrenmişti... Sonuçta o bir ajandı ve sırlarının sırları vardı.
T: Kahvaltı yapmak ister misin?
N: Şuan tercihlerim arasında yok. Midem bulanıyor.
T: Peki tercihleriniz neler 'Bayan Romanoff' ?
N: Bilemiyorum... izin günümse biraz dinlenmek belki?
T: Odanda dinlen o zaman. Bende bugün işe gitmeyeceğim.
Natasha kalkmak için yeltendi ama başı döndü. Tony hemen destek verdi. Natasha içinden ne kadar klişe bir olay diye geçirdi ama gerçekten başı dönmüştü. Tony merdivenlerden çıkana kadar Natasha'yı belinden tuttu. Odasının önüne bıraktığında Natasha ona doğru döndü. Bu ikinci kez Tony'nin kollarının arasında oluşuydu. Tony acaba kalbinin sesi dışardan duyuluyor mudur diye düşündü. Natasha gözlerinin içine bakıp gülümseyerek odasına girdi. Elbisesini çıkarıp yatağa uzandı. Telefonuna baktı. Edward'dan bir mesaj ya da arama yoktu hâlâ. Belki saat erken diye cevap vermemişti. Ama Natasha'yı ilgilendirmezdi. Tony'i düşündü. O Edward gibi değildi. Açıktı. Ve... şirindi.
bunları düşünürken gözleri ağırlaştı, uyumaya karar verdi.

Tony mutluluktan yerinde duramıyordu. Çalışma odasına indi ve işine koyuldu. Mutlu olunca buraya inip zırhını geliştiriyordu. En sevdiği şeylerden biriydi. Edward olarak Natasha'ya cevap vermesi gerektiğini düşündü.
E: Benimle konuşmak istiyorsan, bu o kadar kolay olmayacak:)
Telefonu ortalarda bırakmaması gerektiğine karar verdi çekmecesine koydu. İşine devam ederken telefonu çalmaya başladı. Arayan Fury'di. Telefonu açmayaya karar verdi. Bu sefer de mesaj attı.

IronWidowWhere stories live. Discover now