1.7K 85 21
                                    

Hafta sonu gelip çatmıştı. Kızlar hazırlanarak Arzu'nun evine gitmişlerdi. Herkes mutlu iken kendini garip hisseden sadece Açelya vardı. Ama o da Ezgi sayesinde ortama adapte oluyordu. Akşam olmuş, film seçen iki kızın sesi evde yankılanıyordu.

"Açelya, mutfaktan bir şeyler getirelim."diyerek ayağa kalkan kızı takip etti bakışları ve hemen peşine koyuldu.

Kız kıza oldukları için rahat şeyler giymişlerdi. Ezgi'nin üzerinde onu saran beyaz, siyah çizgili tayt vardı ve üstünde göbeğini ortaya çıkaran tişört. Tezgahın üzerindeki poşetleri karıştırdı. Sabah alışveriş etmişlerdi film izlemek için.

"Şuradan tabak verir misin?"diye sordu turuncu saçlarını geriye atarak. Açelya açığa çıkan boynuna bakarak yutkundu. Hemen dediği gibi bir tabak çıkardı.

"Buyur."

"Teşekkür ederim. Bu arada nasılsın?"

"İyiyim. Beni düşündüğün için teşekkür ederim."

Kız elindekileri bırakıp arkadaşına döndü. Yanında salık duran ellerini tutarak onu biraz kendine çekti.

"Sen benim arkadaşımsın Açelya. Kötü olursan buna üzülürüm." Bu sözleri derken diğer kızın kalbinde çiçek bahçesi oluşturduğunun farkında değildi. Belki olsa daha çok güzel sözler kurardı.

"Seni tanımak benim için çok özel Ezgi." Ellerini ellerinden çekerek kıza sarıldı. Saçlarından gelen çiçeksi koku ile gözlerini kapatarak, iyiyce kendine nüfuz etmesini istedi. Diğer kız içinse sadece sarılmaydı.

Ellerindeki tepsiler ile içeri geçtiklerinde hâlâ konuşan kızları gördüler.

"Bunun konusu ne ki?"diye sordu sarışın olan.

"Ne bileyim? Kaç tane film baktık. Konusu güzelmiş ama..." Daha dikkatli bir şekilde baktı ve kısılan gözleri ile karşısındaki kıza baktı.

"Şey filmiymiş."dedi. Arkadaşı ona meraklı şekilde bakarken, o ellerindeki tepsileri bırakıp ona bakan kızlara baktı.

"Ne filmiymiş Derya?"

"Eşcinsel. İki erkeğin aşkı."dedi geçiştirmek ister gibi.

"O kadar güzel kız varken iki erkek neden beraber olmak ister ki?"dedi saçlarını  örmeye başlayan Arzu.

"Neden? Aşk cinsiyete mi bakıyor Arzu?"

Açelya'nın ani çıkışını kimse beklemiyor gibiydi. Herkes ona bakarken, Arzu Açelya'nın bakışları altında ezilir gibi hissetti.

"Hayır canım öyle demedim ki. Sadece garibime gidiyor. Yani aşk tamam ama o şey işini nasıl yapar filan. Ay aman neyse. Bizi ilgilendirmez." Konuyu kapatmak ister gibiydi. Ama bu diğeri için daha kapanması erken konuydu.

"Bir erkek ve bir kız aşık olabiliyorsa, iki erkek veya iki kızda aşık olabilir. Aşk sadece cinselliği bağlı bir şey değil."

"Cinsellik filan kapatalım konuyu Açelya."

"Açelya konuyu sevmiş gibi. İsterseniz açalım filmi. Rahatsız olacak olan var mı?"

"Aç istersen. Değişiklik olur."dedi Ezgi ikisi arasındaki konuşmaya son vermek için.

Sonunda açılan film ilerlemeye başlamış ve kızlar sessizce odaklanmıştı. Biri dışında; Açelya.
Çünkü o daha önce izlediği bu filmi izlemek yerine, dikkat etmeden kızların, özellikle de Ezgi'nin tepkisini izlemek istiyordu. Bunu başarmıştı da. Diğerleri o kadar çok dikkat kesilmişti ki filme Açelya'nın onları izlediklerini görmemişler,fark etmemişlerdi. Sonunda olan sahne ile Arzu bir çığlık atmıştı.

BENİ SEV|g×gTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang