-It's me again-

8K 603 69
  • Věnováno zuzuzizizaza
                                    

♦ Hend na začátek bych chtěla moc poděkovat vám všem co čtete, jsem neskutečně ráda, že jste stále se mnou a trpíte mé výpadky psaní a stále očekáváte pokračování :3 jen díky vám, jsem tuhle povídku ještě nepozastavila, nebo nedej bože nezrušila :) 

♦ Přináším vám krátkou kapitolku, která odstartuje konečné dění Lost Boys, ano konec se blíží, ale nečekejte ho dřív než za deset kapitol, tak rychle to zase nebude :D Každopádně, enjoy it! 

Netuším, jak zacházet se zbraní. Na co Lucy sakra myslela, když mi ji dávala?! Že si snad vygooglím podrobný návod k obsluze?  

Opatrně odložím pistoli na stůl a dlaní si podepřu bradu, upřeně hledící na první sluneční paprsky, lámající se o lesklý, stříbrný povrch zbraně. Když mírně nakloním hlavu, zahlédnu svůj vlastní odraz a- 

*Ray?!" Zhluboka se nadechnu, jeho zděšený výraz ve tváři mi dodá novu energii. "Překvápko parchante!" Popadnu ho za triko a přirazím ke stěně skladiště, hlaveň pistole namířenou jeho směrem.  

"Až doteď jsem si opravdu myslela, že to Liam je bezpáteřní krysa, ale očividně jsem se spletla." Polkne. "Já-já..." Na jeho výmluvy nejsem zvědavá. "Zmlkni!" Štěknu. Jeho pohled sklouzne ke zbrani v mé ruce. "Neuděláš to, nezabiješ mě, vždyť se zbraní ani neumíš zacházet." Snaží se mi vysmívat. "O to nebezpečnější s ní jsem, takže být tebou, moc se necukám, taky by se mohla stát ošklivá nehoda." Zasyčím výhružně.  

"Co uděláš? Hm?! Práskneš mě Zaynovi?!" Ušklíbnu se, držící své skutečné emoce pod maskou ledové královny. "Ne, z toho bych nic neměla, mám lepší nápad." Znejistí, mé chování je nepředvídatelné a jeho osud je v mých rukách.* 

Několikrát rychle zamrkám a prudce vyskočím na nohy, probodávající zbraň zmateným, zoufalým pohledem. Lucy mi říkala pravdu, už jednou mi ji pučila a já ji rozhodně dobře využila. Díky ní jsem dostala Nialla na svojí stranu, díky ní jsem rozjela svůj gang.  

Vzpomínky, myšlenky, pocity...to všechno se na mě valí jako lavina a jednotlivé dílky skládačky, tvořící můj život, konečně zapadají na správná místa.  

Mé první shledáním se Zaynem, strach, který ve mně vzbuzoval, krutost, s jakou se ke mně choval. Den kdy mi ukázal, jaký skutečně je a donutil mě tím se do něj bezhlavě zamilovat. Náš první, skutečný polibek, který jsem mu věnovala ze svobodné vůle, jeho slzy, bolest a smutek, když mě dobrovolně nechával jít a štěstí, odrážející se v jeho očích, když jsem se vrátila. To všechno bylo zpátky. Můj život se mi přehrával před očima, jako bych seděla v kině a hleděla na plátno. Byla jsem to zase já, opět jsem držela svůj osud pevně ve svých rukou.  

"Rylence?" 

Má reakce je okamžitá, nepanikařím, jednám instinktivně. Popadnu zbraň a v rychlosti ji nacpu do své kabelky, nic lepšího v tu chvíli po ruce bohužel nemám. Dveře do ložnice se otevřou ve chvíli, kdy dosednu zpět na pohovku, předstírající, že se vůbec nic nestalo, což je lež, za jedinou noc se toho stalo víc, než dost.  

Jeho úsměv znamená jediné, Olivia je už minulostí.  

"Je po všem." Pronese a přitáhne si mě do náruče. "Takže odjíždíme?" Zamumlám, nemůžu odjet a nechat tu svůj gang. Ashton jde po Harrym a já nedovolím, aby mu ublížil, to já jsem ten, koho chce mrtvého. "Ještě ne. Promiň, vím, že jsem ti to slíbil, ale Ashton-" Umlčím ho polibkem, který mi bez váhání oplatí. "To je v pořádku." Zašeptám, když se od něj na okamžik odtáhnu, abych popadla dech. "Chápu to." Ujistím ho. "Jen se postaráme o Stylese a odjedeme, přísahám."  

                                                              ♦

Opatrně nadzvednu Zaynovu ruku, kterou má omotanou kolem mého pasu a vyhrabu se z vyhřátých peřin. Sesbírám své oblečení, válející se po podlaze a rukou si spěšně prohrábnu přeleželé vlasy. Hodiny hlásí půl druhé odpoledne.  

Po tom, co jsme se Zaynem jistým nedopatřením skončili u naší oblíbené činnosti, ano, samozřejmě že mluvím o sexu, jsem na chvíli usnula a dohnala tím noc strávenou venku. Bohužel nastal nejvyšší čas jednat. To kvůli mně byli Harry, Niall i Louis a Lucy v nebezpečí. To já založila gang, já vydírala Ashtona a okradla ho o miliony. Pokud měl někdo zemřít, byla jsem to já, ale jen mezi námi, neměla jsem v plánu se obětovat a hrát si na mučedníka, ne byl nejvyšší čas zvolit si strany, přestat se skrývat a dokončit to, co jsem začala. Otázka stále zůstává, která strana je ta pravá? 

♦ Ano! Splnila jsem vám přání a protože jste všichni chtěli, aby si Ray vzpomněla, stalo se! Problém je, jak se zachová? JSou tu dvě strany,  Harry&Zayn a Rayn nemůže hrát na obě :O Jednu si musí zvolit...jaká to bude? :O To je na vás...napište koment a vyberte si, jak budou LB pokračovat :3 

Lost Boys |FF One Direction cz|Kde žijí příběhy. Začni objevovat