-Go ahead-

13.4K 682 13
                                    

Po včerjším volnu tu mám pro vás další část!!! Snad si ji užijete :D

Cítím se za ně zodpovědná. Čekají na mé rozkazy, udělají to, co jim bude řečeno, bez ohledu na to, do jakého nebezpečí se mohou dostat. Když se jim něco stane, bude to má chyba, můj přešlap, který je může stát život.  

"Jsi si jistá, že do toho chceš Annu zatahovat?" Povytáhnu obočí. "Já ji do ničeho nezatahuju, rozhodla se sama." Pokrčí Lucy rameny. "Chce aspoň částečně splatit své dluhy, chce ti pomoct Ray a obě víme, že když si má sestřička vezme něco do hlavy, tak se toho nevzdá." Ušklíbnu se a přikývnu. "Dobře, jsem ráda, že je s námi." 

Náš tříčlenný gang se během chvíle rozrostl do pětičlenného a já se nedokázala zbavit pocitu, že tohle ještě není konečný počet. Krapet mě to děsilo, už teď jsem netušila jak řídit činnost všech členů, nejsem zrovna vůdčí typ. Pravděpodobně nastal nejvyšší čas přečíst si pár příruček jak správně motivovat své zločinecké kumpány, v jakém oddělení knihkupectví se dá něco takového najít? V sekci vaření a zdraví životní styl to asi nebude.  

"Naší prioritou je zjistit, kdo je Boss. K tomu se potřebujeme dostat do Zaynova sejfu a stáhnout z jeho počítače maily." Niall se zamračí. "Jak to chceš udělat? Zayn se každým dnem vrátí a sejf je v jeho kanceláři, kde tráví většinu času. Navíc, i kdybychom se tam nepozorovaně dostali, neznáme heslo." Namítne. "Nepotřebujeme heslo, stačí někdo, kdo to umí otevřít." Ozve se Louis. "Předpokládám, že někoho takového znáš." Ušklíbne se Niall, očividně se mu činnost našeho gangu začíná zamlouvat čím dál víc. "To si piš, že znám." Mrkne na něj Louis a podobně jako Niall se ušklíbne. Na to, že se nejdřív chtěli zabít, to nevypadá nejhůř.  

"O sejf se postarám já s Louisem, Nialle? Vezmi si na starosti Bosse, někdo tam venku o něm musí něco vědět. Anna se postará o toho policejního informátora, potřebuji zjistit kdo to je a kde ho najdeme. Lucy, ty pokračuj s Ashtonem, chci toho parchanta dostat za každou cenu a to tak, že co nejdřív." Zavrčím. "Počkat, počkat, počkat." Zarazí mě Niall. "Neříkala jsi náhodou žádný zabíjení?" Povytáhne obočí. "Ale já ho nechci zabít. Chci jeho prachy, chci z něj vyždímat poslední cent a poslat ho jeho papánkovi jako zpráskanýho psa na kobereček. Musíme ho dostat z New Yorku pryč. Představuje pro nás hrozbu a té je třeba se zbavit. Navíc, peníze nutně potřebujeme, což mi připomíná, že schůzky v garáži taky nejsou nic moc. Bude to chtít sehnat něco lepšího, bezpečnějšího." Louis zpozorní.  

"Co podzemní sklady? Teď na  nich stojí Kotel a už dlouho je nikdo nevyužívá." Niall se Louisova nápadu okamžitě chytne. "To není špatnej nápad, tam dole je hotový bludiště a jen pět skladních hal, jsou tam tři východy, hlavní, únikový a přes stoky. Bude tam zavedený i proud a vzhledem k tomu, že patří soukromníkovi, nebude problém to odkoupit. Nikdo nás tam hledat nebude a i kdyby, nebude problém se odtamtud včas dostat, nebo vetřelce zneškodnit." "Proč už se nevyužívají?" Nechápu. "Objevil problém s přepravou, zbytečně to zdržovalo, před osmi lety proto postavili horní skladiště a dolní uzavřely." Objasní. "Lousi? Zvládl by jsi to zařídit?" Usměje se. "Bez problému." Přikývne. "Fajn, do té doby musíme z Ashtona dostat aspoň nějaký prachy." Povzdechnu. "Proč neuděláme to, co policajti?" Navrhne Lucy. "Co konkrétně máš na mysli?" Nechápu.  

"Vezmeme si do parády jednu z Ashtnových dodávek. On přijde o peníze, který půjdou nám a zároveň mu tím dáme vědět, že po něm jdeme." A to jsem se chtěla držet od nelegálních věcích dál, ale copak teď můžu couvnout? "Fajn, zajistíš všechno potřebné. Místo a čas předání dodávky, půjde to?" Ujistím se. "To si piš! Ale, co chceš dělat potom?" Znejistím, naše možnosti jsou bohužel vcelku omezené. "Nemáme kupu ozbrojenců, aby tam vtrhli a náklad ukradli, nezbývá nám nic jiného, než se snížit k špinavému podrazu." Zamumlám zamyšleně. "Budeme potřebovat informace o tom, kdo dodávku přebírá." "Jakoby se stalo." Zazubí se Lucy nadšeně. "Dobře, buďte všichni opatrní a zbytečně neriskujte, ano? Potřebuju vás živé, ne mrtvé. Kdyby se cokoli stalo, stačí zavolat."  

Stačí jediné chybné rozhodnutí a všechno se sesype jako domeček z karet. Jediný přešlap nás může připravit o všechno.  

Když jsem ve stresu, mám neovladatelnou chuť na sladké. Právě proto jsem se po menší poradě gangu usídlila ve výjimečně prázdné kuchyni a z lednice ukořistila čokoládový dezert. 

"Už se nedivý, proč je lednice neustále prázdná. Nejsi náhodou těhotná?" Nasadím otrávený výraz a mrsknu po Liamovi utěrku, povalující se na kuchyňském pultu. "Kušuj." Zahuhlám s plnou pusou. Ušklíbne se a zaujme místo na opačné straně pultu naproti mě. "Tak co to bude tentokrát?" Povzdechnu. "Možná omluva, nebo nabídka míru, co bys chtěla?" Povytáhnu obočí. Zdá se, že to myslí vážně. "Obojí." Pronesu, pohled upřený do jeho očí. Pousměje se a přikývne. "Dobrá, v tom případě se omlouvám, že jsem se choval jako...jak jsi mě to nazvala? Oh, už vím, arogantní idiot? Asi tak nějak. Zároveň bych ti také chtěl nabídnout mír, protož my dva nemáme důvod vést spolu nesmyslnou válku." Našpulím pusu. "Hm, to zní celkem dobře, ještě to promyslím." Mrknu na něj a zamířím s prázdným talířem a vidličkou k myčce, do které nádobí pečlivě naskládám. Když se otočím k odchodu, málem narazím do Liama, který stojí těsně za mnou. "Pokud vím, bavili jsme se i o mém osobním prostoru, který opět narušuješ." Zachmuřím se nespokojeně, zatímco on se pobaveně ušklíbne. "Ještě nedávno ti to nevadilo." Nepatrně se ke mně přiblíží a já jsem nucena ustoupit, jenže není kam. Zády narazím na kuchyňskou linku.  

"Proč mě od sebe odháníš?" Zašeptá. "A proč bych neměla? Dej mi jeden jediný důvod." Povzdechne a natáhne ke mně ruku, uchopující moji tvář do dlaní. "Protože se ti snažím pomoc." "A proč bys to dělal?" Protočí oči. "Proč, proč, proč...byla jsi vždycky tak zvědavá? Prostě proto." "Nevěřím ti." Pokrčí rameny. "S tím dokážu žít, ale s tím, že mě k sobě odmítáš pustit ne." Uchechtnu se. "Tak to máš blbý." Vymaním se z jeho sevření a zamířím z kuchyně pryč, to poslední co potřebuji, je vytváření si dalších citových vazeb, ty co mě proti mé vůli poutají k Zaynovi stačí k tomu, aby mi nadělaly problémů víc, než dost.

V příští kapitole nás čeká Zaynův návrat!!! Snad se těšít, těšíte? :O 

A co myslíte? Bude všem členům Rayna gangu dařit? Splní své úkoly...neby se snad něco ošklivě pokazí? :O 

Lost Boys |FF One Direction cz|Kde žijí příběhy. Začni objevovat