Part 16

250 19 0
                                    

Louis' POV:

"Katon sun täydellisiä kasvoja", sanoin ajatuksissani. Niallin posket alkoivat punertaa vielä enemmän. Vasta sitten tajusin mitä olin sanonut.

"Mun ei ollu tarkotus sanoo tota", mumisin ja katsoin alas. Niall huokaisi. Katsoin häntä ja pystyin näkemään kaiken surun, mikä hänen silmistään paistoi.

"Ei ei älä ymmärrä väärin, mä tarkotin tota mutta mun ei ollu tarkotus sanoo sitä nyt", punastuin, "tottakai sulla on täydelliset kasvot. Niall hymyili, "kiitti".

Nousin ylös ja kaadoin kuuman veden mukeihin. Otin lusikat laatikosta, asetin ne mukeihin ja suuntasin takaisin pöytään hymyillen.

Niall otti oman mukinsa ja kietoi sormensa sen ympärille. "Kylmä?", kysyin naurahtaen. Niall nyökkäsi hiljaa ja otti hörpyn kaakaostaan. Tein samoin ja katsoin vuoron perään Niallia ja hänen sormiaan.

Niallilla oli täydelliset sormet.

Hätkähdin ajatuksistani ja poskiani kuumotti. Vilkaisin Niallia, joka katsoi minua huvittuneen näköisenä. "Mitä", naurahdin. "Mun sormet näytti kiinnostavan sua", hän punastui.

"Oh j-joo jäin ajattelemaan", mumisin. "Valehtelija", Niall naurahti ja otti siemauksen juomastaan. "Ai niinkö!", huudahdin leikkisästi. Niall nosti kätensä ilmaan ja rupesi nauramaan.

Voi että rakastin hänen nauruaan.

Katsoin häntä pää kallellaan ja hymyilin. "Susta huomaa että valehtelet, Louis", hän sanoi naurunsa keskeltä. Pyöritin päätäni ja naurahdin.

"Ihan totta Louis", Niall tokaisi ja lopetti nauramisensa heti, "sä ajattelit jotain musta". Punastuin ja katsoin häntä silmiin, "ajattelin vaan kuinka täydellinen sä oot, että kuinka onnekas oon, kun oon saanu tollasen kaverin".

Niallin suupielet kääntyivät hymyyn ja hän kurottautui koskettamaan kättäni. "Mäkin oon ihan onnelline et oon saanu tollasen idiootti kaverin", hän sanoi nyrpistäen nenäänsä.

"Rakas Niall Horan, sinuna juoksisin", sanoin kuiskaten. Siinä samassa Niall ampaisi tuolistaan ylös ja lähti juoksemaan pois keittiöstä kaataen samalla kaakaonsa. Hymähdin, enkä jaksanut välittää, se oli vain pikku tilkka.

Nousin tuolistani ylös ja ryntäsin Niallin perään. Kuulin, kun hän juoksi portaita ylös, joten suuntasin yläkertaan.

Huoneeni ovu pamahti kiinni. "Mihinköhän Niall meni", huusin ja kävelin hiljaa ovelleni. Laitoin käteni kahvalle ja käänsin sitä hitaasti alaspäin avaten oven.

Niall heitti paidan naamalleni ja ryntäsi ohitseni tönäisten minua hieman. "Niall!", huusin ja revin paidan pois naamaltani.

Juoksin nopeasti portaat alas takaisin alakertaan. Niallin vaaleat hiukset pilkottivat sohvan takaa. Naurahdin ja lähdin kohti sohvaa. Menin polvilleni sohvalle ja kurkkasin selkänojan yli.

"Löysin", kuiskasin ja Niall katsoi ylöspäin kauhistuneena. Hän pomppasi ylös, mutta kerkesin saada otteen hänen paidan hihastaan.

"Äläs mee minnekkää", naurahdin ja otin Niallista tukevamman otteen. Hän kuitenkin päätti mennä vaikeimman kautta ja rupesi rimpuilemaan otteestani pois.

"Auts", Niall voihkaisi kun kaaduimme lattialle. Laskeuduin Niallin päälle koko painollani. "Sori sori", pyytelin anteeksi ja nousin käsieni varaan.

Niall hymyili ja otti kaulastani kiinni vetäen minua alaspäin. Naurahdin ja suutelin Niallia. Hän tiukensi otettani kaulallani, enkä kuullut kun ovea avattiin.

"L-louis", äitini henkäisi, kun näki minut ja Niallin. Nousin nopeasti ylös vetäen Niallin mukanani. "Uh, äiti tässä on mun kaveri Niall", sanoin hätäisesti. Niall hymyili punastuen.

"Louis et ikinä kertonut että sulla on noin suloinen kaveri", äitini hymyili. Huokaisin helpotuksesta.

Olin odottanut äidiltä paljon pahempaa reaktiota. Eihän hän edes tiennyt, että hengasin Niallin kaltaisten kanssa, eikä hän tiennyt että olin homo.

Äitini ja Niall kättelivät ja vaihtoivat pari sanaa, mutten tarkkaan kuullut mitä ne olivat. "Okei tota me varmaan mennään mun huoneeseen", mumisin ja otin Niallia kädestä kiinni.

Niall lähti kulkemaan perässäni punastuen. Pysähdyin, "ja äiti älä kerro tästä vielä kellekkään". Hän nyökkäsi hymyillen ja jatkoin kävelemistä.

Istuin sängylle ja Niall rojahti viereeni. "Sun äiti vaikutti tosi mukavalta", Niall sanoi. Hymyilin ja nyökkäsin, "se on, kuhan se ei kerro kenellekkään että oon homo".

"E-eli myönnät että tykkäät pojista", Niall kääntyi katsomaan minua. Hymyilin. "En olis tässä jos en tykkäis pojista", sanoin ja kurottauduin pussaamaan Niallin otsaa.

Niall sulki silmänsä ja hymyili leveästi. Hymyilin ja suukotin uudelleen hänen otsaansa saaden Niallin kikattamaan. Punastuin.

Tiesin, että Niall oli se oikea minulle.

Nouis&Niam Fanfic in FinnishWhere stories live. Discover now