Part 10

308 19 1
                                    

Niall's POV:

Odotin innoissani päivän loppumista. Okei, halusin olla koulussa, koska näkisin Louisia paljon, mutta ajatukseni vain pyörivät Liamissa. Liam oli tosi suloinen, oli oikein tulossa yllättämään minut. Mutta samaan aikaan olin iloinen siitä, että sain olla Louisin kanssa. Vaikeaa.

"Niall?", opettajani herätti minut ajatuksistani. "Anteeksi", mutisin ja jatkoin tehtävien tekemistä. Tunti mateli tosi hitaasti, varsinkin kun Louis oli eri tunnilla. Huokaisin ja katsoin kelloa miinutin välein.

Tunti loppui. "Niall!! Haluutko tulla tänää keilaamaan", yksi luokkamme tytöistä kysyi. "Umh en, mulla on muuta", vastasin ja pakkasin tavaroitani. Tyttö seisoi vierelläni ja räpytteli ripsiään sanoen: "pliis Niall". "En! Etkö kuullu?", sanoin hieman ärsyyntyneesti. Tyttö katsoi minua loukkaantuneesti ja lähti pois.

Kaduin heti sitä, että olin ärähtänyt sille tytölle. Olin aina ollut se pieni Niall, joka ei uskaltanut tehdä tai sanoa mitään. Joku oli muuttunut ja pahasti. En enää ollut se sama Niall. Ehkä ulkonäköni muutos sai minut tekemään kaiken eri tavalla. Ei. Ei se voinut. Ehkä se oli Louis? Louis oli muuttanut minua parin viikon aikana hyvin paljon, mutten jaksanut murehtia siitä.

"Liam? Mitä sä jo täällä teet", hämmästelin kun huomasin Liamin seisovan ovellani pari kassia kädessään. "Aattelin tulla ajoissa, sulla oli vielä se tunti niin", hän vastasi hymyillen. Hymyilin takaisin ja avasin oven päästäen Liamin sisälle. "Mä käyn hakee meille juomista", sanoin ja riensin keittiöön.

"Niall, mulla on meille juomista", Liam huudahti takaisin naureskellen. "Ai", hymyilin, "kiitti". Liam hymyili ja meni istumaan sohvalle. Hän asetti kassit pöydälle ja rupesi kaivamaan tavaroita pöydälle. Limsaa, sipsejä, karkkia ja pari elokuvaa. "Kumpi?", Liam kysyi nostaen kahta elokuvaa ilmaan. "Toi", osoitin Toy Storyä. "Jes! Tiesin et tykkäät siitä". Liam kävi laittamassa elokuvan päälle ja tuli vierelleni istumaan.

Puolessa välissä elokuvaa Liam avasi suunsa, "mites sä ja Louis?". Hymyilin, "ei mitenkää, ei olla nähty sen jälkee". Liam nyökkäsi ja kietoi kätensä ympärilleni. Punastuin. Liam katsoi minua, hymyili ja suukotti otsaani.

"Niall?", Liam kuiskasi. Avasin silmäni ja räpyttelin hetken. "Umh nukahinko mä TAAS", kysyin. "Joo", Liam naureskeli ja nousi ylös. "Sori Liam mä aina pilaan kaikki tällaset", sanoin ja painoin pääni alas. Liam kumartui halaamaan minua ja sanoi: "et sä mitään pilannu. Nukahit ihan vähäks ajaks vaan". "Okei", hymyilin ja nousin myös ylös siivotakseni roskia pois.

Halasin Liamia kun hän oli lähdössä. "Nähään taas", sanoin ja irtauduin. "Nähään", Liam sanoi ja suukotti nopeasti huuliani. Vetäisin hänet takaisin ja pussasin häntä. Liam hymyili ja lähti sitten kävelemään pois. Painoin sormeni huulilleni ja suljin oven.

Nouis&Niam Fanfic in FinnishWhere stories live. Discover now