Part 8

349 20 1
                                    

Liam's POV:

"Sä eläydyt tähän näyttelemiseen tosi hyvin", Niall tokaisi kun makoilimme hänen sängyllään. "Joo", sanoin hieman surullisesti. Oikeasti en halunnut näytellä, halusin vain omistaa Niallin, mutten voinut kertoa siitä hänelle.

"Mikä on?", Niall kysyi ja suukotti poskeani. "Ei mikään", hymyilin. "Kyllä sä voit kertoo mulle Li". Katsoin Nialliin ja sanoin: "en". Niall hyökkäsi kimppuuni ja rupesi kutittamaan. Se oli heikko kohtani ja Niall tiesi sen.

"Okei okei!! Mä kerron", huusin ja Niall nousi istumaan virnuillen. Nousin myös istumaan ja henkäisin, "no.. En tykkää tästä näyttelemisestä yhtään, koska oon tosi pahasti ihastunu suhun, mutta te ootte edistyny Louisin kanssa niin hyvin enkä mä voi tehdä mitään". Niall vain hymyili ja kaatoi minut sängylle suudellen.

"Niall", henkäisin, kun hän ujutti kättänsä paitani alle. "Mmh?", hän mumisi huuliani vasten. "Ehkä meidän ei pitäis mennä pidemmälle, ei sillä etten haluais mut ehkä on parempi odottaa", huokaisin. Niall katsoi minuun hieman surullisesti ja sanoi: "aa okei". "Niall mä rakastan sua", sanoin ja vein heti käteni suulleni. Miksi sanoin sen juuri nyt.

Niall katsoi minuun ja henkäisi: "m-mitäh". "Niall mun ei ollu tarkotus! Se vaan lipsahti mun suusta, Niall anna anteeks!", hätäilin, mutta Niall painoi sormensa huulilleni. "Liam mäkin rakastan sua", hän sanoi hymyillen. Nojauduin halaamaan häntä ja kaaduin sitten takaisin sängylle Niall perässäni.

Hetken hiljaisuuden jälkeen kiedoin käteni Niallin ympärille tiukasti. Hän pussasi minua nopeasti ja nojautui sitten alaspäin tökkien nenällään niskaani. Hän asetti päänsä rinnalleni ja nukahti, minä nopeasti perässä.

Louis' POV:

Odotin paljon Niallin näkemistä, koska olin pari päivää koulusta pois. Menin innoissani sisälle enkä edes jäänyt odottamaan kavereitani. Menin ajoissa tunnille ja olin jopa tehnyt läksytkin. Niall sai minut tsemppaamaan itseäni.

Odotin tunnin alkua. Kun tunti alkoi, Niall tuli hymyillen istumaan viereeni. Tosin en ollut varma hymyilikö Niall minulle vai Liamin jutulle, jolle he olivat nauraneet ennen luokkaan tuloa.

"Moi", Niall sanoi ja poskeni lehahtivat punaisiksi. "Moikka", mumisin. "Mietin että haluisitko tulla meille tänään? Ihan vaan mä ja sä", Niall sanoi ja väläytti ihanan hymynsä. "Um o-okei", vastasin. "Hyvä.. Um tossa on mun numero, niin jos sä vaikka tekstaat sitten kun pääset, ku sullahan on vielä yks tunti sen jälkeen kun mä pääsen". Katsoin Niallin antamaa lappua ja nyökkäsin hymyillen.

Viimeisen tunnin jälkeen kaivoin Niallin numeron taskustani ja rupesin kirjoittamaan viestiä.

To: Niall
*pääsin nyt koulusta niin voisin tulla nyt*

From: Niall
*okei tota mun osote on .. Nähään ihan kohta :)*

Hymyilin ja kävelin nopeinta reittiä Niallin luo. Saavuin muutaman minuutin kuluttua talon eteen ja ihastelin, kuinka sievä se oli. Astelin ovelle ja katsoin kenkiini. Olin omissa maailmoissani, kun olin koputtamassa oveen. En tajunnut, että Niall aukaisi oven ja lennähdin eteenpäin lyöden Niallia hellästi vatsaan.

"Niall! Enkai mä satuttanu sua", huusin hätääntyneesti. Niall naurahti ja sanoi: "et et, tuu sisään". Kävelin sisälle ja ihastelin kodikasta eteistä. "Teillä on kiva talo", hymyilin Niallille. "Kiitti" "tuu", Niall sanoi ja lähti kävelemään yläkertaan. Rappukäytävässä oli kuvia hänen perheestään ja Niallista pienenä. Naurahdin hieman.

Kun astuin Niallin huoneeseen, en voinut muuta tehdä kuin ihastella. "Oon aina halunnu tällasen huoneen!", huudahdin ja katselin ympärilleni. Harmaat seinät ja iso valkoinen sänky. Niall hymyili, istui sängylle ja taputti paikkaa vierellään.

Tuijotin Niallin sinisiin silmiin kun odotin hänen sanovan jotain. "Okei Louis", Niall aloitti, "miten mä tän sanoisin.. me ei oikeesti seurustella Liamin kanssa, se oli vaan sellanen suunnitelma, kun Liam oli niin varma et sä tykkäät musta ja..". Kelasin hetken asioita ja kaikki tuntui niin selvältä. Miten uskoinkin kaiken. Nousin vihaisen ylös ja menin oven luo, mutta käännyin takaisin katsomaan Niallia.

Niall's POV:

Juuri kun luulin, että Louis lähtee, hän kääntyi takaisin. Hänen silmänsä olivat tummemman siniset. Louis käveli luokseni, seisoi hetken edessäni sanomatta mitään ja tönäisi minut sitten vihaisesti sängylle.

Katsoin häntä pelokkaasti. Louis kömpi päälleni, asetteli jalkansa siten, että hänen polvensa olivat kummallakin puolella lantiotani. Louis nojasi hitaasti kätensä pääni sivuille ja nojautui lähemmäs naamaani. Hän laskeutui korvani viereen ja kuiskasi: "sua pitää rangaista kerran valehtelit mulle". Louis katsoi minua syvälle silmiin, virnisti ja suuteli minua.

Olin odottanut sitä hetkeä niin kauan. Olin kuvitellut sitä monta kertaa mielessäni ja nyt se tapahtui. Louisin huulet olivat pehmeät ja karheat samaan aikaan; juuri täydelliset. Hivutin käteni hitaasti Louisin olkapäille ja hän voihkaisi. Hän laskeutui alemmas ja alkoi suudella kaulaani.

Käänsin pääni sivulle ja suljin silmäni. Käänsin Louisin pään takaisin, että pystyin suutelemaan häntä. Louis voihkaisi uudestaan, kun näykkäsin hänen alahuultaan. "Louis, ootsä varma tästä", kysyin ja Louis nyökkäsi vastaukseksi.

Suutelin häntä uudelleen ja Louis laski alavartaloaan alemmas koskettaen minua, joka sai kummatkin meistä voihkaisemaan. Kaiken sen keskeytti kun oveni aukesi.

A/N:

Apua nyt en tiiä pitäiskö Niallin olla Louisin vai Liamin kanssa D:

En tiiä yhtää onko tää tarkna ees laadukas, mut toivottavasti ees joku tykkää :)

Nouis&Niam Fanfic in FinnishWhere stories live. Discover now