Part 3

419 23 0
                                    

Niall's POV:

Meistä? Miksi ihmeessä Louis sanoi 'meistä'. Ei ollut mitään 'meitä'. Koko koulu tiesi, että Louis kiusasi minua, joten meissä ei ollut mitään salailtavaa.

Kävelin koulun jälkeen kotiin ja harmikseni törmäsin matkalla Louisiin. Kävellessäni hänen ohi hän iski minulle silmää ja hymyili viekoittelevasti. Miksi Louis iski silmää minulle ja mitä hän edes teki siellä.

Ohitettuani Louisin, tunsin vähän ajan päästä käden olkapäälläni. "Voisitsä jättää mut rauhaan", murahdin tietäessäni sen olevan Louis. Louis naurahti, "woah pikku Ni yrittää sanoo vastaan". Nimi Ni sai sydämeni hyppäämään kurkkuun. Rimpuilin irti Louisin otteesta, mutta hän koppasi minut takaisin syleilyynsä.

"Päästä irti!" huusin. "Shhh shh toi sun huutos ei auta mitään", Louis sanoi ja hymyili, "mutta tää auttaa". Tuon sanottuaan Louis iski polvensa haaraväliini, sen jälkeen nyrkillä naamaani. Lyyhistyin nopeasti maahan. Silmäni painuivat kiinni, mutta avasin toista silmääni varovasti nähdäkseni Louisin seisovan vierelläni surullinen ilme kasvoillaan.

"Niall! Kuuletko mua". Kuulin jonkun äänen huutavan vierestäni. Käännyin selälleni ja avasin silmäni. Liam. "Ootko kunnossa! Mitä sulle on tapahtunu?", hän kysyi hätääntyneenä. Puristin silmäni kiinni ja huokaisin: "se oli Louis taas". "Mä vien sut kotiin" , "ja Louis saa kärsiä tästä", Liam sanoi ja tarjosi kättään. Otin siitä kiinni ja nousin ylös kietoen käteni Liamin hartioille. Vielä oli muutama kortteli käveltävänä.

"Saanko tulla sisään?", Liam kysyi viattomasti hymyillen kun saavuimme ovellemme. "Joo tottakai", vastasin hymyillen ja avasin oven. Äiti ei ollut vielä kotona, joten ruokaa ei ollut. "Haluutko jotain juomista?", kysyin, mutta sain vastaukseksi jyrkän "ei".

Menimme Liamin kanssa sohvalle istumaan. Istuessani voihkaisin kivusta, joka iski alavatsaani. Liam katsoi hätääntyneenä minua, mutta sanoin vain, että kaikki oli hyvin; vaikkei todellisuudessa ollut. "Oon huomannu että oot ollu aika maassa viime aikoina", Liam totesi.

Naurahdin, "kirjaimellisesti", "Louis hakkas mut monta kertaa viime viikolla ja tällä viikolla melkein joka päivä. Vaikka se lyö vaan pari kertaa se käy pidemmän päälle tosi rankaks".  Liam näytti järkyttyneeltä "se paskiainen", hän huokaisi. "Pitäiskö kattoo, ettei sulla oo mitään pahempia vaivoja?", Liam kysyi nopeasti vaihtaen aihetta. Nostin paitaani ylös paljastaen ison, koko vatsan peittävän mustelman.

A/N

Tää on tosi tosi lyhyt, mutta tulee toinen luku vielä tän illan aikana!! :)

Nouis&Niam Fanfic in FinnishWhere stories live. Discover now