Part 27

207 15 2
                                    

Louis' POV:

Liamin ehdotuksen jälkeen päätimme lähteä ajamaan Liamin autolla, jonka hän oli juuri saanut.

"Onks meillä nyt kaikki", Niall huolehti ja ryntäili ympäri taloa. "On, mennään nyt vaan", nauroin ja nostin ylös laukun, jossa oli juomia.

Olimme menossa jonkin sortin piknikille vaikka ilma ei ollutkaan kovin hyvä. Pääasia oli, että Niall tunsi itsensä onnelliseksi.

Liam otti kylmälaukun johon olimme laittaneet leivät. Niall kantoi muutamia vilttejä ja kangaskassin mihin olimme pakanneet limsaa ja sipsejä.

"Eiköhän mennä", Liam sanoi eteisestä ja avasi oven. Nappasin pöydältä puhelimeni ja kävelin Liamin perässä ulos. Onnistuin jälleen kerran välttymään kassien kantamiselta.

Liam meni ajajan paikalle ja minä istuin Niallin kanssa takapenkille. Liam käynnisti auton ja vaihtoi kanavaa lukuisia kertoja saadakseen hyvää musiikkia.

Laskin käteni Niallin käden päälle ja hymyilin. "Minne me mennään", kysyin Liamilta ja nojauduin eteenpäin. Liam kohautti harteitaan, "se on yllätys". Katsoin Niallia ja naurahdin hieman nojaten takaisin.

"Silmät kiinni", Liam sanoi hetken päästä. Niall nosti päänsä olkapäältäni ja katsoi Liamia peilin kautta kummastuneesti. "Silmät kiinni", Liam toisti.

Peitimme silmämme ja odotimme Liamin lupaa avata silmät. Ajoimme vielä vähän matkaa, kunnes kuulimme Liamin äänen etupenkiltä, "voitte avata".

Avasin silmäni ja katsoin ikkunasta ulos. Liam oli tuonut meidät rannalle, joka näytti tyhjältä. Vaikka ranta oli tyhjä, se oli mukavan pieni ja syrjässä kaikelta muulta.

Avasin oven ja astuin ulos raikkaaseen ilmaan. Katsoin järvelle päin ja hengitin syvään. Kiersin auton toiselle puolelle ja avasin Niallille oven-herrasmies kun olen.

Niall astui autosta ulos ja hölkkäsi rantaan. Liam otti tavarat ulos autosta ja ojensi muutaman kassin minulle.

Kävelimme rantaan ja otin kassista yhden viltin. Laskin sen maahan ja istuin sen päälle. Niall seisoi vieläkin katse suunnattuna kimmeltävälle järvelle. Nousin ylös ja kävelin hänen luokseen.

"Kaikki okei?", sanoin ja kiedoin käteni Niallin ympärille. Hän nyökkäsi ja hymyili pitäen katseensa silti horisontissa.

"Täällä on vaan niin kaunista", Niall huokaisi ja kääntyi ympäri. Tiukensin otettani Niallin ympärillä ja suukotin hänen otsaansa.

"Niin on", sanoin ja katsoin syvälle Niallin sinisiin silmiin. Hymähdin ja suukotin nopeasti hänen huuliaan. Niall mutristi alahuultaan ja murahti.

"Mitä nyt", naurahdin ja tökkäsin Niallin nenää.

"Saan aina vaan pikku pusuja", Niall vastasi ja risti kätensä rinnalleen.

En sanonut mitään, vaan painoin huuleni Niallin omille. Tunsin Niallin hymyilevän ja hänen kätensä kietoutuvan niskani ympärille.

Vedin Niallia lähemmäksi ja käänsin päätäni hieman sivulle. Mikään ei ollut ikinä tuntunut yhtä oikealle.

"Noniin! Tulkaa syömään", Liamin ääni keskeytti hetkemme. Nauroin ja käännyin ympäri ottaen Niallin kädestä kiinni.

Kävelimme Liamin luo ja istuimme alas viltille. Liam oli asettanut kaikki ruuat ja juomat nätisti viltille.

"Käykää kiinni", Liam sanoi ja otti yhden viinirypäleen ja heitti sen suuhunsa epäonnistuen. Niall purskahti nauruun, joka kuitenkin loppui lyhyeen, kun Liam katsoi Niallia vakavasti.

Suukotin Niallin poskea ja tungin suuhuni palan patonkia.

A/N:

Tosi tökerö loppu taas :d vielä 1 luku jäljellä tätä tarinaa :))

Nouis&Niam Fanfic in FinnishWhere stories live. Discover now