Part 19

247 17 0
                                    

Niall's POV:

"En jätä sua enää ikinä yksin", Louis kuiskasi hiljaa ja suukotti päätäni.

Katsoin häntä kummastuneesti. En voinut ajatella että Louis, Louis Tomlinson jättäisi jotain väliin minun takiani.

"Ootko varma?", kysyin.

"Täysin varma", Louis vastasi hymyillen, "haluutko mennä kotiin, vai jäädä tänne". "Tänne, mutta jos vaan voisit soittaa äitille että jään tänne", sanoin ja yritin etsiä puhelintani.

Louis naureskeli vierelläni ja vetäisi puhelimeni omasta taskustaan. Katsoin häntä tympääntyneesti ja huokaisin.

Louis nousi ylös ja lähti kävelemään keittiötä päin. Suljin silmäni ja nostin polveni rintaani vasten. Kuulin satunnaisia sanoja Louisin puhelusta, "Niall on ihan kunnossa", "piän Niallista huolta".

Välittikö Louis minusta todella noin paljon. Sitä oli vaikea uskoa, vaikka olimme olleet todella läheiset jo pidemmän aikaa. Kuitenkin se oli vaikeaa uskoa.

"Äitisi lähetti terveisiä", Louis palasi takaisin vierelleni hymyillen. Nyökkäsin hymyillen ja halasin polviani tiukemmin.

"Kaikki okei?", Louis kysyi ja katsoi minua ilmeettömästi. "Joo joo", huokaisin, "mietin vaa Zayniä". Louis huokaisi syvään ja halasi minua.

"Zayn ei enää koske suhun, lupaan", hän sanoi. "Lupaatko", katsoin häntä surullisesti. Louis hymyili, "lupaan". Hymähdin ja kiedoin käteni hänen kaulansa ympärille.

Louis vetäytyi hiljalleen lähemmäs ja lopulta nenämme koskettivat. Päästin ulos pienen kikatuksen, joka sai Louisin nauramaan.

"Älä naura", kuiskasin ja suutelin häntä hitaasti. Louis laski toisen käden reidelleni ja toisella hän otti leuastani kiinni. Hän käänsi päätäni hieman vasemmalle.

Hymyilin ja vedin Louisia vielä hieman lähemmäksi. Perhosia lenteli vatsassani. Suutelimme niin hitaasti ja tuntui, että Louis vain halusi osoittaa kuinka paljon hän välittää minusta.

Louis painoi hitaasti minua taaksepäin ja pian selkäni osui sohvan käsinojaan. Louis vetäytyi pois suudelmasta ja katsoi nopeasti ympärilleen. Katselin häntä pää kallellaan.

Louis kääntyi takaisin katsomaan minua ja suukotti hellästi nenääni. Hymyilin ja kiedoin käteni takaisin hänen ympärilleen.

"Tiiätkö Niall", Louis sanoi, "mä tykkään susta aika paljon". Naurahdin, "niin mäkin susta Louis". Louis hymyili leveästi ja suuteli minua uudelleen.

Louis varoi vatsaani, koska tiesi että olin saanut taas muutamia mustelmia sinne sun tänne.

"Pojat, menen nyt nuk..", Louisin äidin ääni kuului ovensuusta, mutta hänen lauseensa jäi kesken nähdessään meidät.

Louisin pää kääntyi nopeasti sivulle, "äiti! Tää on ties mones kerta ku meidät keskeytetään". Hymyilin ja yritin olla nauramatta.

Louisin äiti vain hymyili, "ehkä teidänkin pitäis mennä kohta nukkumaan". "Äiti", Louis murahti.

"Louis! Ei äidille puhuta noin tylysti", sanoin hymyillen ja kurotin pussaamaan Louisin poskea. Louisin kasvoille hiipi pieni hymy ja punastus.

Hänen äitinsä pyöritteli päätään naureskellen ja lähti lopulta omaa huonettaan kohti.

"Ehkä pitäis tosiaan mennä nukkumaan", sanoin hymyillen. Louis nyökkäsi ja nousi pois päältäni. "Haluutko vielä jotain syömistä?", hän kysyi. Pyörittelin päätäni, "käyn juomassa vettä".

Lähdin keittiötä kohti ja otin kaapista lasin, johon laskin hanasta vettä. Otin siemauksen ja hymyilin. Katsoin sivulleni ja näin Louisin riisuvan paitaansa.

Laskin lasin pöydälle ja kävelin takaisin Louisin luokse.

"Missä mä nukun", kysyin. Louis naurahti, "mun kanssa tottakai". Hymyilin ja nyökkäilin innokkaasti.

Louis lähti kävelemään huonettaan kohti, minä perässä. "Shh", Louis nosti sormensa huulilleen ja osotti toisella kädellään äitinsä huonetta. Nyökkäsin ja hiivimme huoneen ohi.

"Turvassa", Louis kuiskasi ja avasi huoneensa oven. Naurahdin ja astelin huoneeseen. Louis sytytti yöpöytänsä valon ja kömpi sänkyyn. Kömmin hänen viereensä.

Louis heitti osan peitosta päälleni ja kietoutui itse toiseen puoleen vierelleni. "Öitä Niall", hän sanoi ja kurottautui suukottamaan otsaani. "Öitä Lou", sanoin hymyillen.

Louis sammutti valon ja pimeys valtasi huoneen.

A/N:

Tää on vähän tylsä luku :/ ja pahoittelut siitä, että tää on aika Nouis painotteinen !

Nouis&Niam Fanfic in FinnishWhere stories live. Discover now