Part 14

274 18 0
                                    

Louis' POV:

Niallia ei ollut näkynyt tuntiin, joten arvelin, ettei hän tulisi kouluun ollenkaan. Huokaisin ja hymyilin kun istuin tuttuun pulpettiin luokan perällä. Koko päivä ilman Niallia, tai niin ainakin luulin.

Nojasin päätäni käsiini, kun ovi lennähti auki. "Anteeks oon myöhässä, nukuin pommiin", Niall soperteli. Huokaisin raskaasti ja katsoin Niallia, kun hän tuli viereeni istumaan. Hän vilkaisi minua, muttei sanonut mitään.

"Louis m-mä en haluu menettää sua", kuulin kun Niall kuiskasi. Katsoin häntä, mutta hän katsoi kirjaansa. "Mä en voi uskoo et annat mulle anteeks", sanoin. Niall katsoi minuun ja huokaisi.

"Mä annan sulle anteeks, koska et satuttanu mua tän enempää", Niall sanoi. Katsoin häntä kysyvästi ja hän näytti mustelmansa ranteissaan. "Niall", otin hänen kätensä omiini ja katsoin häntä silmiin.

"Niall mä satutin sua noin paljon". Niall pyöritteli päätään, "Ei, mä luotan suhun sen verran, että uskon ettet satuta mua enään". "Ja mä yritän hillitä itteeni paremmin", sanoin ja katsoin muualle. Niall hymyili ja laski käsistäni irti.

"Eli ollaan taas kavereita?", sanoin vähän ajan päästä ja käännyin katsomaan Niallia. Hän naurahti, "tottakai". Hymyilin ja nyökkäsin. Kaikki oli taas hyvin.

Liam's POV:

"Niall ja Louis, on siinäkin pari", sanoin yhdelle kaverilleni välitunnilla. "Niin, ääripäästä toiseen, Niall on kiltti ja Louis paha", hän naureskeli, "enkeli ja demoni". Nauroin sille vertaukselle ja katselin ympärilleni.

"Mitä sanot jos julistettais ne pariks ihan vaan kiusaks", kaverini kysyi. "Ja tuo tarkoittaa mitä?", ihmettelin. "Saatais ne yhteen paikkaan jotenkin koko koulun nähtäville ja sitten sanottais asiat miten ne on", hän naurahti.

"Ei, mä oon silti vielä Niallin kaveri, en voi tehä sille niin", sanoin pudistellen päätäni. Kaverini kohautti harteitaan, "ihan miten vaan".

"Oota tuun ihan kohta takas taisin nähä jotain", sanoin kaverilleni ja lähdin kävelemään pois. Olin näkeväni Niallin ja Louisin kävelemässä jonkin varastorakennuksen taakse.

Hiippailin rakennuksen nurkalle ja kuulin hiljaista kikatusta. Kurkkasin hitaasti nurkan takaa ja silmäni suurenivat. "Mitä helvettiä", kuiskasin itselleni. Niall oli painettuna seinää vasten ja Louis suuteli häntä intohimoisen näköisesti.

Havahduin, kun Louis yskäisi kovaan ääneen. Katsoin Niallia, jonka suupielet olivat kääntyneet hymyyn, mutta hänen silmistään paistoi sääli. Pyöritin päätäni ja lähdin pois.

Siinä vaiheessa olin varma, että Niall oli valinnut puolensa.

Niall's POV:

Liam. Miten hän tajusi tulla juuri sen varaston taakse? Katsoin suuntaan, johon Liam lähti, kunnes Louis käänsi pääni takaisin.

"Onks kaikki ok?", Louis kysyi. Nyökkäsin ja hymyilin. Hän virnisti ja painoi huulensa omilleni uudestaan. Vein käteni Louisin selän taakse ja vedin häntä lähemmäksi.

Kellot soivat ja se keskeytti kaiken.

"Meiän pitäis varmaan mennä", naurahdin ja katsoin Louisia. Hän hymyili, nyökkäsi ja otti kädestäni kiinni. Katsoin häntä kummastuneesti ja punastuin.

Tulimme pois varaston takaa, eikä hän silti päästänyt kädestäni irti. "Louis ootko huomannu että piät edelleen mun kädestä kiinni", sanoin ujosti. Louis hätkähti ja päästi äkkiä kädestäni irti.

"Sori mä vaan jäin unelmoimaan", hän pysähtyi ja katsoi minua. Louis hymyili ja vetäisi minut nopeasti syliinsä ja painoi suukon otsalleni. "Nähään, Ni", hän virnisti ja lähti kävelemään pois.

Hymyilin pienesti ja kävelin tunnille, joka oli eri kuin Louisilla. Istuin takapenkkiin Liamin viereen. "Moi", hän sanoi hymyillen. "Moi", sanoin ja laitoin kirjani pulpetilleni.

"Sori et mä tulin tungeksimaan sinne", hän sanoi vähän ajan päästä. Naurahdin, "ei se mitään", "mut sulle se oli varmaa aika shokki".

"Kyllä mä tiesin, että sulla ja Louisilla on meneillää jotai isompaa", Liam sanoi pienen hiljaisuuden jälkeen. Punastuin, "umm nii ehkä on, mutta Louis ei vois ikinä tulla ulos kaapista sen kavereille". Liam naurahti.

"Se on kyllä syvällä siellä", hän sanoi ja katsoi minua huvittuneena. Naurahdin ja pyöritin päätäni, "Sehän se ongelma tässä onkin". Liam taputti olkapäätäni ja sanoi: "kyllä me se sieltä ulos saadaan, keinolla millä hyvänsä".

"Eli sä oot okei tän asian kanssa?", kysyin hymyillen. "Tottakai, en haluu tulla teidän onnen tielle", hän vastasi, mutta pystyin näkemään, että häneen sattui.

Olin kahden vaiheilla, Liam vai Louis? Hempeilijä vai paha poika?

Nouis&Niam Fanfic in FinnishWhere stories live. Discover now