Part 12

302 17 0
                                    

Louis' POV:

Kävelin huoneeni ovelle ja avasin sen. Kävelin sisään Niall perässäni. Niall katseli ympärilleen hymyillen. "Vihaan tätä huonetta", mumisin ja istuin sängylleni. "Musta tää on kiva", Niall sanoi kohauttaen harteitaan. Naurahdin ja viitoin Niallia istumaan viereeni.

Huokaisin, "Niall mä en tiiä". Niall katsoi minua kysyvästi. "Mä en oikeen tiiä mitä mä ajattelen", jatkoin ja katsoin varpaisiini. "Miten niin?", Niall kysyi. "Mä tiiän että sä ja Liam ootte hyviä kavereita ja ette seurustellu oikeesti mutta silti musta tuntuu että mä en oo yhtä hyvä kun Liam".

Niall oli hetken hiljaa ja hymyili sitten, "Louis kukaan ei voi ikinä korvata sua". Katsoin häntä ja hymyilin hieman. "Mun pitää vielä sopii kaikesta Liamin kanssa". "Eli sä et oo kertonu Liamille meistä?", kysyin. Niall naurahti, "kyllä se meistä tietää". "Ai", punastuin. Niall kaatoi lisää limsaa itselleen ja sanoi: "mut nyt vietetään kiva ilta eikä mietitä mitään tällasii". Nyökkäsin ja hymyilin.

"Mitä haluut tehä?", kysyin hetken hiljaisuuden jälkeen. Niall mietti hetken, "voitais pelata jotain". Hymyilin ja nousin ylös. Laitoin tv:n päälle ja ojensin Niallille ohjaimen. "Mitä me pelataan?", hän kysyi innoissaan. "Fifaa, mä rökitän sut!". Niall naurahti ja otti kunnon asennon.

"Jes!", huudahdin kun tein jälleen uuden maalin. Katsoin Niallia, joka mökötti vierelläni. "Älä viitti mököttää, kyllä sä vielä nouset", naurahdin. "Luulin että kukaan ei oo mua parempi", hän sanoi surullisesti. Hymyilin, mutten sanonut mitään ja jatkoin peliä.

"Mitä mä sanoin että mä oon paras", Niall sanoi ylpeillen kun hän voitti pelin. Nyt oli minun vuoroni mököttää. Ristin käteni vatsani päälle ja katsoin maahan vihaisesti. "Louis kaikki okei?", Niall kysyi ja tökkäsi olkapäätäni. Pudistin päätäni, "hävisin".

Niall naurahti. Käännyin katsomaan häntä vihaisena. "Älä oo vihanen", Niall nosti kätensä ilmaan. Hymähdin ja nousin laittamaan television kiinni. Kaadoin itselleni vähän lisää juomista ja menin takaisin Niallin viereen.

"Kukaan vaan ei voita mua jalkapallossa", Niall kuiskasi korvaani ja melkein tukehduin juomaani. Punastuin, "no se todistetaan joskus uudestaan". Niall naurahti ja laski lasinsa lattialle. Tein samoin ja jäin katsomaan Niallin sinisiä silmiä.

Hätkähdin, kun Niall sanoi: "kello taitaa olla jo aika paljon". Katsoin häntä hätääntyneesti, "voit jäädä yöks jos haluut". Niall hymyili ja nyökkäsi, "mulla ei oo kyllä vaatteita". Naurahdin ja sanoin: "multa löytyy".

Hymyilin, kun ojentelin vaatteita Niallille. Bokserit, collarit ja t-paita. "Pärjäätkö noilla yön?", kysyin. Niall nyökkäsi ja hymyili. "Um voinko käydä suihkussa?", Niall kysyi ja katseli maahan. "Joo mun huoneen vieressä on, tässä on vielä pyyhe", heitin Niallille pyyhkeen.

Niall katosi ulos ovestani ja pian kuulin, kun Niall rupesi peseytymään. Ajatukseni harhailivat ja suljin silmäni. Mitä jos Niall halusi olla enemmän kuin kavereita? Vai olinko hänelle pelkkä kaveri?

Silmäni räpsähtivät auki, kun kuulin Niallin tulevan takaisin. Katsoin häntä suu hieman auki, kun hänen päällään ei ollut muuta kuin pyyhe, joka sekin roikkui vaarallisen alhaalla.

"Louis?", Niall yskäisi. Punastuin ja mutisin: "sori jäin vaan ajattelemaan". "Munkin pitää käydä suihkussa, oota hetki", jatkoin ja ryntäsin ulos huoneestani. En voinut katsella Niallia enää hetkeäkään.

Niall's POV:

Teinkö taas jotain väärin? Tulin vain suihkusta, pyyhe päällä ja Louis näytti hätääntyneeltä. Kai se on ihan normaali asia olla pyyhe päällä? Kuuntelin, kun Louis oli suihkussa. Menin hänen sängylleen makaamaan ja odotin Louisia.

Hetken päästä ovi avautui paljastaen Louisin, jolla oli myös vain pyyhe lanteillaan. Hän katseli minua pää kallellaan ja tuli istumaan sänkynsä reunalle. Hänen hiuksensa olivat vielä märät ja tiputtelivat pisaroita. "Wow", huokaisin.

"Hm? Sanoitko jotain?", Louis kysyi ja kääntyi katsomaan minua. "E-en", mutisin ja nousin ylös. "Mun pitäis varmaankin pukea päälle", sanoin ja olin jo lähdössä vessaan, kun tunsin kädet lanteillani.

Louis painoi päänsä olkapäälleni ja kuiskasi: "tai sitten ei". Kylmät väreet hiipivät koko kehooni. Louis käänsi minut ympäri ja katsoi minua silmiin. "Voidaan viettää vähän vapaampi ilta", hän kuiskasi ja kurotti lähemmäs naamaani. Hengitin raskaasti ja lopulta tunsin Louisin huulet omillani.

Nouis&Niam Fanfic in FinnishWhere stories live. Discover now