Part 20

269 17 0
                                    

Louis' POV:

Avasin silmäni hitaasti ja katsoin eteeni. Käteni olivat kiedottu tiukasti Niallin ympärille. Vetäydyin taaksepäin, kun näin Niallin kasvot muutaman millin päässä omistani. Hymyilin ja laskin pääni takaisin tyynylle.

Niallin suu oli hieman auki ja pehmeitä kuorsauksia kuului silloin tällöin. Hänen hiuksensa olivat ihan sekaisin ja muutama suortuva laskeutui hänen otsalle.

Vein käteni hitaasti Niallin poskelle ja silitin sitä. Hän avasi toisen silmänsä ja katseli ympärilleen.

"Huomenta", sanoin hymyillen. Niall avasi kummatkin silmänsä ja hieroi niitä muutaman kerran, "huomenta", hän hymyili.

Suukotin nopeasti Niallin otsaa, joka sai hänet punastumaan. "Etkö oo oikeen vieläkään tottunu tähän", naurahdin. Niall pyöritti päätään, "en oikeen".

Hymyilin ja vedin Niallin vielä lähemmäksi, "mennäänkö syömään?". Niall nyökkäsi ja mumisi jotakin. Nousin istumaan sängylleni ja katselin ulos.

"Itse asiassa oota sä täällä", sanoin ja nousin ylös. Laitoin oven perässäni kiinni enkä edes kuunnellut Niallin vastusteluja.

Juoksin alakertaan ja huikkasin nopeat huomenet äidilleni, joka istui sohvalla. Riensin keittiöön, otin paahtoleipiä kaapista ja laitoin ne paahtimeen. Sillä aikaa, kun leivät paahtuivat, otin mehukannun jääkaapista ja laskin sen pöydälle.

Taputtelin reisiäni, kun odotin että leivät olisivat valmiit. Säpsähdin, kun ne pomppasivat ylös paahtimesta.

Otin leivät pois paahtimesta ja asetin ne lautasille. Toinen Niallille, toinen minulle. Otin tarjottimen kaapista ja laitoin lautaset siihen. Otin kaksi lasia ja laitoin nekin tarjottimelle.

Lähdin takaisin yläkertaan tarjotin toisessa ja mehukannu toisessa kädessä. Kävelin takaisin huoneeni ovelle ja koputin siihen jalallani. "Niall tuu avaa"

Niall tuli avaamaan oven ja koppasi heti tarjottimen kädestäni. Hymyilin ja suljin oven perässäni. Laskin tarjottimen sängylle ja istuin Niallin viereen.

"Käy kimppuu ennen ku toi jäähtyy", osoitin leipää hänen edessään ja kaadoin mehua laseihin. Niall naurahti ja otti leivän käsiinsä.

Annoin Niallille lasin ja hän otti heti siitä kulauksen. Hymyilin ja haukkasin omasta leivästäni palasen. Niall laski oman leipänsä takaisin lautaselle ja pyyhki suupieliään.

"Sä saat leivänkin maistumaa tosi hyvältä", Niall hymyili. Punastuin, "iha normaali leipä se on". Niall naurahti ja tunki loputkin leivästä suuhunsa.

Join mehuni loppuun ja söin itsekin leipäni loppuun. Olin juuri sanomassa jotain, kun kuulin että Niallin puhelin soi yöpöydällä. Hän nousi ylös ja vastasi siihen.

"Moi äiti", hän puhui hiljaa, "joo okei mä tuun".

Niall lopetti puhelun ja katsoi minua surullisesti. "Mun pitää mennä", hän sanoi ja tuli viereeni istumaan. "Ai", vastasin yksinkertaisesti ja katsoin maahan.

Niall kietoi kätensä ympärilleni ja laski päänsä olkapäälleni. "Äitillä oli jotai menoo mihi mun pitää mennä mukaan", hän kuiskasi ja nosti päänsä pois olkapäältäni.

Hymyilin heikosti, "okei". Niall hymyili ja pussasi nopeasti minua huulille. Hymyilin ja nousin Niallin kanssa ylös.

Kävelimme ulko-ovelle. Halasin vielä nopeasti Niallia ja katselin, kun hän lähti kävelemään kotiaan päin. "Kato koko ajan ympärilles!", huusin vielä hänen peräänsä. Niall kääntyi ympäri ja nosti peukkunsa ylös.

Hymyilin ja laitoin oven kiinni. Juoksin takaisin huoneeseeni ja heittäydyin sängylleni. Otin puhelimeni ja vastailin viesteihin. Yksi sai sydämeni pysähtymään.

'Se Niall rääpäle saa pysyä kaukana meistä ja etenkin susta tai se saa pahemman kohtelun. Älä vaan sano että oot sen kaveri tai hakkaan sutkin'.

Luin Zaynin viestiä läpi monta kertaa.

Mitä ihmettä hän oikein ajatteli. Nytkö hän ajatteli ruveta määräilemään minua. En ajatellut antaa Zaynin pilata koko elämääni. Tekisin mitä tahansa Niallin eteen, ja sen myös todistaisin.

Zayn's POV:

Nauroin viestille, jonka lähetin Louisille. Se säikäyttäisi häntä tarpeeksi, ettei hän enää uskaltaisi hengata Niallin kanssa. Tai ainakin toivoin niin.

Puhelimeni värisi.

'Onks sulla jotain Niallia vastaan?'

Virnistin, kun luin Louisin lähettämää viestiä.

'Nähään tänää puistossa kolmelta, puhutaan asiat selviks, okei?', vastasin.

'Okei', Louis vastasi yksinkertaisesti.

Laskin puhelimen pöydälleni ja katselin ulos. Louis saisi niin kokea sen kaiken tuskan, minkä Niall koki aiemmin.

Nouis&Niam Fanfic in FinnishWhere stories live. Discover now