38| End Pt1⚜

631 70 155
                                    


Elzem

Medya ile okumanız
tavsiyemdir.
edit-kthhvjim

Taehyung :

Eksik olan bir şey vardı... Benden eksilen bir şey vardı... Neyin eksildiğini bilmiyor, Jimin Yoongi'nin kucağında benden uzaklaştıkça o eksikliği hissediyordum. Bu gecenin sonu hüzne çıkıyordu biliyordum. Bizim aşkımızın sonu hep karanlık... Hep bulanıktı. Bizim kalbimiz hep kırık ve yorgundu. Eksik olan bir şey vardı gözlerinde, yarım kalan, tamamlayamadığım. Acı... Onsuz ve sessizdi. Acı onun benden uzaklaşan bedeniyle tüm uzuvlarımı kaplıyordu. Etrafta yere çöken bedenime bakan insanlara kör, Luhan ve Sehun'un söylediklerine sağırdım. Görebildiğim tek şey Yoongi'nin omuzlarından benim gözlerime kenetlediği bal hareleri, yalnızca duyabildiğim tek ses, kalbimin üzerinde aynı ritimle atan kalbinin sesiydi.

' Ölüyorum, kurtar beni.'

Çaresiz sesi zihnimde yankıladığında kalbimde oluşan o acı verici sarsıntı başımı döndürürken gittikçe uzaklaşan bedeni ve gözlerinden düşen o son damla... Paramparça olan kalbimi harabeye çevirdiğinde çömeldiğim yerden hızla kalkıp kaybolan bedeni arkasından koşmaya başladım. Kampüsün çıkışında ki otoparka yönelen Yoongi'nin arkasından hızla koşuyor ben koştukça uzayan mesafeler yetişmemi imkansız kılıyordu. Yoongi kucağında öylece duran sevgilimi arabaya yerleştirdiğinde kendiside hiç vakit kaybetmeden sürücü koltuğuna geçip arabayı çalıştırmıştı. Yanımdan hızla geçip giden arabayla sıkışan kalbimi tuttuğumda hissettim... Ruhumuzu bağlayan o ip gevşiyordu.

" Dur alma benden sevgilimi."

" Onun bana ihtiyacı var."

Kendi sesimi ben bile zor duyuyorken
etrafta çaresizce gözlerimi gezdirdiğimde birinin yardım etmesini istiyordum. Biri gelip beni bu çaresizlikten kurtarsın, meleğimin yanına götürsün istiyordum. Panik dolu bakışlarımı etrafta gezdirip tanıdık bir yüz ararken sırtıma değen eller sayesinde irkilip arkama döndüm.

" Taehyung bu halin ne çok kötü görünüyorsun?"

" Chanyeol yardım et bana, benim gitmem lazım."

" Sakinleş, nereye gitmen lazım."

Bakışlarımı tekrardan etrafta gezdirdiğimde gözüme takılan siyah arabasıyla hızla konuştum.

" Araba anahtarını ver."

Hiç ikiletmeden cebindeki anahtarı avucumun içine bıraktığında hızlı adımlarla yöneldiğim arabasına binerken arkamdan bağırdığını duymuş ama hiçte oralı olmamıştım.

" Taehyung ehliyetin yok ne yaptığını sanıyorsun!"

Çalıştırdığım arabanın gazını köklediğimde çıktığım kampüs alanı ve girdiğim bir kaç sokak, hepsini öyle hızlı geçiyordum ki bir yere vurup ölme ihtimalim hiç mi hiç gözüme gelmiyordu. Tanıdık evin önünde durduğumda hızla indiğim arabadan beyaz kapıya yönelip var gücümle vurmaya başladım.

" YOONGI AÇ KAPIYI!"

Bağırışıma karışan vurduğum kapı sesi tüm mahalleyi sararken bir kaç saniye sonra açılan kapıyla Yoongi'nin sinirli suratı karşımdaydı.

" Defol git Taehyung!"

" Çekil Jimin ile konuşmam lazım."

Önümde ki bedenini ittirip içeri girmeye çalışırken beni engellemiş ve hızla ittirmişti.

OWNER¹ MİNE 棄者 Where stories live. Discover now