31|⚜

529 82 127
                                    

Aşık Et Beni / Küçük Veda

Jimin :

Deniz dalgaları buz tutmuş ayaklarıma vurdukça dudaklarımın üzerindeki sıcaklığa sığınmak istiyordum. Tereddütle titreyen parmaklarımı çenesine yerleştirip boydan boya okşadığımda alt dudağına koyduğum küçük bir buseyle geri çekildiğimde kapattığım gözlerimi aralamıştım. Tepkisinden korktuğum için titrek gözlerimi zorla olsada gözlerine diktiğimde kahvelerinde gördüğüm koyuluk ürpermemi sağlamıştı. Sinirlendiğini biliyordum ama alıkoyamamıştım güzelliği ile büyülendiğim dudaklarına.

Dokunmamı yasak kılmıştı tıpkı tanrının ademe elmayı yasak kıldığı gibi. Ve yine olan yaşanıldığı gibi tekerrür ediyordu aleyhimize, her yasak gibi bu elmada tatlı gelmişti ademe, her günah gibi bu dudaklarda keyif vermişti aşkından sarhoş olan ruhuma. Nemli dudaklarımda kalan tadını alabilmek adına dudaklarımı emdiğimde çatılan kaşlarından ve sert bakışlarından kaçabilmek için kafamı maviliği görülmeyen denize döndürdüğümde çenemde hissettiğim parmaklar ve ardından başımı döndürmesiyle tekrardan göz göze gelmiştik.

" Taehyung be-"

Çenemdeki parmaklarını biraz daha yukarı kaydırıp kuvvet uygulandığında canımın yanmasıyla ve öne doğru büzüşen dudaklarımla susmak zorunda kalmıştım. Taehyung'un gözleri benimkilerle buluştuğunda kahvelerine gizlenmiş sevgiyi, şevkati yada arzuyu görebilmek için ararken karşılaştığım sonu görünmeyen boşluk kalbimin sızlamasını sağlamıştı.

Yanaklarıma uyguladığı kuvvet yüzünden canım acırken Taehyung kendi dudaklarını öne doğru büzüşmüş dudaklarıma bastırdığında hareketlenen dudakları ve öpüşlerine karışan dişleri canımı öyle yakıyordu ki bilinçsizce süzülen göz yaşlarıma engel olamıyordum. Dudakları canımı yakmaya yemin etmiş gibi hareketlerine devam ederken soğumuş parmaklarını bileğine doladığım an yanaklarımdaki parmaklarıyla beni ittirmişti. Dudaklarımın üzerindeki ve yanağımdaki baskılar son bulduğunda kendimi birden bire kumların üzerinde bulmamla afalladığımda Taehyung yüzüme eğilerek sert bir şekilde konuşmuştu.

" Tanrı şahidim olsun ki bir daha bana dokunursan seni yok ederim Jimin."

Dudaklarımdan çeneme doğru akan kan şuanlık umrumda değilken Taehyung ayağa kalkarak birlikte geldiğimiz sahili terk etmişti.

§§§

Kar kokusu tüm havayı kaplarken, kampüsün bahçesinde rüzgarla birlikte oradan oraya savrulan kurumuş yapraklarda gözlerimi gezdiriyordum. Dudağımda oluşan küçük yara yüzüme her rüzgar çarptığında kendini belli ederken dün gece olanları zibilyonuncu kez tekrardan düşünmeye dalmıştım. Kendimi tutamamış olmanın çıkmazlığını hissediyordum tüm iliklerimde. Sevdiğim adamı görmek istiyordum ama beni görünce sinirleneceği gerçeği oturduğum soğuk bankta mıhlanmamı sağlıyordu.

Düşüncelerimi bölen telefon sesiyle elimi cebime attığımda avucuma aldığım telefonumun ekranını açtığımda gördüğüm isim düşen moralimi iyice yerlere çekmişti.

Babam: Yarın ki Noel partisine Taehyung'u da davet et. Staja başlamadan önce doktorlar ile kaynaşması iyi olur.

Babamın gönderdiği mesaj beklemediğim bir şekilde beni mutlu ederken Taehyung'u görmek için bahanemin hazır olması yüzümde kocaman bir gülümsemeye neden olmuştu. Kalktığım banktan hızlı adımlarla uzaklaştığımda beş on dakikalık yürüyüşün ardından karşıma çıkan küçük kafeye giriş yapmıştım.

OWNER¹ MİNE 棄者 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin