29|⚜

728 81 262
                                    


Önemli ⚠ : Merhaba yıldızlarım ✰

İki hafta önce kitabı düzenlemeye aldım sebebi ise, Jimin Taehyung vs bunların liseden beri arkadaş olduğunu sadece ufak bir değindiğim için kurgunun finaline doğru çok mantık hatası olacaktı. Bu yüzden kitabı olay örgüsünü değiştirmeden kurguyu tekrardan yazdım. Vmin'in lisede dostluğuna değindim ve yoonkook ilişkisine daha açıklık getirdim. Bu yüzden bu bölümü okumadan kitaba geri bir dönüş yaparsanız sizin için daha iyi olur. Çünkü bu nerden çıktı, bu ne alaka amk diye bölümü okumanız keyif verici olmaz. Lütfen okurken tek bir yorumda olsa yazın sizleri seviyorum.

Göğüsünde Konaklamak İstiyorum

Jimin :

Güneş kızıl halkalarla batarken ay tüm asilliği ile gecesine sahip çıkıyordu. Gözlerime çöken ağırlık yüzümde küçük bir tebessüm oluşturmuşken elimde kivi  çorbasının boş kasesini masaya koyarak oturduğum koltukta başımı koltuğun sırt bölümüne yasarken annemin unutmaya yüz tutmuş sesi ilişiyordu kulaklarıma.

" Jiminee göz kapaklarına konan melekler kanatlarını dinlendiriyor bu yüzden uyuyarak onlara yardımcı olmalısın."

Göz kapaklarımdaki ağırlığı bahane ederek uydurmuş olduğu bu ufak kandırmaca o zaman küçük kalbimi öyle heyecanlandırsada şimdi yüzümde güzel bir tebessüme neden oluyordu. Üst üste koyduğum ellerimde başım yer ederken dudaklarım ellerimin baskısından büzüştüğü için kelimeler ağzımdan peltek bir şekilde çıkmıştı.

" Uykum geldi."

Açık tutmakta zorlandığım gözlerimle aynı koltukta oturduğum Taehyung'a baktığımda aşık olduğum kahve tonlarını telefonundan çekip benim gözlerimle birleştirmişti. Gözleri yüzümün her bir ayrıntısında dolaşırken dudaklarındaki o belli belirsiz tebessümü yakalayabilmiştim. Dudaklarımda ki aptal gülümsemeye engel olamazken Taehyung tekrardan eski tavırlarına büründü.

" Yoongi ile konuştum işi yüzünden geç gelecekmiş. Odana çıkıp uyu Yoongi gelene kadar burada beklerim."

Değiştiğini görebiliyordum takındığı umursamaz ve soğuk tavrı hissedebiliyordum ama benim Tae'm ne kadar değişirse değişsin güzel kalbinde olan merhameti hala yerli yerindeydi. Hasta olduğum için ilgisinden yararlanabiliyorken dolgun dudaklarımı tekrardan aralamıştım. Uykum olduğu için bir bebek gibi çıkan sesim umrumda değildi.

" Taehyung sadece bu gece şu kuralı kaldırsan ve ben göğüsünde konaklasam olur mu? Lütfen."

Hiç bir duygu barındırmayan gözleri ona olan aşkımdan eriyecek raddaye gelen bal gözlerimdeyken oturduğumuz koltuktan aniden kalkmıştı. Gerisinde bıraktığı boşluğa gözlerimi dikerken burnumun sızlamasıyla hayal kırıklığı ile gözlerimi kapatmıştım. Yine oluyordu işte oluşturduğum kalkan yavaşça yere düşerken lilyum kokum etrafımı sarıyordu bana acı veriyordu. Koltukta oluşan hareketlilikle gözlerimi açtığımda Taehyung karşı koltukta duran ince pikeyi parmakları arasında tutmuş, geniş koltukta iki bacağını genişçe açarak oturuyordu.

Küçükük kaldığım koltukta yumularak oturmaya devam ederken gözlerime bakarak kalın sesiyle mırıldandı.

" Vaz geçmemi mi bekliyorsun?"

OWNER¹ MİNE 棄者 Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon