7|⚜

2.2K 228 35
                                    

İntihara Meyilli Ruh

Taehyung :

Zihnime saplanan acılar ruhuma işlerken gömüldüğüm yatağımda üzerime örttüğüm yorgana daha fazla sarılmıştım göz yaşlarımın sebebi kalbimi açtığım arkadaşımken dün yaptığımız hatayı düşündükçe midem bulanıyordu. Dört yıl içinde onu kalbimin en güzel yerine koymuştum beni sevdiğini öğrendiğim zaman hatta dudaklarımı izinsiz öptüğü zaman bile ona kızmamıştım, kızamazdım zaten.

Yaşadığımız onca güzel anıları tek tek gözlerimin önünden geçerken dün böyle aptalca bir şey yapmış olmama inanamıyordum, sarhoş olduğumu bile bile benimle yatmasını hazmedemiyorum. Ona duyduğum sadakat ve sevgiyi hiçe sayarak daha fazlasını isteyen bencil benliğinden nefret ediyordum.

Jungkook elinde tuttuğu suyu başımın ucundaki masaya koyarken göz yaşlarımı silmişti.

" Hyung artık ağlama lütfen."

" Ben ne yapacağım nasıl bakacağım onun yüzüne, iğrenç biriyim ben."

" Sen iğrenç değilsin asıl iğrenç olan kişi Jimin, Markı sevdiğini bile bile seni durdurmamış."

" Tüm suçu ona yıkamam, unutarak tüm yükü onun omuzlarına yığdım zaten. "

Hıçkırıklarım tekrardan dudaklarımda konuk olmuştu. Yaşanılan her şey ortadaydı kalbimdeki nefret her saniye büyüyordu ama Jimin'in böyle bir şey yaptığına inanmayan tarafımda beni tüketmeye devam ediyordu. Onu yine yıkıp, ikinci plana atışım beni mahvediyordu.

" Mark'tan ayrılacak mısın şimdi? "

Duyduğum isim kalbimde koca bir sızıya sebep olurken sevdiğim adamın yüzüne nasıl bakacağımı düşündüm. Beni kabul etse bile ona ait olmayan bedenime her baktığında midesi bulanırmı diye düşündüm, üvey kardeşiyle birlikte olmamı hazmedebilirmiydi? Ağlamam daha da şiddetlenirken güçsüz çıkan sesimle konuştum.

" Jimin ile konuştum aramızda kalacak."

" Ona güvenme seni bu sorunun içine atan o zaten."

" Jimin'e bu konuda güveniyorum Mark'tan ayrılırsam nasıl berbat bir şekilde olacağımı biliyor. Üzülmeme dayanamaz."

Jimin :

Açtığım sıcak suyun günahlarımı temizlemesini diledim. Cehennem sıcağının kavurduğu kalbim göğüs kafesimi sıkarken kendimi düşürdüğüm bataklıkta çaresizce çırpınıyordum daha çok dibe çekileceğimi bilmeden.
Her şeyi yanlış anlaması yetmiyormuş gibi o durumda bile Mark'ı düşünüp beni bir çöp gibi kenara atmasına dayanamıyordum. O piç hayatımıza girdiğinden beri ona olan aşkıyla beni ezmesine ne hissettiğimi umursamayışına çığlık atarak ağlamak istiyordum. Canımı bu kadar yaktığı halde hala onu sevip korumak isteyen tarafıma vaz geç artık diye bağırıp her şeyi sonlandırmak istesemde ne kadar imkansız olduğunuda farkındaydım. Belime sardığım havluyla duştan çıkarken kızarmış gözlerimle girdiğim odamda, çalışma masama yasladığı poposu ve elindeki sünger topla odamda olduğunu görünce Taehyung'un yanlış anlamasından fırsat bilip Markı kandırmaya karar verdim sonrasında Taehyung'a her şeyi anlatırdım başka türlü onu üvey kardeşimden uzak tutmanın yolu yoktu. Yüzüme yerleştirdiğim piç gülüşümle dikkatini çekmek adına konuştum.

" Hayırdır beni mi özledin?"

" Ne münasebet, sadece kavulduğun halde neden hala burada olduğunu merak ettim."

OWNER¹ MİNE 棄者 Where stories live. Discover now