8.

4.6K 197 5
                                    

Negyed tizenkettőkor már javában pezsgett bent az élet , de még a főnök semerre se volt . Damian hívta fel ,s akkor mondta ,hogy nem is terveznek bejönni ma, a táskám az irodában van . Damian kihozta ,s odaadta nekem .Éjfél fele elköszöntem mindenkitől ,majd felnéztem a galériára , s mikor Damian rám nézett integettem neki . Azt beszéltük meg ,hogy együtt távozunk , hogy elejét is kreáljunk a sztorinak ,hiszen valóságosnak kell ,hogy tűnjon . Az udvarlóm levágtatott a lépcsőn ,majd megfogta a kezem , s úgy sétáltunk ki a klubból a hátsó ajtónál . Valahogy éreztem ,hogy mindenkinek feltűnt .
                                            ***
Egy hete játszunk mindenki előtt . Damian tényleg nagyon odafigyel minden részletre . Virágot hoz ,megölel csak úgy random és hoz -visz . A lányok már napok óta kerülgetnek ,hogy meséljek már nekik mi van köztünk , de én mindig úgy teszek mintha semmi nem lenne . Persze Deb tudja miről szól ,de ő is nagyon jó színész . Ma egyedül mentem a klubba ,mert Damian a reklám ügynökségnél tárgyalt.  A lányok az  asztalokat rendezték , én pedig épp felmostam magunk után . Fárasztó volt a mai nap . Ma már élesben tudták használni a páholyokat , az új pincér lány szerencsére nagyon aranyos . Alig vártam ,hogy az utolsó estémet töltsem a lakásban . Holnaptól már Damian lakásában fogok lakni ,hiszen a bank elvitte a lakást. Damian már intézi a papírokat , de ügye mindennek meg van a maga menete . Megkértem ,hogy az adósságaim akkor fizesse ki ,ha össze házasodtunk . Hiszen így a fair  , erről szól a megállapodás . Rettegtem magamban attól ,hogy meg kell a családjával is ismerkednem . Nagyon reméltem ,hogy kedvelni fognak , s nem kell egy évet végig idegeskednem az anyósom vagy apósom jelenléte végett . Hallottam ahogy nyitódik hátul a vészajtó ,de nem foglalkoztam vele ,mert Conor ki - be járkált telefonálásn közben . Hirtelen fonódtak körém azok a kezek ,amellyel mostanában megmelengetik a szívem .Hihetetlenül jó érzés volt ,hogy valaki törődik velem , és az ,hogy ilyen módon kedveskedik . Nem vagyok egy meghalt szívű ember . Egyszerűen annyi rossz után már nem is gondoltam arra ,hogy valaha újra érezni fogom ezt.Damian sétált el mögöttem majd leült a bárszékre . Az új lány szeme azonnal felcsillant . Megtekertem a szemem ,majd lekapcsoltak a  pult alatti világítást .
-Szia .-mosolyodott el Damian .
-Szia .-köszöntem neki aranyosan .
Hallottam ahogy Kate tapsolni kezd nem sokkal mellettünk .
-A turbékoló gerlepár. Jól sejtettem . -sétált felénk . Felnevettem hangosan .Katere néztem ,majd Damianre aki csak megrántotta a vállát.
-Na meséljél csak,teeee.-mutatott rám .-mi van köztetek?
-Nem nyilatkozom !-tettem fel a kezeim .Kate kérdően nézett  Damianra . Damian elmosolyodott ,majd meglökte magát a bárszéken és a kolleganőm felé fordult .
-Te nem félsz ,hogy hamar megöregszel? -tette keresztbe maga előtt a kezeit ,s így az ing teljesen megfeszült a felkarján . Olyan jól nézett ki ma ,hogy egész este csak néztem volna . Megjelent mellettünk a pincérlány Lola .
-Van még valami  amit meg kell csinálni? Még mire haza érek .-nyújtotta meg direkt a mondat végét ,hátha valamelyik főnök haza viszi .
-Nem mára szerintem végeztünk .-csapott az asztalra Polly.
Debora átkarolta a nyakam ,majd együtt néztük ahogy Kate megizzasztja Damiant .
-Térjünk a tárgyra !-mutatott rá fenyegetően . -Akart valamit a mi Mianktól?-tette csípőre a kezét . Polly a szerelme karjaiba kötött ki ,Lola pedig  hatalmas fülekkel figyelt ,nehogy lemaradjon valamiről .
-Miért fontos ez?-nevetett fel ismét Damian . Iszonyat szexi ahogy nevet. Elgondolkodtam azon milyen lehet megcsókolni . Megráztam a fejem ,hogy elhessegessem a gondolatot.
-Mert informálódnom kell.-nem adta fel egy könnyen Kate . Direkt nem akartuk egyből mindenkinek elújságolni ,hiszen a lányok tudják ,hogy a magán életem tabu . Debora cammogni kezdett  ,hátha kizökkenti Katet , de nem . Kate olyan volt mint a pióca ,ha pletyka szagot érzett  . -Jajj már nézzétek meg a főnit meg Pollit , ők fel vállalták . Érik már lassan megint egy esküvői harang...-mosolyodott el ,aztán mikor leesett akkor rájött ,hogy ezt nem kellett volna . Elszállt az agyam . Fogtam és ott hagytam őket . Hallottam ,ahogy Debora leszidja ,hogy ezt most minek kellett . Tudom ,hogy nem rosszból mondta , de ez mai napig olyan akitől a vérnyomásom azonnal a plafont veri . Kivágtam a vészajtót ,s elindultam haza . Mindig felszakad ilyenkor bennem valami. Mindig eszembe jut az egész sztori ,s a szívem mindig megsajdul . Utáltam az egészet . Legszívesebben mindent kitöröltem volna . Néha elgondolkozok ,hogy miért érdemeltem én ezt az életet ? Miért nem lehetek soha boldog . Folyamatosan küzdenem kell , s állnom a próba tételeket . Könnyáztatott arccal baktattam haza korán reggel . Már kezdett világosodni. Eszembe jutott a titkos helyem .Tovább mentem , s  felmásztam a csatorna fedélre ,s néztem a tengert . Ezt a helyet anyuék halála után találtam .Minden nap ide jöttem . Futás közben is itt pihentem meg ,s innen mentem tovább . Imádtam ezt a helyet . Csörögni kezdett a telefonom . Damian hívott . Kinyomtam ,ő pedig folyamatosan újra hívott . Írni kezdtem neki egy SMS-t ,hogy nincs kedvem beszélni,majd eltettem a telefont .
Nagyon jól éreztem vele magam,sőt kimondottan jóba lettünk .Bízok benne valamiért ,amit nem tudok megfogalmazni . Biztonság érzetet ad és ez nekem nagyon tetszik ,de ezt a sztorit nem tudja ,és nem is biztos ,hogy szeretném ha tudná . Inkább gondolkozok egyedül a nyamvadt kis életemen . Eszembe jutott már többször is , de egyszerűen mi lehet vele a baj . Annyira tökéletes férfi , de mégis egyedül vagy . Miért ? Lehet meleg . Elég hülyén fog mutatni az életembe ,hogy Boston legjobb agglegénye az esküvő után egy évvel Coming Out-ol.
Repült az idő ahogy elgondolkodtam . Már javába pezsgett az élet , hiszen reggeli hét óra volt . Lemásztam a titkos helyemről , majd elindultam haza aludni , s munka előtt pedig a temetőbe megyek ki .
Olyan gyorsan telt a mai nap ,mintha valaki kézzel pörgette volna . Damian többször keresett de csak egy -két szóba válaszoltam neki . Furcsa volt ,hogy ennyire gondolt arra ,hogy mi van velem . Jól esett a kedveskedés ,csak egyszerűen nem szoktam hozzá.
Gyors zuhanyt vettem .Egy kis szempilla spirált tettem fel , majd begöndörítettem a hajam , s a tetején egy kis tincset össze fogtam ,hogy ne lógjon az arcomba .Egy olyan felsőt vettem ki ,ami  piskóta alakú body ,viszont a háta teljesen nyitott volt a váll részen kívűl . Felvettem hozzá egy hófehér rövid gatyát és egy tornacipőt. Próbáltam adni magamra , de nekem mindig a kényelem az első szempont az öltözködésben ,hiszen dolgozom . A temetőbe vittem két szép csokor virágot,s egy üveg vizet ,hogy kicseréljem a régit .Ilyenkor egy két órát mindig csinosítgattam a síron . Szépen rendbe szedtem , majd beszéltem nekik egy két dologról ,s elköszöntem . Remélem odafentről büszkék rám , s tudják ,hogy csak ő végettük teszem meg ezt . Kezdtem azt érezni ,hogy nem lesz könnyű menet ez az egy év .Damian nagyon is szerethető figurának tűnik , s magam ismerem annyira ,hogy tudom  nagyon nehezen fog menni magam távol tartani tőle .Bízni tudok abban ,hogy ez az egy év egy pillantás  alatt eltelik ,s megmaradunk barátoknak .

VonzódásWhere stories live. Discover now